KURB ON OLLA

elu update

25. aprill 2020

Oi, kuidas ma eile ikka veel enesehaletsuses ringi rullisin. Kõik tundus nii võimatu ja nii … raske. Tobe kurta, sest tegelikult on ju maailmas küll ja veel inimesi, kelle elu on PÄRISELT raske ja ma ei tohiks sekunditki viriseda, aga mis sa ära teed, kui kiun pressib igast august välja.

Õnneks sain ma vannitoa tegemisele parema pakkumise kui see 2500. Mulle meenus, et see sama remondimees, kes lastetoa ja elutoa tegi, oskab ju ilmselt ka vannitubasid teha, seega võtsin temaga ühendust ja ta ütles, et saab juba uuel nädalal alustada.

Ma enam-vähem keevitasin peas mingisuguse kujutuse endale kokku, milline see vannituba olla võiks ja nüüd otsin mööda netti, et kust ma enda kujutust parema hinnaga leida võiks. Ma varsti näitan teile ka, et mis mõtted mul on.

Kuna vannitoa remont on ilmselt üsnagi ebameeldiv, siis otsustasime eest ära kebida. Sõbranna soovitas täiega Roosta puhkemaja, aga seal oli saunaga ja mullivanniga maja juba bronnis ja seega panin facebooki küsimuse üles, et mis puhkemaju veel soovitatakse. Ma isegi ei teadnud, et neid nii palju ägedaid on, aga on täiega! Valisime siis välja, et meie lähme Tindioru tallu.

Polegi kunagi sinna vaatetorni sattunud, nüüd on hea võimalus lastega loodusesse saada ja ringi trippida. Näiteks täna jalutasime lausa 10 kilomeetrit ja ma pean ütlema, et kaalunumber on kah liikuma hakanud. Loomulikult ei suuda ma seda “kord nädalas” kaalumist teha, sest ma tahan iga hommik näha, kas see eile kulutatud aeg ja kaalumine ikka “töötas” haha. Ma praegu mõtlen, et peaks mõõdulindiga ka mõõtma üle ennast, aga ma ei viitsi otsida, kus see lindirajakas on. Aga motiveeriv on küll, kui nii vähese vaevaga kaal ikka langeda suvatseb. Nüüd raudselt sõnun ära ja homme kaalun 10 kilo rohkem…

Igatahes vannitoa remont saab tehtud, vb saan isegi neerud alles jätta ja lisaks sellele saame perega kaunisse kohta puhkama minna. Selles suhtes, et eriti idekas oleks muidugi see, kui saaks nii teha, et lähme ära ja tagasi tulles ootaks meid juba uus vannituba, aga nii kaua me siiski ka ära olla ei viitsi. Ja et ei saaks öelda, et ise MIDAGI ei teinud, siis homme proovime plaate välja peksta ise, tundub selline mõnus stressi maandaja, haha.

Üldse on error sees, kodu on jälle nii sassis (jeesus, kas ma muust ka räägin, kui oma sassis kodust v?) ja täiega on selline tunne sees, et kui ma iga päev 2h kulutan jalutamisele, siis muu elu jääb elamata või toad koristamata vms. VÕI ma otsin lihtsalt juba vabandusi, miks mitte jalutada ?

Igatahes aitäh kõikidele, kes eile mu ranti kuulasid ja kaasa vingusid. Selliseid päevi on ka vaja ja eks alati on homme parem päev. Va need korrad, kui ei ole. Issand, ma pean teile lõpetuseks mega kurva stoori rääkima. Nimelt vaadake insta siiani arvab, et mulle meeldivad igasugused kurvad ja haiged lapsed ja nüüd ma leidsin ühe usa naise, kelle kaheaastasel lapsel kadus korraga tasakaal ära, läksid arstile ja seal selgus, et lapsel mega agresiivne ajuvähk vms, mille ellujäämisprotsent on NULL, seega ta saadeti pmst koju surema. Ja päevade jooksul on ta kaotanud pmst kõne ja kõndimisvõime ja … see tundub nii õudne ja kohutav, et palun minge kallistage kõik KOHE NÜÜD oma lapsi. KOHEMAID! Ja mõelge sellele perele siis, kui enda lapsed sigadusi kokku keeravad ja kisavad ja märatsevad ja laamendavad.  See on lihtsalt niii õudne, et maailmas selliseid asjad toimuvad ja siis olen mina, kes nutab ja halab, et oi oi kallis on vannitoaremonti teha ja alla tahaks võtta, niu niu.

Persse, pean ikka endal selle perspektiivi paika panema. Tegelikult on ju kõik fine. Enamgi veel kui fine.

Et siis jah, sellised lood. Püsige muhedad.

Aga kui rantida tahate, siis palun väga, 10 asja, mis mind max närvi ajavad:

Loe ka neid postitusi!

47 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Evelina 13. mai 2020 at 16:41

    Torn peaks ültse kinni olema ju või ei

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2020 at 19:43

      ammu lahti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 29. aprill 2020 at 02:58

    Appike, kui kaugele jaksasite sõita! Kas see torn oli siis lahti? Kusagil keegi kommenteeris, et see on praegu kinni. Sellest, mida seal tegite ja kuidas oli, alles kirjutad, eks? Me ju tahame KÕIKE teada 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. aprill 2020 at 11:30

      Torn on kinni 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 28. aprill 2020 at 00:03

    Mind ajab täiega närvi kui inimesed ei oska googlet kasutada ja küsivad kuskil gruppides nii ilmselge vastusega küsimusi, mis on pmst google esimene otsingu tulemus. Või siis kirjutab keegi mulle messengeri, et kuule see või too. For god sake googelda ise, miks mina seda pean tegema jah ma vb tean vastust aga ma ei ole google, otsi ise mitte ära kirjuta ?

  • Avatar
    Vasta Kris 27. aprill 2020 at 14:28

    Tere Mallu sorry,et siia teemasse kirjutan,aga palun ütle kuidas seda super pehmet vaipa hooldada on kas ajab siis helbeid või tupse riietele ja tuppa?
    Plaan uus vaip osta ja tuli meelde,et sinul on selline.

  • Avatar
    Vasta Ann 26. aprill 2020 at 20:41

    Ma hoian end tagasi, et ma seda Ashley Instagrami ei läheks vaatama. Eelmine kord su jutu peale läksin Milot vaatama instast ja lõpuks ta suri ära ja ma terve päeva nutsin või hoidsin nuttu tagasi. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. aprill 2020 at 09:43

      Ära mine jah 🙁

    • Avatar
      Vasta t 27. aprill 2020 at 22:19

      Mis see insta account on? Ma elasin ka väga Milole kaasa 🙁

  • Avatar
    Vasta Karin 26. aprill 2020 at 17:21

    Tere! Kas oleksid nõus jagama oma töömehe kontakte? Mul juba jaanuarist alates töömees tuleb ja tuleb aga kihale ei jõua 🙁 elan juba mõned kuud plaadikuhjaga esikus ja vetsupotiga rõdul, enam ei jaksa.) Head töömeest on väga raske leida Ja alustada võib ta ka juba homme 🙂 Loodan väga, et see palve pole tylikas jõudu blogimisel!

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. aprill 2020 at 09:21

      Jaaa, mul ausalt ON best töömees, kirjuta talle inglise keeles (ta lätlane, saab eesti keelest aru küll tegelt, aga nii muagavam)
      rikardehitus@gmail.com

  • Avatar
    Vasta A 26. aprill 2020 at 14:59

    Mind ajab ka närvi see, kui räägid inimesega ja siis inimene kaob ära lambist. Miks mitte teada anda siis, et oled veidi aega eemal ja pärast räägime? 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. aprill 2020 at 09:22

      jah!

  • Avatar
    Vasta Annika 26. aprill 2020 at 12:22

    Nii tore, et leidsid lahenduse kuidas see nõme remont ära teha. Mis puudutab seda videot, siis mind ajab täiega närvi see kui naabrite isane koer meie aias oma jalga tõstmas käib ja kõik põõsad ja puud täis urineerib. Lisaks sellele kargab meie emase peal nagu täielik jobu, meie koer on steriliseeritud ja pole üldse huvitatud tema tegevusest. ???

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 13:25

      nojah, lahendus on vaesus 😀

      • Avatar
        Vasta Annika 26. aprill 2020 at 14:07

        Savi see.? Vähemalt tead, et nüüd kõik ohutu st pole võimalik kuskilt elektrilööki saada. ?‍♀️?

        • Mallu
          Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 14:11

          seda küll 😀

      • Avatar
        Vasta Sirly 28. aprill 2020 at 19:32

        Ma ei väsi kordamadt kui väga mulle su vlogid meeldivad!!

        Närvi ajavad asjad: kui koristatud saad, peab teisest otsast taas alustsma.
        Kui mees lubab lastele asju, mis pole niisama andmiseks mõeldud või eeldavad vanema juuresolekut (nn ilualbmid või suurte laste mängud, millega 2a ei oska midagi teha peale jubinate ära kaotamise).
        Kui mu kallis kaasa teeb näo, et pole kuulnudki, mis siis et varem noogutas, et jah, sobib, jah teeme vms.
        Et kui ma vahel sooviks omaette tel rääkida, on kohe lspsed mul sabas- tõesti, kas pean end tualetti lukustama, et hetkegi omaette olla?! Vastus on jh.
        Kui mul kassajärjekorras seljas elatakse- no sorry, see ei aita sul rutem kassiirini saamast!
        Kui kirutakse aastast aastasse samal teemal, aga selles suhtes midagi ette ei võeta.
        Jne jne jne.

        Ole tubli!! ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 30. aprill 2020 at 12:52

          Aitäh sulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirelin 26. aprill 2020 at 10:54

    Mind ajab närvi vaid see kui mu varbad on teki alt väljas! 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. aprill 2020 at 09:43

      see on rõve jaa

    • Avatar
      Vasta Võike Myy 28. aprill 2020 at 22:52

      Hah ja mina magan igal aasta ajal jalad teki alt põlvini väljas aga kael ja turi peavad mõnusalt tekis sees olema. Mu jalad alati kuumavad.

  • Avatar
    Vasta Elle 25. aprill 2020 at 23:13

    Lõpetades just maja remondi, siis parim lahendus, oli olemasolevate plaatide ületegemine mikrotsemendiga. Säästis aega, raha ja tulevikus ei pea ühtegi vuugivahet nühkima :).

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 08:26

      mitte, et ma elus oleks ühtegi vuugivahet nühkinud, aga hea teada 😀

  • Avatar
    Vasta K 25. aprill 2020 at 22:38

    Tead, mind ajab närvi kui sinu kallal vingutakse. Kõigil on nii kuradima ideaalne elu ja keha ja mõtted ja kuradi jalanumber, et jubedalt on vaja sappi pritsida. Kuradi kadedad inimesed. Ja ma läksin nüüd veel rohkem närvi. Kurat.
    Ja mind ajab närvi, kui sa jätad mõne päeva vahele kirjutamisega, sest mul on vaja teada kuidas sul läheb ja et sa oma sõnaosavusega mu tuju tõstaksid ?.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 08:47

      ah, pole hullu 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 25. aprill 2020 at 22:11

    Tundsin end nii mõneski punktis ära. Mind ajab totaalselt ketta see, kui ilusal päeval helistab mu ema ja ma jään reaalselt murdsekund vastuvõtmisega hiljaks. Ma olen öelnud ka, et palun lasen sekund kauem kutsuda. Sellega seoses samamoodi, keegi helistab, helistan KOHE tagasi ja ta EI VÕTA VASTU?! Kas sa surid sekundiga ära?
    Lisaks ajab mind vihale ka see, kui ma näen inimese näost, et midagi häirib teda ja kui küsin, siis vastatakse, ei midagi. Aga läheb veidi mööda ja nähvatakse.
    Mind ajab närvi, see kui mees ei suuda lastega rahuliku tempoga suhelda, ta reaalselt nagu vuristab ette.
    Ja noo armsad beebidega vanemad, päriselt, ei ole vahet kas su laps läheb 9-kuuselt või 1,5a kõndima, roomama, rääkima, mähkmetest vabaneb või lutist. Lõpuks kooli minnes ei koti kedagi kuna su laps seda tegema hakkas, PÄRISELT! Jah, mul on omad soovid või piirid, kuna alustan luti või mähkmete loobumisest aga kedagi kellegi teisega võrrelda, uhh ei.

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 08:37

      haha, vana hea rant 😀

    • Avatar
      Vasta L 26. aprill 2020 at 16:40

      Mulle väga meeldib, et sa nüüd vlogid ja mina olen su fänn küll. 😀 Lihtsalt meeldib see siirus ja ausus, mis tuleb nendest videotest ehk siis mis tuleb sinust välja. 😀 Eriti meeldis viimane video, vaatasin seda 2x, no nii naljakas oli. 😀 Jâtka samas vaimus.

      • Mallu
        Vasta Mallu 27. aprill 2020 at 09:22

        aitäh sulle haha 😀

    • Avatar
      Vasta Helina 26. aprill 2020 at 21:27

      Loeks nagu enda elust :’) Laste osas kaasa rääkida ei oska, aga teistes punktides küll.

  • Avatar
    Vasta Kats 25. aprill 2020 at 22:03

    Meil läks mehega kohe silm märjaks sellele lapsele mõeldes. Tahaks kohe oma beebikese kaissu võtta ja mitte lahti lasta, mu süda sureb ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 08:39

      minge võtke siis, jumala haud!

  • Avatar
    Vasta Zz 25. aprill 2020 at 21:17

    Aga see küll tore uudis, et sama inimene kes lastetoas remonti tegi tuleb vannituba ka tegema? sest ega nende ‘spetsialistidega’ on ju läinud nagu on varasemalt. Niiet vähemalt seegi hea, kui juba kogemus olemas sama inimesega? ja jään juba tulemust ootama, sul (minu arust) seda silma küll ja kindlasti tuleb hea tulemus.?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 08:49

      Jaaaa, hea kui on oma remondimees varnast võtta 😀

  • Avatar
    Vasta Aa. 25. aprill 2020 at 21:05

    Omg, see nii kaugel ju. Ise sõidad ligi 3 h?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 08:49

      Miks ma ei võiks ise 3h sõita? 😀

      • Avatar
        Vasta Merlin 26. aprill 2020 at 09:31

        Haha? See nii hea, ise sõidad???

        • Mallu
          Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 09:38

          no nagu, kes veel 😀

  • Avatar
    Vasta H. 25. aprill 2020 at 20:29

    Teisel teemal aga kuidas Kardo vanaisal läheb? Ma olen mõelnud ta peale, kui neid uudiseid loen. Oli isegi intensiivis, eks, aga nüüd on paranenud või kuidas?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 08:50

      Jaa, ta on kodus ja terve :D!

  • Avatar
    Vasta Piilur 25. aprill 2020 at 20:21

    Millal lähete? Tulen torni alla staari piiluma ja pildistama ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 08:50

      T-R 🙂

  • Avatar
    Vasta keiju 25. aprill 2020 at 19:51

    Torni kahjuks minna ei saa, käisin just tütrega seal neljapäeval ja lindid olid ümber ja kiri, et vaatetorn suletud koroona tõttu. Saime ainult alt imetleda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. aprill 2020 at 19:53

      tegelt v? pekki 🙁

    • Avatar
      Vasta Kristi 25. aprill 2020 at 21:32

      Mind ajavad ka juba nii närvi need arvutamised, otsingu üksi oma number nelju. Ja need kes kirjutavad 10! vastust, et vb läheb mõni täppi. Ja see kes jagab seda kräppi, viitsib vastata kõigile ei ei ei ?
      Närvi ajavad mind veel netikommentaatorid, kes lihtsalt naeravad ja mõnitavad mingeid kuulsusi vms. Nt oli kuskil artikkel sellest inim Kenist, kes tegi end nüüd inim Barbieks.. no on küll õudne välimus tal, kuid inimesed on ikka niiiii õelad. Ilguvad .. nagu ise oleks õudselt ilusad. Ja mingid tüübid kes püüavad kõigile kommentaarides ära panna … Ma ei tohi enam neid lugeda…
      A ja kirjavead… Oiii need kirjavead… Need kõige lihtlabasemad… Nt. Müüa laovärvid… ??? Ja siis on pilt meigist… Tahaks kirjutada iga kord küsimuse, et mitu liitrit saab selle hinna eest… Ja klassika… Ime ilus tüdruk! Ja tüdruk vastab aitäh ???
      Tegelikult ajab mind närvi niii palju asju… Koer haugub öösel kõrva ääres ja enne ei lõpeta kui välja saab. Laps võtab tissi niii kõvasti et nibud verised… Ohhh minu elu ❤️ ?
      Aga… Kas sa oled alati niii palju inglise keelseid väljendeid kasutanud? Blogides ei ole aru saanud, kuid nüüd videosid vaadates kohe nagu jääb kõrvu.. polegi kindel kas see häirib mind … ? Vb lihtsalt harjumatu kuulata, enda tutvusringkonnas ei räägi keegi nii fäänsilt ?
      Aga jõudu ja jaksu! Head kaalu langetust.. mul see kah kurat seisab juba kuu aega.. ei lähe ta üles ega alla, kuigi kõnnin iga päev 10 km +. Jälle üks asi mis ajab närvi…

      • Mallu
        Vasta Mallu 26. aprill 2020 at 08:49

        omg, samastun nii paljude asjadega, haha. Ja selle inglise keelega… kirjapildis ma ikka veidi talitsen ennast, aga tavalises kõnes olen jah fancy as fck 😀