JUMALAITA KODU KURB ON OLLA

*sisesta siia vihainsuldi saanud Mallu nägu*

24. juuni 2021

Kas te ei armasta neid päevi, kus kassid otsustavad, et neile ei sobi enam lampi see kassiliiv (või see fakt, et seal oli enne üks häda ees ja seega oli WC nende jaoks kasutuskõlbmatu) ja nad otsustavad oma häda teha lihtsalt vetsupõrandale. Okei, see ei oleks iseenesest nii suur probleem, sest WC põrand on plaaditud ja saab kenasti kiirelt ära koristada. Aga SIIS see olukord enam nii roosiline ei ole, kui sa junni ei märka ning juhtumisi robottolmuimeja tööle paned ja see juhtub sealt samast vetsust läbi sõitma…

Te võite ise ette kujutada, mis kaunis vaatepilt siin oli. Robot sitta täis, aga sõidab uhkelt “koristades” mööda korterit edasi. Tramaivõinoh, ma arvasin, et sellised asjad juhtuvad kuskil meemides või midagi. Aga no mis siis ikka, hakkame aga koristama ja samal ajal tühjendame ka kassiliivakasti, et see pull enam ei korduks.

Kui ma olin veetnud X aja seda kogu sitta koristades (pun intended), olin ma lõpuks omadega ühel pool ja otsustasin selle prügikoti õue ka viia. Arvake, kui kaugele ma sellega jõudsin 🙂

Palun… lihtsalt arvake… 🙂

Konkreetselt täpselt oma välisukseni, kui mu prügikott alt lahti lendas ja terve minu esik+trepikoda oli kaetud kassiliiva ja junnidega. JUST täpselt see, mida ma tahtsin, eksole.

Mis muud, kui hakkan jälle koristama. Varstolmuimeja suutsin samuti umbe ajada ja pidin sealt seest ka seda jama välja nokkima. Õnneks hari ja kühvel olid ustavamad sõbrad ja peale järjekordset sitakoristustiiru sain ka selle tehtud.

Naersin juba omaette, et ega see päev hullemaks minna ei saa. Ja et ma vist ei tohiks midagi enam puudutada, siis peaks fine olema. Kahjuks ma ei taibanud, et minu halb õnn on ilmselt geneetiline, sest järgmisel sekundil võttis Marta plastikust mänguasja, mida ta tahtis teleka ette kapile panna, aga toksas selle servaga vastu teleka alumist äärt ja tulemus on see, et mu krdi telekas on katki 🙂 🙂 🙂

*sisesta siia kuus insulti*

Oi ja palun ärge arvake, et see on veel kõik – oh ei! Ma suutsin veel pildil veidike näha olevat lillepotti liigutada nii, et see maha kukkus ja otseloomulikult oli terve tuba selle tagajärgel mulda täis.

Nagu ISSAND JUMAL JEESUS, mis toimuuuub? Kas ma olen neetud? Kas keegi teie seast needis mu ära? Kui jah, siis mida iganes ma tegin, I’m sorri ja palun võta needus maha, sest mul pole varsti enam ühtegi asja, mida ära lõhkuda… Arvuti juhe ja adapter läksid ka hiljaaegu katki. Need jõudsin juba uued tellida, aga see telekas maksab ju mingit neeruhinda ja… Ega see sita rookimine ka just mu meelistegevuste alla ei liigitu.

Millal teil viimati eriti pekkis päev oli ja mis juhtus?

Loe ka neid postitusi!

30 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Marju-shmarju 25. juuni 2021 at 23:47

  Mäletan, et kui laps olin, ütles ema alati, kui midagi katki läks, et “parem katkised asjad kui katkised inimesed”. Oi, kuidas teismelist mind see mõnikord irriteeris, kui mina lihtsalt tahtsin õnnetuste pärast ulguda või rusikaid vehkida ja ema esines oma zen-tarkustega. Ja siis ükspäev avastasin end oma lapsele täpselt sama ütlemas. Loodetavasti ema kõlgutab pilve peal jalgu ja naerab homeeriliselt 🙂

 • Avatar
  Vasta M.V 25. juuni 2021 at 15:32

  Täna on täiskuu…. Ilmselt on asjaga seotud ?

 • Avatar
  Vasta Leedukas 25. juuni 2021 at 03:41

  Sa oled ilus ja edukas, väga lohutav on kuulda, et sul nõmedaid ja veidi häirivaid olukordi ette tuleb. Tänud jagamast.

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 09:20

   No ma ei tea just selle ilusa ja eduka kohta, aga mul kogu aeg mingi bad trip ?

 • Avatar
  Vasta Regina 25. juuni 2021 at 02:17

  Hea teada, et ma ainus ei ole kellel ikka koguaeg juhtub ja kui juhtub, siis järjest 😀 Sitad asjad tulevadki 3 kaupa, eriti siis kui mul miski katki läheb 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 09:21

   No mul läks adapter, juhe ja telekas. Nüüd mõnda aega vast mureta ?

 • Avatar
  Vasta K 24. juuni 2021 at 22:24

  Oh selle kuu esimene tööpäev oli see E, terve kuu haiguslehel olnud, üks laps, teine laps, ise ja siis jälle 1 laps ja teine 😀 kreisiiii
  Just täiskuu! Ei süüdista siin meid 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 09:21

   Jah, krdi kuu ?

 • Avatar
  Vasta Kuri Kuri 24. juuni 2021 at 21:37

  Sa pole ainus. Minuga juhtub pidevalt. Päev algas juba hommikul pahameelega. Kuid ootasin arstile pääsu ja seda nüüd ei tule. Tuleb veel ja veel oodata. Valus on ei jaksa enam.
  Jaanid, kuidas ma ootasin sõpradega Saarele minekut. Ära jäi… Ära küsi miks. Tuju nii nullis.
  Ok pühendan end siis kodustele tegemist ootavatele asjadele. Alustasin purunenud parketi siilu välja vahetamise ja ühtlasi tv antenni juhtme uude kohta nihutamisega. Raske on naisterahval seda teha eriti kui liigesed enam ei paidu. Saagisin ja punnitasin ja olin hetkeks rahul, et valmis sain, aga siis selgus et telekas ei tööta. Katsun juhtmeid, ühendusi null tulemust. Uurin netis tarkust, ei miskit. Helistan Elisasse. Krt nad ei tööta !!! Pühad saabumas. Istun siin toas tv ei näe ja maailma ilusaima ilmaga Jaanidel , nutt kurgus. Takkapihta lakkab telefon töötamast. Koristan kööki ja kõik pudeneb näppude vahelt. Koristan ära ja panen jahu kappi , kui selle kotipõhi lihtsal plahvatab lahti… Jeesus ma ei jaksa enam… Üleval käib pauk ja klirin. Tuuletõmme on lillepoti maha virutanud, nii et mulla rida üle toa ukseni. Koristan ja sisisen. Lähen õue parem tõmban niiduki käima, varsti avastan sanga kinni hoidev kruvi kadunud ja sang ripakil. Kruvi otsin kaua ega leia. Panen sinna asendus pulga ja siis saab bensiin otsa. Sõidan autoga lisa tooma. Bensuka ja mu kodutänava otsas on üks debiil oma rekka parkinud risti üle tänava ja minema jalutanud. Arva ära kui kena oli mu ettetaste bensukasse sisenedes? Saatsin kõik põrgusse ja läksin karjääri ujuma. Tagasi tulles veidi rahunenud, sain oma Jaanid netis veeta. Lihtsalt oli üks selline päev, kui kõik teised olid kuskil koos ja rõõmsad ja lahedad. Minul polnud enam polnud jaksu ega tahtmistki kuhugi linna tulele end sätitada.
  Aijaa , poiss tuli suure vihmaga koju ja hiljem avastas et ka tema telefon ei tööta enam. Tänaseni ei tööta!
  Ma tahaks kuhugi end peita peale langevate jamade eest. Tean et varsti on kole möödas aga praegu see ei lohuta.

 • Avatar
  Vasta Janeli 24. juuni 2021 at 21:30

  Nädal tagasi kui auto käis paranduses jakojuaõites (20km) läks uuesti katki ja täitsa nii ,et enam ei sõida edasi ega tagasi . Siis kirusin küll ?

 • Avatar
  Vasta K 24. juuni 2021 at 20:33

  Kodukindlustus ei saa katta?
  Mul muidu hakkavad sellised jamad juhtuma kui ma pinges olen või raske periood elus. Viha otsib väljapääsu purunenud asjade näol…

 • Avatar
  Vasta Ann 24. juuni 2021 at 20:32

  Mul tuttaval ka kaks last ning tal kodukindlustus , ükskord läksid vanemate juurde külla ja üks suutis teleka sammuti katki teha aga kindlustus maksis kinni

 • Avatar
  Vasta Vaike 24. juuni 2021 at 20:04

  Ja siis ma läksin meganärvi, kui ühe kannutäie kohvi koos paksuga köögi põrandale ümber ajasin…

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 09:15

   Ma läheks selle peale ka, ära muretse ?

 • Avatar
  Vasta Marx 24. juuni 2021 at 19:51

  Me ostsime uue teleka mingi 9-10kuud tagasi. Uuuus, suuur telekas… Ja oi kuidas ma alguses koguaeg kartsin, et mu laps selle ära lõhub. Ta konkreetselt mängib multasid vaadates nina vastu telekat ning kopsib oma mänguasjadega vastu telekat (aitab vist multakangelastel pahasid püüda ?).

  Lapsega saanud koguaeg riielda selle pärast… Ja mis ma ise teen? Jooksin ükspäev ikea kolmejalgse lauaga ühest toast teise, ma ei tulnud selle pealegi, et kurvi välja ei võta. Ühesõnaga jooksin hullu pauguga lauajalaga ekraani nurka. Telekas kiikus ikka tükk aega tagumistelt jalgadelt esimestele, ma olin ehmatusest kangestunud. Aga ma ei tea… Ei täket, ei musta pikslit, ei kriimu… Nagu poleks midagi juhtunudki

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 09:16

   Omggg, vedas!

 • Avatar
  Vasta K. 24. juuni 2021 at 19:08

  Mul ka juhtus asju. Mitte, et see sind lohutaks… Aga tõesti hakka või seda mingit täiskuu mõju ja miks mitte juba ka voodoosse uskuma.
  Jessuke, ainuüksi see vaatepilt, kuidas see teler seal nii madalal ja kõigile käepärast riiulil seisab tekitab mulle ärevushäireid.

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 09:17

   No üldiselt Marta juba teab, et seal ninapidi ees ei seista, aga no seekord ka polnud meelega. Nagu näha, juhtub ka täiskasvanutel ?

 • Avatar
  Vasta Kaisa 24. juuni 2021 at 17:17

  Shit happens! ???

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 09:17

   Juat?

 • Avatar
  Vasta kitqh 24. juuni 2021 at 16:16

  nojah, esmalt oli vaid 1 junn ja 1 häda tehtud, seepärast kassid vetsu ei läinud….Liivakasti loristades oli tegemist juba junnidega mitmuses “kui mu prügikott alt lahti lendas ja terve minu esik+trepikoda oli kaetud kassiliiva ja junnidega” Fakt. Kassid hakkavad mujale tegema vaid sel juhul, kui vets on täis kustud, must ja junne täis. Fakt.

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 09:18

   Sest mu väikevend, kes siin kasse hoidis, oli juba eelnevalt liiva koristanud ja ühe koti sinna kinniseotuna jätnud, sinna ma paningi, et korraga välja viia siis. Aga väga tähelepanelik sinust 😀 fakt!

   • Avatar
    Vasta Vaike 25. juuni 2021 at 11:07

    Hea teada. Mu kass otsustas mingil hetkel lampi, et sitt käib kasti ja kusi põrandale. Palun fakte.

    • Mallu
     Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 11:36

     fakt on see, et ta vihkab sind???

     • Avatar
      Väike Myy 25. juuni 2021 at 18:43

      Meie kass tegi teisekorruse hallis nahk diivanist omale peldiku. 12 AASTAT sai kastis ja õues käidud ja ühel päeval avastas palju peenema PELDIKU. See jama lõppes meie jaoks alles tema peiedega. Fakt.

 • Avatar
  Vasta Mari 24. juuni 2021 at 16:15

  Oh, alles hiljuti .. aga ma ei mäletagi, mis enam kõik sel päeval juhtus ? ma mõtlengi, et teinekord lihtsalt on sitt päev ja küllap see millegi jaoks vajalik. Sorry, see ei lohuta sind – ma tean. Ma kujutan ette, kuidas ma oleks vihast põrisenud .. samas ega see sittagi ei aita ju .. elu läheb edasi ☀️

  • Mallu
   Vasta Mallu 25. juuni 2021 at 09:19

   Jah, täna juba uus päev ?‍♀️?

 • Avatar
  Vasta L 24. juuni 2021 at 16:01

  Kodukindlustus ei aita?

 • Avatar
  Vasta Liisu 24. juuni 2021 at 15:56

  Just lugesin kaladel pidi sellel täiskuuajal ebaõnne periood mööda minema. ? Ootan ka.

 • Avatar
  Vasta Mango 24. juuni 2021 at 15:36

  Täiskuu on ju, mis muud