Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

mõned hääd soovitused*

3. märts 2021

Reisi eel kirjutas mulle selline e-pood nagu iSmile. Selles mõttes sobis kohe teemasse, et I DID smile eesootavale reisile mõeldes! Aga päriselt pöördusid nad mu poole, et enda sortimendist üht-teist tarvilikku proovida anda ja puhta juhtumisi leidsin sealt ka paar asja, mis täpselt reisikohvrisse passisid.

Poe nime peale mõeldes pakuks huupi, et nad tegelevad millegi hammaste-teemalise müügiga, mis on tõsi, kuna nad alustasid oma tegevust tõesti just hambavalgendustarvikute maaletoomisega. Seda teevad nad tänini, kuid on oma tootevalikusse lisanud ka hulgaliselt kaupa, mille võib kokku võtta koondsõnaga ilutooted. Vitamiinidest ja parfüümidest kuni kosmeetikani välja – kõike on.

Esimene asi, mille ma endale valisin, on mu üsna pika aja lemmiklõhn Ariana Grande Sweet Like Candy. Niiiiiiii hea, et mine või hulluks! Väga ei tahaks, et me kõik siin Eestimaa peal ühtmoodi lõhnaks, aga samas palun tellige endale ka, sest päriselt, see on parasjagu magus ja värske ja eriti palju rohkem sõnu selle kirjeldamiseks mul pole kui et täiuslik. Komplektis olnud suurema pudelikese panin vannitoa riiulisse teiste Sweet Like Candy pudelite kõrvale, sest ainult rumal arvaks, et mul neid üks on, mitte terve klann. Väiksema torkasin reisikohvrisse. Pärast kodumaale naasmist tõstsin selle üle käe(selja)kotti, kuhu see oma kompaktsuse poolest samuti idekalt sobib. Hea vaheapeal surakas juurde lasta, et ma mitte kunagi imeliselt lõhnamast ei lakkaks.

Lisaks hakkas mulle sealt silma selline asi nagu kollageenijook. Kuigi ma alles äsja jälle vananesin, siis täitsa ausalt on mu keha mulle ajaga üha rohkem meeldima hakanud. Ütleks lausa, et vist isegi kümme aastat nooremana (ehk super pringi ja siledana) ei tundnud ma end omas nahas nii hästi kui praegu. Kuid aeg ei halasta ja nahk on siit-sealt vähe pehmemaks küll läinud, pole salata. Kui ikka korra särgikaelusest sisse vaatan ja rindadele käppa viskan, siis nad veits flobberivad midagi vastu. Mittepringilt. Ühesõnaga armastus enda vastu on siiras ja päris, aga veits ei tahaks veel päris kortsude ning tselluliidi vahele ära kah kaduda. Kuukan seda kollageeni ja ehk on abiks. Juustele pidavat ka toeks olema. Ütleme nii, et minu vanuses lihtsalt proovid ja palvetad, et ehk aitab, haha.

Reisileminekut silmas pidades panin ostukorvi ka Australian Gold pruunistava päikesekaitsegeeli. SPF-i hulk selles on soojal maal päikese käes lamamiseks pisut vähene, küll aga oli mu soov end enne reisi sinakasvalgest keedukanast veits inimesemaks timmida. Umbes selle mõttega, et kui Gran Canarial basseini ääres hõlsti seljast tõmban, siis ei jää ümberkaudsed inimesed pimedaks päris. Mulle tundub, et toimis. Keegi ei katnud karjatades silmi ja tõepoolest olen ma nüüd üsna okei jumega. Tavaliselt põlen ma reisil lihtsalt ära ja tagasi saabun kenasti laibavalgena, sest põlenud nahk koorub maha, aga nüüd… täitsa jumekas inimene!

Viimaseks valisin endale Vita Liberata mineraalse päikesepuudri. Eesti hallid ilmad ja igast servast pitsitavad koroonapiirangud ei tekita just olulist soovi end üles lüüa, sest milleks – kuskile minna ikka ei saa. Aga seda ma teadsin, et Kanaaridel tuleb kindlasti ette päikeseloojangu paistel restoraniterrassil veini rüüpamist ja paljas mõte sellest tekitas soovi nägu pähe teha. Kuna ma olen meigi mahavõtmises mitte päris nii 100% hoolas kui selle peale panemises, siis mineraalkosmeetika annab teatava hingerahu. Et isegi kui meeleoluka õhtu lõpus diivanil tukkuma jään, pole nii väga hullu. Ent isegi kui ei jää, siis mineraalkosmeetika pisut krõbedam hind on seda väärt enivei, kuna katab hästi ja hoiab nahka hellalt. Ja oi kui mõnusa sunkissed kuma see konkreetne päikesepuuder annab! Poleks Kanaaridel käinud ja lapiks seda sinakashallidele põsesarnadele, petaks vist ikka ära, et olen äsja reisilt naasnud.

Ps! Instagrammis loosin välja ka iSmile.ee e-poe 100€ kinkekaardi, nii et minge võtke sellest ka osa!

*Postitus sündis koostöös iSmile.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liina 16. märts 2021 at 13:11

    Ismile sooduskoodi saaks. Pliiiiiz?

  • Avatar
    Vasta Mann 8. märts 2021 at 18:52

    Nii ilus on kogu su make-up alumisel pildil. Mis puuder või puuderkreem sul peal on?

  • Avatar
    Vasta P. 4. märts 2021 at 10:32

    Ma tellisin iSmile’ist hiljaaegu omale Jade Rolleri ja olen ni hämmingus, kui mõnus asi see on ja kuidas ma varem ilma selleta olen elanud. Mõnus enesepoputamise asjake.

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. märts 2021 at 11:46

      Jaa, mul ka see olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta mari 4. märts 2021 at 07:26

    parooli jagad teiste postituste lugemiseks ?