KODU

enam ei saa mulle aknast sisse vahtida*

5. september 2021

Uskumatu, aga vaikselt hakkab elutuba ka ilmet võtma. Kuna ma elan esimesel korrusel, siis ei saa ma kardinateta elada. Samas need eelmised kardinad, mis siia jäeti, ei olnud päris minu maitse. Lisaks olid nad suht läbipaistvad ja kuna päike paistab elutuppa üsna kogu aeg, siis oli telekat päris nadi vaadata, kui sealt päike vastu peegeldas. Kardinatega on aga see asi, et neid on mul vaja nii elutuppa, lastetuppa, minu tuppa kui Mari tuppa. Seega läheb nende välja valimise, tellimise ja valmistamisega veel jupp aega.

Rulood olid aga asjad, millega mul tõeliselt kiire oli. Kui elutoas saab veel kuidagi ka ilma hakkama, siis lastetoas oli asi ikka väga nadi – esimese päiksekiirega ärkasid lapsed kohe üles. No ja ega neid õhtul ka eriti hea magama panna ei olnud, kui õues veel täiesti valge oli. Seega oli vaja pimendavaid ruloosid ja no suht kohe, veel parem kui juba eile.

Õnneks tuli mulle taaskord appi Rulo ja ma pean ütlema, et nii kiiret tegutsemist ma näinud ei olegi. Ühel päeval kirjutasin, järgmine päev tuldi aknaid üle mõõtma, viie päevaga olid rulood kohal ja kuuendal päeval tuldi neid paigaldama. Ise ei pidanud õnneks lillegi liigutama, sest olgem ausad – mul pole enda ruloode paigaldamise oskusesse erilist usku ka.

Elutuppa tulid poolpimendavad voldikkardinad, lastetuppa täiesti pimendavad, aga muidu välimuselt täpselt samasugused. Kuna lastetoaga pole veel suurt tegeleda jõudnud, siis neid näitan mõni teine kord, aga täna demonstreerin siis uhkelt elutoa ruloosid. Muuseas, mul endal polnud õrna aimugi, milliseid ruloosid ma siia tahan, aga õnneks on neil väga osavad eksperdid, kes mulle üht koma teist soovitasid ja nii sai valik suht kiirelt tehtud.

Mul peavad rulood pidevalt ees olema, sest elutoa akna taga on laste mänguväljak ja seal on suht tihti inimesi. Veits imelik oleks siin poolalasti ringi tuiata. Küll aga on kassidel vaja aknast välja vaadata, seega pean ma ühe ruloo kogu aeg all hoidma, sest muidu hakkavad nad rulood ise eest ära kratsima ja see mulle eriti ei sobi.

Kuna ma pole ilmselt ainukene inimene maailmas, kellel ruloohäda on, pakkus Rulo ka teile lahkelt sooduskoodi “MALLUKAS”, millega saate ruloo ostult lausa 20% allahindlust. Ma igatahes soovitan soojalt, eriti neile, kellel on mingis X suuruses aknad ja tahate mugavat ning kiiret teenindust. Kui eriti hea hinnaga tahate saada, siis soovitan vaadata ka nende leiunurka.

PS! Eriti mõnna üllatus on veel see, et kood kestab septembri lõpuni ja üks õnnelik tellija, kes minu koodi kasutab, võidab oma tellimuse osturaha tagasi. Nii et kellel ruloopuudus, siis kasuta aga julgelt koodi ja äkki saadki just sina endale lõpuks oma rulood puhta tasuta.

Mina nüüd ootan pingsalt kodu edasi valmimist (eriti uut diivanit), et saaksin teile veel rohkem arengut näidata. Can’t wait!

*Postitus sündis koostöös Rulo’ga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar