Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

mis värk naistel nende juustega on, ah?!*

20. märts 2020

Kuu tagasi hakkasin ma korralikult Ivybears’i kummikarusid sööma, mida saab hetkel soodushinnaga osta kehapood.ee lehelt (link). Ma vandusin ju endale, et ma a) ei lõika juukseid enam lühikeseks ja b) ma ei pane pikendusi. Ma OLEKSIN VÕINUD ka endale vanduda, et ma enam tukka ei lõika, sest selle kuu sees ma just selle lolluse siiski teha lasin ja näen nüüd pool ajast välja nagu vihane vene noormees, kes uue mulletiga uhkustab. See, selleks. Küsimus on, kas Ivybears vitamiinikarukesed tõesti panevad juuksed kiiremini kasvama?

Nagu öeldud, mina olen neid söönud kuu ja esimese nädala tegin ma seda valesti, sõin ainult ühe karu päevas, kuigi soovitati süüa kaks. Õnneks üks lugeja märkas mu viga ja peale seda olen ma kenasti kaks karu korraga pintslisse pannud. Öeldakse, et keskmiselt kasvavad juuksed kuus 1-3 cm. Minu juuksekasv on väga nadi, seega ma eeldan, et minu oma jääb sinna 1 cm raamesse. Küll aga üritasin ma oma juukseid mõõta kuu tagasi ja nüüd, ning saan tulemuseks, et juuksed on kasvanud 2 cm. Palun arvestada siinkohal ka seda, et ma käisin vahepeal juuksuris, kes otsi lõikas ka, ma usun, et paar-kolm cm võttis ta ikka maha ka? Seega ON küll rohkem kasvanud.

Mida ma veel näen, mu otsaesine on jälle neid beebijuukseid täis. Juuksur ka ütles, et terve pea on neid täis, ehk siis juurde ei tulnud vaid pikkust, tihedust kah! Lisaks on nad ka pehmemad, läikivamad ja tervemad. Kuigi see võib sellest ka olla, et ma hakkasin Olaplexi maski kasutama ?

ma enne, oma täies hiilguses


Sry see imelik soeng, ma vihkan aktiivselt oma tukka ja üritan teda küljel kanda, nagu näha, see ei õnnestu eriti ja aasa ei aita ka need paganama beebijuuksed, mis lihtsalt peast välja turritavad. Pean nüüd neid karusid kiirelt edasi sööma, et nad lõpuks välja kasvaks ? Ja ei, ma ei tea, miks ma sellist nägu tegin ?

Et jah, kui küsida, kas need töötavad, siis minu kogemuse põhjal – jah, töötavad küll ja julgen öelda, et soovitan osta 🙂 Ma ei tea, kaua see soodukas kestab, aga praegu on üks purk (kuu varu) 5.50€ odavam, seega kes tahavad ka karmil karantiiniajal kaunisti kiharat kasvatada, siis andke tuld!

Ja palun aidake mul aru saada, miks need naised ALATI enda juustega MIDAGIGI teha tahavad? Ei või kunagi rahul olla selle värvi või pikkusega, mis on. Ikka vaja midagi muuta? Am I right? Või on teie seas neid ka, kellel sada aastat sama soeng ja värv ja ei kavatsegi seda muuta? ?‍♀️

*Postitus sündis koos kehapood.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar