AVALDAN ARVAMUST TESTIN JA ARVUSTAN

kas “Tulilind” on juba vaadatud?!

29. oktoober 2021

Teisipäeval toimus üks erakordselt võimas esilinastus filmile “Tulilind”. Ma ei ole küll mingi suuremat sorti filmiarvustaja, aga see jättis tõesti nii sügava emotsiooni sisse, et tahtsin kohe blogima tulla. Et noh, kes hea filmi austaja või kinosõber on, siis üritage see kindlasti enda ajakavasse mahutada! Ma ei taha teile siin muidugi filmi sisu reeta, aga ma nii palju saan öelda, et see tõesti pani mind väga palju mõtlema. Milline on ühiskond olnud ja kui palju on mõned inimesed enda tõelist mina varjama, et mitte ainult sulanduda ühiskonda, vaid ka mitte näiteks vangi minna. See ausalt tundub praegu täiesti absurdne, aga kunagi oli see tavaline argipäev ja “reeglid”.

tulilind-2021

Näitlejatöö oli imeline ja kogu film oli niimoodi üles ehitatud, et mul isiklikult oli kogu aeg mega pingeline olla. Pool ajast vaatasin filmi läbi sõrmede, sest ma lihtsalt elasin filmi nii sisse, et hakkasin ise ka kartma. Muidugi ei suutnud ma filmi vaadata kordagi pisarat panemata. Ühesõnaga, saan 100% garanteerida, et emotsioone, mõtteainet ja pinget jätkub terve filmi vältel.

Ma tahaks teiega tegelikult täiega selle filmi üle diskuteerida ka, aga ma ei taha midagi spoilida, seega andke mulle kommentaarides teada, kes seda juba vaadanud on ja siis ülejäänutele on kommentaaride lugemine omal vastutusel!

Ja kes kinno kohe kuidagi ei jõua, siis filmi saab osta ka Firebird lehel ja oma kodu mugavas diivanis elamuse kätte saada! Päriselt nii väga soovitan, et ma ise vist vaatan ka mingi hetk uuesti.

Mis filmi te viimati vaatasite, mida teistele ka soovitaksite?

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triin 30. oktoober 2021 at 15:26

    Mulle meeldis hiljuti nähtud “Vee peal” Peeter Simmilt Olavi Ruitlase raamatu põhjal üle ootuste väga, soovitan!

  • Avatar
    Vasta T 29. oktoober 2021 at 21:55

    Mul esmaspäevaks kinopilet ostetud ja nüüd nägin, et Delfis ka üleval (mul kogupakett olemas)… Üritan hoiduda seda nii kaua vaatamast, aga ei tea, kas pean esmaspäevani vastu. 😀

  • Avatar
    Vasta Zz 29. oktoober 2021 at 16:07

    Delfis nagu tellijana peaks nägema aga ei näe ? vahest seetõttu, et ei asu Eestis? Ma ei tea, proovin hiljem uuesti. Tahaks näha küll ?

    • Avatar
      Vasta Helina 30. oktoober 2021 at 02:39

      Arvatavasti, aga pane ajutiselt oma brauserile peale mingi free VPN ja siis asukoht Eesti, siis nö petad süsteemi ära oma asukohaga ja näed filmi

      • Avatar
        Vasta Zz 31. oktoober 2021 at 14:48

        Aitäh! Ma tegelt sama päeva õhtul arvutis nägin probleemideta siiski õnneks! 🙂 lihtsalt pärast seda lugemist tahtsin kohe kärsitult telefonis hakata vaatama? ja telefonis ei lasknud

  • Avatar
    Vasta meeli 29. oktoober 2021 at 10:51

    Mulle meeldivad väga need filmid mis stsenaariumi poolest toimuvad enne teist maailmasõda. Mulle üldse meeldib see ajastu mis jääb enne 1950.ndaid.

    Seriaalist meeldinud on enim
    “Tuulepealne maa”

    Filmidest on jätnud sügava mulje need kolm filmi
    “Georg” – räägib meie lauljast Georg Otsast
    “Mees kes teadis mis on lõpmatus”
    “Operatsioon: Valküür”

  • Avatar
    Vasta P. 29. oktoober 2021 at 10:21

    Filme pole vaadanud, aga just lõpetasin finaalhooaja sellisel austraalia seriaalil nagu Wentworth. Soovitan väga!

  • Avatar
    Vasta Andrus 29. oktoober 2021 at 10:21

    COMING SOON

    Please SIGN UP so we can notify you when FIREBIRD is available in your region.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. oktoober 2021 at 10:23

      Täna peaks minema üles ka, ilmselt siis päeva jooksul 🙂