NIISAMA JUTTU

tere kolmapäeva!

13. mai 2020

Mul on tunne, et see remont on 90 aastat kestnud. Selles suhtes, et ilmselt vist ongi, kui ükspäev töömees ei tulnud (sest plaadid ei olnud kohal) ja ma reaalselt pool päeva mõtlesin, et midagi on puudu ja tellisin refleksist talle ka lõunasöögi.

Samas see võiks juba läbi saada, sest eile pani Mari endale selga enda parima, sädeleva kleidi, värvis huuled ära ja ütles, et ta näitab nüüd ennast onule, et ta on hästi ilus ja siis ta tahab onule musi teha.

via GIPHY

Üldse on Mari viimasel ajal kogu aeg mingit musitamisjuttu ajanud. Et ta tahab lasteaeda minna ja poistele musi teha, et need talle lilli tooks? What? Kardo seletas talle, et need asjad peaksid siiski veidi vastupidi käima, et enne oota lilled ära ja siis alles vaata, et kas sa tahad musi teha kellegagi või mitte. Ma kohe kasutasin võimalust ja ütlesin Marile, et üldse võib juhtuda, et äkki tahad pärast hoopis tüdrukuid musitada, et ärgu ta nüüd asjadest ette ka tormaku. Mari mõtles veits ja ütles, et jah, ta tõesti tahab tüdrukuid ka musitada.

via GIPHY

Mu lapsed on ikka nii imelikud, ma ei või.

Also, kas keegi teab siseinfot, millal ükskord see MyFitness lahti tehakse? Ma olen ausalt varsti muidu 900 kilo, ma PEAN ennast liigutama hakkama, aga ma ei suuda iseseisvalt, sest ma olen iseloomutu ja laisk mofo.

Ahjaa, rääkides jälle sellest kehakaalust, siis ma jälle katsetan midagi. Nimelt teen ma kaasa kahenädalases Reztart väljakutses, kus tuleb iga päev vähemalt 1x enne toidukorda nende joogisegu juua. Väidetavalt vähendab see söögijärgset väsimustunnet ja aitab vähendada ülesöömist ja näksimist. Ma veel neid segusid maitsnud pole, aga kuna täna pikk tripp ees, siis autosse hea rüüpamiseks kaasa võtta. Ehk näidabki kõhtu? Muidu on ikka see, et kuskilt bensukast haarad kabanossi kaasa ja minekut ? On keegi neid enne katsetanud? Ma ei tea, hullemaks vast ikka ei tee ja kui tahate, siis kood Mallukas20 annab teile 20% alla, kui ka proovida tahate neid jooke või batoone. 

Okei, mul pole enam aega lobiseda, sest ma pean endale näo pähe tegema. Mul max kiire päev ja ma lubasin mingis hullushoos veel Kristina juurde sõita, et tema beebiblogis temaga ühte mängu mängida ? Niiet tavai, baiiiiii ja see ya! Järgmine kord näeme juba Hiiumaal.

Sry, ei leidnud paremat avapilti. Pildil siis mina, Kristel, Rauno ja Kaspar, kes oli muuseas mu ülevalt naaber ja esimene crush ?

Aga jutujätkuks- mis teil see nädal plaanis on?

Loe ka neid postitusi!

34 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta meow 19. mai 2020 at 10:01

    Ouuuu, kust sa SELLE vaiba said? ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. mai 2020 at 11:37

      saladus!

      • Avatar
        Vasta meow 19. mai 2020 at 13:58

        deeeeem, säänse lööks lausa seinale ju!

        • Mallu
          Vasta Mallu 19. mai 2020 at 15:47

          igasse seina!

  • Avatar
    Vasta Siki 14. mai 2020 at 01:15

    Mul esmapäeval sünnipäev ja laupäeval väike grill ja pidu sõpradega. Meil võib reedest kuni 5 inimest külla kutsuda, wohhoo ? nii ootan, et saaks ilusa meigi teha ja kleidi selga panna. ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:15

      Ooooo, palju õnne sulle homseks!

  • Avatar
    Vasta Keitz 13. mai 2020 at 19:38

    Järgmisest nädalast saad Myfitnessisse. 😀 Siis avatakse spordiklubid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2020 at 19:42

      woohhhoooo

    • Avatar
      Vasta Marianne 13. mai 2020 at 20:29

      Sel nädalal veel rahulik tööl käimine, kui käin ülepäeva ja kohal on kuni 6 last.
      Järgmisest nädalast paisatakse enamus kohale, vaid need vanemad kes oma lapsi armastavad, ei too neid veel lasteaeda, mõni isegi enne septembrit mitte. See reegel peaks ikka kehtima, et tuua võivad vaid tööl käivad vanemad. Natuke motiveerib ka tasust vabastus kui ei käi.
      Muidu chill ja grill ja väike tähistamine??

      • Mallu
        Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:17

        No ju siis ma ei armasta oma lapsi 😀

  • Avatar
    Vasta K 13. mai 2020 at 18:43

    Mu vanim tütar saab pühapäeval 6 ??? niii uskumatu tunne on, et ma jubaaaa 6 aastat ema, seee oli ikka nagu eileeee ju, kui ta syndis 😀
    Oiiiii ta oli kurb, et mängutuppa ei saaaa, aga lähme Lõuna-Eestisse sugulastega väikest prallet tegema ???
    Et päris ilma peost ei jää 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2020 at 19:43

      oooo, õnne tütrele❤️

    • Avatar
      Vasta H 14. mai 2020 at 00:26

      Üritan siin kooliasjadega ellu jääda. Ja samal ajal tööd ka kodust teha. Ehk noh, uni, näeme kahe nädala pärast umbes 😀 Aga eks enda viga ka, et asjad nii viimasele minutile jätnud olen. ?? Ehk et tegelt peaks kõik telekad ja külmkapid ära võtma, äkki saaks siis järjele. Aga noh, siis ma leiaks uued asjad. Ilmselt pean keskendumist siin elus veel õppima ??

      • Mallu
        Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:16

        Ma siiamaani üritam, aga ei suuda 😀

  • Avatar
    Vasta JJ 13. mai 2020 at 18:41

    Muide, kui sa end ei meigi, kaalud 4 grammi vähem. Mõtlemise koht, eks ole!

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2020 at 19:43

      hea idee 😀

  • Avatar
    Vasta G 13. mai 2020 at 17:42

    Sa vist pole uudistega kursis. Eile või üleeile pasundati suurelt, et spordiklubid on esmaspäevast lahti. Sh ka myfitness 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2020 at 19:52

      ma just täna vaatasin myfitnessi kava ja see oli tühi 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. mai 2020 at 17:30

    Same s***, different day! Tglt nii hull ei ole aga mul see nädal ikka enam-vähem samamoodi nagu viimased 7 nädalat. Ärkan hirmus vara, sedt beebi arvab, et parim on tõusta koos päikesega. Kuna ta sosistada ei oska, on üsna kiirelt ka vähemalt üks ülejäänud kahest lapsest üleval ja siis toidan ja kasin neid siin 😀 Suurimal veel mõni nädal kooliasju ka vaja teha(olen päris targaks saanud mõne koha pealt). Vaatan, kas ja kes ja millal õue saab, sest maal enam mõnileda ei saa, mees pidi lõpuks ikka tööle tagasi minema. Aina enam tiksub kuklas, et peab ikka kuhugi maa poole ära kolima, seega hoian pingsalt kinnisvara hindadel silma peal. Samal ajal kuskilt kuulsin, et pangad ei taha anda laenu, kui tööandja kriisi ajal abi küsinud, et siis nagu ebakindel tööandja. Nagu wtf, just ju hea märk minu meelest, et ei hakka kohe koondama ja kinni panema uksi, vaid proovib erinevaid variante, et töötajaid hoida ja just tekitad kindlustunnet. Kõigil ju kriisiajal raske. ??‍♀️ A mida mina ka tean eksju. Unistan siin edasi. Ja kui keegi Su lugejatest tahaks oma talu v aastaringselt elatava maamaja vahetada v ilgelt hea hinnaga müüa, siis vabalt uuriks ka selliseid variante 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:34

      Mul marta ka selline kuuene ärkaja, sucks!! 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 13. mai 2020 at 16:45

    18ndal võib jõukad avada jubs?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:17

      jaaa ma kuulsin ka seda, aga kodukal tunniplaani üleval ei oleee

  • Avatar
    Vasta Mona 13. mai 2020 at 16:41

    Minu teada avatakse jõusaalid ja ujulad 18.05, Myfitness siis vast ka 😀 Aga alguses on seal ka niikuinii erinevad piirangud

  • Avatar
    Vasta Inks 13. mai 2020 at 16:38

    Minul oli juba lasteaias kindel peika olemas, kellega salaja ikka regulaarselt musitamas käisime ? mäletan, et reaalselt olin mingi hetk täitsa paanikas, et äkki ma olen rase, kuna me musi tegime… Ise olin mingi 5-6 aastane… Et noh, kes ütleks, millal see õige aeg seda “kust beebid tulevad” juttu rääkida on?! ? minu puhul oleks pidanud juba väga varakult pihta hakkama ? Kuigi kui aus olla, siis ega ma ei mäletagi, et keegi seda mulle üldse rääkinud oleks, kuidagi ise sain ajapikku asjale pihta

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:35

      Ma ka ei mäleta 😀

  • Avatar
    Vasta S 13. mai 2020 at 16:30

    Myfitness avatakse esmaspäeval!

  • Avatar
    Vasta Anna 13. mai 2020 at 16:30

    Hiiiiumaa mu kõige lemmikum koht siin planeedil. Head reisi teile!

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. mai 2020 at 12:35

      Mul ka mega lemmik!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. mai 2020 at 16:26

    18ndal pidid spordiklubid uuesti avama 🙂

  • Avatar
    Vasta Hmm 13. mai 2020 at 16:12

    Mul on sama vana poeg kui Mari ja meil on ka mingi täielik musi ja abiellumise teema. Õnneks võõraid ei taha veel musitada, aga ka oma pereliikmete muditamine on selgelt liiale mu meelest läinud. Aga me lihtsalt üritame seletada, mis on sobilik käitumine ja millal musi omal kohal. Et tundub, et see on mingi arengufaas.

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2020 at 19:50

      Ahsoo, ehk tõesti, ma polnudki nii mõelnud 😀

      • Avatar
        Vasta Nipitiri 14. mai 2020 at 17:14

        Kle tru story, ma lasteaias ka viieselt hakkasime keeli kokku panema ja üritasime sõbrantsiga aru saada, kuidas suudlemine käib ? Nii et tundub jah,et loomulik asjade kulg. Ma vist isegi üritasin oma ema suudelda ? Praegu tagantjärele tundub creepy, aga selles polnud reaalselt kübetki mingit seksuaalset teemat vms. Pigem üritad maailmast aru saada, sest telekas kõik teevad ju!

        • Mallu
          Vasta Mallu 16. mai 2020 at 19:29

          hahhahahaa 😀

  • Avatar
    Vasta Mirelin 13. mai 2020 at 12:52

    MyFitnessi kohta kahjuks ei ei tea, aga kindlasti saadavad nad meilile info, kui avavad. Ma ise ka ootan, et saaks kodukandi uude jõuksi minna. Kusagil Järve keskuse lähedal vist oli… Aga päevaplaan on ise lattet (kohvimasinata) teha, loometarbed ära sorteerida, koristada, pesu pesta sama masinaga mis sul instas pildi peal. See LG kuivati pesumasin on tõesti taeva kingitus! + End veits lille lüüa, sest elukaaslasega täna esimene aasta suhtes tähtpäev, lisaks niigi mitu aastat teineteise elus olemisele. Jei! 🙂