KARDO KODU LAPSED NALJAKAS

tegin meiginurgakese, ajasin selle karvaseks ja rikkusime karantiini

29. märts 2020

Siin postituses tuleb juttu mu meiginurgast ja lõpus on ka video, kuidas ma selle meiginurga sisse õnnistasin sellega, et pügasin seal Kardot, lõikasin endale kätte, pussitasin teda kõrri ja nüüd ta näeb 16 välja. Long story short ?.

Ma avastasin, et ma meigin ennast kogu aeg vannitoas ja tulemus on see, et päevavalguses on kohe näha, et ma kuskil kivi all seda jumekat endale peale hõõrunud olen. Seega ajas igavus mu kaevu, või mis see väljend olla võiks, mis siia sobiks ja ma paigutasin magamistuba natukene nii ringi, et mul mahtus sinna pisikene meiginurgake ära.

Ise olen muidugi jube rahul, seega näitan teile kah. Ei ole see kellegagi koostöös või midagi, lihtsalt märgin ära, kust-mis on, kui kedagi huvitama peaks ja ma meelde tuleb, et vältida seda, mis toimub praegu IGA KORD, kui ma elutoavaiba juhtun pildile jätma. Ma liialdamata päevas siiani u 20x vastan küsimusele, et oo, kust see vaip pärit on?! ? Ma ausalt varsti tätoveerin endale otsaette RUG.EE! Seal oli enne väiksemaid ka, aga nüüd on ainult kõige suurem alles (mul elutoas ongi muuseas kõige suurem, aga ma mõtlesin magamistuppa väiksema ka osta….samas kes keelab mul magamistuppa roosa osta ?. Okei-okei, aitab vaibajuttudest).

Ei, tegelt veel ei aita! Mul tulid kaks vaipa just puhastusest ja mul on nad üle, niiet kui keegi tahab, siis ma annan nad ära 50€ tk  – SIIN postis on neid näha! Ja siis ma võib-olla ostan enda magamistuppa uue vaiba, siis on kõik ringluses ja aus ?

Aga aitab nüüd, näitan oma uut nukakest!

Kuna mu stuudio praegu lihtsalt ikka veel passib ja ma seal ka nagunii kunagi seda lauda ja tooli ei kasutanud, siis tassisin ma need endale siin ükspäev koju. Laud on Ikea oma, ma sain selle enda mäletamistmööda kunagi kellegi käest kasutatuna, aga seda müüakse siiani, ma olen üsna kindel (üritasin praegu otsida, aga ei leidnud, samas ma omast arust ükspäev ikea lehel mässates nägin seda, maksis u 30-40€ midagi sinnakanti). Tool oli kunagi meil kuuris ja siis stuudios ja nüüd tagasi kodus.

Peegli kiskusin oma vetsu seinalt maha (nüüd olge nagu Kardo ja küsige, et miks üldse peab vetsu seinas olema peegel, aga seda ON vaja, sest just see on peegel, kus ma pea alati aru saan, et mul midagi hammaste vahel on ? nüüd peangi vetsu uue peegli sebima).

Peeglid on mul juba iidamast-aadamast lamps4makeup e-poest, riiuli tõi Kardo kuuri alt ja õhuniisutaja ja diffuuser on mõlemad Airvitaminist ostetud. Muuseas, mõlemad on praegu Hullude Päevade raames allahindluses. Ma ei tea, kaua see kestab, aga ma soovitan ära osta, kui plaan seda teha oli, niisuti on u 40€ odavam.

See ruumilõhnastaja on Kodukoi e-poest ja see on üks parimatest, mis mul olnud on. Mulle väga meeldivad ka Sandrelle omad, need on sellised magusad. See bambus on ka nagu veits magus, aga värske ja hästi-hästi mõnus. Iga kord kui nüüd magamistuppa astun, siis mõtlen, et mmm… nii hea lõhn!

Kapil on WIBO uue kollektsiooni jumekad ja primer – need on NII head jumestuskreemid. Super kerge koostisega, aga nii katvad ja hea lõhnaga! Ma võtsn ühe heleda ja ühe tumeda, segan neid ise kokku. Korvid on Little Dutchi omad ja algselt lastetuppa mõeldud, aga nüüd ma omastasin need tuimalt ja ladusin oma meiki täis.

Laual on mu lemmiklõhnad: Dolce & Gabbana L’Imperatrice 3, Carolina Herrera Good Girl ja Elizabeth Arden White Tea. Mul sealt üks tegelikult veel puudu, ma mega kaua seda paganama punast “Bloomi” nillinud, aga vot ära ostnud ka pole. Lennujaamas nuusutasin seda ja no NII hea. Lihtsalt ei raatsi 80€ eest osta, ehk tulevad kunagi sellele ka aled ?

Ma pean eraldi veel oma uut nunnukest ka näitama. Ma tegelikult ostsin neid lausa kaks, ühe lastetuppa ka. Nüüd ongi siis üks elutoas, üks magamistoas ja üks lastetoas. See kolmas pole selle firma oma ja on veidi katki või ma ei tea. Ta töötab, aga ajab pritsides vett välja, mida ta enne ei teinud. Igatahes uued Mia’d nii ei tee ja mulle nad meeldivad väga. Mulle pandi kingituseks kaks aroomiõli ka kaasa, kena vaheldus sellele On Guardile, mida ma siin sussutan.

Igatahes vot, selline ta mul on ja täna sain seal juba korra meiki ka teha, väga mugav oli. Mitte kuskil poolpimedas vannitoas endale jumekat näkku udjada või miskit. Tuli lausa mõte, et võiks mingi päev mingi  meikimise laivi või video teha, kui juba selline uhke nurgake valmis on. Esimene video läks siiski Kardo nahka, nimelt ma ajasin tal eile juuksed maha. Hommikul sain veits šoki, kui ma võõra mehe kõrval ärkasin, aga oh well. Ja neid juukseid saan vist pool aastat magamistoast koristada, need on IGAL POOL! ?

Kui teid huvitab, et kes selle filmis, siis minu väikevend tuli paariks ööks külla. Ta on juba nädalaid üksi kodus olnud (mu vanemad on Soomes) ja nüüd vist hakkas tal ka üksindus painama ja küsis, kas ta võib. paariks päevaks siia tulla. Kuna me tegelikult puutusime karantiini alguses kokku nagunii ja mõlemad oleme kohusetundlikult kodus püsinud ja mitte kellegagi kokku puutunud, siis lubasin tal siia tulla küll. Ma ei tea, miks pubekatest selline negatiivne kuvand levib, sest minu väikevend on igati tubli ja abivalms ja tore noormees, kes viitsib lastega mässata ja on muidu ka viks ja viisakas. Ma võiks isegi öelda, et mul on lihtsam, kui ta siin on, hehe. Aga homme on jälle koolipäev ja kõik ta kooliasjad on kodus, seega läheb ta homme koju tagasi.

Kuigi pean tunnistama, et maru imelik on küll üle pika aja lisainimestega tsillida ja ma mõtlesin ikkagi jupp aega, et kas see on hea mõte või mitte. Aga kuna me tegelikult olime korduvalt kokku puutunud, siis mõtlesin, et ilmselt poleks enam nagunii vahet.

Vot, sellised lood siis tänasesse kaunisse pühapäeva. Kus teie ennast meigite? Kas olete kunagi kellegi juukseid lõiganud? Ja kas olete karantiini rikkunud? 

Loe ka neid postitusi!

55 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anneli 2. aprill 2020 at 14:51

    Võtsin pikalt hoogu ja hakkasin oma kaasat ka pügama.Küll punnis vastu ,et ma ei oska ja nii…
    võtsin sinu postituse video ette ja läks lahti kätte ei lõiganud aga ponks poiss tuli välja,
    aitähh 🙂

  • Avatar
    Vasta K 30. märts 2020 at 15:20

    Tallinki e-poes on hetkel kõik tooted (koodiga kevad30) -30%. See Gucci lõhn oli vist ka täitsa olemas 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. märts 2020 at 15:28

      oeh, ok, tellin ära 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 30. märts 2020 at 13:58

    Need harvad juhud kui ma meikida viitsin, teen ma seda kas vannitoas või tööl juba 😀

  • Avatar
    Vasta J 30. märts 2020 at 11:07

    Kas kusagilt on näha kõiki sinu sooduskoode ka?

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. märts 2020 at 11:30

      hetkel ei ole.

  • Avatar
    Vasta TN 30. märts 2020 at 00:26

    Käisin täna üle 2 nädala poes. Süüa tellime e-poest, aga seal on vaja öösel vahtida lisatvaid kulleri aegu ja kui siis nädal hiljem paki kätte saad, on pooled asjad puudu ikka. Nii et poodi minek, omale ja vanematele varuga sööki, et jälle tükk aega minema ei peaks, beebi kõrvalt tüütu korraldamine ka. Ladusin käru ääreni kraami täis. Jaaa kus alles vahiti poes! Isegi müüja pidas vajalikuks kommenteerida, et suur pere on mul ikka.. suur-suur pere! No ausalt, mis su asi on, kui suur mu pere on, eksole. Tahaks rahus oma isolatsioonis istuda, mitte öösiti nädal ette e-poe tarnet jahtida. Aga vähemalt võttis jälle tükiks ajaks kuskile ronimise isu ära. Mulle tegelikult võõrad inimesed ei meeldi nagunii 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. märts 2020 at 08:59

      Haha, mulle ka mitte ??

      • Avatar
        Vasta Teele 1. detsember 2020 at 23:15

        Kas kodukoi sooduskoodi pole jagada ?

  • Avatar
    Vasta P 29. märts 2020 at 22:02

    Apppiiiii see juukselõikus.. sorry ????

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. märts 2020 at 08:58

      Jumala kabe ju 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 29. märts 2020 at 22:00

    Mul oleks seda helesinist vaja ? just otsisin taolist aga niii kallid ? mis on mõõdud ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. märts 2020 at 08:58

      ma ausalt ei tea 😀

  • Avatar
    Vasta Reha 29. märts 2020 at 21:39

    Kui 80.- ei taha uue parfüümi eest välja käia, siis osta väiksem pudel ja maksa vähem 😉 Vt. https://www.k-rauta.ee/p/gucci-bloom-30ml-edp/560u?mtd=search&pos=regular&src=searchnode
    Saad online ära tellida ning tuleb pakiautomaati.
    See on minu nipp, kuidas see ärev ja kurb aeg üle elada: hellitan end lõhnadega, uute ja vanadega.

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. märts 2020 at 08:58

      hea idee, tallinki epoes oli veel odavam muidu!

  • Avatar
    Vasta E 29. märts 2020 at 20:33

    Vist ei olnud kuskil kirjas, aga tahaks teada, et mis aparaadi nimi on millega Kardo juukseid ajasid? Meil eelmine näkats läks katki ja uut vaja, see teie oma tundub päris norm.

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. märts 2020 at 08:58

      Issand, meil ka mingi suvakas 😀

  • Avatar
    Vasta Kairi 29. märts 2020 at 13:38

    Kardo juukselõikus oli väga äge ? Eriti lahe oli kui proffilt sa kammisid ja vaatasid peeglist ? Mäletan juuksurikoolis alguses lõikasime kõik näppu kääridega nii ,et kõik oli nagu päris. Youtubes on päris head materiali kuidas lõigata juukseid. Mina arvan, et pereliikmed ikka võivad külas käia seda enam kui on terved ja kodus püsinud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. märts 2020 at 08:59

      Näpp siiani NII valus 😀

  • Avatar
    Vasta Alla 29. märts 2020 at 12:45

    Et sulle meele paremaks teha, siis ma äsja tegin oma abikaasale ka lõikuse, kuna kõik juuksurid on kinni 😀
    Noh, tema juhendamise all saime hakkama küll 😀 lõpus ta näitas ise kuidas viimase lihvi peaks andma selle masinaga

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. märts 2020 at 09:25

      tuli parem tulemus kui mul?

  • Avatar
    Vasta Kaia 29. märts 2020 at 12:29

    Appi ? kes lõikab juukseid magamistoas

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 12:36

      Seal oli ainukesena valgust 😀

      • Avatar
        Vasta Kaia 29. märts 2020 at 16:41

        Oi vabandust, on jäänud mulje et sul teistes ruumides ka elekter ja lambid ??

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. märts 2020 at 18:12

          Ei, meil mujal on kottpime :D:D

  • Avatar
    Vasta Hanna 29. märts 2020 at 12:24

    Mul on ka endal selline suur ja uhke lampidega peegel ja sama laud ikeast aga natukene suurem, ennem meikisin ka ennast pool pimedas, riidekapi peegli ees ja on ikka suur vahe, selle lampidega peegli ees näeb kõik vead ära ?
    Nooremana ajasin alati isal juukseid, mulle see meeldis. Karantiinis olla ma ei saa, sest tööl peab ikka käima edasi, kuigi tunnen, et hea meelega istuks kodus karantiinis aga üleliigseod käike kuskile ei tee ja katsun kohusetundlikult mitte puutuda liiga palju inimestega kokku puutuda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 12:25

      E teagi kas see pluss või miinus, kui kõiki neid vigu näeb 😀

  • Avatar
    Vasta D 29. märts 2020 at 11:55

    Kena nurgake!
    Meigin vannitoas. Juukseid olen lõiganud nooremal vennal ja elukaaslasel. Karantiini ma ei ole rikkunud, sest ma ei ole karantiinis. Vähemalt mina saan nii aru, et karantiinis on need, kes on haigestunud või haigussümptomitega, aga teised siis lihtsalt püsivad kodus??? Seega ma karantiinis ei ole, kuid kedagi külla ei kutsu ja ei luba tulla ka ja ise ka ei lähe. Õues käime jalutamas, poes käin, kui vaja.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 12:02

      Noh, okei, ma ka pole otseselt karantiiinis, või no olen vabatahtlikus karantiinis 😀

  • Avatar
    Vasta Jaana 29. märts 2020 at 11:40

    Appikene, ma pole vist väga ammu nii südamest ja pisaratega naerda saanud nagu Kardo juukselõikamis videot vaadates?????
    Väga leplik mees?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 12:02

      Ta elus alla andnud, vaata, kellega ta abielus on 😀

  • Avatar
    Vasta Ddd 29. märts 2020 at 11:19

    Siit saab lõhna soodsalt : https://www.photopoint.ee/parfuumid/1553925-gucci-bloom-lote-2-pz. Enda lõhnad kõik sealt.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 11:38

      See pole sama 🙁

  • Avatar
    Vasta Mari 29. märts 2020 at 11:17

    Rikkuda mina ei saa midagi – trahvid siin kohe kaelas ja ega ei taha ka olgem ausad.
    Kuid meikimine on enamasti vannitoas ?
    Isegi saaks mujale teha seda lauda jne aga ma ei oska meikida istudes 😀 mul vaja püsti seista alati – selline laua moodi asi mulle ei sobiks. Mul peaks olema baarilaua moodi asi, kus siis saaksin püsti seista ja teha või mingi Pukk – kui kellegile teisele teeksin 🙂 Juukseid lõikan pidevalt – nii iseendal, kui lastel ja ka mehel ja vahest ka teistel. Ma ei ole juuksur, absoluutselt mitte ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 11:38

      Miks sa istudes meikida ei saa 😀

      • Avatar
        Vasta Mari 29. märts 2020 at 12:44

        Kuidagi hästi ebamugav – ma tahan niiiii peegli lähedale kummardada alati ? siis parem vaade ja no istudes seda teha on nii ebamugav.

        • Mallu
          Vasta Mallu 29. märts 2020 at 12:49

          lauale saaab ka selle väikse peegli panna ju 😀

    • Avatar
      Vasta Kelly 29. märts 2020 at 11:51

      Mul sama asi, ei oska üldse istudes meikida end 😀 Need meigilauad on alati nii ilusad inimestel, aga endale poleks mõtet teha. Nii et meikimislambid on mul lihtsalt vannituppa pandud, et saaks püstijalu asjad tehtud 😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 29. märts 2020 at 12:03

        Ma ei saa aru :D:D

  • Avatar
    Vasta Mrs 29. märts 2020 at 11:10

    Ma juba paar aastat lõikab poja juukseid. Tal veits lokkis, see peidab vigu ? Mu juuksur igatahes ütles, et täitsa norm.
    Ma enne vaatasin paar videot YT’st ära ja siis hakkasin pihta. Hoiatan küll iga kord, et kui nihu läheb, tuleb nulli peale lasta, aga siiani pole vajadust olnud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 11:12

      Ma oleks võinud ka vaadata enne 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 29. märts 2020 at 10:32

    Nipp järgmiseks korraks. Pane voodilina paari pesulõksuga üle Kardo õlgade. Kõige parem on seda üldse õues teha, kui kodustes tingimustes lõigata. Hetkel muidugi ilm külm, aga suve poole kindlasti.
    Loodetavasti sa vaiba ikka rullisid alt enne ära?

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 10:37

      Hea idee! Kardo rullis jah, ma veel lõin käega, et ah, saab ju ära kloppida 😀 Jumal tänatud, et ta mind ei kuulanud 😀

  • Avatar
    Vasta Ly 29. märts 2020 at 10:22

    Sai hiljaaegu oma härradel juukseid lõigatud, tahtsin soengusse lõigata aga lõppes asi ühtlase masina lõikusega. Karantiini olen ka rikkunud, ainuüksi see tõttu, et muidu ei näeks vanaemad ( nad pole teps mitte nii vanakesed) oma tutikat lapselast niipea ( mitte enam väga tutikas beebi- 1kuu noor), tean jaa, et ei tohiks kokku puutuda, aga ikkagi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 10:23

      USAs suri just esimene beebi koroonasse, ma vist ei riskiks 🙁

      • Avatar
        Vasta Ly 30. märts 2020 at 22:49

        Vabanduseks võin vaid öelda, et kallistamist ja lapse sülle võtmist ei ole olnud, aga siiski kauge kontakt- silmside. See beebi surm paneb sügavamalt mõtlema ja rohkem veel kodus istuma kui ennem- nõme vaid see, et ennem peab midagi hullu juhtuma, et raputaks??

        • Mallu
          Vasta Mallu 31. märts 2020 at 08:43

          Jaaa, seegi hea, et ei võtnud sülle!

  • Avatar
    Vasta Kristi 29. märts 2020 at 10:19

    Mina tegin minevikus meiki ikka vannitoas, kuhu loomulikku valgust ei satu. Lihtsalt sinna korterisse tahasi kolides pani mees lakke mõned lambid juurde ka valgust küll. Veeel kaugemas minevikus oli mul magamistoas peeglilaud suure peegli ja sahtli ja kappidega. Aga elu nõudis ruumi juurde ja nii ma tast loobusin. Olevikus pole juba ammu saanud meiki teha ja no pole nagu põhjust ka olnud(nüüd veel eriti :p ) Hea, kui juuksed hommikul ära kammin. Aga juukseid lõiganud olen küll. Teistel(lastel, mehel, endistel peikadel, õel) ja endalgi. Viimane lõikamine oligi paar-kolm nädalat tagasi, kui laps arvas, et pea pepuni juuksed on liiga pikad ja lõikasime need õlgadeni maha. Enne seda lõikasin väiksemal lapsel. Käisin temaga juuksuris aga juuksuril ta lõigata ei lasknud, niisiis mängis juuksur temaga senikaua kuni mina ta soengu korda tegin, juuksur vahepeal kõrvalt veidi juhendas ka 😀 Karantiini rikkunud ei ole, ennegi olin eeskujulikult kogu aeg lastega kodus :p

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 10:24

      Ega noh,mul ka põhjust pole meik teha 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 29. märts 2020 at 10:16

    Jäin lastega 13 tavalisesse viirusesse. Siis istusin nendega kodus, äärmisel juhul käisin 2x poes, vanemate ega ülejäänutega kokku ka ei puutunud, sest ema kartis et meil koroona ?
    22 julgesime neil korra käia, aga hoidsime distantsi igaks juhuks.
    Tänaseni olen kodus istunud ja istun veel vähemalt 3ndl ja ehk siis on lootust tööle saada ?

    Lapsed saavad õues mängida, aga seda ainult oma hoovis enamasti. Või käin nendega jalutamas/ rattaga sõitmas. Maal seda hea teha, ei puutu eriti kellegagi kokku.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 10:24

      Jaa, kui päris paneelikate vahel ei ela, sii saab õues käidud küll, seegi hea

    • Avatar
      Vasta Vaike 29. märts 2020 at 13:57

      Ma istun ka kodus, sest ma ei ta, kas mul oli külmetus või midagi muud ja ma kindlasti e taha võtta seda riski, et ise põen kergelt lävi, aga muudkui levitan teistele, kes vbl ei põe nii kergelt. Isegi mehega ei kohtu rohkem, kui et toob mulle süüa ja näen teda läbi klaasi.

      • Mallu
        Vasta Mallu 31. märts 2020 at 08:59

        Suudlus läbi jäätund klaasi….

  • Avatar
    Vasta Liis Er 29. märts 2020 at 10:09

    Tulin su lehele otsima, et kust sa neid vaipu endale kokku ostsid ja nägin, et uus post ja boom kohe vaiba link ka olemas, joppas!
    Aga tahtsin öelda, et nii mugav on, kui sa mainid mingit firmat vms ja kohe on see lingina. Tänks selle eest 😀 Kindlasti pead lisa midagi tegema selleks, aga megamugav lugejatele.
    Mu meikimine näeb välja, jumestuskreemi ja ripsmekas, vahepeal tegin pimesi, aga siis mõtlesin, et võiks peegli ka koju osta ja nüüd teen nagu kord ja kohus valguse käes ja peegli ees :D. Juukseid olen päris palju lõiganud, viimati vennal ja ta ütles, et ma lõikan palju paremini kui meie ema. Jess!

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. märts 2020 at 10:12

      otseselt väga mingit eriti hullu lisatööd ei ole see lingi lisamine, lihtsalt pean selle välja otsima 😀