JUMALAITA SUHETEST

Santa Barbara a la Mallukas

11. mai 2021

Kroonika kirjutas, et ma tulin puhkusereisile büsti eksponeerima. Tegelikult töllerdas too minuga lihtsalt kaasa ja tema milleski süüdi ei ole. Tegelikult istun ma siin puhkusel ja mõtlen, et püha issand jumal, mis seebiooper mu elu on. Ei, ei – see on CONTENT, sõbrad. Aga kirja ma seda justkui panna ei saa, sest no… Kuidas? Ma ei oska isegi aru saada, mis siin elukeses praegu toimub, veel vähem seda kuidagi sõnadesse panna. Aga noh, eks ma siis üritan.

Nagu tähelepanelikumad lugejad märkasid, siis mul väga ootamatult enne reisi vahetus reisikaaslane ja Kanaaridele kobisin ma hoopis Kristinaga. Miks? Noh… Ma võiks öelda, et teate, koroonaaeg ja üks eneseisolatsioon ajab teist taga ja muud sellised vabandused. Tegelikkus on see, et mulle tundus, et äkki ikka see uus suhe ei ole päris…see.

Ärge saage valesti aru, mul on väga hea meeste maitse. Nii kaua kuni asi puudutab hoolivaks inimeseks, heaks isaks ja toredaks kaaslaseks olemist. Aga nagu need viimased kuud mulle näidanud on, siis niiii pagana raske on “nii vanas eas” kellegi teise iseloomuga, harjumuste ja käitumismustritega sina peale saada. Noorena on see kuidagi lihtsam. Kumbki ei tea maailmast ööd ega mütsi ja kuna juba koos kasvatakse, siis on kõik kogu aeg üsna samal pulgal ja stabiilne.

Hiljem, kui oled juba elus paar tiiru suhteid omanud (okei, vahi mind siin suure suuga oma suurest suhtepagasist rääkimas. Endal oli enne Kardot ainult üks peika ja see ka täitsa alakana) ja sul on lapsed ja kõik säärane, siis võid sa ühel hetkel avastada ennast olukorrast, kus sa lihtsalt ei oska enam edasi olla ja käituda. Kõik jookseb errorisse ja kui seda vana “vundamenti” nimega “me oleme forever koos olnud” all ei ole, tekibki nagu mingisugune nulliring. Kellel on lastele mis reeglid, kellel ei ole. Kes on hommikuinimene, kes õhtuinimene. Kellel mis kiiksud, mis võivad teisele triggerid olla ja kogu see kompott nimega argipäev. Täitsa uue inimesega, keda sa päris täpselt ei tea, aga üritad pimesi midagi aru saada.

Eriti irooniliseks teeb loo see, et isegi see “oleme forever koos olnud” suhe ei mänginud ju minu silmis lõpuks välja. Nii olen konkreetselt olukorras, kus pean endale tunnistama, et olen nagu see paha siga, kellel on mitu viga. Üks ei sobi, teine ei sobi. Tuleks vaid Rannamaja Oskar, kes kämblaga paar heldet hoopi diivanile põrutaks ja karjataks: “AI-TAB KÜLL!”.

Nii väsitav on elada nii, et kogu aeg juurdled oma peas, et oota, kas need on nüüd need nurgad, mida räägitakse, et lihvima peab? Või on see lihtsalt elu märk sellest, et kuule sõbrake, vaata ise, need kaks ei sobi siin nüüd küll teps mitte kokku. Ja kas mitte ei öelda, et suhte algused just iseäranis lihtsad olema peaksid, täis liblikaid ja telefonis kihistamisi ja muud sellist. Okei, kellele ma valetan, ma ei räägi hea meelega üldse telefonis, aga no saate ju aru küll. Peaks ju olema lihtne, aga mul ei ole lihtne! Tahaks nagu väike laps jalgu trampida või miskit.

Igatahes tundsin ma, et mul on vaja time out’i.

Aga nüüd loo puändini – mulle tundub, et ainult mina arvan, et ma ei sobi teistega kokku. Teised kõik paistavad olevat vist 24/7 juua täis. Muud seletust ma anda ei oska sellele, et teistele justkui tundub, et ma olen ikka vägagi sobiv inimene neile ja võiks nüüd rahumeeli jalga puhata ja ülemõtlemise lõpetada. Kõik on ju hästi ja kui isegi ei ole, siis saab olema hästi! Kahjuks ei arva seda mitte vaid eelmine kaaslane, vaid ka Kardo pistis ilmselt lõhna peale pea urust välja ja räägib ka mesimagusa naeratusega, kuidas ma olen ikka maaaaailma parim naine ja maailma ägedaim inimene. Vabandage, unustasin mainida, et ka kindlasti kõige kaunim.

Nagu vabandage, aga HAVE WE MET?! Ma olen väga kaugel sellest, et ma mingisugune ideaalne inimene oleks ja kes mind ei usu, minge kiigake korraks perekooli või miskit. Ma olen lihtsalt mingi lambiants, üritan siin kuidagi läbi elu vireleda ja proovida mitte unustada õigeks ajaks oma arveid maksta ja lapsi elus hoida ja. Mida te täpselt tahate minust või mida nii erilist näete, seda teab ainult jeesus ise.

Heh, kui ma vaid oleksin saanud tänasesse päeva ette piiluda siis, kui ma sügisel enda Balta üürikorteris iga õhtu veini kaanisin ja nutsin, et ma üksinda suren. Vat nüüd lopsu…

Nii et jah, elan siin sellises keskmises seebiooperis, kus ma ei saa absull aru, mida ma tunnen. Teised ei saa aru, mida ma tunnen ja kõik asjad, mille kohta mulle enne tundus, et ma neist aru saan, siis nüüd ei saa mitte midagi. Vähemalt sain uued tissid puhkusele tuua, midagigi tolku sellest tohuvabohust.

Tahaks, et eksisteeriks selline inimene, kelle juurde sa saad pöörduda, oma loo ära rääkida ja siis ta ütleb sulle täpselt, mida sa tegema peaks ja see ongi õige valik ja otsus. Nii kaua, kuni seda inimest ei eksisteeri, siis ma lihtsalt virelen oma kaoses edasi. Tahaks lihtsalt kuskile üksikule saarele põgeneda, aga isegi sinna ähvardas Kardo järele ujuda.

Taevaiša, ole hea ja halasta nüüd. Aga noh, eks näis, mis saab. Tahtsin teid ka natsa kurssi viia selle elukesega.

Loe ka neid postitusi!

68 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari 16. mai 2021 at 13:22

    Fakt on see, et sa võid endale säänseid ja määnseid mehi leida, Kardo on parim su lastele. Kindlasti mõtled aeg-ajalt, kas äkki parim valik sulle. Emana hakkab häirima sind kohe, kui mingi mees hakkab nn targutama sinu lastega. Raske saab olema see õige leidmine.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2021 at 10:04

      Ma saan aru, et teoorias paistab kõik hästi lihtne, eriti kui oled asjassepuutumatu kõrvalseisja, kellel on ainult osa infot. Päris elu ei ole paraku nii must-valge. Aga mul ja mu lastel on kõik väga hästi, nii et ära üldse muretse, eks 🙂

  • Avatar
    Vasta K.J 15. mai 2021 at 14:00

    Ma vajan ka seda inimest kes ütleks, et näe, tee nii ja kõik on õige ja nii ongi.

  • Avatar
    Vasta Realist 15. mai 2021 at 10:47

    Kas korraks nagu laste peale ka mõeldakse oma meeletus suhete hädas. Kas keegi laste käest ka küsinud on, et mida nemad tahavad? Ehk oleks mõistlik ikka laste isaga edasi minna.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2021 at 09:58

      See on kena, et sa kaasa mõtled, aga mulle tundub su kommentaari põhjal, et sa ei ole end selle teemaga piisavalt kurssi viinud. Laste elu ei lakka olemast õnnelik ja täisväärtuslik, kui nende vanemad enam koos ei ela. Hooooopis olulisem on see, et vanemad omavahel lugupidavalt ja sõbralikult suhtleksid, et lapsed seda mõnusat ja tervet suhtlust kõrvalt saaksid näha ja sedasi on nende turvatunde ning õnnelikkusega kõik kõige paremas korras. Ja selles osas on meil Kardoga endiselt kõik väga hästi 🙂

      • Avatar
        Vasta Vaike 20. mai 2021 at 21:38

        Ma arvan, et sa peaksid siiski lapsed kaasama järgmine kord, kui tinderdad – kas vasakule või paremale otsustate häälte enamusega ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 14. mai 2021 at 10:14

    I feel you. Nagu oleks enda mõtteid lugenud (v.a see osa, et keegi peikaks tahaks hakata ?)

    • Avatar
      Vasta Kats 16. mai 2021 at 23:05

      No ma kadestan neid tisse… Said reisile ja puha… Sind ennast ei kadesta 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. mai 2021 at 09:52

        See on väga hea, et sa mind ei kadesta, järelikult oled endaga rahul ja see on ju alati tore 🙂 Tisse võid natuke kadestada, see on fain, sest need on päris amazing mis siin salata 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu Tamm 12. mai 2021 at 22:34

    Sina ja Kardo olete kokku loodud, kui niimoodi Teie elu jälgisime, siis tundus niii hästi kõik ja Kardo tundub super mees olevat ja Sina hea naine tema kõrval 🙂 Niiii ideaalne paar!

  • Avatar
    Vasta Inx 12. mai 2021 at 21:53

    Johhaidii Sina ise elad oma elu Sa ise elad selle just selliseks ,Su postituses palud abi et keegi dikteeriks veel et kuidas ja mis,ei kallis See on Sinu elu Sinu käia taaga ja äkki mötled ,kui hakkama ei saa kysi oma söbrannadelt kes olid ju parimad ja tegutsesid,ära ole mugav ja laisk,HAKKA ELAMA ??❤️

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. mai 2021 at 02:36

      Ok

  • Avatar
    Vasta Hele 12. mai 2021 at 18:16

    Jaksu Mallu! Sa arvad, et Sinu elu on kirev või kuidagi taunimist väärt? Võtab nüüd kokku ennast, ümber sinu ei keerle maailm. Meil kõigil omad santabarbarad siin täiel pöördel vuhisemas. Tänud, et jagad see toob ka teised maapeale (minu kaasaarvatud). Ilma elu draamadeta oleks väga igav ?!

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2021 at 19:35

      No eks igaühe maailm keerleb ta enda santabarbara ümber ?

      • Avatar
        Vasta Diana 13. mai 2021 at 11:31

        Kardo ja Mallukas kõlab ju hästi??

        • Mallu
          Vasta Mallu 13. mai 2021 at 13:02

          Mallukas selline hea nimi, sobib pea kõigega ?

  • Avatar
    Vasta Miia 12. mai 2021 at 16:06

    Saan Sinust väga hästi aru – mida vanemaks saad, seda keerulisem tundub elust ja endast aru saada. 🙂 Aga mina arvan, et see käib inimese arengu juurde.
    Loodan, et Sul läheb kōik hästi – mis iganes see hästi siis on! 🙂 Mõnikord me muidugi mõtleme asjad üle, ags kus need piirid on – mina ka ei tea! 🙂

  • Avatar
    Vasta M 12. mai 2021 at 11:58

    No eks see ikka kipud nii olema jah et kui eksnaine ”vabaks” saab siis tuleb järsku eksmeestel meelde kui toredad ja head nad ikka on . Tekib küsimus, kus te enne olite ? (No offence Kartuuber).
    Mina usun et vanat suppi võib üles soojendada juhul kui lahkumineku põhjus oli mingi juhtum (nt truudusetus) . Jag truudusetus on valus aga tuleb ette ka parimates peredes .
    Kui lahku minnakse ilma suurema probleemita ,ala armastus on muutunud harjumuseks ja füüsiline tõmme üksteise vadtu kadunud siis pole mõttet uuesti ,lihtsalt mugavusest kokku minna .

    Kõige lihtsam viis aru saada,kas on mõttet tagasi minna on küsida enda käest ,kas sind tekitaks armukadedaks mõte er Kardo kôrvale tekib uus naine ,keda ta jumaldab ja sina ”kaoks” pildilt ,ega oleks Kardo jaoks absull huvi pakkuv (väla srvatud laste ema rollis) .
    Kui see mõte sulle haiget teeb siis ehk on veel võimalust teil Kardokesega.
    Kui see mõte sulle pigem rõõmu valmistab Kardo üle siis parem lase ta lahti ja kohe kõva häälega ,et ka tema aru saaks et läbi mis läbi ,mingu edasi .

    Igastahes ,puhka nüüd puhkusel end korralikult sellest kräpist välja ,vahel lahenevad ka kõige suuremad probleemid iseenesest ,üle öö .

  • Avatar
    Vasta Taavi 12. mai 2021 at 08:45

    Eks arvata oli, et ükski normaalne mees ei aktsepteeri seda, et sa nii suure seltskonnaga kogu oma suhet jagad. Küllap arvas, et ta on suhtes sinuga, mitte 8 naisega

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2021 at 10:21

      Ega ei peagi aktsepteerima, igaühel omad piirid.

    • Avatar
      Vasta K. 12. mai 2021 at 14:33

      Mallu! I feel ya! Ma läksin lahku pikaajalisest suhtest Oktoober 2019 ja siis mingi aeg tegin niisama oma asja ja nautisin lihtsalt iseendaks olemist ja siis mingi 2020 keskel hakkasin deitima – kohtasin kifti noormeest ja ei tea mina mis mul viga oli, aga lihtsalt ei tundunud, et tahaks üldse kellegi nurkade lihvimisega tegeleda – tahtsin, et oleks lihtne ja ei olnud avatud kompromissidele. My way or no way – mis kõlab egoistlikult, aga kas ikka on? Niii, et lõpetasin selle suhte ära.

      Siis mingid kuud hiljem kohtasin praegust peiksilaadset toodet (haha) ja ausalt…parim peiks, kes mul terve elu jooksul olnud on (hooliv, tähelepanelik, nägus, kohtleb mind kui jumalannat) ja ikka on mul midagi viga ja ei tundu see kõik üldse kuidagi õige. Mitte, et ma hullult ainsasse ja õigesse usuks, aga saate aru küll.

      Ja ma lihtsalt ei tea… Kas mulle lihtsalt meeldis omaette olemine niii väga, et ei kannatagi kellegiga enam koos olla? Kas esimene armastus oligi mu once in a lifetime võimalus mille ma ise noore ja rumalana maha mängisin? Äkki olen lesbi, lihtsalt ise aru ei saa :D? Kas on aeg kümme kassi võtta ja vanatüdrukuks hakata? Niii palju küsimusi ja ei ühtegi vastust.

      Arvasin, et minu vanuselt (30+) peaks kuidagi targem olema, aga nagu peata kana..ei tea kuhu joosta :/

      Help meee! ?

      • Avatar
        Vasta kah suhtetu 12. mai 2021 at 21:03

        Ma mõtlen nii, et äkki on asi mingil määral kibestumises (kui see on kõige parem termin, millega seda nimetada). Kui on juba olnud mitu suhet, siis tekib nagu mingi pessimism, küünilisus ja kibestumus. Ei ole enam seda entusiasmi, naiivsust ja usku, et happily ever after. Kuskil alateadvuses võibki istuda mingi hirm, veendumus või teadmine, et pole mingi roosamanna see suhteelu ja iga suhe jõuab üsna kiirelt halli argipäeva ja suure tõenäosusega saab varem või hiljem läbi. Milleks siis üldse suhtesse astuda, kui nagunii hakkavad jamad ja nagunii see suhe lõppeb. Noorena on lihtsalt vähe (või mitte üldse) kogemusi ja siis märkad, ootad ja loodad ainult positiivset. Vanema ja kogenumana ongi juba omad vitsad saadud ja vaagitakse rohkem.

        Vähemalt nii olen mina seda tõlgendanud, sest ise läksin ka juba üle 2a tagasi lahku ja ikka nagu pole seda tahtmist või usku armastusse ja suhetesse. Kõik mehed tunduvad varem või hiljem valed ja mittesobivad. Kellegagi nagu ei klapi ja keegi ei tundu see õige.

        • Mallu
          Vasta Mallu 13. mai 2021 at 13:02

          Jaaa, ma mõtlen kohati täpselt samamoodi ??‍♀️

        • Avatar
          Vasta K. 15. mai 2021 at 06:50

          Nõustun 100%. Huvitav kas see on mööduv nähtus või jääbki nüüd niii? 🙂

  • Avatar
    Vasta Merca 12. mai 2021 at 00:55

    Ma arvan, et sul jäi ära see “mina” periood peale lahkuminekut. Aeg kus sa hakkad avastama, et wait ma polegi ainult ema ega naine, ma tahan oma eluga vot seda ja teist teha. See omaette aeg kus sa pole kellegiga suhtes on ülivabastav, hakkad lõpuks avastama iseennast ja isegi imekombel ennast armastama ?
    Mingi aja peale loksuvad kõik asjad paika ja sa tead täpselt kes sa oled ja millist meest sa enda kõrvale vajad. Been there, done that.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2021 at 10:22

      Ma olen ennast ainult suht terve elu armastanud 😀 Ja ma olin ju üksi küll, mingi…mitu kuud 😀

      • Avatar
        Vasta P 18. mai 2021 at 21:10

        Täiesti olematu aeg eelmise suhte udust välja tulekuks ja iseenda uuesti avastamiseks. Miinimum aasta, kui jämedalt öelda, võiks otsida seda, kes sa siis nüüd üksinda oled.

  • Avatar
    Vasta TYY 12. mai 2021 at 00:28

    Kardo ON just see kelle taevaisa on sulle loonud ja su oma papa on orgunninud sedasi, et te kokku jookseksite.
    ÄRA PÖÖRITA SILMI. NII ON.
    Miks ma nii arvan temast?
    Esiteks on ta vana rahu ja talub sinu kõiki veidrusi, kapriise ja…las olla, kõike ei pea sa lugema/teadma.
    Teiseks on tal sulle ja talle endale sobilik huumori taju.
    Kolmandaks, tal on ainult üks viga sinu jaoks – ta ei löö rusikat lauda, ega hüüata AITAB!
    Neljandaks, tema suudab taluda sinu verbaalset kõhulahtisust blogis. Ausalt ma usun, et teist sellist ei ole!
    Elus ei maksa ideaalset inimest otsida, alati on KÕIGIL vigu mis pole mokkamööda. Ja kui ta kasvab mehemaks, kes õpib sind ka juhtima ja on ise ettevõtlikum loksub kõik paika. Kui ei, siis see on see osa millega tuleb kohaneda. Sest see on nii väike, tibatilluke asi. Mitte mõni vaimne ahistamine, peks, joomine, muu pahe või truudusetus,
    Julgust sul peaks olema seda sammu teha. Võta veel endale aega, aga suund on õige!
    Igatahes usu, meil enamikel on elus palju seebikaid, millest avalikult ei taha pajatada. Nii et sa ei ole sugugi mingi ebard 🙂
    Ha-ha see vist ei kõlanud nii hoogsalt ja naljakalt kui mõtlesin, aga praegu paremat “lohutust” ei oska pakkuda.
    Aaa, uus teema idee su blogimisse – lugejad jutustagu oma suuremaid või kummalisemaid seebiooperi juhtumeid! No selliseid, mis hiljem näivad naljakad.
    Edu ja reipust endaga toimetulekuks!

    • Avatar
      Vasta M 12. mai 2021 at 11:31

      Väga täppi panid ,olen nõus sinuga

    • Avatar
      Vasta Liis 12. mai 2021 at 11:58

      Sry, aga täiskasvanud mees (kes on noh, vanem kui 18) ei KASVA enam mehemaks või ettevõtlikumaks.. Erandeid on, aga väga vähe.

      Ja minu arust on täiesti absurdne see, et noh, ole õnnelik ja talu meest tema vigadega, mis sulle ei meeldi, sest seni kuni ta ei peksa, ahista, peta, on kõik ju korras :))) Nõus, et kõigil on vigu, ideaalset inimest pole. Aga kui teise vead sulle ikkagi ei istu, siis ei tasu vaikides kannatada, sest ta ju ei peksa vähemalt.

      Minu arust see mõtlemine on põhjus, miks väga paljud naised on sellises meh-suhtes, ega julge välja astuda. Et ok, hea see suhe pole, aga kannatan ära, sest ta ju ei peksa/peta/vägivallatse. Wtf. Meil kõigil on ainult üks elu, miks seda elada lihtsalt tuimalt kellegagi koos, olles eluga rahulolematu?

      • Avatar
        Vasta Kalmu 12. mai 2021 at 20:16

        Laste pärast, et neil oleks tore lapsepõlv?

        • Avatar
          Vasta L 12. mai 2021 at 21:08

          Lapsed pole lollid, nad saavad väga hästi aru, kui vanemate vahel on pingeid 🙂 Isegi kui pole peksmist/joomist/vägivalda peres, siis rahulolematus või kokkusobimatus suhtes viib paratamatult pingeteni ja tülideni. Väga vähesed suudavad rahulolematus suhtes teha ainult head nägu laste juures. Jah, 3 aastane nii aru ei saa, aga 10 aastane juba saab.

          Mina olen enda vanemate pealt kõrvalt näinud seda, kui ollakse koos lihtsalt.. olemise pärast, sest koos on mugavam ja et lastel oleks terve pere. Kindlasti olid neil kavatsused ainult parimad. Aga mina mäletan lapsepõlvest rohkem seda, kui pidevalt olidki pinged õhus, tülid, pidevad nähvamised ja teravad ütlemised (mille kohta arvati, et ega laps ometi aru saa toonist, millega seda öeldi), kus vanemad ajasidki eri asja (eri tegevused, reisid jms) ja see varjutas minu “toredat lapsepõlve”. Mina eelistaksin iga kell kaht õnnelikku ja rahulolevat LAHUS vanemat, kui et jumala eest oleks “pere koos”, kui ma näen kõrvalt, kuidas mõlemad sisemuses kärbuvad ja on õnnetud, sest elu pole päris see õige, aga noh, VÄHEMALT EI PEKSA 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristima 12. mai 2021 at 22:44

      Nii põnev, et osa inimesi teab paremini, kes või mis Mallule sobib või loodud on ja kui saaks, võtaks Mallult sõnaõiguse ka ära ? Jätke palun juba see teema rahule, laske inimesel elada.

  • Avatar
    Vasta Kati 11. mai 2021 at 22:19

    Iga asi loksub paika omal ajal. Ma nutsin kunagi korraliku peatäie sest ei saanud aru kuidas on võimalik, et keegi mind armastab ja mille eest? Enne seda oli ikka pikalt peata olek, kord siin kord seal ja kurat teab kellega.

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 22:40

      Ei no, ma küll saan aru, kuidas on võimalik, et keegi mind armastab, ma suht norm 😀

  • Avatar
    Vasta Manjana 11. mai 2021 at 21:00

    Ma võin sulle kaarte panna, kaardid alati teavad, mida teha tuleb ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 21:00

      No anna tuld! ?

    • Avatar
      Vasta M 11. mai 2021 at 23:09

      Palun mulle ka…

  • Avatar
    Vasta Liis 11. mai 2021 at 20:03

    Jah, ise ka mõtlesin et oo, kellega koos hoopis reisil oled?! Nojah, läks siis sedasi seekord… Ootame seebika järge 😉
    Aga hea, et tissid said eksponeeritud 😀 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 20:35

      See oli põhiline

  • Avatar
    Vasta R 11. mai 2021 at 19:34

    Ma olen pisarateni õnnelik, et jõudsin postituse ära lugeda, enne kui sa ümber mõtled ja postituse parooli alla paned ? Vana hea Mallu ? Olen põnevil, su elu nagu vaprad ja ilusad ? Mul juba välja valitud, kelle poolt ma olen ???????? Igastahes, naudi parem reisi ja küll kõik asjad loksuvad lõpuks paika ❤

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 19:47

      Ma olen team Brooke

    • Avatar
      Vasta Rents 11. mai 2021 at 22:46

      Mis mõttes kelle poolt? Uus polt ju ei blogi ja Kardo pole eriti huvitav vlogija, paratamatult peavad contentiahned inimesed Mallu poolt olema.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 11. mai 2021 at 19:20

    *Nähes pealkirja jookseb veiniklaasi järgi *
    Been there done that ?
    Aga enda kogemusest julgen öelda et kui väga ka “vana ja mugav ” ei himustaks.. “uus ja huvitav” on alati etem.
    Oli põhjuseid miks üks suhe lõppes ja enam ei toiminud.
    Sulle aga soovin jõudu ja jaksu elada santa barbara viimase hooaja lõpuni!?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 19:23

      Jah eks nii on, kuidas elu käib

  • Avatar
    Vasta Loora 11. mai 2021 at 19:19

    Nägin instas Kardo kommentaari. Hakkasin juba vaikselt käsi kokku hõõruma,et äkki saab veel asja teist?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 19:21

      Ah tead, sa võid neid käsi hõõruda, aga ega see suurt miskit muuda. On nagu on

      • Avatar
        Vasta Vaike 11. mai 2021 at 19:32

        On sul siis nii raske inimeste rõõmuks Nõmmele tagasi kolida v? 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 11. mai 2021 at 19:47

          Natukene on krt… ?

  • Avatar
    Vasta Etz 11. mai 2021 at 18:58

    Üle pika aja üks “vana hea” mallu postitus. Nagu oleks sõbrannaga üle pika aja kokku saanud ja tema eluga kurssi saanud viia ennast ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 19:07

      U welcome ?

  • Avatar
    Vasta M 11. mai 2021 at 18:54

    Ära seda soovitust avalikuks tee, aga ma arvan, et sul oleks aeg psühhodeelikume proovida. Ma ise ei ole proovinud aga tean inimest, kes tänu korra LSD tegemisele sai aru mida elult tahab ja kellega. It might be that easy 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 19:07

      Ah kes siis neid teind poleks ???

      Kui politsei seda loeb, siis: naliiiii

      • Avatar
        Vasta Kk 11. mai 2021 at 21:55

        Ma olen sõnatu! Loen ja selline tunne nagu oleksin ise selle kirjutanud.
        Mega respect ( kuidas iganes seda kirjutatakse) sinu kõigi sammude ees.
        Tahaks hullult midagi tabavat kirjutada, ainuke asi, mis pähe lööb on “kui üks uks sulgeb, siia teine avaneb”.
        Küll see prints valgel hobusel tuleb ja su kõik probleemid lahendab 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 11. mai 2021 at 22:40

          Mul ei ole vaja printsi valgel hobusel, ma saan ise ka hakkama, selles polegi küss üldse

          • Avatar
            M. 13. mai 2021 at 09:26

            Selles asi ongi…sa saad ise liiga hästi hakkama 🙂

          • Mallu
            Mallu 13. mai 2021 at 12:32

            Ehk tõesti ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta T. 11. mai 2021 at 18:54

    Mul üks sõbranna samas segaduses ükskord lõigi rusikaga vastu lauda ja käratas, et kas kurat ei võiks nii olla, et igaüks kes 18 saab, siis mingi maailmajumal annab igaühele selle sobiva inimese kätte – et palun, siin on sulle ligilähedasim ideaalne inimene siin maamunal, teie sobite siin universumis kokku, võtke ligi ja hakake elama. 😀 Ja jääks ära kõik need otsingud ja südamevalud ja lõhkised pered ja kõik muu möga. Kas seda on siis nii palju palutud, almaš taevaiša? 😀

    • Avatar
      Vasta Miia 12. mai 2021 at 16:09

      See oleks lahe jah! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ty 11. mai 2021 at 18:38

    Been there, done that. Samasugune seebikas minu elu ka. Aga. Rohkemate meestega pidanud enne suhtlema, et seda õiget leida. Aga ma ei jätnud jonni ja lõpuks leidsin selle, kellega click käis. Life coach ei ole, aga kui drama-mama nõu tahad, siis olen üks suur silm (kuna vihkan ka helistamist ja tegelt igasugu suhtlust whatsoever) ja võin chattida küll.

  • Avatar
    Vasta Kairi 11. mai 2021 at 18:36

    Oi kuidas mulle meeldis see postitus. Julged taas kirjutada nii nagu hetkel tunned ja seis sinu elus on. Mõtlesingi , et kas Kristina on sinu peika ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 18:40

      Ei, Kristinal on kahjuks abikaasa 🙁

  • Avatar
    Vasta Marylou 11. mai 2021 at 18:26

    Kui mina oma lapseisast lahku läksin peale 10 aastat kooselu, siis ma olen ka ikka päris sassis paar aastat. Ja oiii kuidas see tõmbas igasuguseid mehi ligi (ka seda sama lapseisa) nii tore ja armas ja hea ja ilus inimene pidin olema. Samamoodi mõtlesin, et mhhh kellest te küll räägite ? olin lihtsalt iseendaga tülis. Ja mõtlesin kõikidele neile meestele vead külge, kõrval seisvad inimesed vaatasid küll et nooo mida mina otsin või tahan ?Tuleb iseennast armastada ja hoida. Ja küll siis tuleb ka armastus ,kui selleks on õige aeg ja hetk. ☺️

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 18:40

      Ma ei tea, ma omast arust nüüd sassis ka ei ole 😀

  • Avatar
    Vasta Marju 11. mai 2021 at 18:17

    See oleks küll super kui te Kartuubriga taas kokku läheks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2021 at 18:40

      Oh juudas

    • Avatar
      Vasta Leena 11. mai 2021 at 22:48

      Sa oled liiga hea nende meeste jaoks. Palun, ole eeskujuks naistele, et ennast saab armastada ja enesekindel olla 🙂 aitab küll sellest et mehed arvavad et nad on superhead. Tegelikult on naised superhead

      • Mallu
        Vasta Mallu 12. mai 2021 at 10:23

        Ma ei tea, millest sa räägid, aga ilmselt mitte minu olukorrast 😀 Mina ei ole kellegi jaoks liiga hea ja keegi ei kujuta ka ette, et nad oleks maru head 😀