JUMALAITA

mida tiktok mulle õpetanud on

16. märts 2020

Imelik fiiling on sees, kui aus olla. Ühest küljest ei ole praegune olukord mulle üllatav, ma teadsin, et see tuleb. Samal ajal kui kõik viskasid nalja nende lollakate üle, kes koroonat kardavad, ostsin mina kenasti endale toiduvarud ja ravimid ja vee ära ja juba mõni aeg hiljem avastasid korraga kõik, et oi-oi, peaks ka midagi varuma ja ette võtma. Riigipiirid on juba kinni, levivad jutud, et ka Tallinna piir läheb kinni. Kui see on olukord, mida lebolt võtta ja mis “ei huvita”, siis olen mina Pearu Paulus. Kõige kummalisem on see naermine varude kogumise üle, sest “poed ei lähe ju kinni”. Ega nad ei pruugi minna jah, aga vot ma sinna poodi kondama ka minna ei taha, seega passin toas ja mossitan, et osad eestlased niiiiii-iiii rumalad on. Kahju öelda, aga küll elu õpetab. Ja see ei ole naljakas ja naeru väärt. Kurb on…

Et aga mitte päris lössi vajuda siin rasketel aegadel, siis räägime muudel teemadel. Näiteks tiktok äpist. Kes veel ei tea, siis see on selline äpike, kus inimesed panevad 15-60 sekundilisi videosid üles. Enamasti nad siis kas tantsivad, või on niisama seksikad, või… ah, seda on võimatu seletada, seda peab ise nägema. Ma ütleks teile, et tõmmake tiktok, aga samas ärge tehke seda, sest see viib mind pealkirjas tõstatatud esimese punktini:

  • See on kohutavalt sõltuvust tekitav. Ma kunagi olin paari videot näinud, aga kuna ma enamasti leian aega telefonis scrollida ainult laste magama panemise ajal ja klappe ma enne ei kasutanudki eriti, siis ma ei kuulnud midagi ja tiktokis on oluline, et sul telefonil heli peal oleks. Aga nüüd ükspäev ma ei tea, mis kuri vaim mulle peale tuli ja ma selle äpi avasin päise päeva ajal ja… hakkasin vaatama ja jäingi vaatama. Sellest ei saa välja! See on lõks! Maja on täielik bardakk, koristada ei saa, sest noh, hallooo… ma tiktokin! Üsna kiiresti ma mitte ainult ei vaadanud, vaid lisasin ise ka videoid juurde. Ütleme nii, et ma ei tea, kuidas mul juba 12 videot on ?
  • Väga lihtne on olla lasteahistaja. REAALSELT! Kõik 12 aastased tüdrukud näevad välja nagu vähemalt 20, hööritavad seal seksikaid tantse tantsida ja teised videod, kus eriti kuumad kutid oma sixpacke välgutavad, näitavad 16 ja 17 aastaseid kutte! Nagu.. palun pange oma videode pealkirja kohe ära “TERE, OLEN ALAKAS!” sest sellisel juhul ei ilastaks ma 17 aastaste noormeeste peale ja peaks ennast varsti ise menti üles andma.
  • Eelmise punktiga seoses: ma tean tänu tiktokile, et mu lapsed ei või kunagi hakata tiktoki kasutama, va juhul, kui nad mingeid naljavideosid ei tee.  Ma vannun, et kui ma kunagi näeks ühte neist tegemas kelmikat videot, kus nad räägivad, et mis aastatel nad oma ühe ja teise augu süütuse kaotasid (ALAEALISED LAPSED!!!) või hööritavad seksikat tantsu, siis ma lähen kuuri ja panen paela kaela. Kõik.
  • Mul on ka tunne, et tiktok on mulle ka paljastanud fakti, et ma võin täitsa vabalt lesbi, või vähemalt bi olla. Vaadake, insta ju näitab teile ka exploris asju, mida te rohkem vaadanud olete vms (nt minu insta explore on otsast lõpuni surevaid ja surnud lapsi täis… great) ja mu tiktok on 99% seksikad lesbinaised. Nagu ma ei tea, et ma oleks neid meelega ise rohkem vaadanud ja ma alguses mõtlesin, et ohhoo, kas see ongi siis mingi lesbide platvorm, aga mu teised sõbrad väidavad, et nad küll ei näe mingeid lesbisid, aga ma näen kogu aeg. Ja holy hell, kui kuumad nad on ? Kui ma suudaks ühe leida, siis ma annaks teile ka kasutaja, ma mäletan, et ta eesnimi oli Marth ja omg, kui ilus naine ta on. Et jah, tore tiktok, et mulle 30 aastasena imelikke mõtteid pähe paned ?‍♀️?‍♀️ (mitte, et lesbi olla oleks imelik obv ?). Ja olgem ausad, kui mul on valida, kas ma vaatan päevad läbi surnud ja haigeid lapsi või seksikaid naisi, siis… *avab tiktoki*…
  • Ma olen vist ainukene inimene maailmas, kes tantsida ei oska. Üks tiktoki värkidest on see, et keegi teeb mingi tantsu ja siis kõik riburabamisi teevad seda järele. Nagu… KUIDAS? Ma reaalselt vajaks kolme aastat, et ühte nendest 20 sekundilistest tantsudest selgeks saada. Mul on vist ajus mingi osa puudu, aga mu jalad ja käed ei suuda korraga töötada, rääkimata sellest, et ma samal ajal veel suud liigutaks ja keha hööritaks. Enne hakkab mul tagumikust lestakalu kukkuma. Kuigi see oleks vist omamoodi naljakas challenge, kuidas ma oma elust 876 aastat kulutan, et seksikat tiktoki tantsu õpiks. Kriisi ajal ikka peab tegevust leidma (ja jumala eest mitte neid tegevusi, mida ma PEAKS tegema).

Üldse on tegelikult see tiktok väikseid lapsi täis ja nad ei saa üldse mu naljadest aru ja sõimavad mind 40 aastaseks vanamutiks, niiet ma võitlen sooviga nende vanematele kitse panna, mis väiksed bullyd nende lapsed on, haha. Aga kui te veel ei ole tiktokis ja tahate oma elu sellega ära rikkuda, siis tõmmake alla tiktok äpp ja pange otsinguse marianntreimann. Nautige mu 12 videot ja elame selle kehva aja üle, eks!

Kas teil on tiktok? Olete kunagi vaadanud seda äppi? Lähete nüüd vaatama?

Loe ka neid postitusi!

62 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eve 20. märts 2020 at 11:52

    Appi, see tiktok. Ma kord mõtlesin, et dsiiisas, mis valu peab olema, et seal vahtida.
    Ükskord nii huvi pärast tõmbasin selle alla.. Ja järgmine hetk mu lapsed mangusid mind, et ma telefonist ära tuleks, sest nad tahaks süüa saada vahelduseks ??? just kidding..maybe ?
    Aga lohutan, ka mina ei ole võimaline nendest tantsudest kahte liigutust ka järjestilku ära tegema.. Nagu.. How???
    Ja pean tunnistama, et su jutt nendest lesbinaistest ja alaealistest sixpacki poistest.. Oh goosh.. I feel u ??

    Aa.. Tšeki neid kasutajaid : capitalcraig ja forrrealb .. Ma luban, sa ei kahetse ????

    Tiktok on saaaaatanast!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. märts 2020 at 09:58

      seivisin endale need kasutajad ja pärast raudselt vaatan :D!

  • Avatar
    Vasta Marx 18. märts 2020 at 20:18

    See TikTok täitsa pekkis värk. Sõbrad muudkui vaatasid varem, naljatasin et maru lollus küll mingi 20sekiseid naljakesi vaadata, insta ju otsast otsani täis neid. Tõmbasin nalja pärast alla ja HOLY HELL täiesti haige. Eelmisel nädalal olin mingi 20 tundi seal istunud reaalselt. Tohutu sõltuvus! Päästke end, kes suudate xd

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:09

      Jep, ärge langege sinna!!! 😀

  • Avatar
    Vasta rami 17. märts 2020 at 22:39

    Mul on, kuna ma magasin omal ajal Vine maha ja alles siis hakkas see meeldima, kui see juba kinni pandi.
    Mõtlesin, et tiktokiga jõuan vähemalt ette siis ja saan ka nautida seniks, kuni veel on.
    Tantsudest ei arva midagi, või need kus inimesed enda meelest mega seksikaid nägusid teevad-kõhulihaseid-kanne pingutavad.
    Just sellised naljakad videod või looma videod on parimad lihtsalt. Vahel kui öösel mõne megahea leian siis naerangi pisarateni end voodis, et kaaslast mitte üles äratada. 😀
    Lisan endale parimad lemmikutesse ja siis nädalas korra umbes näitan kutile kõik ette. 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. märts 2020 at 15:57

    Äpi tõmbasin alla, sest poeg tegi seal videosid ja hea emana peab ikka silma peal hoidma. ? Õde ka saatis pidevalt linke sealt. Kasutajat pole. Üks kord vaatasin videosid ja tund aega kadus käest. Rohkem ei julge avadagi. ?

  • Avatar
    Vasta M 16. märts 2020 at 22:24

    Su “Kardo too poest tuplat ka” tiktok on reaalselt kõige naljakam ja relatablem tiktok ever.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 23:40

      Haha, tänks, aga no TEGELT ka. Enne olin mingi omg fitlife elu algab nüüd.. ja siis..TUPLAT!!! 😀

  • Avatar
    Vasta Eneli 16. märts 2020 at 18:01

    Minul on TikTok ja ma olen ka sellest vahepeal mega sõltuvuses, TikTok on põhiliselt see millele kulub mu nett ja telo aku. Ma teen ise ka Tiktoke ja ma õpin ühe tantsu selgeks umbes nädalaga. Aga TikTok on lihtsalt äge koht kus käia. Ja miks sul nii palju lesbid on võib olla ka sellest, et kui sa liked mõnda videot siis see foryoupage hakkab sulle sarnast sisu veel ette viskama. Aga TikTok on eluuuu.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 18:02

      Anna oma konto, ma tahan ka su tantse nähaaa 😀 Pliis!

      • Avatar
        Vasta Eneli 16. märts 2020 at 22:48

        Mu konto on @enelibendi

      • Avatar
        Vasta Eneli 16. märts 2020 at 23:01

        Mu konto on @enelibendi

      • Avatar
        Vasta Eneli 17. märts 2020 at 00:12

        Mu Tiktoki kasutaja on @enelibendi

  • Avatar
    Vasta S 16. märts 2020 at 17:54

    Ma tõmbasin tiktoki omale kaks aastat tagasi kui esimest last imetasin ja oli vaja samal ajal tegevust, et ma magama ei vajuks ? ja siiamaani käin ja vahin seda ? mees on mõned videod ka lisanud sinna, mingid eriti debiilsused ? nii kaua kui minust ja lastest sinna midagi ei lisa, võib end lolliks teha seal ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 17:58

      tahaks näha nüüd 😀

  • Avatar
    Vasta Anna Maria 16. märts 2020 at 17:19

    Ei mul ei ole tiktoki ja ei tee ka iial? aga ma tean mis see on ja minu mehe väike õde on sinna endast ja minu lapsest videoid pannud ,siiani vähemalt normaalseid ja lahedaid muidu ma vist lööks ta maha? okok saaks vist lihtsalt väga vihaseks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 17:36

      mis videosid paneb siis 😀

      • Avatar
        Vasta Anna Maria 16. märts 2020 at 17:53

        Mina ei tea ,mingeid kokku mixitud videoid?

  • Avatar
    Vasta Anni 16. märts 2020 at 15:03

    Ma tänan Sind olen nüüd ka sõltlane tiktok. Nagu waaath? Miks see nii sõltuvust tekitab. Haige. Aga ühest asjast pole veel aru saanud, kui ma kedagi jälgin seal, kuidas ma neid seal üles leian ilma, et m peaksin otsima seal kasutaja ja siis vaatama. (olen vist vanaks jäänud) ?‍♀️?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:13

      Seal saab panna follow, kui nende kasutajale lähed 😀

      • Avatar
        Vasta Anni 16. märts 2020 at 16:22

        Ahjaa. See tegelt ikka päris lihtne äpp, vist liiga lihtne minu jaoks. ???

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:23

          haha 😀

  • Avatar
    Vasta Riin 16. märts 2020 at 14:59

    See on neeeeedus, ma ka koguaeg leian end sealt. Eile kodus kõik magasid, ise ka pikutasin voodis ja vaatasin tiktoke 2h ? Ja kusjuures mul ka palju lesbisid ? vaatasin ühe neiu tiktoke kus teeb korvpalliga trikke ja ühel hetkel tuli video kus tantsib ühe neiuga ja lõpus siis musi, siis taipasin, et krt lesbi. Nii need lesbid vallutavadki mu feedi ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:14

      Siis ma ei ole ainuke haha 😀

  • Avatar
    Vasta Prita 16. märts 2020 at 14:56

    See äpp on minu jaoks juba nagu luupainaja. Mu suuremad lapsed ja õelaps käivad ringi ja vehivad samal ajal neid tiktoki tantse teha. Keelasin neil endale kasutaja teha ja videosid üles laadida, aga ometi olen pidanud mitmeid kordi neil telefonist tiktoki ära kustutama. Ja ausalt, ma olen üritanud erinevaid abivahendeid kasutada – panin peale mingi asja, mis peaks siis takistama mingite äppide tõmbamise, vahepeal oli telefon üldse kappi ära pandud. Kuidagi leiab ta ikka viisi, et tiktokini jõuda – KOHUTAV lihtsalt ? Ma ise ei hakka igaks juhuks väga süvenema sellesse, sest raske on pärast lapsele selgeks teha, miks tema ei või, aga mina võin ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:15

      Parem vist onn jah 😀 totaalne elu raiskamine, krt :D! Sa ise pole kunagi vaadanud?

      • Avatar
        Vasta Prita 16. märts 2020 at 17:45

        Ma olen vaadanud ainult neid, mis lapsed ise teinud on ? Tegelt instas vist ka vahepeal viskab mingeid lambivideosid ? Ma ikkagi igaks juhuks veel ei vaata, samas kui nüüd mitu nädalat kodus saab istuda, siis mingil hetkel ehk ikkagi peaks ?

  • Avatar
    Vasta Mirru 16. märts 2020 at 14:48

    Ma olen mõningaid tiktoki videoid näinud ja ikka ei saa aru, mis selle asja mõte on ? enda arust nüüd nii vana ka pole. Kuna asjale pihta ei saa, siis tiktoki endale ei tõmba ka ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:19

      Nagu kui sa tõmbad ja ala 10-15 videot ära vaatad, siis saad aru 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 16. märts 2020 at 16:45

        Ma ei saa instagramigi mõttest aru, mingi tiktokiga ei hakka üldse proovimagi. 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. märts 2020 at 17:11

          Kuidas keegi instata elab ????

          • Avatar
            Vaike 16. märts 2020 at 17:26

            Wtf seal teha on? ? Nii palju, kui paari avalikku kontot vaadanud olen, on seal lihtsalt “mina siin jälle ka selle nurga alt ilus olemas” ?

          • Mallu
            Mallu 16. märts 2020 at 17:35

            Ma ei tea minu meelest ainult seal sisu ongi, fbi kasutatakse pmst aint chatiks ju 😀 pilte ei lisa sinna ammu keegi vms

          • Avatar
            Vaike 16. märts 2020 at 17:54

            Meil ilmselgelt on erinevad inimesed FBs. 😀

          • Mallu
            Mallu 16. märts 2020 at 17:57

            ilmselt küll 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:15

      No eks näeme 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 16. märts 2020 at 13:09

    Ei ole kunagi vaadanud, kuid sinu postitust lugedes tekib tahtmine vaadata küll aga samas ka hirmutav, et äkki ei suudagi telefoni käest ära panna ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:15

      Vaatasid v? 😀

      • Avatar
        Vasta Laura 16. märts 2020 at 17:51

        Loomulikult ? päev on vähemalt sisustatud ?

  • Avatar
    Vasta marju 16. märts 2020 at 12:37

    Mina tõmbasin tiktoki kui kuulsin, et mu poja sõbrad seda kasutavad. Ma lihtsalt pidin nägema mida nad seal teevad, mõnda aega jälgisin ja siis tegin oma suu lahti. Tänaseks on poisid videod eemaldanud, aga mina.. mina mõtlen kuhu see aeg lendab, ühesõnaga haige koht, langesin lõksu?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:15

      Ma õnneks Eesti noori üldse ei näe kuidagi imekombel. Ainult lesbarid 😀

  • Avatar
    Vasta Kersti 16. märts 2020 at 12:29

    Avastasin tiktoki endale juba suvel. Kuna üritan ikka kursis olla mida lapsed telefonis teevad, siis sealt ma selle avastasingi. Ja jumal tänatud, et mul on 2 poega, mitte tütred, sest need videod seal on ikka julmad. Minul viskab ka ette lesbisid, extacy all alakaid kes seda hetke jäädvustavad oma suurte pupillide ja värisevate lõugadega, alkohooli joobes alakaid jne. See kõik on väga haige mis seal toimub, mingit korda ega midagi pole, tatid käivad ja plõksivad kommentaariumis iga võõraga jne. AGA, sellest ajast saati kui ma selle tiktoki avastasin, olen ma sõltuvuses sellest. Ma võin tunde järjest istuda ja vaadata neid videoid, nagu reaalselt tundeeee. Ok. Tegelikult ma olen ennast õppinud piirama, nats. Aga kui välja jätta need negatiivsed, siis tegelikult positiivset ja lahedat on ka seal palju

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:17

      Jumal, ma selliseid asju pole üldse näinud, jumal tänatud! Ma enamasti näen naljavideosid 😀 Sul konto ka seal v?

  • Avatar
    Vasta Merka 16. märts 2020 at 12:18

    Ei olnud tiktoki, eile tõmbasin sinu pärast ja vaatan seal ringi? hetkel arvan, et ise ei hakka videoid sinna tegema aga never say never?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:18

      Oled juba sõltuvuses v? 😀

  • Avatar
    Vasta Hanna 16. märts 2020 at 12:17

    Olen selle tiktokiga kursis küll aga vot nüüd peab lähemalt vaatama, mis seal siis on ja annaks siis jumal, et ma samamoodi sellest sõtuvusse ei jää ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:18

      Vaatasid v? 😀

      • Avatar
        Vasta Hanna 16. märts 2020 at 18:10

        Jaa ? siiamaani vaatan ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. märts 2020 at 18:12

          Ütleme nii, et now you are addicted :D!

  • Avatar
    Vasta Tiktok 16. märts 2020 at 12:15

    Tōmbasin TiKToki, sest nägin intsas osadel storydes mingeid kauneid loodusvideosid, koos mõnusa taustamuusikaga ja ma arvasin, et oo see ongi see sisu mida seal toodetakse… oh mind rumalat ? kahjuks “sõltaseks” sain siiski ??‍♀️ Alguses surfasin ikka korralikult seal ringi, aga mingi hetk hakkas tulema ainult mingit eriti kahtlast sisu ja siis ma tundusin, et pean pausi tegema, sest maaaailm on ikka nii hukas ja kuna mul kodus aastane tütar kasvamas, tundus see eriti jube mingi vahe, kui hukas see maailma ikka on ?? Ōnneks on seal ka lahedaid ja naljakaid asju, väga meeldivad igasugu momjoked ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:18

      Haha, loodusvideoid ma jah näinud ei ole, küll aga PALJUU muud 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 16. märts 2020 at 12:01

    Aga mis lemmiktrend tiktokis on?
    Täitsa tore kui nad seal eskalaatoritel lampi laulma hakkavad see “hips dont lie” vms :DD . muidugi hetkel ei saa trendiga kaasa minna 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:18

      Jaa, see mega naljakas 😀

  • Avatar
    Vasta Merily 16. märts 2020 at 11:56

    Ma vaatan seda õudusega. Mulle viskab ette mingeid pubekate videoid, kus nad läbu panevad, ropendavad ja vanemaid kiruvad.
    Ja siis tuttavate lapsed, kellede vanemad vist üldse ei kontrolli, mis nad seal teevad (hundirattad seelikus, kohatud riided ja liigutused, sõnavara jnejne) ?
    Jah, naljakat ja toredat sisu on ka. Aga vähemalt minu “For you” näitab seda harva??‍♀️
    Oma lapsele ei luba seda äppi ei praegu, ei tulevikus!

    Ps. Ma ka tantsida ei oska?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:19

      Appi, ma ei ole selliseid asju näinud. Minu for you näitab naljakaid asju 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 16. märts 2020 at 11:56

    Laps rääkis tiktokist kunagi. Ma siis tõmbasin endale, et aru saada mis seal toimub (vaadata kas laps võib seda kasutada). Esimene reaktsioon oli EIIII unusta ära. Okei aga mingil hetkel avastasin ennast seal scrollimas. Täiesti ajuvaba kuidas see enda sisse tõmbab. Siis lubasin ka lapsel selle äpi endale tõmmata. Sealjuures seleteasin ära, et seal on väääga palju nõmedusi ja saad aru, et kõike ei saa uskuda. Kuna laps on mul mega arusaaja selle kohapealt siis temaga on lihtne. Mina olen siiani see kes oma “vaba aega” tiktokide vaatamisega sisustab. Olen ka viimaks lapsega koos paar tiktoki “sahtlisse” teinud. Kui karantiinis ikka katus ära sõidab ehk hakkan ka ajaviiteks neid üles panema 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 16:19

      Krt, tahaks näha nüüd 😀 Mis videosid teinud olete? 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 16. märts 2020 at 11:53

    “Enne hakkab mul tagumikust lestakalu kukkuma. ” 😀 😀 😀 Ei oma TikToki ja ei julge ka. Aga vahel pean laste telefonides tuhlama, et nad ei ole pange pannud ja sinna mingeid totrusi üles laadinud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 11:56

      Ma ise mõtlen ka, et ma pigem oleks õnnelik, kui keegi kirjutaks mulle, et kle vaata, mis su laps netis teeb 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 16. märts 2020 at 11:53

    Mul kasutajat ei ole.. aga ma vaatan neid. Mul kah vanust 25 juba. Eile tegime õega emale mingeid nalju .. Ema hakkas mure tundma meie pärast, kas meiega on ikka kõik korras :DD
    Kasutajat veel ei tee.. Ajaviiteks kui kohustused kukil on, aga “ei ole aega” nendega tegeleda, siis vaatan :DDD
    Pole välistatud, et siin karantiini ajal kogemata iseenesest sinna ka kasutaja tekib…

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. märts 2020 at 11:56

      täitsa juhuslikult eks :D!