TESTIN JA ARVUSTAN

ohatise imerohi ja parimad tooted päikselisteks ilmadeks*

11. mai 2020

Täna on jälle e-esmaspäev, mis tähendab seda, et paljud mu lemmikpoed on suured allahindlused oma asjadele peale pannud. Ma ei teagi, kas see on hea või halb, sest kui täishinnaga ostes mõtlen ma sada korda, et kas on ikka vaja või mitte, siis kui asjadel ala 40% ale, siis täitub ostukorv päris kiiresti. Mõtlesin teilegi ette loetleda, et mida mina soovitaksin Hevereni poest soetada.

Igapäevaseks huulehoolduseks kasutan ma kaht asja. Kotis on mul alati üks FRUU palsam. Need on tehtud võimalikult värskest toorainest, mis on saadud farmerite puuvilja jääkidest. Arbuusi oma on mu lemmik- lõhnabki täpselt nagu arbuus ja jätab huuled pehmeks, aga samas mitte nagu mingit weird kihti sinna peale ei jäta, nagu osad huulepalsamid seda teevad. Loomulikult on FRUU kraam ka vegan.

Teine, ka suht igapäeane asi, mida ma kasutan, on reaalselt üks parimatest toodetest, mida ma üle pika aja kasutanud olen – lagritsajuure ekstraktiga huulepalsam, mida kasutatakse ohatiste ennetamiseks. Ja terve aeg, kus ma seda kasutanud olen, on mul 1x hakanud nagu ohatis veits tulema, aga lõpuks enne tulemist ära kadunud. See on minu jaoks nii ime toode, et ei julge päevagi mööda saata, kus seda EI kasuta. Also see näeb huultel välja nagu läbipaistev huuleläige, seega on mitmed küsinud, et oo, mis läige sul on ??

Viimasel ajal oleme Martal kasutanud ka Kit&Kin püksmähkmeid, mis on lõhna-, kloori-, lateksi-, optiliste valgendajate jm tavapäraselt mähkmete tegemisel kasutatavate kemikaalide vabad mähkmed sobivad ka tundlikule nahale. Lisaks on neil tagumiku peal tore loomapilt. Ja ennetamaks seda, et te küsite, et miks ma riidekaid ei kasuta, siis ma vastan ausalt. et meil on kogu aeg selline bardakk siin, et ma ei suuda hallata ka mähkmemajandust.

Ja eile oli ju täiuslik suveilm. Mina käisin kleidiga turul ja lapsed siiberdasid terve päeva lühikestes riietes aias. Seega sai eile esimest korda seal aastal ka päiksekreemi kasutatud. Pole enam rannaaeg ka kaugel! Selle jaoks on meil ootel Kietla päikseprillid ja rannariided, mis on UV kaitsega ja seljas super mugavad! Suurematele kollased, Martale roosad ❤️ Kõik Kietla asjad leiad SIIT.


Prilid on sellised, et laps võib neid käänata ja väänata – katki nad ei lähe! Ja kindlasti ostke oma lastele korralikud päikseprillid, mitte suvalised pisikesed toidupoest vms. Võite laste silmadele karuteene teha!



Marta Oasises oma rüüd katsetamas, ooooohhh, kuidas ma igatsen Tenerifet!


Lende ja ta kollane Kietla pluus


*Postitus sündis koostöös Hevereniga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar