KODU

kus on parimad kinnisvarakuulutused?

7. juuli 2021

Palun väga vabandust nende ees, kes seda kinnisvarajuttu nüüd söögi alla ja peale lugeda ei soovi. Ma ei saa midagi teha -see on lihtsalt praegu mu elu. Iga hommik kui ma ärkan, lähen ustavalt kinnisvaraportaalidele ja käin seal ringi jälle peale, sest iial ei tea, millal midagi head vastu vaadata võib.

Eile avastasin, et ma olen ikka lollilt otsinud. Selles suhtes, et ma tahan nelja tuba onju, seega panin otsingusse alati, et alates neljast toast. Tegelikult oleksin ma pidanud kohe otsima nii, et alates kolm tuba, aga rohkem ruutmeetreid. Osad korterid on ise kolmetoalisteks tehtud, või on üks tuba nii suur, et saaks vabalt kaheks teha, aga no see on tagantjärele tarkus.

Tegelikult tahtsin üldse uurida, et kust teie kinnisvarakuulutusi vaatate? Minu ring näeb selline välja, et kõigepealt Kinnisvara24, siis KV ja siis City24. Esiteks tuleb Kinnisvara24 osad kuulutused 48 tundi enne teisi lehti. Ja nagu me kõik teame, siis selle 48 tunni jooksul rabatakse parimad palad nagunii ära. Teiseks on minu meelest super mugav, et ma saan korraga valida korter/majaosa/maja, mitte ei pea sama otsingut mitu korda sisse toksima.

Kui ma üürikat otsisin, meeldis mulle see, et sain kohe filtrite abil välja sorteerida, kas loomad on lubatud, kas rõdu on jne. Ja kas ma eksin, kui ma ütlen, et Kinnisvara24 e-agent on ainuke, mis päriselt ka uued kuulutused sulle meilile saadab? Ma KV-s ka regasin selle teema endal ära, aga minu postkasti laekuvad sealt ainult mingid vanad kuulutused, mida ma juba sada korda näinud olen, ei miskit uut, nagu tahaks.

Nagu te näete, siis Nõmme kandis on 23 valikut. Need kõik olen ma juba sada korda läbi vaadanud. Siis katsetan õnne samasuguste parameetritega Saue vallas, Saku vallas ja Kiili vallas. Ma olen endale pähe võtnud, et nii Laagri, Saue, Saku kui ka nt Luige on veel Männikule päris lähedal, kust lapsi kooli ja aeda viia.

Laagris meeldib mulle täiega see, et siin on NII palju lapsi. Ma eile juba sain kurja kommentaari eelmise posti peale, et muidugi ei pea vanainimene tahtma kuulata kolme lapse kisa. St KEEGI ei taha seda kuulda. Nojah, mõnes mõttes mõistan muidugi. Mul sõbranna elab Männikul viiendal korrusel ja kurdab ka, et maja ees mänguväljakul lapsed pidevalt karjuvad. Ma elan teisel ja mul on otse akna all mänguplats, kus iga päev vähemalt 10 last koos mängivad ja karjuvad, aga ma olen sellele üsna immuunne vist. Ma ei tea, mind absull ei häiri. Ilmselt selle pärast, et mul on endal ka lapsed ja ma ju tean, et nad on veits lärmakad, las nad siis kisavad õues, mitte toas 😀

Sellest ma teengi järelduse, et lastega inimesed peaksidki võimalikult ühes kandis elama. Neid see kisa ei häiri ja lastel koos tore mängida. Ma olen siiani šokis, et Mari nii suur on, et üksi õues mängimas käia. Männikul meil polnud lähedal väga teisi lapsi ja ilmselt sellepärast Mari kuskil omapäi ei käinudki. Nüüd aga tuuseldab kogu aeg teiste lastega koos õues. Ja karjub 😀

Igatahes, mitmed teist on kirjutanud, et nemad küll portaale üldse ei kasutanud, vaid hoidsid FB-s kinnisvaragruppidel silma peal. Ma olen küll nende kõigiga liitunud, aga minu meelest seal on nii raske midagi aru saada. Korterid, majad, suvilad – mööda Eestimaad laiali. Seega jään ma oma igapäevase ringi peale ja loodan parimat.

Näitan siis mõnda, mis siiani veits huvi ka pakkunud on:

See on siin samas Laagri kandis. Suhteliselt kena, neljatoaline. Aga sealt ei lähe minu meelest ühtegi bussi, et Mari mingi hetk ise saaks kooli käima hakata. Lisaks on see noh…väga kallis.

See majaosa on seest mega ilus, aga see maja näeb väljast välja selline, et umbes… Ostke ruttu, enne kui kokku variseb 😀

See on küll kolmetoaline, aga no VAADAKE seda rõdu? Terrassi? Ma ei tea, mis see on, aga see on suurem, kui mõne mehe korter. Ainuke asi on see, et ma kardan, et ma ei suudaks rahulikult istuda, kui ma teaksin, et lapsed üksi seal on. Keegi sealt veel alla sajaks!

See on suht okei hinnaga, aga asukoht on jälle selline, et mitte midagi ega kedagi ümber ei ole. V.a kui iga päev Laos käia ei taha, aga see oleks vist ka kõik, haha!

Ühesõnaga – kehvad lood on. St minu jaoks on kehvad lood. Oleks vähem lapsi, oleks see kodu leidmine tunduvalt kergem. Tänagi lähen ühte vaatama, aga maakler ütles, et tal täna juba seal KÜMME näitamist ja ilmselt läheb enampakkumiseks, mis on jälle selline…. Krdiiiikurat feels. Ei usu, et ma kümne inimese seast kuidagi suudaks kõiki üle pakkuda 🙁 Aga no vaadata ja proovida võib, sest see tundub just selline lasterohke koht, kus minu omadel ka tore ringi kisada oleks.

Kui teie kodu otsisite, kust te selle õige pakkumise leidsite? Palun öelge mulle ka! Kas mõnest portaalist, FBist või üldse tutvuste kaudu? Ja kust neid tutvuseid saaks?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar