KODU LAPSED Lasteasjad

room tour, aka welcome to meie lastetuba

13. aprill 2020

Üks vaataja Youtube’is pakkus välja, et ma võiksin ühes videos oma maja näidata, aga sellest oleks vist 9 aastat pikk video tulnud. Seega otsustasin kasuliku ühendada… huvitavaga (ok, ma ei tea, kui huvitav on vaadata ja kuulata kellegi heietusi tema lastetoast) ja ma koristasin selle pagana toa ära ja filmisin siis üles. Pilte olen siin blogis ennegi küll ja veel näidanud, aga nagu minu puhul ikka, siis üsna tihti siin asjad muutuvad, seega selle aasta kevadel on olukord selline.

Üks asi, mis JÄLLE muutus, on laste voodid. Kuigi printsessikad olid igati ägedad, siis Mari mahtus sinna hädavaevu ära (voodi oli 140 ja Mari ise juba umbes 128 cm) seega vahetasime mõlemad välja. Ma oleks NII tahtnud Suwemi kolmekorruselist nari, aga olgu neetud see maja ja kaldlaed, sest mul ei oleks see mitte kuskile ära mahtunud. Korraks vaatasime ka seda majavoodit, aga ka selle kalle oleks täpselt paar sentimeetrit natukene vale olnud. Seega jäime klassikaliste 90×200 voodite juurde, mis oli kõige rahakotisõbralikum ja ilmselt ka kõige kauem kasutatav variant. Nende voodite juurde soetasime ka veidi “lisavarustust”, ehk siis ühe voodikasti, kus hoida lastetoa voodipesu ja ühe voodi sisse lisavoodi raami, ehk siis kui keegi lastele kunagi külla tuleb, või Marta suvatseb mu külje alt ära minna, siis saab sinna minna.

Koos uute vooditega ostsin lastele ka uued tekid-padjad-linad-voodipesud (aprillis on ale). Eks neid mõne aja tagant on hea välja vahetada, olid teised kuidagi luduks läinud ajaga. Tegin saatusliku vea ja lasin lastel ise voodipesu valida, ma oleks pidanud teadma, et ega nad midagi neutraalset ei vali, haha. Aga okei, nende tuba, ise teavad. Valitud sai loomulikult Lotte voodipesu. Ja kelle lastel veel õnnetusi juhtub, siis ma soovitan täiega NEID madratsikatteid. Need muuseas pole ainult lastevooditele must have, meil enda voodis ka. Eriti peale beebi saamist, kus sa lekid igast võimalikust kohast piima ja muid asju ja ei taha oma voodit ära rikkuda, haha. Ma tean, et need veits kallid, aga need on pehmed, ei krabise, hoiavad su madratsit ja ei leki!

Mis veel uut on, Kuma saatis lastele uued postrid ka ja need on täielik hitt. Muidu on vist postrite point niisama seinal ilus olla, aga need õpetavad loomi ja linde ja tähestikku, Mari mängis eile koos Lendega nendega üli pikalt. Teda praegu megalt huvitavad igasugused tähed ja värgid, seega üli hea on just lapse huvi ajal asjadega tegeleda. Mõnda aega tagasi ei tahtnud ta neist kuuldagi. Igatahes on postrid armsad, õpetlikud, ilusad ja tulid koos selle raami värgendusega koos, et saime kohe seina panna.

Tähestiku poster loomadega (LINK)

Loomaposter (LINK) ja linnuposter (LINK)

Sry kehvade telefonipiltide eest, mul oli too päev kaamera aku tühi ja põhirõhk oli siiski videol, seega peate hetkel nii leppima. Paremaid pilte toast nägite SIIT postis, kus ma näitasin Lelunurga kraami lastetoas. Need asjad endiselt suur hitt, köögile on lisandunud veel magnetimängud, mida ka videos lähemalt tutvustan. Ps! Kood mallukas annab kuni 19.04 lausa 20% soodukat ka, kui kelllegi midagi vaja soetada 🙂

Vot, pikka juttu enam ei tee, sest video on näete siin:

Kes Youtube’ist viitsis video ära vaadata, siis näeb, et seal lõpus on kõikidele Youtube’s kommijate vahel loosimiseks äge komplekt ja ma ei saa ju oma blogilugejaid diskrimineerida, seega sama komplekt läheb loosi ka siin: Madratsidvoodid poest 50€ kinkekas, 3 erinevat Kuma postrit lastetuppa (omal valikul) ja lisaks üks Lelunurga magnetmäng. Et osaleda, räägi postituse all kaasa ja nädala pärast hõikan võitja välja 🙂

Loe ka neid postitusi!

101 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Helena 10. detsember 2020 at 14:13

    Kas mõnda head kehtivat sooduskoodi mänguväljakud lehele on ☺️?
    Lapse jõulukink ootab ostmist ??

  • Avatar
    Vasta K 17. aprill 2020 at 19:34

    Väga vahva lastetuba on teil 🙂
    Oleme kadedad 🙂
    Meil magamistuba ja elutoast pool laste asju täis. Et peaks ka suurema korteri vaatama, et tsikid saaksid oma toa 🙂

  • Avatar
    Vasta M 16. aprill 2020 at 11:33

    Kust need valged kummutid pärit milles sul laste riided?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. aprill 2020 at 14:09

      Ikeast 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. aprill 2020 at 11:23

    Kaldlaele saab kleepida helendavad tähed/planeedid vms, või lausa tapeedi variandis on olemas igast pilte, mida saaks sellises kohas kasutada ?

  • Avatar
    Vasta Laura 15. aprill 2020 at 23:56

    Kas te tahate kunagi ehitada selle ühe suure toa kaheks tagasi?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. aprill 2020 at 14:10

      Oleme mõelnud, et võib-olla peaks jah. Aga ma arvan, et pigem kui Mari läheb kooli, siis saab ta meie magamistoa endale ja meie magamistuba tuleb arvutituppa.

      • Avatar
        Vasta Laura 16. aprill 2020 at 15:33

        Moistlik mõte ka.” Tited” ju suht väikese vanusevahega ja vajadusel võimalus üks huge tuba kaheks teha 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 15. aprill 2020 at 00:15

    Kust oled soetanud need ilusad roosad öökapikesed?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 13:24

      Sõbraltsõbrale poest

  • Avatar
    Vasta Mariza 14. aprill 2020 at 20:06

    Ma ei tea kuidas seal youtubes kommida. Subscribeda sain aga kommida mitte.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. aprill 2020 at 17:01

    Väga uhke tuba lastel. Oleks ka aeg voodipesu väljavahetada Aga ei raatsi. Kallid on ju 😀

  • Avatar
    Vasta Siiri 14. aprill 2020 at 14:05

    Need postrid on küll nunnud 🙂 Teise lapse tuba tahab varsti sisustamist, nii et kraam kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Mari 14. aprill 2020 at 12:02

    Väga ilus! Hakkame ka kolima varsti ja ootan juba, et lapsele teha sinna üks tore tuba… hetkel ta veel meie toas võrekas. Postrid ja suure poisi voodi ja äge voodipesu, mängunurk jne ? Sain juba häid ideid! Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Tiina 14. aprill 2020 at 10:07

    Väga ilus tuba. Palju inspiratsiooni, kuidas oma laste tuba ümber võiks teha 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:50

      Aitäh 🙂

      • Avatar
        Vasta Elen 14. aprill 2020 at 11:24

        Väga armas laste tuba teil ?
        Jälle mõned ideed juures, kuidas laste tuba sisustada, kui paari kuu pärast remonti läheb ?

      • Avatar
        Vasta Kaja 14. aprill 2020 at 14:48

        Mulle meeldib ka asju ümber tõsta. Sul oleks veel variant vahetada lastetoas magamise ja mänguala omavahel ära. Praegune magamisala tundub avaram kui toa tagumine ots. Lihtsalt ideeks tulevikku?

        • Mallu
          Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 14:55

          need voodid ei mahu sinna tagaotsa 😀

  • Avatar
    Vasta Nele 14. aprill 2020 at 10:03

    Ma ei jõua ära oodata, millal minu 2a tirtsu tuba valmis saab. Kuna ehitame ise, siis kõik venib mega aeglaselt. Õnneks juba seinad puhtad, elekter tehtud ja lagi ka valmis. Laelambi lüliti panime ka lapse kõrgusele, et ei peaks iga kord ise jooksma, kui laps tahab tuld põlema panna. Kuna tegu pisikese toaga, ainult 7m2, tuleb hoolikalt mööblit vaadata, et oleks võimalikult kompaktne, aga mahutaks hästi.
    Hetkel käib juba laps enda toas keset saepuru ja tolmu, ise muudkui räägib õnneliku näoga:”Minu tuba!” Ja muidugi tirib mind ka sinna, et “tule lähme minu tuppa!” No seal pole ju essugi veel teha 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:50

      Niii armas 😀

      • Avatar
        Vasta Leili 16. aprill 2020 at 19:12

        Nii armas tuba lastel? me ka just teeme lastetuba korda, tuleb poiste paradiis ? ei kujuta muidugi ette kuidas ma selle põrgulise oma tuppa tuttu saan aga no eks näis ?

  • Avatar
    Vasta Karin 14. aprill 2020 at 09:24

    See magnetmäng tundub selline, et tahaks isegi seal joonistada! Ja see lindude poster -see võiks endal niisamagi akna kõrval seina peal olla, aeg-ajalt ikka mõtlen, et võiks neid linde tunda, kes akna taga luuravad, teada, kuidas nad laulavad jne.

  • Avatar
    Vasta Triin 14. aprill 2020 at 08:14

    Ma saan aru, miks su lastele see Lotte voodipesu meeldib. Nii ilus ju 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 14. aprill 2020 at 07:43

    Ohh, need Kuma postrid on küll super vahvad, mul oleks ka vaja 😀 Unenäopüüdja autoril on fbs selline armas leht nagu Merje Crafts, huvilistel tasub uudistada 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:52

      oh. SUUR AITÄH 😀

  • Avatar
    Vasta Liis Er 14. aprill 2020 at 07:28

    Oh tahaks ka venna kaksikutele need postrid tellida. Jään võitu ootama 😀 ja kurat KUI ei võida, tuleb lihtsalt ära osta

  • Avatar
    Vasta M. 14. aprill 2020 at 05:08

    Niiiii armas tuba 🙂 ja mulle väga meeldivad need voodipesud. Kas oleks imelik, kui täiskasvanud naisterahvas endale Lotte voodipesu telliks? ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:54

      Ei 😀

  • Avatar
    Vasta E. P 14. aprill 2020 at 01:30

    Oh silm puhkab. Kusjuures tegime ka täna koos oma kolmesega tuba korda ja sealt oli paras kaos üle käinud. Imetlen ka alati neid minimalistlikke tubasid, mis nii puhastes toonides jne. Mul endal peas nagu idee on, et tahaks tüdruku tuba ilusaks teha. ??? Aga no mis teha, kui nii maitselage kuidagi olen selles osas. Ja tuba meenuta, justkui väga tormist päeva. Samas ideid ammutada on mõnus, kuid selleks peaks täiesti tühi tuba olema, et teostust luua saaks. Kahjuks meil pole ei korter kummist ja kelder on juba anyway puupüsti täis. Ma tihtipeale räägin, et lihtsam viis midagi seal koristada on põlema panna ??? Aga kuna loosid just mõnus pakkumise välja siis oleks teretulnud meilegi uus voodipesu ning seinale maalid.

  • Avatar
    Vasta Kertu V 14. aprill 2020 at 00:05

    Väga äge tuba! Ka mõtlen mida edasi teha, sin just kõik tapeeditud ja viimistluse tehtud. Vaja mõelda kuidas asjad paigutada. ?

  • Avatar
    Vasta Renna 14. aprill 2020 at 00:05

    Tubade ümber sättimine, mööbli välja vahetamine on totaalselt minu teema. Kui finants lubaks, siis vist iga paari kuu tagant toimuks midagi. No ja fakt et võiks olla oma kodu, mitte üürikas ?
    Need plakatid on täitsa huvitavad Kuma poolt, tõenäoliselt läheb printer käiku ja tuleb koju ise midagi leiutada sarnast.

  • Avatar
    Vasta Keidy 13. aprill 2020 at 23:05

    Nii armas toake? Kohe hakkan ka otsima magnetmänguasju , need tundusid väga toredad ?

  • Avatar
    Vasta Kai 13. aprill 2020 at 23:01

    Mu neljane tùtar vist jààbki meie tuppa magama, ei sobi talle see oma tuba. Pean vist ise sinba varsti magama minema:) Aga see magnet màng kuluks kùll àra, hetkel tàhed ja numbrid vàga aktuaalne …

  • Avatar
    Vasta kertu 13. aprill 2020 at 22:52

    Kui kolisime majja, siis panin erilist rõhku tütre toale, et ta tahaks seal olla ja magada ja koliks minu kõrvalt magamast ära.
    Lapse tuba on meil nüüd kõige puhtam ja korras kõikidest tubadest, sest ta ei ole seal peaaegu üldse 🙂 ja no minu külje alt ei lahku ta vist enne ülikooli.

  • Avatar
    Vasta D 13. aprill 2020 at 22:52

    Vahva tuba, lastel ka huvitav kindlasti, et kogu aeg muutumises 🙂

  • Avatar
    Vasta Reine 13. aprill 2020 at 22:45

    Väga ilus roosa tuba. Need loomapostrid on väga ägedad ja magnetmängud. ?? Peaks ka need ostma, kui loosimänguga ei vea. Kuna meie suuremal poisil kuluks need väga ära. ??

  • Avatar
    Vasta Kaija 13. aprill 2020 at 22:41

    Mulle meeldisid Su tuunitud öökapid ja postrid kõige rohkem!

  • Avatar
    Vasta kätlin 13. aprill 2020 at 21:44

    Oh, need postrid on küll ägedad. Minu 3 aastane ei ole huvitatud tähtede või üldse millegi õppimisest. Esimene laps oskas sama vanalt enda nime kirjutada ning teda huvitas, kuidas tähti kirjutatakse ning oli aldis õppima. Oktoobrikale aga ei saa mingi “väe ja võimuga” miskit õpetada. Ei värve, numbreid, tähti. Kaks sekundit püsib paigal ja siis kadunud. Äkki selline poster pakuks palle huvi? Põnev!

  • Avatar
    Vasta Helena 13. aprill 2020 at 21:20

    Nii mõnus ja hubane tuba. ?

  • Avatar
    Vasta Älis 13. aprill 2020 at 21:15

    Väga ilus ja hubane lastetuba!
    Ja sul on isegi vähe asju, arvestades et sul 3 last?
    Ootan juba järgmist room tour’i?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. aprill 2020 at 19:54

    Äge tuba! Me just kolisime ja tütar sai ka oma toa. Sisekujundus alles tegemisel, aga üks, mis kindel – mänguasju on ka pärast mitmeid revideerimisi ikka veel liiga palju…

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 20:45

      Aitäh, mul endal mänguasjadega sama fiiling 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. aprill 2020 at 19:54

    Tänu sellele videole avastasin sellised toredad asjad nagu magnetmängud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 20:45

      need ja mega ägedad!

  • Avatar
    Vasta Maris 13. aprill 2020 at 19:44

    Mulle väga meeldis see lastetuba. Eriti just see, et on jagatud erinevateks osadeks nö magamispool, siis televiisorivaatamisosa ja mängunurk. Ja nii ülirmas ja hubane. Väga meeldis mulle ka see legolaud, ma tahaks ise ka oma lastele midagi analoogset. Kas see on valmistoodang või ise tehtud? Postrid olid ka väga hea tutvustus, üks selline kuluks meile tähtede õppimiseks ideaalselt ära, seega kui just loosiga ei vea, siis peab ise ostma. OOtan juba tuuri mingist teisest toast 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 20:46

      Googelda “mallukas legolaud” siis vast leiad 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 13. aprill 2020 at 19:43

    Nii mõnus lastetuba, magamisnurk ja mängunurk eraldi. Ja need postrid on ka lahedad, mu esimese klassi poiss peab praegu koolis täheraamatut tegema, spikerdasime su lastetoa seinalt loomade nimesid ?
    Öökappidega tegid ka tublit tööd

  • Avatar
    Vasta Mai 13. aprill 2020 at 19:41

    Meil on lastetuba nii väike, et mänguasju sinna ei mahugi, ainult kaisukad on voodialuses kastis. Kogu muu mängukraam on elutoas kummutis, mänguasjakastis, diivanilaua riiulil ja väiksemates kastides. Kaks väikest IKEA kapikest on pisividinate jaoks. Mängitakse ka elutoas. Mõnes mõttes on see hea lahendus, siis püsib lastetuba korras ja on ainult magamiseks. Mänguasju on ka ilmselt vähem kui enamikes peredes, aga ikka tundub, et liiga palju. Miinus on see, et lapsed ju ei korista nii palju kui ma tahaks, nii et kui tahta õhtul korras toas telekat vaadata, tuleb enne kogu see tavaar kokku panna.

    P.S Mulle meeldivad su vlogid, nii tore on vaadata 🙂

  • Avatar
    Vasta Elina 13. aprill 2020 at 19:30

    Meil ongi laps just võrevoodist välja kasvanud ja tuleks uut vaatama hakata. Need klassikalised on super valik ja lastetuba on väga ilus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 13. aprill 2020 at 18:50

    Meil ka lapsel kaldlaega tuba ja peale selle on see väga suur.Peaks ju olema norm tuba luua aga seis on Präägu nii, et tuba on lihtsalt umbselt mänguasju täis ?‍♀️ Kôike on ju vaja.

  • Avatar
    Vasta Mari Laas 13. aprill 2020 at 18:43

    Mina küsiksin, et kuidas sulle teiste eesti blogijate/instagrammerite kodud meeldivad. On sul mōni lemmik? Mōni mis üldse ei meeldi? Mulle endale meeldib teiste kodusid vaadata ja seepärast küsin, huvitav teema mu meelest ka

  • Avatar
    Vasta K. 13. aprill 2020 at 18:43

    Peate vist ikka seda katust tõstma hakkama ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:58

      Oh ei, see tundub niiii suur n*ss 😀

  • Avatar
    Vasta Kerlin 13. aprill 2020 at 18:18

    Väga ilus tuba 🙂 meil hakkab ka pisem just võrekast välja kolima ja suure lapse voodisse minema ja sellega seoses tuleb toale make over teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 13. aprill 2020 at 17:27

    Tuba on väga ilus. See unenäopüüdja on juskui kirss tordil. Super ilus. Kuma postid on ka ilusad aga üsna krõbeda hinnaga. Või no, kui ühe osta siis ok aga kaks juba too much. Samas kui võtta näiteks loomad, siis tahaks nagu linde ka. ?‍♀️??

  • Avatar
    Vasta Liis 13. aprill 2020 at 17:15

    Mänguköögil oli ennem mingi kiri ka, ala Mari ja Lende kohvik? See roosa sein on tapeet mis töömees pani? Kõik nii ilus ja nunnu,kuigi mind häirivad need nime tähed, kuidagi lohakad ?‍♀️ endal kaks väikest poega. Sellist mannavahtu endale koju ei saa ?

    • Avatar
      Vasta Katrin 13. aprill 2020 at 23:07

      Mulle ka tuba meeldib aga täpselt samamoodi need nimetähed häirivad?

  • Avatar
    Vasta Mari 13. aprill 2020 at 17:11

    Anna sulle ühe nn pisiremondiidee, kui peaksid soovima plikade riideid ka riidepuule riputada ja samas mingeid suuri stangekolakaid jms asju ei soovi. Et siis riiulikandurid saaks välja vahetada selliste vastu, millel on ka riidepuu kandur küljes: https://www.bauhaus.ee/riiulikandur-256-x-317-mm-valge.html
    Nii põhimõtteliselt seal riiete toas muud midagi ei muutu, aga võimalusi tuleb juurde 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. aprill 2020 at 16:58

    Video annab ikka palju parema ülevaate kui fotod! Tõesti väga ilus ja hubane pesake õdedel. Minu meelest on just tore, kui on palju erinevaid (arendavaid) mänguasju, lihtsalt igal asjal peab olema enda koht (sahtel, kapp, kast), et oleks, kuhu jalust ära panna ?

  • Avatar
    Vasta M.-L. 13. aprill 2020 at 16:39

    Väga hubar lastetuba! Kunagi kogemata sai öeldud hubar, ilmselt ei suutnud otsustada, kas avar või hubane.

    Need KUMA postrid tunduvad väga vahvad!

  • Avatar
    Vasta Triin 13. aprill 2020 at 16:29

    Sul on õmblusmasin ju,õmble kardin lühemaks :):Muidu nii nunnu tuba.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:59

      Ei viitsi, mulle sobib nii ka 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. aprill 2020 at 16:24

    Mina olen iga kord lastetoa postituse ajal mõelnud, et nii hea lihtne värvidega matchida – 3 tüdrukut!
    Mina peaksin peagi tüdruku ja poisi ühte tuppa panema.. leiutan seinavärvi mis oleks sobilik mõlemale ja ka täiskasvanutele (võimalik, et vahetame toad lastega àra). Kuma seinapostrid on maruägedad – olen isegi neid kaua piilunud.
    Väga armas tüdrukute tuba, ajab kadedaks..

  • Avatar
    Vasta Mai 13. aprill 2020 at 16:20

    Nunnu tuba, tundub hästi valgusrikas. Ma ise oleks teleka ära pannud, saades nii rohkem laste endi välja mõeldud tegevustele ruumi. Videot häälega vaadata ei saanud, aga see kitsas ruum oli päris põnev. Sinna teeks mingi ägeda pesa, omaetteolemise koha. Meil lastel oma tuba kahepeale, aga ikka enamus mänguasju vedeleb elutoas. Aga ma ei kurda. Las olla kõik koos. Väike laps ei pea olema omaette kuskil kaugel vanematest.
    Mul samuti Lotte pesud , lastele meeldib, aga oma silmale on kole kirju. Aga no lõppude lõpuks kelle tuba see siis on, eksole. Lastele peab tekkima oma voodi tunne. Sp ka ei soovitaks kolmandale lapsele seda väljatõmmatava voodi lahendust alatiseks, vaid pigem nö pidzaamapeo variandiks. Inimesel peab ikka oma voodi olema.

  • Avatar
    Vasta Marina 13. aprill 2020 at 15:55

    Käsi tõusis postrid kohe ostukorvi tõstma aga lugesin blogi lõpuni-njeet, esmalt vaatame kuidas selle loosiõnnega ikka läheb 😀 . 3-aastane on tähtedest/loomadest vaimustus- ideaalne kombo. Et siis hoian pöialt plakatitele 😉 PS: Öökapid on endiselt kaestamisväärsed

  • Avatar
    Vasta Heike 13. aprill 2020 at 15:48

    Meil lastel oli ka varem ikka vääääga palju igast kraami toas. No ja kui hakkasin asju vähendama, siis oli muidugi uusi voodeid vaja ja kappi kuhu raamatud, paberid, pusled jms panna. Elukaaslane juba ohkab kui näeb, et liiga pikalt lastetuba vaatan ??
    Ja ei ole seal toas minu arust üldse palju asju 😉

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. aprill 2020 at 15:12

    Meie just tegime ka laste tubades remonti ja alati on tere tulnud uued ideed, ja sisustuselemendid ? Minuarust teie lastel on huvitav tuba ja mõnusalt valgusküllane.

  • Avatar
    Vasta K 13. aprill 2020 at 15:02

    Mul vanaema linnusõber, kingiks hoopis talle postri ?

  • Avatar
    Vasta Jane 13. aprill 2020 at 14:57

    Suvel plaanime külaliste/kontori toast plikale toa teha. Saab põnev olema kogu seda kraami valida, mis vaja võiks minna.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. aprill 2020 at 14:53

    Minu arust on nii põnev tube pidevalt uuendada ja kasvõi ainult ümber tõsta. Ja sama põnev on vaadata, kuidas teised on oma tube uuendanud 😀 Ja Maril ning Lendel on väga mõnus suur tuba, kus saab magada ja mängida ja isegi telekat vaadata 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 13. aprill 2020 at 14:51

    Väga väga lahe tuba!

  • Avatar
    Vasta Kaie 13. aprill 2020 at 14:43

    Meil plaanis just lastele oma tubasid tegema hakata ja eks sinna kuluks igast asju ära 🙂

  • Avatar
    Vasta E 13. aprill 2020 at 14:42

    See unenäopüüdja! ? Kust sellist saab?

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 15:47

      Kui sa videot vaadanud oleks, siis sa teaks, et… ma ei tea :D!

  • Avatar
    Vasta Marleen 13. aprill 2020 at 14:24

    Tean,mida tunned,meil ka lapse magamistoas kaldlaed ja meil on see tuba ikka kaks korda väiksem kui teie lastel. Aga meil on ka õnneks veranda,mis on hetkel laste mängutoaks saanud(kuigi minu unistus oli sellest teha söögituba,sest seal ilus vaade ja suured aknad,aga noh…)Muidugi on mängutoas meeletult asju ja ülepäeva üritan korda luua ja 1,9 poisile sellega õpetada,et igal asjal oma koht, kui see tundub nii mõtetu. Võibolla peaks ka asju vähendama seal hoopis?!? Samas kasvab väike õde(3 kuune) järgi.kes ka varsti mängib seal. No igatahes oli elu lihtsam kui mina väike olin, sest mul oli väga vähe mänguasju. Elagu emmed, kes koguaeg rakkes koristamisega???

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 14:27

      mulle tundub ka, et vähendamine aitab 😀

  • Avatar
    Vasta Sirelin 13. aprill 2020 at 14:21

    Väga ilus tuba ? Hea töö ? Need Kuma postrid on ikka väga asjalikud seinakaunistused :)!

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 14:24

      on jaa!

  • Avatar
    Vasta Gerli K 13. aprill 2020 at 14:08

    Meil remont pooleli. Pidevalt ikka ütlen, et nüüd teeme edasi, aga millegipärast ei liigu mittemiski ? Seega üritan ka pisiasjadega tuba muuta. Nt voodipesud, pisikaunistused jne 😀

  • Avatar
    Vasta Katukas 13. aprill 2020 at 13:55

    Oh ei ole seal asju üldse liiga palju. Väga mõnus. Ja laste valitud voodipesud ägedad, ikkagi lapsed…neil jummala savi neist pastelsetest mätsivatest toonidest?. Meil vaja ka väikse kuti tuba korda teha….ta kuuke noorem kui Marta ja ega ma ei usu, et ta niipea enda tuppa läheb aga saab siis seal vähemalt mängimaski käia vahel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 14:24

      Neil ja suva, mu lapsed hakkasid ka oma toas olema siis, kui sinna teleka panime 😀

  • Avatar
    Vasta Keiti 13. aprill 2020 at 13:50

    Just mõtlesin, et tahaks taolisi postreid, aga ei raatsi. Ootan oma võidu ära enne kui tellima hakkan ?

  • Avatar
    Vasta Sirle 13. aprill 2020 at 13:42

    Väga ilus tuba!

  • Avatar
    Vasta Meelika 13. aprill 2020 at 13:35

    Räägin kaasa! 😀 Meil ka vaja remonti teha (kolisime mõni kuu tagasi uude majja ja vaja ju asjad oma maitse järgi seada) , aga kuna mina pean siin karantiinis olles siiski tööd tegema, siis prioriteet on vabad momendid õues hetkel tegutseda. Aga hea meelega vaatan ja nopin ideid lastetuppa, kuna mul endal veel kahe poolene kaisuprintsess kasvamas (ei julgegi praegu eraldi tuppa kupatada, kuna me pole jõudnud trepikäsipuid nii tihedaks teha kui lapse ohutuseks vaja) . Nii et last üleval järelvalveta hoida ei saa ning kaisus hoiame ka senikaua kuni lõpuks trepp childproofitud saab. Seega kõik asjad järjekorras.

  • Avatar
    Vasta M-M 13. aprill 2020 at 13:35

    Kui hall majakene on alles siis sooviks seda.Sobiks täpselt meie piskesse korterisse.
    Värvid ka nii sobilikud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 14:25

      See on tegelikult sinine, aga see uks on katki, et vaja ära parandada.

    • Avatar
      Vasta Diana 13. aprill 2020 at 22:38

      Minul tekkis hoopis selline mõte lugedes…. Olen niii palju häid ideid Sult saanud, Mallukas. Päris siiralt kohe. Enam ei viitsi googeldama ja uurima hakatagi vaid lãhen kohe lihtsamat teed ja vaatan, mida soovitanud oled :).
      No viimati näiteks otsisin õhuniisutajat ja wopaa… nagu tellitud leidsin kohe Sinu postituse! Tubli oled ja aitäh selle eest! 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:57

        Hehe, aitäh 😀

  • Avatar
    Vasta M 13. aprill 2020 at 13:28

    Ilus tuba lastel 🙂 .
    Tahaks vannitoa make-overit ka näha 🙂 ! Sa rääkisid, kuidas väikeste asjadega sai üldpilt paremaks!
    Teemaväline küsimus- kuidas teil riidest mähkmete teekond edeneb? Kas on endiselt kasutuses?

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 14:26

      Oh, vannituba võin näidata küll! Riidest mähkmeid kasutame jube harva, lihtsalt vahepeal oli see majapidamine niiiii hullus seisus, riidemäed kuhjusid iga pool ja tundus võimatu riidekaid kasutada 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 13. aprill 2020 at 13:12

    Mõnus hubane tuba. Neid postrid tahaks enda laste tuppa ka.

  • Avatar
    Vasta Katri 13. aprill 2020 at 13:09

    Lastetuba teil nii armsates värvitoonides! Voodipesud on jah..tiba kirjud, ka minu jaoks 😀 aga eks mustrid ja värvid käivadki lastega kaasas, nii hea on anda neile võimalus olla otsustaja. Minu 3,5a naudib neid võimalusi väga 🙂
    Plakatid on tõesti kenad ja harivad, olen neid isegi piilunud..

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 14:26

      Jah, laste valikud ikka erinevad meie omadest 😀

  • Avatar
    Vasta Angela 13. aprill 2020 at 13:08

    Ohh keegi vôik minul ka plika toa ära teha. No ei oska asju paikudada.

    Pisipiiga sooviks väga omale nukumaja. Aga pole selkist pisemat leidnud et mis mahuks jyski madalale kummutile. Aga see nukumaja tundus kyll kena pisike olema 🙂
    Ned postrid sobiks tydruku tuppa seinariiuli alla. Ja oleks talle ka vãga õpetlikud. Kui vaadata teie piigasid siis ned on tõesti vãga head. 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 14:26

      Tead ma ka ei oska, suvalt muudkui tõstan kuni rahul olen 😀

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 13. aprill 2020 at 13:06

    Mul just lastetoa sisustamine pooleli 😀 esialgu on olemas ainult voodi mis pildi järgi paistab väga sarnane aga on hoopis teiselt firmalt 😀 Praegu korraliku toa asemel mänguasjastaap.

  • Avatar
    Vasta Angela 13. aprill 2020 at 13:01

    Ohh keegi vôik minul ka plika toa ära teha. No ei oska asju paikudada.

    Pisipiiga sooviks väga omale nukumaja. Aga pole selkist pisemat leidnud et mis mahuks jyski madalale kummutile. Aga see nukumaja tundus kyll kena pisike olema 🙂

  • Avatar
    Vasta M-M 13. aprill 2020 at 12:58

    Osalen loosis.
    Meie tirtsule ka meeldivad loomad ja tähed.

  • Avatar
    Vasta Geidi 13. aprill 2020 at 12:49

    Mu meespere vaatab mind väga kurjalt kui mainin, et tahaks remonti teha 😀
    Kuigi ma niiiii väga tahaks lastetuba ümber teha aga hetkel on pooleli kelder, ja planeerimisel ämma köök, seega aega niikuinii enda elamise jaoks ei ole ja 2 aastat tagasi valminud renoveeritud korter seda ka otseselt ei vaja. Kuigi Kuma postrid oleks ägedad ja voodipesu pole ju remont (ma just ostsin uued voodipesud). Ahjaa sel kevadel on mängumaja remont ka. Seega projekte nagu jätkub.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. aprill 2020 at 12:56

      Sul tõesti käed tööd täis 🙂