AVALDAN ARVAMUST

omg, haiglasse minek!

1. juuni 2020

Omg, ma nii põnevil ja … valudes. Me eile Andraga jalutasime minu juurest jõukasse (u 3.5km) ja tegime seal poolteist tundi üht koma teist. Kodus tegelesin veel igasuguse värvimise ja mässamisega, seega sain eile lõpuks kokku lausa 17 000 sammu, mis on umbes 15 000 sammu rohkem kui muidu ? Tulemus on aga see, et mu jalad ja käed ja tagument niii valutavad ja ma olen nii kohutavalt väsinud, et ma ei jõua seda üldnarkoosi ära oodata, haha. Tahaks lihtsalt veits veel magada.

Ja seda ma kohe saan ka, ma nimelt poole tunni pärast lähen juba kodust ära, oma elu teist narkoosi saama. Loodame, et seekord siis nii ei lähe, et ärkan rasedana… ok, ok. Ma olen üsna kindel, et seekord ma sellest taagast pääsen, kuigi Marta väike näolapp on puhas lust ja rõõm vaadata, siis rohkem enam ei viitsi.

Enda näolapp mul kahjuks NII puhas lust ja rõõm vaadata ei ole, eriti nt külje pealt:

Iga kord kui keegi must külje pealt pilti teeb, siis ma olen nagu wtf, selline kaunis lõuajoon ongi v? ? Et jah, sellest sindrinahast saame nüüd kenasti lahti ja ma loodan, et mingi nädala pärast saan ma teile korraliku enne-pärast pildi ette näidata. Mul ei ole tegelikult veel õrna aimugi, et kaua ja kas ma kuskilt sinine ja paistes olla võiks, aga no eks seda hiljem siis näha ole.

Kuna ma Eestist ei leidnud selliseid kohe pärast pilte ja videosid, siis teen ise, ärge muretsege. Väljamaa omi oli, aga selliste protseeduuridega on väga suur erinevus, et kus sa teed. Nt enne ravaimu ma vaatasin väljamaa vlogidest, kuidas inimesed rääkisid, et peale seda need kõhuaugud nirisevad mingit vedelikku jne, mu arst oli kohe nagu eee iu, ei seda nad ei tohi kindlasti teha, haha.

Niiet ma siis jään enda kogemust ootama ja jagan teile ka. Vaevat, et ma ainuke olen, kellel korraliku lõuajoone asemel mingi lauge kelgumägi on ?

Wish me luck! Ma õnneks ise närvis pole üldse, koroonatesti kartsin 100x rohkem, haha. Muuseas, mul see ka videos, niiet saate sedagi mu lotikaotus vlogist näha.

Varsti näemeeee. Lotita.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristiin 2. juuni 2020 at 09:21

    Ma soovin Sulle täiega edu.Mul on endal tegelikut sarnane probleem ja olen nüüd seda suurema huviga jälginud Su teekonda 🙂

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 2. juuni 2020 at 00:09

    Profiilipildil lõuajoont ja huulte asendit vaadates tekkis mul hoopis mõte, kas pole probleem hoopis alalõua asetuses ja kuna see on võib-olla tagapool siis tuleb rohkem ka lõualott esile. Overbite otsides võib sarnast pilti näha. Aga seda oskab täpselt hinnata hambaarst ja ortodont.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuni 2020 at 10:52

      Jah, selles on ka kindlasti asi 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 1. juuni 2020 at 19:49

    Mis sellise opi hinnaks oli või said tasuta?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2020 at 22:36

      Hinnakiri on Kotka Erahaigla kodukal täiesti olemas – 990€

  • Avatar
    Vasta Kristel 1. juuni 2020 at 19:35

    Mul oli täpselt samamoodi, kui 7 üleliigset kilo oli ? Ja need in motion pildid olid jubedad ja ka külje pealt. Samas ma alati mõtlesin, et see märk üleliigsest rasvast ja praeguseks pole sellest jälge. Kiiret paranemist ! ?

  • Avatar
    Vasta K 1. juuni 2020 at 17:07

    Mis mõttes loodad et seekord ei ärka rasedana? Kas Kardo suskas siis eelmine kord ära, kui kuskil narkoosis olid? ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2020 at 22:37

      Haha, see lihtsalt selline nali, et ma sain peale rasvaimu ju teada et ma rase 😀

  • Avatar
    Vasta T. 1. juuni 2020 at 17:01

    I wish you luck!
    Jee, põnev, põnev. Mul väga hea meel, et teed selle ära. Mitte, et see “sinu räme” lott häirib kõiki su jälgijäid 😀
    Ootame siis lotita Malluka 😉

  • Avatar
    Vasta H. 1. juuni 2020 at 11:02

    Haha, Lotita oleks ju päris kena tüdrukunimi 😀 Kui hääldada lotiita, no nagu Lolita. Edu!

  • Avatar
    Vasta Vaike 1. juuni 2020 at 10:59

    See on niiiiiiiii ebaaus, et beebide pekk on üliarmas ja täiskasvanute oma, eee mitte nii väga. 😀 Täiskasvanu, kellel on sõrmedel pekiaugud vs beebi pekised sõrmed, no nii nunnud need viimased lihtsalt!

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2020 at 22:40

      JAAAA 😀 on küll ebaaus 😀

  • Avatar
    Vasta Janely 1. juuni 2020 at 10:31

    Edu sulle ja loodan, et jääd lõpptulemusega väga rahule. ???