JUMALAITA

ma olen üks suur vastik kadeduseuss

1. aprill 2023

Mul on täna täiega kadeduseuss sees. Tee või tina, aga välja see sinder minust ei lähe. Ärge jumala eest hakake mulle ütlema, et issand jumal, ole tänulik nende asjade eest, mis sul juba olemas on. Ma proovisin, aga kolme sekundi pärast hakkasin hoopis mõtlema, kui valesti kõik need asjad, mis mul juba olemas on, nii et see pull ei töötanud.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Mari-Liis Kornak 1. aprill 2023 at 18:24

  Ma nutan hinges, et korterit vaja renoveerida ent járjest lapsi saades on emapalk praeguse infltasiooniga naeruváárne ja mitte kuidaaagi ei anna selle jaoks raha kôrvale panna ja enam rohkem lisalaenu ei taha ka vôtta..
  Mul reaalselt süda paha ja okse/nutt kurgus kui môtlen,mida vaja oleks teha ja mis juba ammu korteris nö pôleb..
  Niiet ma kade su ilusa kodu ûle, kade nende ûle, kes ei pea mitte millestki raha kôrvale panema😩😩😩
  Ei aidanud sind mu jaurine kuidagi aga ka sinu ilusa kodu üle on keegi kade ja nii😂😂😂

 • Avatar
  Vasta Kats 1. aprill 2023 at 16:20

  Tra, kus ma eile naersin selle tuti/munni peale. Panin lapsi magama ja lihtsalt naersin valjult. Ja no ega praegu parem pole 🙂 mina leian, et see kadetsemine pole üldse halb. Mõnda paneb isegi tegutsema. Ntx mu mees. Aga ma ise olen suht sama kadetseja nagu sina…sittagi ei muuda ikka
  Aga ma koguaeg mõtlen sellrle 😀 nüüd on ju popp asi manifesteerimine. Nii et lase aga edasi. Ütlesid selle välja, varsti vaatame kuidas majja kolid. Aa, ja veel. Aga marimell postitas, et sinu gert talle näitas maja, kas ta ei saaks kuidagi tšiki-briki teha, et sa selle maja hoopis saaks 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 1. aprill 2023 at 16:35

   Haha, ei see maja ei sobi mulle justnimelt asukoha pärast 😀 Aga ma loodan, et nemad saavad selle, saagu keegigi siis 😀