KODU

JÄLLE UUS PROBLEEM VANNITOAGA

17. mai 2020

34 Tänase päeva kangelane on Kätlin, kes mööda ehituspoode jooksis (ajaga võidu, sest torumehel polnud ka siin aega eluaeg passida) ja leidis meile vähemalt MIDAGIGI seina, mis sinna mõõtudelt sobis. See ei ole küll ideaalne, sest noh, ma tahtsin ikka seda vihmadušši ja see on selline odav nikats, mille ma loodan kunagi välja vahetada, aga igatahes lahendas ta olukorra ja see tähendas ainult seda, et …trummipõrin….kui ma koju jõudsin, oli vannituba VALMIS!

Saate aru jah. VALMIS! Ma saan VANNI MINNA!

Sorri, et ma hüsteeritsen, aga ma olen nii õnnelik. Lihtsalt niiii õnnelik ???

Ja kui me tänase päevakangelase nimetasime, siis ei saa nimetamata jätta minu töömeest, kes need mitu nädalat siin kohapeal on käinud, igasuguseid jamasid lahendanud ja saja probleemiga maadelnud. Lisaks sellele ise välja pakkunud häid ideid ja lahendusi ja üldse, ega ta ilmaasjata pole teinud mul lastetuba, elutuba ja nüüd vannituba. Kuigi nagu öeldud, oli mul iga asjaga sada jama ja midagi ma ei tea ja vastata ei oska ja asju õigesti tellida ei oska ja… igatahes ma arvan, et kui mul järgmine kord remonti vaja on, siis ta lihtsalt blokeerib mu numbri ja e-maili ja kirjutab ennast hullumajja sisse, et ma teda kätte ei saaks. Kas ma juba mainisin, et ta oli eile kella KOLMENI öösel siin, et mu vannituba tänaseks valmis saaks? Siinkohal minu suurimad vabandused ta abikaasale, kes tänu mu näkasele vannitoale on pidanud mitu nädalat ilma abikaasata hakkama saama ?.

Veel üks suur abiline vannitoa valmimisel oli Lintman, kus aidati mind imekiiresti ka visiooni loomisega, rääkimata plaatide valikust. Ma poleks osanud ise kunagi neid niimoodi välja valida. Seega – kui vaja vannitoa remonti, aga endal pole isegi aimu, et kuidas ja mida teha, siis soovitan sinna pöörduda, nad aitavad. Mina arvasin, et mu vannituba on nii pisike nikats, et seda küll nüüd kuidagi maru stiilseks ei saa, aga no võta näpust.

Aga me peame algusest alustama, milline oli vannituba alguses:

Okei, arusaadavalt on need mingid suvalised pildid ja vannituba on mega segamini ka, aga noh saate aru üldmuljest. Et… kui keegi mind ei juhenda värvide ja sisekujundusega, siis palun väga, selline on minu enda isiklik saavutus ?.

Kui remont pihta hakkas, siis oli ta … igasugune:

peksime plaadid välja


siin juba uus kips seinas


plaadid seintes – ma ausalt siis vaatasin, et apppiiiii, see saab kohutavalt kole olema ?

Nagu see viimane pilt on, selline oli siis vaade päeval, kui me Hiiumaale lahkusime. Ja kui ma tagasi tulin, siis noh, SEDA ma küll ei oodanud, kui aus olla:


Kuna mul veel nagisid seinas pole, siis kasutasin stuudiost rotti lastud redelit. Tahtsin sinna mingid uhked ja kaunid rätikud osta, aga lõpuks sain Coopist 8€ tk mega pehmed hallid rätikud ja käravad need kah, kuni raatsin Zarast need kollased osta ?


Ukse üle olen ma kohe veel ERITI uhke, kuigi mina seda ise ei teinud, mis mul uhke olla, haha. Igatahes kirjutas mulle mingi aeg Mihkel, kes rääkis, et ta nägi mu blogist, et ma kavatsen enda vannitoas musti detaile kasutada ja tema just selliseid TigArt poes valmistab ja… kuidagi läks jutt sellele, et ta teeb puit+metall kooslusi ka ja kui ma paari näidispilti nägin, siis ma olin müüdud. Ma teadsin, et ma tahan just sellist lükatavat ust, sest meil on WC ja vannitoa uksed vastastiku ja kogu aeg peksime neid siin kokku. Lisaks see vana puit ja metall – nii ilus kooslus!

Kraanikauss: Deko.ee (link) mis muuseas praegu üle 100€ allahinnatud; segisti: Deko.ee (link)


Hetkel panin vannitoakappi suvalised korvid ja karbid, aga eks ma varsti ostan ühesugused. Lisaks tahan ma veel Mihkli käest tellida TigArt’ist sellise musta metallriiuli.  Lisaks tahan kätekuivatusrätiku jaoks sellist nagi (mega äge süsteem, ma ei ole enne sellist näinud!). Ps! Kood MALLUKAS annab TigArt epoes 20% alla!

Kes mind Instas jälgib, siis ehk nägite ka seda juttu, et just see VOH seebialus andis mulle ideid oma vannitoa jaoks ja kui mina kommenteerima pean, siis minu meelest sobib see siia ideaalselt, eks? Ja kui võrgu seest seep otsa saab, saad sinna lihtsalt uue täite panna. Reuse! Mulle üldse ei meeldi need ligased seebid oma aluste peal, aga rippuva seebiga jääb see mure ära. Ps! Täna kehtib viimast päeva veel tervel kodukal sooduskood MALLUKAS, mis annab 20% allahindlust.

Kuna ma dušši alla ei tahtnud seda tavalist metallriiulit, siis tekkis mõte, et laseks seina sisse sobivad riiulid ehitada, kus pesemisvahendeid ja muud säärast hoida. Ma tegelikult pole veel väga selgelt välja mõelnud, et kus ma mida hoidma hakkan, aga esialgu paigutasin nii. Ja riiulite sisse lasin ledid panna, et siis saab romantilises valguses vannis käia ?.

Need laed! Kas need pole mitte ägedad? Ma poleks never-ever millegi sellise peale tulnud ja ma isegi ei teadnud, et selliseid tehakse, aga töömees ise soovitas, et ta just kuskil tegi ja ilusad olid, et kas ma tahan. Tahtsin küll! Ja nüüd olen hirmus rahul ka.

LED peegel: andres.ee


Selle ostis Kätu täna Bauhofist, kui ma ei eksi. Koos segistiga maksid 100€, need tahaks ikka korralike vastu välja vahetada.


Eraldi tahan ma kiita seda põrandat. See on ka Lintmanist pärit (Treverkmood Mogano) ja nagu ma Instas hõikasin, siis ma poleks sellist ise iial vaadatagi osanud. Kuna mul on alumisel korrusel samasugune parkett, siis sobib mega hästi kokku ja see on niiii ilus, et nüüd ma mõtlen õudusega, et tahaks, et mul terve esik ja köök ja sellise plaadiga kaetud oleks, selle odava parketi asemel, mis siin praegu maas on.

Ja loomulikult aidati mind Lintmanis ka seinaplaadi valikuga. Töömees pakkus, et võiks suurem plaat olla ja kui mulle seda plaati näidati, siis ma olin müüdud. Seinas nii ilus, eks! Olgem ausad, vaadake seda plaati ja neid, mis ENNE piltidel on. Nagu… mida ma mõtlesin, et ma üldse sellise vannitoa kunagi kokku panin? ?

Vanniklaas: Andres.ee



Vot, selline see vannituba siis sai. Nüüd aga lähme probleemini, mis ma pealkirjas välja tõin – mu vanntuba on nüüd nii ilus, et ülejäänud maja näeb sellle kõrval välja nagu viimane urgas ? Nüüd on selline tunne, et ooo, tahaks, et KÕIK sama ilus oleks, aga nüüd on küll remondile pikka aega kindel ei! Järgmine samm on ikka maja soojendamine ja terrass, siis võib jälle vaikselt toas ka ringi vaatama hakata. Nagu Kardo ütleb, siis kuhu meil kiiret.

Hetkel ongi vaja lihtsalt nagi ja riiulit TigArtist juurde tellida, leida mingi äge vannitoavaip ja valamukapi riiulitele ühesugused karbid. Hea oleks, kui mustad, aga no sobiks midagi puidust kah. Aaa ja mingit hambaharjatopsi ka.  Kui kellelgi midagi silma jäänud on, mis mulle sobida võiks, anna teada! Ja kui on veel millegi kohta küsimusi, siis andke tuld. Vastan, kui oskan.

Ja nüüd õhkame kõik koos, kui ilus vannituba mul on, eks ?❤️

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar