JUMALAITA Kingiloos

Malluka postkaardid ja suur loos!

9. detsember 2019

Nagu te kõik teate, on mul praegu veits nadimad ajad ja nagu ma olen siin teile korduvalt rõhutanud, siis te olete mulle alati nõu, jõu ja hea sõnaga abiks olnud. Ka praegu on paljud uurinud, kuidas mind aidata saaksite ja minu tegemisi toetada. Mõtlesin mis ma mõtlesin, kuni võtsin kampa maailma kõige andekama disaineri Instas @pildisain ja üheskoos sündisid sellised vahvad postkaardid, mida oma hea huumorimeelega sõbrale kinkida. ??

Kaarte on neli erinevat ja selle hinnaks on 5€ + saatmiskulu 70 senti. Rahu-rahu-rahu! Enne kui te rabanduse saate, et miks ometi nii kallis, siis nagu teleturg ütleb, siis see ei ole ju veel sugugi kõik. Nagu te teate, on mul palju ägedaid koostööpartnereid, kes kõikide kaardi ostjate vahel enda tooteid välja loosima nõus olid. Seega palun väga, nõnda sündiski suur Malluka jõululoos!?

Mis auhinnad on? Alguses mõtlesin, et olen mega saladuslik ja jätan need üllatuseks, aga siis mõtlesin, et ah, ma olen ise juba nii uudishimulik, et kuidas ma ka teid niiöelda pimedusse jätan. Seega palun väga, auhinnad on sellised:

❤️Üks kaardi ostja saab endale minu enda isikliku raamatu “Kes see Mallukas veel on?” mille sees on ka võitjale mõeldud pühendus. Loomulikult võib võitja raamatu lasta adresseerida ka kellelegi teisele kingituseks.

http://www.pegasus.ee/raamat/kes-see-mallukas-veel

❤️Hea lõhna austajatele on MyLook veebipood pannud välja mega hea Hugo Bossi naisteparfüümi!

https://www.mylook.ee/boss-the-scent-for-her-edp-50ml.html

❤️Ärge muretsege, MyLook veebipood ei jätnud ka neid kimbatusse, kes hoopis mehele kuuse alla kingutust otsisid. Seepärast saab ka üks kaardi ostja endale meesteparfüümi- Carolina Herrera “Bad Boy”.

https://www.mylook.ee/carolina-herrera-bad-boy-edt-50ml.html

❤️Kolmandaks auhinnaks annab MyLook veebipood ühele kaardi soetajale võimaluse võita imeilus kinkekomplekt kellelegi, kes uuel aastal tervislikuma elu poole kalduda tahaks ja selles komplektis peidab ennast kaunis Kuma kõrvarõngad ja Boost Yourself kollageeniga supertoidusegu, millega oma smuutisid veel tervislikumaks timmida.

https://www.mylook.ee/boost-yourself-collagen-raw-cacao-and…

❤️Kellele meeldib söök? Ma usun, et kõigileeee! Seega on mul ainult hea meel loosikatlasse visata ka 100€ Wolt krediiti, et saaksite endale lubada mõne õhtu, kus kokkamine ja nõudepesu pole teema. Ava äpp, vali enda lemmikresto ja oota toitu koju. Nii lihtne see ongi! Sellise summaga saab seda lõbu lausa mitu korda teha, jehhuu!

❤️Muidugi ei saa ilma jätta ka lapsi, seega paneb Mänguväljakud ja mängutarvikud – manguvaljakud.eu välja ühe eriti ägeda legolaua, mis tuleb lausa legodega koos. Ideaalne asi, mida lapsele kuuse alla susata või millega teda niisama rõõmustada, kas pole?

https://manguvaljakud.eu/…/lego-mangulaud-kidkraft-bricks-…/

❤️Midagi veel neile, kellel laps sündimas. BEEBIPOOD annab üheks auhinnaks megaturvalise Axkid turvahälli! Kuna kasutame ka ise selle firma turvavarustust, siis soovitan soojalt!

https://www.beebipood.ee/axkid-turvahall-babyfix-0-13kg-mus…

❤️Ka minu vana lemmik Von Baer Bags andis loosimisse eriti kvaliteetse, ilusa ja klassikalise arvutikoti, mis teenib võitjat pikki aastaid.

https://vonbaer.ee/business-city-nahast-arvutikott/

❤️Kui aga arvutil on kott olemas, aga enda rahakott ribadeks, siis ka sellele mõtles Von Baer Bags kenasti sinu eest. Seega leidub auhinade hulgas ka üks ilus Von Baeri münditaskuga rahakott!

https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

❤️Loomulikult ei puudu ka kaks suurt peaauhinda. Esimene nendest on Napsie Eesti madrats, mille võitja saab valida just enda voodile sobivas suuruses ja millel magades ei valuta sul enam iial selg või kael. Vähemalt mina kiidan seda taevani ja tagasi. Kui veel proovinud pole, siis nüüd on sinu võimalus!

https://www.napsie.ee/madrats

❤️Viimane, hapupiimane. Okei, ta pole hapupiimane, ta on vastupidi ilus, puhas, läik ja kuldne nunnukas, kes sinu eest koristama hakkab. Jah, nii see on, et viimane peaauhind on ROBOTTOLMUIMEJA, mille andis loosipatta Mamibot Robotid. Ei mingit tolmuimejaga nühkimist enam. Osta vaid üks postkaart ja juba uuel nädalal võid sa diivanil kohvi juua, kuni su uus sõber tolmurullid kokku imeb.

https://www.mamibot.ee/…/robottolmuimeja-mamibot-prevac650…/

Ma loodan, et siit kingitustevalikust leiaks igaüks midagi, mis silma särama paneb, seega sul polegi tarvis teha muud, kui osta kaart ja osaledki automaatselt loosis. Kui ostad mitu, osaledki loosis nii mitu korda, kui mitu kaarti soetad. Et kaarte tellida, kirjuta oma ostusoovist aadressile info@pildisain.ee. Kaardid on müügil ainult väga limiteeritud aega, ehk siis kuni neljapäevani. Siis lähevad tellimused lukku, et te kõik ikka enne jõule enda kaardid kätte saaksite!

Aitäh kõikidele juba ette, kes endale kaardi ostavad ja mu tegemisi toetavad❤️ Loodan, et kaardid meeldivad ja hoiame ikka kõva, või kuidas need noored nüüd ütlevad
Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar