Ilukraam

meigiguru v nii*

19. detsember 2020

Nagu ma päris sagedasti oma koostööpostitustes mainin ja nagu te ehk mu piltidelt nii blogis kui sotsiaalmeedias näete, siis ma meigin end PALJU. Mitte alati ühekorraga palju, küll aga sagedasti. Iidsetel aegadel (ok veel paar aastat tagasi) olin ma veel see piff, kes põhimõtteliselt jumeka, puudri, ripsmetuši ja bronzeriga näo pähe sai. Vähemalt enda meelest. Ega sealt mingeid šedöövreid ei sündinud, kui ma vanu pilte vaatan – reidimalakas nagu iga teine -, aga ega siis ei osanud eriti keegi neid asju. Vähemasti mitte nii heal tasemel, et enda meigis kunagi oluliselt kahtlema oleksin pidanud.

Tolle aja ning tänase päeva vahele jääb õnneks mõni kuud meigikooli. See jäi küll lõpu eel pooleli, kuna me kumbki Andraga ei pidanud seletamatul põhjusel vajalikuks õppida end geišadeks või 18. sajandi aadliprouadeks maalima, ent mingid muud põhinipid sealt ikkagi sain. Suuresti tänu sellele kogemusele oskan endale suht vabalt säärast meiki teha, nagu varem ainult jumestaja mu näost välja võlus, nii et abiks ikka.

Kuhu ma selle pika heietusega jõuda tahan, on see, et kui veel mõni aasta tagasi olin koostööna saadud meigiasjade üle õnnelik, sest jess – tasuta nodi -, oskamata nendega tegelikult suuremat peale hakata, siis praegu tunnen end päris enesekindlalt. Mulle meeldib meiki teha, erinevaid look’e proovida ja nentida, et olen kaunis mis ma olen, siis ilus meik teeb ikkagi kõik veel paremaks.

Uute meigitarvete saamine pakub mulle suurt elevust. Tahaks kohe kõike kraami omal nahal proovida. Viimati valmistas mulle sellist avastusrõõmu MeigiWeb e-pood, kes saatis mulle karbitäie niisugust tavaari nagu ma ei usu, et mu silmad üldse veel näinud ongi? Okei nüüd kui nende kodulehel ringi kaen, siis tõepoolest on nende pakutavad brändid mulle varasemalt täiesti tundmatud, mis teeb nende toodete avastamise kohe eriti põnevaks! Panen kohe ühe meigi hakkama…

Kõige alguses tahaks küsida, et kas te mäletate veel neid aegu, mil kogu meik tehti sõrmedega? 😀 Kohutav. Heade pintslitega on see kõik esiteks palju mugavam ja teiseks vähem räpane. Eeldusel, et pintsleid nagu kord ja kohus pesta, eks. Ballerina Brush pintslikomplekt näeb hullult ilus välja, pintslid on hästi pehmed, ning see set on hea raha eest kordades asjalikum töövahend kui mustust ja baktereid nonstop täis käed. Ärge tulge üldse rääkima, et te meikimise vahele näiteks vahepeal telefonis ei scrolli, ma ei usu. Aa ja see rose gold kotike, milles need pintslid tulevad, on ka ikka silmale ilus vaadata, pole salata.

Üks nipp, mille ma Tiktok-ist õppisin ja mis päriselt toimivat paistab on see, et esimese kihi meigikinnitusspreid panen juba primeri peale. Teise suraka siis, kui kogu jumestus valmis on. Sedasi püsib meik minu (ja TikToki-i staarmeikarite) kogemusel veel palju paremini kui ainult ühe kihi kinnitusega. Sellest komplektist on mu lemmik arbuusilõhnaline sprei.

Unique Matt Foundation jumestuskreem on ülihea katvusega ega jäta näkku silmaga nähtavat paksu kihti. Lõhnab mahedalt, naha kuivatamise asemel pigem niisutab seda – no mida sa ühelt jumestuskreemilt veel tahta oskad. Mina sain kõige heledama ning kõige tumedama tooni, nii et segan neid kahte praegu looma kombel manuaalselt kokku. Ühel hetkel proovin sealt kindlasti oma nahatoonile vastava jumestuskreemi leida, aga et head kraami mitte raisata, siis kasutan olemasolevad enne ära. Segamine ei ole kõige kiirem variant, kuid väikese ajavaru korral ei ole selles ka midagi kontimurdvat.

Püha jessuke kui tuur see lauvärvipalett välja näeb ja kui hea pigmendiga need värvid on! Kõik toonid sobivad suurepäraselt kokku, nii et silmameigi tegemiseks pole vähimatki vajadust mitme paleti vahel pendeldada. Juba näen, et jõuludeks ja aastavahetuseks ideaalselt sobivad värvid on siin kenasti koos, osad ka glitteriga, nii et näiteks pidulikumaks puhuks või tumedama õhtumeigi jaoks täiesti perfektne palett 🙂

Looderdis meigieemalduse osas nagu ma teile juba teadagi et olen, siis MeigiWebi toodetest pean välja tooma veel ka meigieemaldusrätikud. Need ei ole need suvakad toidupoes olevad beebide tagumikulapid, mille osad meist khm oma kosmeetikariiulile on tõstnud, sest näo pesemine on nii mõnelgi õhtul jõhker tülikus. Need lapid on spets näo jaoks toodetud ja kuigi ma ei propageeri näonaha suhtes laisk olemist, siis ennast ma juba tunnen, nii et lähevad käiku 😀

Ps! Kood mallukas annab muidugi teile ka ale!

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Lonni 21. detsember 2020 at 23:00

    Lihtsalt niimoodi lambilt üleeilse postituse all peab mainima, et sa näed täiesti vapustav välja.

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. detsember 2020 at 00:35

      Einokle, aitäh, jumala eest!! 😀

  • Avatar
    Vasta Meigieemaldusrätikud 21. detsember 2020 at 20:08

    Kui sul on valik, kas võtta meik maha meigieemaldusrätikutega või üldse mitte võtta, siis võid ka võtmata jätta:
    https://www.youtube.com/watch?v=bXeVI2246Eg&ab_channel=Hyram
    https://www.youtube.com/watch?v=xemTGg-UR-M&ab_channel=MixedMakeup
    Sest tegelikult need ajavad selle meigi lihtsalt näo peal laiali ja pole loodussõbralikud ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 21. detsember 2020 at 07:41

    Nii ilus pilt sinust! Oskaks ise ka nii, peaks äkki ka mõnele koolitusele minema…

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. detsember 2020 at 12:17

      Aitäh 🙂