AUTOJUTUD AVALDAN ARVAMUST

Eesti esimene inimene, kes oma auto ära kriipis!

7. august 2019

Uskuge või mitte, aga asi, mida te ainult väljamaafilmidest näinud olete, juhtus ka lõpuks Maarjamaa pinnal. Nimelt suutsin ma oma auto ära kriimustada, kui Saaremaalt koju sõitsime. Nimelt olukord oli selline, et e-pilet oli olemas, sõitsime esimesest tõkkepuust läbi, aga see koht, kus teine tõkkepuu ka avanema pidi, see lihtsalt ei avanenud. Ma muidugi sõitsin elus teist korda praamile, esimene kord ka mu enda tõkkepuu ei avanenud, aga koheselt tõusis kõrvalreas üks puu üles ja ma sain sealt läbi. Ei tea, vb olen ise noob ja ei saanud aru, et ma peaks rida vahetama või miskit, igatahes seisin seal kinnise tõkkepuu taga jupp aega. Siis vaatasin, et oh, kõrval üks avanes, aga sealt pani järgmine auto läbi. Mingi mees näitas, et mine sinna äärmisesse ritta, läksin. Tõkkepuu ei liikunud. Whaaat, ma olin jumala segaduses, kui minu KÕRVAL avanes jälle tõkkepuu. Nagu mingi krdi huumorifilm. Üritasin siis kiirelt reageerida ja sealt läbi saada, aga tagurdasin nii vähe, et ei keeranud normilt välja, seega sain läbi, aga kriipisin kõrvaloleva tõkkepuuga enda külje TÄIEGA ära.

Jumala närvi ajas. Esiteks see, et see tõkkepuu ei avanenud ja et ma liiga vähe tagurdasin ja no obv see, et ma oma külje ära rihtisin. Täitsa oma viga muidugi, aga see ei tähenda, et närvi ei võiks minna ? Mingi mees tuli ka kohe vaatama ja ütles, et tal ka mitu korda tõkkepuu jamanud, et siis peaks sinna putkasse minema ja töötaja teeb selle lahti. Eks jah, oleks võinud seda teha, aga ma kartsin, et kohe tuleb tagant hunnik autosid, või et see tõkkepuu tõuseb just siis kui ma autost väljun vms. Igatahes, nõme olukord ja nõme tunne oli ka. Niiiiii suur kriim sees, võeh. Pildilt pole isegi näha, aga see MEGA sügav.

Jagasin oma raevu feissis ka, nii pettund olin maailmas (ja endas) ja no suht normilt hakkasin kohe puid alla saama, et issand, mul oleks piinlik jagada, kui mul selline õnnetus oleks, ISE OLED SÜÜDI! Nagu, tere Sherlock, ise olengi süüdi, aga see krdi tõkkepuu oleks võinud ka töötada eksole.

Nii lamp, et nagu lihtsalt olin kurb ja pettunud, jagan, et krt fck mis juhtus, nii kass ja siis kukuvad inimesed parastama, et issand kui mark, kuidas üldse jagada suudan seda, et ma midagi nii lolli tegin ja oma autole kriimustuse sain. Nagu reaalselt kas ma ainukene maailmas, kes oma autot iial kriimustanud on? Bad trip, aga no eks ikka juhtub, arvan ma. Te ikka saate aru, et mul on load mingi 9 kuud ainult olnud v ?

Seda enam on hea, et mul see Mobire täisteenusrent on, sest ma ei pea ise absull tegelema sellega. Helistasin nende infotelefonile, saatsin pildid ja sain kohe kirja, et 13. august saan värvimisse viia ja saan selleks ajaks loomulikult asendusauto ka. Omavastustuse muidugi pean maksma, aga eks see on nagunii igal kaskol. Eks vigadest õpitakse, edaspidi proovin hoolikam olla. Lihtsalt ei mahu pähe, et mis häda on inimestel kohe kahjurõõmus olla, et omg ise olid loll. Nagu jaa, olingi, mis mingi viisakustava on, et kui loll oled, siis peab seda elueest varjama, sest äkki teised saavad teada v. Nagu konkreetselt ma tõesti ei teadnud, et kuskil tablool on kirjas, et mis värav avaneb vms, pole elusees enne väga sõitnud ja ehk keegi teine sama loll, kellel praamisõit ees, saab minu, lollaka, vigadest õppida.

 

Loe ka neid postitusi!

66 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Greta 10. august 2019 at 20:47

    Tegijal ikka juhtub 🙂 Tahaks näha inimest, kes elus mitte ühtegi korda midagi valesti teinud või kellel poleks ühtegi äpardust juhtunud.
    Mina näiteks ükskord eksisin metsavahelisel teel ära. Tee läks üha koledamaks. Hakkasin otsima kohta kust ümber pöörata, aga enne seda sõitsin sõna otseses mõttes kivi peale! Autol kõik neli ratast õhus. Tunne oli selline et tahaks harakiri sooritada. Aga ajasime selle auto sealt metsateelt kuidagi ära ja sõitsime koju. Suur viga mis läks üksjagu kalliks maksma, aga noh…. elu läks ikkagi edasi….

  • Avatar
    Vasta Elyna 9. august 2019 at 18:06

    Oma vigade tunnistamine on popp 😀 ma sõitsin koduhoovis kivist nii üle, et auto läks ligi 2 nädalaks remonti. Auto põhi suht sodi. Ja 2 nädalat varem rihtisin ka auto külje. Seega 2 kindlustusjuhtumit suht järjest ja kaks toredat omavastutust ka. Kuigi jah, kasko on tore.
    Ise ka imestasin, et mis pagana moodi. Aga ega ma seda väga ei kirenud kõva häälega, sest olen suht lõpurase ja tegelikult see tõega kokkuhoidlikult ümber käimine on rohkem kaaskodanike ja lähedaste pärast. See ulme hala, et appi mõtle mis oleks võinud kõik juhtuda, seda on lihtsalt üleliia alati. Nagu Muhv Naksitrallides ütles, et mulle meeldib ette kujutada asju, mis päriselt ei juhtu 😀

  • Avatar
    Vasta Maša 8. august 2019 at 21:35

    Ah kõik siin räägivad kuidas nad ka kuskile sõitnud või tagurdanud ja ära kriipinud. See pole midagi ?. Kui uue auto salongist kätte saime, siis teisel päeval Kristiine pooltühjas parkimismajas mul mees parkis auto rõõmsalt ära. Kõige pealt kirusin, et miks ta jälle tagumik ees parkis, et pagassist ju käru ka vaja ja üks auto parkis täpselt taga. Parkinud siis kõrvalegi, kus autot taga polnud. Ja siis lapsekäru võttes tuli välja, et parkis ju täpselt sellesse ritta mille kohal on ventika šaht ning leidis täpselt selle ühe kruvi üles mis sealt välja punnitas ja luuk lendas kolaki sinna vastu ?. Endalgi tuli pisar silma, et krt uus ilus auto ja korralik ca peopesa suurune mõlk ja kriips sees. Aga nüüd mees vähemalt ei pargi enam kunagi kuskil parkimismajades tagurpidi ?.

  • Avatar
    Vasta G 8. august 2019 at 21:10

    Me mees kriimustas eelmine suvi mu auto ukse ära aiakärug, seega nohhh juhtub ka lollemaid asju. Hakkas mööda kärutama ja ma ei teagi mis tal juhtus, anyway ned kriimud seal ilutsevad 😀

  • Avatar
    Vasta KATRE 8. august 2019 at 17:49

    No ikka juhtub. Ma jäin vaatama, et pole ju kaks aastat veel möödas lubade saamisest, et miks vahtralehte pole? Kas tol korral kui kiirust ületasid, ei tehtud vahtralehest juttu? või on seadused juba sellised, et enam pole vahtralehte tarviski?

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. august 2019 at 18:10

      Mul on küll vahtraleht tagaklaasil, seespool, vb pole nii hästi pildilt näha (ees on ka :D)

      • Avatar
        Vasta Liisa 9. august 2019 at 09:10

        Vahtraleht peab olema nähtaval kohal. Tumendatud klaasidega autol seega väljaspool, selleks kasutatakse magnetiga või kleebislehte.
        Mul on ka tumendatud tagumiste klaasidega auto ja magnetiga leht auto kere küljes.

  • Avatar
    Vasta marta 8. august 2019 at 16:20

    Ma mõtlesin ka, et sa oled ikka täitsa blondiin ja et ei ole võimalik.. ja siis tuli meelde, kuidas ma eelmisel aastal külje maha sõitsin. Demn. I’m not a better person indeed.

  • Avatar
    Vasta Ger 8. august 2019 at 12:21

    Tead ma kui rihtisin oma mehe auto ära siis mul käis 1000 mõtet peast läbi kuidas nüüd saan alles sõimata. Noh nagu filmides kus mehed hulluvad kui naised nende autosid ära kriimustavad. Ma siis nutt kurgus läksin mehega rääkima ja ootasin, et millal see peapesu tuleb. Ei tulnudki, mees vaid naeris ja ütles, et ikka juhtub. Muide mu mees on vanarahu ise. Aga kui ma kellelegi räägin oma rihtimisest siis kõigil on küsimus kui hullult ma sõimata sain 😀

  • Avatar
    Vasta M 8. august 2019 at 09:55

    Väga nõme tõesti .Sina jagad heatahtlikult oma lugejatega nii head kui halba ja siis keegi lihtsalt naerab su õnnetuse üle . Saan aru kui sa oleks ülekäigurajal täispeaga vanamemme alla ajanud … et siis oleks nagu õigus noomida ?
    Ma ei saa aru kas see tõkkepuu ei peaks nagu ära tundma et auto on alla ja näiteks kingit hoiatussignaali andma ? Väga nõme ,aga ma usun et sa ei ole ei esimene ega viimane kes seal ära kriibib oma auto .
    Minul on load kaua olnud aga ikkagi vihkan isegi laeva sõitmist ja veel hullem kui ma peaks sinna tagurdama .
    Ise kunagi suutsin mega lolli “õnnetuse” põhjustada . Pidin paremale minema ja vasakult (tee kallutab nii et pead peakorralikult taha keerama et näha mis sealt tuleb) tuli megalt autosid .Seal peab alati kiiresti välja saama ,muidu jääd homseni ootama .Vaikselt liikusin et saaks vajadusel gaasi anda ja käbe paremale tõmmata aga ma unustasin ette vaadata .Kujuta nüüd ette vaatepilti .Naine roolis ,vahib suu ammuli taha ja siis veereb lihtsalt ees olevale autole vaikselt otsa .Jube ,mul käed värisesid ,jätsin siis auto seisma ja läksin eesoleva auto poole juhiga rääkima .Juht oli noorem kutt ja hakkas naerma ja ütles et “ ma tundain jah tagant midagi aga re nägite nii shokeeritud välja et ma ei tahtnud hakata teid piinama” ? Ütles veel et ta töötab autodega seega ta teeb ise oma taguotsa kriimud korda ja kui mul ette kriimud tulid siia hüpaku ma ta töökohast läbi ,teeb tasuta ära et ma ei peaks seda omavastutust maksma .
    Ühesõnaga sain õppetunni aga jumal tänatud et normaalne inimene oli ees autos .

  • Avatar
    Vasta Helen 8. august 2019 at 09:22

    Ikka juhtub, big fcking deal. Elus on ka olulisemaid asju, mille pärast põdeda ja hea, et halvemini ei läinud 🙂 See ju lihtsasti parandatav ja unustatav. Need, kes mölisevad, on jobud! Huvitav, kas parastavad sama moodi oma mehe/sõbra/laste kogemata juhtunud õnnestuste üle…a ei – neile ju ei räägita – piinlik peab olema!

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. august 2019 at 09:26

      Ma arvan ka, et elame üle 😀

      • Avatar
        Vasta M 8. august 2019 at 19:41

        Ma tagurdasin aasta tagasi vastu puud. Konkreetselt otse vastu puud. Iga kuradi päev käisin seal hoovis na esimest korda elus nägin seda puud enda meelest ?? õnneks oksakoht oli täpselt nii et ainult number oli kõver. Selliseid asju juhtub minu meelest kõigil. Natuke kehvem päev ja ongi olemas. Internetikommentaatorid muidugi on alati jube targad ???

  • Avatar
    Vasta Tikker 8. august 2019 at 08:39

    Ma just hiljuti keerasin uue kodu väravast ema autoga sisse ja noh, veits liiga lähedal olin väravale, kriipisin tagant ära. Nutsin peatäie (oligi vaja muid pingeid ka välja lasta, renoveerimine on bitch), läks paremaks, emal ka õnneks kasko ja ma isegi tema auto passis, nii et sain ise diilida sellega… Ehk maksan ka omavastutuse ja elu läheb edasi. Ema ise oli vana rahu – ütles, et ta mitu korda juba autot kriimustanud ja kaskoga üle värvida lasknud 😀

    Ja eile oli autos tagaistme juurde põrandale pandud muruniiduki bensiinikanister müstiliselt lekkinud, nii et terve auto haises räigelt bensiini järele. Ei need seiklused meil lõppe 😀

  • Avatar
    Vasta Nata 8. august 2019 at 08:16

    Ma ei saa üldse aru mis inimestel sellega on, et kõige üle peab nii piinlik olema. Ma ka ükskord uues töökohas jäin teisel päeval hiljaks, sest mu uue kodu teeotsa väljasõit oli tõusupeal ja kuidagi ma siduriga seal üle pingutaain ja lõpetasin teisel pool teed lumevallis. Minu taga sõitnud naabrid tulid autost naljatdes välja ja lükkasid minu auto lumehangest välja. Kõigi päev jätkus lõbusa meeleoluga -tegijal ikka juhtub. Ja mul ponud isegi piinlik vaid naljakas. . Mul olid load olnud ka alles mingi 3 kuud. Ja siis töööle jõudsin lausega, vabandust, et hilinesin, tutvustasin lumehangele oma autot. Ja siis küsiti täpsemalt ja kui jõuti sinna, et kas auto sai kõvasti kannatada, ütlesin, et pole hullu midagi, ainult paar kriimu siin-seal. (Esimeseks autoks oligi valitud ront, et ei oleks hullu paar kriimu) ja siis üks ütles:jah, ilmsemt sai siis ainult eneseväärikus kannatada. …. sorry, ei saanud. Mul siis vist pole seda?

  • Avatar
    Vasta inimene 8. august 2019 at 07:39

    Küsimus pole ju auto kriipimises vaid selles, et sa rikkusid reegleid. Praamile sõites ei vahetata rada pärast esimest tõkkepuud! Ainult siis vahetatakse, kui reguleerija nii näitab. Sa käitusid teiste liiklejate suhtes viisakusetult ja reguleerija suunas su kinnisele rajale just sellepärast

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. august 2019 at 07:59

      Konkreetselt pooled siin väidavad, et PEAB vahetama rada mingi salapärase tabloo järgi 😀 Ma ei tea, mis reguleerijast ja kinnisest rajast sa räägid? Et vaatas, et ma sõitsin ebaviisakalt (kuidas? :D) ja otsustas, et ah, las see sitt istub homseni kinnise tõkkepuu taga :D? Üldse see teema juba nii oma elu elama hakanud, sellised lood mõeldakse juurde (nagu sina ja su reguleerija) ja et küll ikka kihutasin sajaga tõkkepuust läbi ja tegelikult ikka KINNISEST tõkkepuust proovisin läbi minna jne. See on nii lamp. Tegin vea, olin kurb/pahane, enam ei tee, olen targem, issand jumal, laske elada 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 8. august 2019 at 09:06

        Sa veits palju ei nõua v? ?

      • Avatar
        Vasta Maimu 8. august 2019 at 10:17

        Tabloo on tõkkepuu küljes, mitte salapärane ? selle ESIMESE tõkkepuu küljes ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 8. august 2019 at 10:23

          Ok, konkreetselt ei pand tähele, eks edaspidi tean.

      • Avatar
        Vasta inimene 8. august 2019 at 11:55

        Ei, kui esimesest väravast lähed läbi, siis kohe esimese värava juures näitab tabloo, et millisele rajale sa sealt suundud. Numbri järgi lähedki, pärast esimest väravat tulevad nummerdatud rajad. Ja siis ootadki seal, kuni sinu rajalt hakatakse praamile lubama, sest kõikide radade sõidukeid korraga ei saa praamile laadida. Pärast esimest väravat tohidki rada vahetada täpselt ainult siis, kui helkirvestiga reguleerija seda käsib.
        Ja see, et teised autod sulle sabasse jõuavad – see ei ole sinu probleem vaid nii peabki olema ja kui sina ootad kinnise tõkkepuu taga, siis nemad ootavad sinu taga, kuniks reguleerija teie rida laevale lubama hakkab. Igasugune isetegevus on seal keelatud!

        Üsna halvasti kõlab see, et sa vist tegid sama viga juba teist korda, st eelmisel Saaremaale sõidul vahetasid ka pärast esimest väravat omal algatusel rada…
        Keegi ei taha sulle halba, muide. Tahaks lihtsalt, et teised liiklejad jälgiks ka märke ja liikleks korralikult, muidu võib palju halvemaid asju juhtuda.

        • Mallu
          Vasta Mallu 8. august 2019 at 13:05

          Tead, me vist räägime natukene mööda. Kokku on kolm tõkkepuud. Esimene, mis loeb su numbrimärgi ja avaneb, siis tuleb teine ja alles siis see kolmas, us foor on. Minul jamas see teine, mitte et ma praami oleks punase tuleva voi kinnise tokkepuuga pressinud.

      • Avatar
        Vasta inimene 8. august 2019 at 11:59

        Parklakriipimist on mul ka juhtunud, samuti on mind kriibitud. See on tõesti… Noh juhtub. Arvestad vahemaad valesti, parklas pole see vähemasti eluohtlik.
        Aga liiklusreeglite rikkumine on halb igal juhul, oleks ka siis, kui oleksid ilma kriipsuta pääsenud. Sorry tõesti, ära nuta, lihtsalt tuleta natuke teooriat meelde nüüd. Laevale laadimist seal sees vist ei olnud, aga pidevjooned ja reguleerija märguanded olid küll.

        • Mallu
          Vasta Mallu 8. august 2019 at 12:54

          Mis reguleerijast sa räägid yldse?

    • Avatar
      Vasta Maimu 8. august 2019 at 10:15

      Natuke sassis sul midagi ? peale TEIST tõkkepuud enam rada ei vahetata kuna see just suunabki sellesse ritta kus olema pead. Peale ESIMEST sõidadki sinna ritta kus tabloo näitab ja tõkkepuu avaneb ehk justnimelt ilmselt pead rada vahetama, et õigesse kohta saada.
      Kuna need tõkkepuud on väheke aeglased siis ilmselt tekkiski segadus, et tõkkepuu nagu ei avanenud või avanes “vale”.

      • Avatar
        Vasta inimene 8. august 2019 at 12:12

        Minu meelest rääkis Mallukas oma postituses nendest radadest, mis on pärast esimest väravat ja enne laeva – ja teisest tõkkepuust, ehk siis rea valik numbri järgi oleks pidanud selleks ajaks juba olema ära tehtud. Kui esimene tõkkepuu ei avane, siis on sealsamas ju putka, kuhu pöörduda ja mingeid imelikke manöövreid ei mahugi seal tegema. Teise tõkkepuu ees mahub aga ei tohi. Kui oled esimese tõkkepuu juurest kohe õigele rajale sõitnud, siis ei ole vajagi.

        Ühtlasi tekkis küsimus, et kui Mallu esimese tõkkepuu juures märguannet ja teise tõkkepuu kohal ei foorituld ega raja numbrit ei näinud, kas tal on siis äkki prillid kehvad või lausa puudu? Minu arust on võimatu neid mitte näha.

        Keegi ei naera, kaasliiklejad tahaks ka ellu jääda lihtsalt. Mitte midagi naljakat selles ei ole.

        • Mallu
          Vasta Mallu 8. august 2019 at 13:06

          Teise tokkepuu juures ei ole foori, see on kolmanda juures.

  • Avatar
    Vasta Jekaterina 8. august 2019 at 07:21

    Noh, mul on üksteist aastat load olnud ja ma ka see suvi elus esimest korda kraapisin oma auto ära. Ja veel nii, et sõitsin parkimiskohalt välja ja keerasin liiga vara paremale, teisele autole otsa, kraapisin selle ära ja enda autol läheb uks vahetusse, sest jõhker mõlk on sees. Ja mis kõige hullem! Isegi julgesin selles blogis kirjutada! Oh the terror!!! 😀
    Tead, ära põe, õnnetusi ikka juhtub. See on ainult auto.

  • Avatar
    Vasta Mari 8. august 2019 at 07:01

    Minul on load 10 aastat olnud ja alles nüüd oli juhus kus pidin õe juures auto ümber keerama. 4 aastat olin seda ilusti teinud tema maja juures aga nüüd 2 kuud tagasi tagurdasin aeda sisse ?. Ma ei tahtnud endas süüd näha ja ütlesin õemehele, et kurat sa oled aeda liigutanud ???. Tegijal ikka juhtub asju ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 8. august 2019 at 06:54

    Ma käisin ka elus esimest korda Saaremaal. Mina sõites sain aru, et alati lähebki üks tõkkepuu ülesse ja see ei pea ütlse sinu rea oma olema. Kui sa sealt pileti tõkkepuust läbi sõidad siis pead jälgima, kus reas see üles tõuseb ja sealt läbi sõitma. Tõkkepuu avanemise asukoht võib muutuda kui ühel real on liiga palju autosid juba lastud. Silmad lahti järgmine kord!

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. august 2019 at 07:14

      Ma vahtisin seal küll silmad punnis, aga oh well, elan ja ōpin ?

    • Avatar
      Vasta K 8. august 2019 at 16:19

      Kui su autonumber ära loetakse on tablool juba selgelt näha millisele rajale sa suunduma pead, ja sinna rajale suundudki, ainult selle raja tõkkepuu üles tõusebki. Eks ta esialgu võtab harjumist, aga numbrid on päris suured, sellessuhtes, teinekord enam mööda ei vaata.

      • Mallu
        Vasta Mallu 8. august 2019 at 16:22

        Jaa, ma üldse ei teadnud, mu loogika ütles, et ootan seal reas, mis minu ees on 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 8. august 2019 at 05:22

    Mallukas 😀 kas sa pole ikka veel paksu kihti endale peale saanud. Kuna Sa julged olla avalik esineja niiöelda, siis sellised tavaliselt kahjuks peavadki kriitikat taluma. Ma pole siiamaani aru saanud miks. Sest on olemas kuldne reegel, kui midagi ilusat öelda pole, siis ole vait. Näiteks kui mulle ei meeldi inimese riietus, ma ei pea ju seda talle ütlema minema kõva häälega või halvustama. Tähtis ikka, et iga inimene ise õnnelik ja rahul oleks. On inimesi, kellele meeldib halvustada, ehk siks öelda halvasti, et enda enesetunnet parandada või tõsta või siis on lihtsalt kadedad su peale, et peale seda õnnetust sa suudad õnnelikult edasi minna ning ei jää masendusse istuma sellepärast. Kõigil on juhtunud elus lolle asju, see ei tee veel inimest lolliks.

  • Avatar
    Vasta Mari 7. august 2019 at 23:30

    Ära põe, ma siin juuli kuu algul tagurdasin ühele mersule sisse, siiamaani tänitavad ja näitavad näpuga. Elu läheb ju edasi

  • Avatar
    Vasta Kerlyn 7. august 2019 at 22:26

    Lol, keegi ei julge kunagi jah oma “rihtimistest” rääkida. Mul olid 8 a load olnud ja kui eelmine aasta auto ostsin ja salongist välja sõitsin, siis 500m pärast sõitsin teisele autole tagant sisse. Shit happens noh 😀

  • Avatar
    Vasta Pille 7. august 2019 at 22:13

    Ma suure ähmiga parkisin ja kartes äärekiviga põhja ära kriipida (ära küsi, mis autoakrobaatikat ma tegin) sõitsin ühe liiklusmärgi viltu ja selle all raskuseks olevasse “poolmunasse” (ma ei tea mis selle nimi on, igavesti terav pealt nii). Külg oleks nagu Wolverine’i kätte jäänud. Oibljää kui häbi, paha, kurb ja vihane oli olla. Kaskot polnud ka. Ei tahtnud mitte kellelegi rääkida. Lõpuks kontori laua taga nuuksudes lohutasid mitmed kolleegid kuidas nemad ka plekki mõlkunud on. Hakkas parem. Seega tänks!

  • Avatar
    Vasta A 7. august 2019 at 22:04

    Hahahahahahaha ?? aitäh Sulle, nüüd ma vähemalt tean, et praamile ma ise ei sõida!

  • Avatar
    Vasta Helle 7. august 2019 at 21:04

    Sa pole ainus ☺️ Mul kunagi tuttav sõitis parklasse ja sissesõidu juures mõlemal pool puud, tema keeras ja keeras esiotsaga ilusti välja, aga tagantotsaga mitte (liiga kiirelt vist pööras) ja otse puusse tagumise uksega. Et ikka juhtub, kõik jummala timmis ☺️?

    • Avatar
      Vasta inimene 8. august 2019 at 07:42

      Parkla kõks pole võrreldav praamile sõites märguannete eiramisega. Kui sulle tabloo ütleb, mine rajale neli, siis sa lähed rajale neli ja ei hakka seal enam midagi omaalgatuslikult võimlema ja rada vahetama. Lisaks tõkkepuule on seal ju üleval ka foorituld – kas punane tuli ei tähenda enam midagi? Just värskelt load saanud inimesel võiks liikluseeskirjad veel meeles olla.

      • Mallu
        Vasta Mallu 8. august 2019 at 07:57

        Foorituli on esimese tõkkepuu juures, loomulikult ei hakanud ma punase tulega kuskilt läbi pressima. Lihtsalt tõesti ei teadnud, et esimese tõkkepuu juures mingit tabloonumbrit märkama peaks. Kammoon, ma EI OLE enne praamiga sõitnud, ei teadnud, fucked up ja nüüd ise virelen oma vigade käes, issand jumal 😀 Kõik on nii vihased, nagu ma oleks nende autot kriimustanud või midagi.

        • Avatar
          Vasta Enke 8. august 2019 at 12:11

          Ma olen korduvalt Saaremaale sõitnud ja alati on sadamas mingi ebalus sees, et kuhu ja kuidas. Ükskord õnnestus lausa liinibusside reas seista nagu tohman, õnneks enne praami ikka vehiti, et tule ära sealt, hulluke. Ilmselt see, et kõik käib nii kiiresti ja KÕIK teised peale minu saavad paugust aru, mis nad tegema peavad ja siis ei taha seal koperdada ja paned esimesest praost läbi. Mis lugejate süüdistusi puutub, siis ju neil pole mitte millegi muu üle elus uhke olla ja nüüd leidsid momendi, mil endale vastu rindu taguda – jeeee, MINA pole kunagi SEDASI käkkinud. Kõigil juhtub, lihtsalt enamik ei kipu sest rääkima 🙂 PS tule hoopis Vormsile, siin pole tõkkepuid ei sadamas ega mujal risuks jalus.

  • Avatar
    Vasta Raili 7. august 2019 at 20:35

    Hiiumaal ei jupsi need tõkkepuud, vali teine saar järgmine kord!

    • Avatar
      Vasta Riina 7. august 2019 at 23:26

      Ära üldse pabla. Me kolisime Lasnamäelt maale oma majja. Ma siis kiitsin ja uhkelasin, et nüüd ei rihi keegi mu autot ära. Just mõni kuu enne oli kuulus Subaaariku mutt mu Audi külje ära rihtinud. Ja järgmine päev peale kiitlemist sõitsin ise oma autol pool külge maha, oma enda aias, oma enda aia vastu ??? See oli ikka elu feil. ?

  • Avatar
    Vasta Liis 7. august 2019 at 20:25

    Saada pekki inimesed. Ma annan põhjust naeruks. Esimene kõks, tulin töölt(24h) sõitsin otse, keerates omale hoovi. Nagu ikka on aiapostid kahel pool sissesõiduteed. No ninaga riivasin üht. Nice eks. Teine kord, tagurdasin mehe autoga(endal oli ala siks ja tal siis pika kerega universaal VW) vastu kaugel kaugel seisvale venna autole. Selle avastas mees alles pool aastat hiljem õnneks ja saime naerda. Kolmas kord. Igirase kes tuli ämmaka juurest, krt ma teadsin, et parkisin kivi kõrvale tagurdades aga vot kui ära hakkasin minema siis unustasin et kivi oli seal ka sain ka mõnusa mõlgi ja kriimud küljele. Nii et tegijal juhtub. Seni kuni ise ja lapsed korras on jumala savi, maksad oma kasko omavastutuse ära ja elad edasi.

  • Avatar
    Vasta H. 7. august 2019 at 20:24

    Mul pea 2 kuud load olnud.. pidin pimedas(kell 2 öösel) hoovist välja tagurdama (ma tagurdamises olen päriselt osav ja probleemi pole kunagi olnud :D). Üks poiss pakkus veel abi.. ma ütlesin sellestki ära 😀 pole vaja jumalaeest, sest ma O S K A N ise tagurdada. Oskasingi.. otse vastu aia posti. 😀 stangest tükk väljas. Vähemalt stange on plastikust ja roostetama ei hakka aga mees oli küll kuri 😀

  • Avatar
    Vasta F 7. august 2019 at 20:15

    Pohhui ju, kui inimesed kahjurõõmsad on?

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. august 2019 at 20:21

      Aga mis valu on olla yldse??‍♀️

      • Avatar
        Vasta Helen 8. august 2019 at 05:30

        Kibestumus elus. Ma isegi ei vaevaks oma pead sellega. Sinusugune särav, positiivne, vabameelne jääbki jalgu kahjuks. Sest osad ek suuda tulla toime oma eluga ning siis on vaja mujalt hakkata võtma… Äkki teevad teise ka õnnetuks. Inimesed lihtsalt on nii erinevad ja mõtlevad erinevalt. On palju inimesi, kes ei näe end, ega oska analüüsida ega saa arugi, et teeb midagi valesti, sest on näiteks teiste samasugust inimestega ümbritsetud. On sort inimesi, kes lähevad alati iga lolluse ja jutuga kaasa. Näiteks klatsimisegagi, ise ei klatši aga kui kuuleb, siis läheb kaasa. Ilmselt su kommenteerijatega sama, 1 julge ees oskas mürki pritsida ning teised mõtlesid, et nad lähevad kaasa ka teevad sama 😀 sest 1 ju julges 😀

    • Avatar
      Vasta Vaike 7. august 2019 at 22:04

      Ma olen kord jalgrattaga tõkkepuu alt läbi sõitnud ja sellega vastu pead saanud. ?

  • Avatar
    Vasta Shhhh 7. august 2019 at 20:12

    Phahahaha. Meenub lugu oma juhikarjääri algusaegadest, kui pidin auto kuuri alla ajama. Noh kuur vana kitsas logudik, mina koba, aga arvasin, et küll hakkama saan. Hakkan siis sõitma ja muudkui lasen edasi, vaatan, et napilt läheb, aga peaks mahtuma, et peegel vastu seina ei läind. Siis järsku kuulen, et miski imelik hääl, ise samal ajal lasin autol edasi liikuda, kuni taipasin, et oi perse. Ruttu pidur peale, kõrvalistmele, aken alla ja seal ta oligi – megapirakas nael, mis kuuri seinast välja urvitas ja autol mõlema ukse ulatuses kena jonks sisse kraabitud. ?‍♀️ Õnneks olin nii tark, et enne välja tagurdamist surusin naela rohkem seina sisse, et topeltkraapsu ei teeks. Pärast tahtsin häbi pärast maa alla vajuda, sest mehe auto oli. Õnneks tema sellest nii suurt numbrit ei teind, kuid ma ise põdesin ikka veel pikalt. Ja noh, nüüd kaheksa aastat hiljem juhtusin koolidirektori autole sisse tagurdama.. Ja mu laps läheb sügisel esimesse klassi?‍♀️? kõigil juhtub!

  • Avatar
    Vasta Katrin 7. august 2019 at 20:05

    Tegijal ikka juhtub, aga eestlane on jah selline, et tuleb parastama ja tänitama. Samaa on see ainult materjaalne ja ei tasu väga muretseda, juhtub.

  • Avatar
    Vasta Scanpix 7. august 2019 at 20:04

    Siia sobiks mu 7a poja ütlemine :”Laske mul ometi mu oma vigadest õppida” 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 7. august 2019 at 20:04

    Ahh, ära põe! Ma tagurdasin hooga vastu maja seina ???‍♀️

    • Avatar
      Vasta L 7. august 2019 at 20:52

      Tahtsin just sama kommentaari kirjutada?? ja veel isa autoga ka, millega olen ise hetkel ca 9kuud söitnud, kuid siiski pole OMA.?

  • Avatar
    Vasta täpii 7. august 2019 at 20:03

    ja selline transab kolme last ja meest?? #ellujäämine . #tasutaühistransport

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. august 2019 at 20:22

      Võid ise ka sõidutada neid, kui siiras mure on 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristi 7. august 2019 at 21:33

      Vaevalt Mallukas sotiga seal seda tõkkepuud üritas killida… seega ei juhtu laste ja Kardoga ka midagi ? Aga loomulikult – kus viga näed laita, seal eestlane laidab ?

      • Mallu
        Vasta Mallu 7. august 2019 at 21:39

        mul oli vist 5km/h sees 😀

        • Avatar
          Vasta Kristi 7. august 2019 at 22:01

          Ega seal rohkem saakski ? Praegu tekib aga kommentaare lugedes tunne, et krimireporter oleks pidanud kohal olema ja Sa õhtustes uudistes, kui eriti ohtlik tõkkepuu hävitaja ?
          Ma olen väääääga kindel, et kes parastavad 1. Ei sõida ise üldse autoga. 2. Kavatsevad homme lusika nurka visata – seega ei saa neil kunagi midagi endal juhtuda ?

        • Avatar
          Vasta Jj 7. august 2019 at 22:16

          Mulle tundub, et “ Täpii”l puuduvad kas juhiload või auto ja sõidukogemus.
          Kõigil ei ole tasuta ühistransport ka muide, niiet ära seleta midagi?
          Mallu, oled tubli! Ma esimesel aastal tegin ikka päris palju plekimõlkimisi, isegi esimese nädala jooksul vist? ( paks lumi maas ja jäin kinni.. andsin gaasi ja tagurdasingi mingile kaubikule õrnalt sisse aga õnneks midagi ei juhtunud:))

      • Avatar
        Vasta Kristina 8. august 2019 at 08:53

        Hahaa, no ma olen suutnud Järve Selveri maa-aluses parklas parkida auto küljega betoonposti nii, et auto oli 15cm õhus ühelt küljelt. Ja polnud mitte esimest päeva roolis?? oli lihtsalt väga sitt päev olnud ja mõtted mujal. Tegijal juhtub?‍♀️?

        • Mallu
          Vasta Mallu 8. august 2019 at 08:59

          appi, ma ka alati kardan seal sõita, aga vot seal on õnnestunud “pääseda” 😀

      • Avatar
        Vasta Maša 8. august 2019 at 21:32

        Ah kõik siin räägivad kuidas nad ka kuskile sõitnud või tagurdanud ja ära kriipinud. See pole midagi ?. Kui uue auto salongist kätte saime, siis teisel päeval Kristiine pooltühjas parkimismajas mul mees parkis auto rõõmsalt ära. Kõige pealt kirusin, et miks ta jälle tagumik ees parkis, et pagassist ju käru ka vaja ja üks auto parkis täpselt taga. Parkinud siis kõrvalegi, kus autot taga polnud. Ja siis lapsekäru võttes tuli välja, et parkis ju täpselt sellesse ritta mille kohal on ventika šaht ning leidis täpselt selle ühe kruvi üles mis sealt välja punnitas ja luuk lendas kolaki sinna vastu ?. Endalgi tuli pisar silma, et krt uus ilus auto ja korralik ca peopesa suurune mõlk ja kriips sees. Aga nüüd mees vähemalt ei pargi enam kunagi kuskil parkimismajades tagurpidi ?.

    • Avatar
      Vasta Vaike 8. august 2019 at 09:09

      Täpii, sul on Tallinnast Saaremaale tasuta ühistransport? Puue peab siis päris tugev olema, et sellised soodustused.

      • Mallu
        Vasta Mallu 8. august 2019 at 09:11

        hahahaha, appi, sry ma ei saa, sa liiga hilarious 😀