Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

testin ja arvustan: NeoDerm näohooldus*

17. august 2020

Ma ei ole kunagi enda näonahaga super hädas olnud, nagu mulle siin hõisata meeldinud on. Eks pubekaeas siin-seal on ikka punne olnud aga erilist rõhku ma üldiselt enda näonaha hooldusele ja kreemitemisele pööranud ei ole. Küll aga nüüd, vanuse suurenedes on ka minu näonahk muutunud rohkem kapriisseks ja ausalt öeldes ajab närvi küll, kui lambist avastan, et pool nägu punne täis on. Mõni toode mõjub paremini kui teine, mis teha. Selles osas on minu usalduse võitnud täielikult Kehapood ja nende tooteid katsetan alati julgelt ning ei ole siiani veel pettuma pidanud. Mõni aeg tagasi saatsid nad testimiseks mulle Neodermi sarja toniseeriva näovee ja niisutava kreemi.

Kuna te teate, et ma hindan väga kiirust ja mugavust siis on need kaks toodet piisavalt mugava näohooldusrutiini tekitanud, et ma päriselt viitsin neid kasutada. Ma väga tahaksin, et mul oleks ka viitsimist õhtuti ja hommikuti pesta, geelitada, vahtu kasutada, erinevaid kreeme panna, aga ma kunagii ei viitsi. Alguses suure hurraaga alustan ja sinna see jääb. Pole ka samas ime, sest mul on ju pidevalt kogu aeg uut kraami aknast ja uksest tulemas ja kui ma ootaks iga tootega, kuni eelmised otsas, siis võiksin ma järgmise iluteemalise posti kirjutada 7 aasta pärast maikuus. Aga nüüd olengi ma mõnda aega kasutanud vähemalt üht neist  kahest tootest ja ma pean ütlema, et mu näonahk on mõnusalt rohkem niisutatud küll. Eelmisel suvel ma märkasin, et mu näonahk on järjest rohkem kiskuma ja kuivama hakanud ja on tundlikum ilmastikust tulenevatele muutustele. Eelmine tali vahepeal ikka väga kuiv see olukord näos.

Ma olen proovinud erinevaid meigieemaldussalfakaid ja igasuguseid puhastuspiimasid ja mitsellaarvett jne aga paljude puhul juhtus see, et kui ma selle peale panin, siis nägu hakkas kiskuma ja kuivama. Selle näoveega ei ole seda juhtunud, juhhuu! Nahk on juba peale puhastamist mõnusalt pehme ja niisutatud. Ja selle kreemi puhul on sama asi, et ta niisutab üli mõnusalt koheselt naha ära ja sellist naha kiskumist ma ei ole väga pikalt juba tundnud. Suur pluss on ka see, et need tooted on looduslikud ja selle kohta ka väga hea hinnaga. Lisaks kulub neid hästi vähe. Esimest korda kui ma seda kreemi proovisin siis panin kohe sellise koguse nagu ma muidu kreemi võtan ja ma sain sellega ära kreemitada ennast, Kardot ja enda käed ka veel (muuseas see niisutab käsi ka mega hästi, kui kätekreemi käe pärast pole). Mulle nad igatahes väga meeldivad ja soovitan küll soojalt. Eriti neile, kes on kimpus õrna ja kergelt ärrituva nahaga. Seda enam, et hetkel on need mõlemad soodushinnaga!

Kuidas teie näonahk on? Kas olete olnud näonahaga hädas ja kuidas naha korda olete saanud ja milline on teie praegune näohooldusrutiin? Kas olete pigem sellised, kes jäävad ühele brändile truuks, või meeldib ka pigem katsetada ja erinevaid tooteid proovida?

Ps! Ma tegin tootepilte ja Mari tuli ideele, et ta võiks neile vett peale valada, samal ajal kui ma pildistan. Minu meelest tuli tulemus nii äge ja mõelda, tema enda idee, kui tuus!

*koostöö

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Helen 18. august 2020 at 09:00

    Ise ei ole hädas, aga teismelise poja nägu muutus küll mingil hetkel akne-õuduseks. Saime Repechage hooldusega kontrolli alla, aga siit ongi selgelt näha, et vaja on puhastada, niisutada ja aegajalt savimaski teha ning millegagi on hea ka nahka tugevamaks saada. Lapsel nahk korras ja enesekindlust kohe kindlasti rohkem. /Mari ideega pilt on tõesti väga hea!/

  • Avatar
    Vasta Ann 17. august 2020 at 19:07

    Mul täpselt sama näokreem ja ostsin ka kehapoest. Naljalt ei vaheta näokreeme, aga kuidagi jutt tundus nii hea sellel kreemil, et just tundlikule nahale, osade kreemidega on nii, et lükkan näkku ja natukese aja pärast jooksen vannituppa maha pesema, sest nägu põletab või punetab. Aga jaa, ma ka rahul sellega, mingi max poolteist kuud olen seda kasutanud.
    Kui kehapoodi fännad, siis isepruunistav seerum ka seal hea vita-age aurum. Ei jäta laiguliseks ja ka mitte kollaseks. Positiivselt üllatunud olen