NIISAMA JUTTU

iPhone või Android? Lõputu vaidlus*

24. november 2019

Nagu te teate, siis mingil hetkel sain ma Mobipunktilt koostöö raames iPhone X, mis tuli eriti õigel hetkel. Mu vana telefon pani juba ammu “villast” ja jamas aeg-ajalt, kuid enne uue telefoni kättesaamist kukkus mu enda telefon tuimalt aknast alla. Hakkasin Kerli juures midagi vastasmajast pildistama ja… naks, maas ta oli. Ehk siis ma olin paar päeva telefonitu, kuni Mobipunkt kutsus mind tagasi iPhone maailma ja ma sain iPhone X’ omanikuksi.

Mul on enne ka iPhone olnud, ehk siis ma olen vaheldumisi kasutanud nii androide kui ka iPhone, aga no ma ei suuda ära otsustada, et kumb mulle rohkem meeldib, mõlemal on omad head ja vead. Ka praegu on mul kaks telefoni – sain sõbranna käest ühe androidi enne reisi, et mul oleks vahepeal midagi Marile mängida anda, kui “kriitiline hetk” on või miskit. Ehk siis ma kasutangi paraleelselt mõlemat telefoni. St sim kaart on iPhone’is, aga kodus wifis olles saab teisega ka kenasti hakkama, kui õige telefon näppu ei satu.

Enne, kui ma nüüd iPhone sain, siis ma mõtlesin küll, et issand jumal, nii mõttetu, et rohkem selline brändikultus. Siis sain telefoni kätte ja no… peab sõnu sööma. Palju kiirem, ei läägi üldse (isegi see tutikas android läägib JUBA) kõik äpid avanevad kiiresti ja terve telefoni ülesehitus on hästi loogiline. Mulle meeldib ka see, et saab ekraani hästi tumedaks panna (kõik, kes tahavad lapse magama panemise ajal telefonis passida, teavad miks). iPhone valguse maha võttes on telefon mõnusalt hämar, Androidiga sirab see ikka tuppa valgust, niii närvi ajab!

iPhone laeb kiiremini täis ja lisaks ühendus ta kenasti mu arvutiga, seega teadis ka uus telefon kohe mu paroole ja asju, tegi asja palju mugavamaks. Ja osad äpid ongi ainult iPhone’idele, et Androididega ei saagi üldse kasutada. Huvitav, miks see nii on? ?‍♀️ Igatahes olen ma nüüd jälle tagasi iPhone usku läinud ja lisaks sellele ka Mobipunktiusku.

Näiteks kui tood vana iPhone või mõni muu Apple seade Mobipunkti tagasi, saad uuema sedavõrd soodsamalt, kui sinu kraam väärt on. See tähendab sa ei pea vana müügiga jamama ja saad uue kohe odavamalt ?Lisaks on seal kiire ja kvaliteetne töö, näiteks telefoni aku või ekraani vahetus reeglina võtab alla tunni aega. Olen ise ka nende juures puhastanud arvuti klaviatuuri ja ma eeldasin, et läheb sada aastat, aga sain juba paari tunni pärast arvuti kätte, mis töötab nüüd nagu õlitatult! Me veel ise pelgasin, et klaviatuur on lausa katki või midagi. Ja no loomulikult on ka hea see, et Mobipunkt annab samuti ka igale telefonile, iPadile, Macile ja Watchile ja tööle aastase garantii, täpselt nagu uut ostes, loomulikult kehtib garantii ka kasutatud asjale. Lisaks on võimalik järelmaksuga võtta igas hinnaklassis tooteid, ala kui lastele ei raatsi kohe kõige kallimat osta, siis saab mõnda taskukohast laps ise taskurahastki maksta ja rahaga arveldama õppida ✌️Vaata ise kõiki iPhone pakkumisi SIIT.

Mida ma pean aga tunnistama: minu jaoks oligi iPhone ainuke miinus see, et pildikvaliteet võiks olla parem. Eks ise fotograafina vaatan seda ka teisiti, kui tavakasutaja. Või no eks oleneb telefonist, sest see uus iPhone 11 Pro pidi mega häid pilte tegema. Sõbrannadel on 11 ja mõlemate telefonipildid on tõesti ka väga head, kuigi seal pole kolme kaamerat. Samas mul vahet pole, mul ju kaamera ka endal olemas, et polegi nii oluline telefoniga nüüd max kvaliteeti saada. Aga kui aus olla, siis veits juba mõtlen, et äkki ikka peaks ka selle 11 pro poole vaatama, et no kui see tõesti nii häid pilte teeb, siis ongi ta ju järelikult ideaalne telefon ? Rohkem infot selle telefoni kohta SIIN!

PS! Varsti on tulemas Black Friday soodusmüügid ja kui sa oled mõelnud iPhone, iPad, MacBook või Watch ostmise peale, siis ma arvan, et tasub Mobipunkti kodulehel silma peal hoida.

*Postitus sündis koostööd Mobipunktiga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar