JUMALAITA

hambutuna langen su käte vaheleeee-eee

19. detsember 2019

Mis see ütlus on, et when it rains, it pours. Noh, mina näiteks eile otsustasin, et no võtku mind või kõik saatanad, mina selle lastetoa korda teen. Ja pange tähele, tegin ka. Ilma, et mul oleks aega süüagi olnud, sest a)kui ma lõpetan oma tegevuse, siis ma ei jätka seda enam kunagi, b) mul tekkis suulakke RÄME ohatis. Pmst nagu terve suulagi oleks põletada saanud vms, muudmoodi ma seda tunnet kirjeldada ei oska. Põletikus ja selline rõve, midagi süüa/juua väga nagunii ei kannata.

No kui ma juba olin toa korda saanud ja kiitsin ennast, et oi, nii tubli oled. Suutsid oma laste toa korda teha, mis 7466464 aastat selle järele ootas. Good job. Igatahes siis ma leidsin enda voodi alt kommi. Mitte nagu lahtise, vaid pakendi sees mingi lutsukas, jumal teab, kust see sinna saanud oli, aga kuna kõht oli tühi, siis ma olin nagu ah poh, söön selle enne ära, kui lapsed näevad. Ja see oli niii kõva ja kleepuv ja suulaes ma seda imeda ei saanud, seega tundus hea idee see puruks närida. Seda selle hetkeni, kuni ma sain aru, et kuidagi hambutu fiiling on. Nice, mu tagumine kroon tuli koos kommiga ära.

Jeesuse märk nr 1 – plz ära söö komme.

Samas hea harimismoment lastele. Näitasin oma hammast ja olin nagu, vot. Palun väga. Nii juhtub, kui te hambaid ei pese ilusti ja kommi ragistate, et siis istute ka hambutuna. “Emme, mul on ka kaks korda hammas ära tulnud, ei ole hullu, sinna tuleb uus asemele,” lohutas mind Mari. Sõbrannad viskasid ka nalja, et nüüd tuleb hammas padja alla panna, et siis äkki hambahaldjas toob miskit head. Idee oli muidugi kena, aga arvestades, et need hambahaldjad toovad üldiselt euri, aga see kroon maksis üle tonni, siis ma siiski panin ta vannitoariiulile ja palvetasin, et see haldjaniru seda öösel rotti ei laseks.

Vedas, ei lasknud ka.

Hommikul viisin Mari lasteaeda ja põrutasin ise arstile. Poolel teel meenus, et tegelt oleks kaval olnud hammas ka kaasa võtta, et vaevalt, et tal neid minu mõõtu hambaid jalaga segada on. Mis seal ikka, läksin koju, võtsin hamba hellalt pihku ja asusin uuesti teele.

Sain hamba suhu tagasi, suulakke LASERIT ohatise vastu (god knows why või mis moodi see aitama peaks, aga seda mulle igatahes tehti) ja ühte teist krooni tasandati ka veits. Nimelt selle pärast see eelmine ära kukkuski, et ma olen mitu kuud ainult parema poolega närinud. Kui vasemale krooni pandi, jäi see veits kõrgem ja ma ei tahtnud tagasi minna, et ta 30 sekundiga selle korda teeks. Noh, nüüd sai igatahes kõik tehtud ja thank god, et see hammas mul tenekal ära ei kukkunud.

Väiksed võidud elus.

Lõpetame selle postituse väikse moraalilugemisega: hoidke oma pagana hambaid. Tõsimeeli. Kellel on vedanud, nagu Kardol, ei hammastesse never augud ei tule, siis olge max tänulikud. Kellel aga tulevad, siis pidage meeles seda, et hammaste niiditamine olla isegi olulisem, kui pesemine. Seda tuleks teha ENNE hambapesu, käid kõik hambavahed läbi ja siis alles pesed. See hoidvat hambaid kauem korras.

Veel üks kehva asi, on vaikselt magusate asjade joomine/söömine. Hambale ei loe, kas sa sööd korraga ühe või 20 kommi, magusa kihi alla jääb ta nii ehk naa. Aga kui sa terve päeva natukese aja takka midagi rüüpad/sööd, siis saab hammas kogu aeg seda uut magusat kattu peale ja nii need augud tulevad.

Ja kui juba on augud, aga hambaarsti kardad (nagu mina), siis kirjuta iDent’i ja ütle, et tahad aega Gaili juurde. Parimat hambaarsti universumis ei eksisteeri. Tõsimeeli. Seda enam, et tal on nii fancy ass kabinet ja kõik on nii uus ja puhas ja futu, et seal istudes juba tead, et saad max hea tulemuse. Ma kunagi käisin õikal mingis urkas, kus hambaarst casually kasutas eelmisest kliendist samu kindaid. Lobistas nad vees ära ja käras kah ?

Igatahes ei ole ma enam hambutu ja lutsukaid ma enam ei näri. Eks inimene peab ka õppima siin elus miskit.
Moraalitsemine läbi, olge ikka coolid (ja mitte hambutud) edasi!
Baiii.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar