Kingiloos KODU

kle aita meile diivanilaud valida

5. november 2021

Okei, palun teeskleme, et mul on ukseümbrused värvitud, liistud pandud jne, sest laias laastus võiks öelda, et elutuba on kohe päris valmis saamas. Nipet-näpet on veel puudu, kuid kõige rohkem painab mind see, et mul puudub diivanilaud. St mul OLI diivanilaud, aga see läks kahjuks kolimise käigus katki. Kuna alguses oli nii palju muud, millele mõelda, siis ei tundunud see üldse asi, mida kohe valima hakkama peaks. Seega iga kord, kui tahtsin diivanil istudes midagi süüa-juua, tassisin lastetoast väikse lastelaua diivani kõrvale ja asi ants. Küll aga läks pikapeale tüütuks seda lauda edasi-tagasi tassida, sest olgem ausad – ma söön või joon iga päev midagi diivanil.

Muidu kena nurgake küll, aga ühtki kohta, kuhu oma veinipokaalikest või kohvitassi asetada, ei ole. Okei, mõnikord meeldib mulle ohtlikke mänge mängida ja panen oma läpaka diivaniäärele ning klaasi sinna peale. Aga teadagi, et on ainult aja küsimus, millal sealt üks äpardus sünnib.

Seda pilti vaadates meenub ka see, et see sein seal on maru tühi ja tahab väga pilte seina. Ma olen aga kahevahel, et kas ma peaksin sinna tegema fotoseina laste piltidega, või panema sinna lihtsalt ägedaid pilte või maale? Tegelikult ühte Konverterist nillisin küll, aga see läks juba enne kellelegi teisele kaubaks, kui ise käpa peale jõudsin panna. Ja mingisugused paremad diivanipadjad kuluksid sinna ka ära. Need kollased on mega armsad, aga rohelised kuidagi ludud ja nirud, tahaks paremaid. Näiteks sellised oleks ägedad, aga mingisuguseid oleks veel tarvis. Diivan nii suur, et paar üksikut patja ei aja asja ära.

Ma ei pea vist isegi enam välja tooma, et telekalaud, söögilaud, söögitoolid, lambid ja kell on kõik Konverterist.

Ühesõnaga, olen siin jälle teie abi palumas. Kõik muu suudan veel ise välja valida, aga Konverterist enda tuppa ideaalset diivanilauda mina välja valida ei suuda, VALIK ON LIIGA SUUR! Nii et minu diil teile on selline: vaata nüüd natukene mu elutoa pilte (ma näitaks köögipoolt ka, aga pole selle poole korrastamisega veel ühele poole saanud, seega kujuta ette valget tasapinda, valget saart, helehalle köögikappe ja musti käepidemeid) ja seejärel vaata Konverteri diivanilaudade valikut. Nüüd pane oma kaunis peas 1+1 kokku ja jäta mulle kommentaaridesse, milline laud sinu meelest mu koju kõige paremini sobiks (võid seletada ka, et kuidas sa sellisele järeldusele tulid).

Mina loen usinalt kõik kommentaarid läbi ja leian endale tänu teile raudselt ideka laua. Teie auhind on see, et üks kommenteerijatest võidab endale ka just täpselt sellise diivanilaua, nagu tal parasjagu tarvis on. Enda soovitud laua jäta samuti lingiga kommentaaridesse, siis on kenasti kohe silma all, et kellele midagi võidu korral kätte ulatada. Ehk siis nagu pealkiri lubab – aita MEILE diivanilaud valida, ole meheks! Võitja loosin välja esmaspäeval!

PS! Kood “mallukas” annab sulle niii konverter.ee e-poes kui ka kohapeal alati 10% soodukat!

Loe ka neid postitusi!

164 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anne 9. november 2021 at 12:01

    Diivani mõõte teadmata on veidi raske soovitada sinna ideaalselt istuvat diivanilauda, aga mulle isiklikult tundub, et lastega peres ja U kujulise kandilise diivani vahele sobiks ideaalselt üks ümmargune ja veidi tahkema kehaga diivanilaud:
    https://www.konverter.ee/product/diivanilaud-tebe-tradestone-de21tad06-204-ts

    Endale diivanilaud koju ei mahu 😀

  • Avatar
    Vasta Käthlin 7. november 2021 at 19:51

    Kuna diivan on jalgadeta ja suur, seega domineeriv, siis sobib siia juurde õhuline, soorebase jalgadega diivanilaud. Arvestades värvilahendusi ja ümaraid detaile, siis palun, siin ta on – sama soojas toonis ja kujus nagu kõik ülejäänud: https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk
    Appi aga vaata seda: https://www.konverter.ee/product/roheline-marmorist-diivanilaud-alys-del0poo01-119-ts-l
    Ma ei tea enam, mis teha. Ma viskaks liisku 😀
    Mina soovin : https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaudade-komplekt-dan-terve-karbis-del7daw02-128-tk

  • Avatar
    Vasta Li. 7. november 2021 at 19:14

    Mina valiksin sellise, sest mulle meeldib selle kuju, omapärane retro/modernse segu. Kaheosaline on huvitav ja saab ruumi hästi ära kasutada. Mulle ei meeldi teravad nurgad, eriti kodus kus on palju lapsi, sp välistaksin need. Ümmargust ei võtaks, kuna minu jaoks eeldaks see seda, et on sama sarja laud, nagu sul sööginurgas on. https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-2-osaline-sham-dutchbone-deq16dut92322-76484-tk-l
    Endale võtaks sama mis sulle soovitasin või siis sellise: https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-circus-ellos-de21jxm08-115-ts

  • Avatar
    Vasta Mari 7. november 2021 at 15:25

    Hei! Mina vist võtaksin sellise laua: https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-alys-terve-karbis-del0poo01-105-tk

  • Avatar
    Vasta Silvia 7. november 2021 at 15:14

    Tead, minu meelest neist suur osa su diivaniga ei sobi.
    https://www.konverter.ee/product/pruun-umar-mangopuust-diivanilaud-shanta-o50-616039-tk
    Vb see? Algul vaatasin kandilisi, aga ehk ümar vorm just tooks pehmust ja hubasust. Mulle tundub, et su diivan tahab seltsiks puitu.
    Endale valiks laua umbes aasta pärast, mul korteril veel aknadki puudu:)

  • Avatar
    Vasta Anu 7. november 2021 at 01:19

    Ma soovitan võimalikult tugevat ja nurgavaba lauda (lapsed noh).
    Sul on tumedam pruun lisaks mustale elutoa poolel kasutusel, lastega päris valget ei paneks ning metalli (nagu söögilaua juures lamp) tooks sisse pigem lillepottide, küünlaaluste jms kraamiga, seega oleks pakkumises kaks varianti, mida tuleks nö elusast peast vaadata, et kumb värv paremini köögilauaga haakub.
    https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-is sarnast on väiksem ka https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-108-is ise eelistaks suuremat aga tuleb vaadata kuidas sul ruumiga on
    https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaudade-komplekt-dan-del7daw02-128-vis tundub kõige lastekindlam aga värv võib-olla on liiga hele

    Endale leidsin: https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-shila-bizzotto-de21biz82-130-tk

    • Avatar
      Vasta Silvia 7. november 2021 at 16:11

      Need puust tünnimoodi lauad oleks kihvtid.

  • Avatar
    Vasta Anu 7. november 2021 at 01:17

    Ma soovitan võimalikult tugevat ja nurgavaba lauda (lapsed noh).
    Sul on tumedam pruun kasutusel, lastega päris valget ei paneks ning metalli (nagu söögilaua juures lamp) tooks sisse pigem lillepottide, küünlaaluste jms kraamiga, seega oleks pakkumises kaks varianti, mida tuleks nö elusast peast vaadata, et kumb värv paremini köögilauaga haakub.
    https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-is sarnast on väiksem ka https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-108-is ise eelistaks suuremat aga tuleb vaadata kuidas sul ruumiga on
    https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaudade-komplekt-dan-del7daw02-128-vis tundub kõige lastekindlam aga värv võib-olla on liiga hele

    Endale leidsin: https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-shila-bizzotto-de21biz82-130-tk

  • Avatar
    Vasta Anu 7. november 2021 at 01:10

    mulle jäi päris mitu silma aga valisin nüüd selle järgi, et toas on must ja tumedam puit ning on lapsed (mul oma lapsepõlvest kogemus, kus vend kukkus kandilise laua vastu pea lõhki ja ma ise löön end ka teravate nurkade vastu alailma ära), et siis üks, mis tundub eriti lastekindel variant: https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaudade-komplekt-dan-iluvigadega-saalinaidis-del7daw02-128-si või siis ka vast lastekindel aga samas suurem (selles mõttes, et ma ei tea, kas eelistad pigem suuremat lauda) https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-is. otsustamiseks peaks neid mõlemaid nö elusast peast nägema, et kumb söögilaua tooniga paremini klapib.
    Mulle sobiks jällegi https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-shila-bizzotto-de21biz82-130-tk, sest mul on must metall, valge ja hele puit toas.

  • Avatar
    Vasta Kati 7. november 2021 at 00:04

    Raske ülesanne! Diivan on Sul nii kena ja ilma lauata vägagi kasutajasõbralik – lähene, kust iganes soovid.
    Vaatasin diivani andmetest, et diivani keskmine osa on kõigest 95 cm lai, aga väga paljud on pakkunud Sulle ümmargust 90cm diameetriga lauda. Minu arvates ei sobiks see mitte kuidagi Sinu koju ja võtaks ära tohutu ruumi põrandapinda.
    Mind veidi hämmastas ka diivanilaudade kõrgus (st pigem kõrguse puudumine), paljud lauad on alla 40 cm kõrged (isegi järid jalgade toetuseks on vahel kõrgemad, miks küll peaks need lauad nii madalad olema?).
    Mõõtsin ära oma vanatädilt saadud vanaaegse diivanilaua – kõrgus 63 cm, ei mingit küürutamist, et lauale asju panna või võtta 🙂

    Seega mina pakun mõned väiksema läbimõõduga ja veidi kõrgemad lihtsad lauad, mis Konverterist leidsin ja mis minu meelest sobida võiksid. Pigem sellised kergemad, mida hea vajadusel eest ära tõsta või asukohta muuta.
    1) https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-kimberley-riviera-maison-de21vmd01-108-tk Suureks plussiks minu silmis reguleeritav kõrgus.
    2) https://www.konverter.ee/product/must-taispuit-diivanilaud-theo-del9vam06-104-tk Plussid: panipaik lauaplaadi all ja lauaplaadi kasutamine kandikuna – saad panna nt diivanile ja sinna peale oma söödavat-joodavat
    3) https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-klara-jolipa-de21jlp60-131-tk Sobib toonilt võreseina ja söögilauaga, keskne jalg laseb vajadusel tõugata vastu diivanit, et võtaks vähem põrandapinda.
    4) https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-orebro-ethan-chloe-de21eha03-207-tk Õhuline mulje, tundub igati sobivat.
    5) 2 tk lihtsat väiksemat kahekordset (saab kasutada mõlemat pinda) https://www.konverter.ee/product/must-vaike-diivanilaud-renee-del9daw13-104-tk ja https://www.konverter.ee/product/vaike-diivanilaud-valentina-terve-karbis-del9mey03-104-tk
    6) https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-lamar-safavieh-de21sav03-220-ts Hea kõrgus, marmorist sobilikus toonis plaat, lihtne asukohta muuta, väikseks miinuseks ehk need natuke harali jalad, mille otsa võib kitsamates oludes komistada.

    Need pakkumised eeldavad pigem väiksema abilaua vajadust paari inimese jaoks, juhul kui ikka suurem seltskond diivanil, siis kindlasti oleks midagi suuremat vaja. Samas tänapäeval pigem kogunetakse köögisaare või söögilaua ümber, nii et minu arvates ei ole mõtet sageli niigi kasinat põrandapinda mingi suure diivanilaua alla matta.

    Minu enda jaoks jäävad enamus diivanilaudu Konverteri suurest valikust liiga madalaks, aga sellel komplektil on laua kõrgus 62 cm ja see sobiks väga hästi meie täisklaasitud terrassile. https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-shila-bizzotto-de21biz82-130-tk

  • Avatar
    Vasta Sigrid 6. november 2021 at 23:47

    Minu arvates Sulle sobiks selline hele marmorjas lauake ( laste tramburai tõttu siis ümmargune ning muidugi neil siis hea laua alla pugeda) https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-104-tk-l
    Aga lisaks, soovitaks eraldi veiniklaasi lauakest või läpaka jaoks pisemat, mida niiöelda diivanil vedelemise ajal kasutada:
    https://www.konverter.ee/product/akaatsia-puidust-diivanilaud-celow-del0dyn04-102-tk

    Endale meeldiks selline: https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-circus-ellos-de21jxm08-115-ts
    Siis saaks põnn ennast sinna peita, oleks ümmarguste äärtega, et sellel duracellil oleks veidi turvalisem, ning muidugi siis selliste erilisemate külgedega, mis annaks natsa huvi juurde ning samas veits varjaks, kui sinna kola kogunema hakkab 😀

  • Avatar
    Vasta aadu 6. november 2021 at 23:05

    Kahjuks on need Konverteri diivanilaua pealisplaadid enamuses kahjustatud, eriti just puidust plaadid.
    Kui sa just pead valima Konverterist, siis oleks valikuks ehk Tumepruun Diivanilaud (Renee)
    Tootekood: DEL9DAW13-109-TK, kuigi ka mulle meeldiks kandiline rohkem, aga kui sa vaatad nt. Mööbliaida lehele Diivanilauad, siis on seal päris ilusaid laudu, enam-vähem samas hinnaklassis. Ja see on sinu lähedal, Sauel. Ja neil ka e-pood.

  • Avatar
    Vasta Ragne 6. november 2021 at 22:31

    Nii imelik kui see ka ei tundu siis meile mõlemale sobiks ideaalselt selline valik: https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del1knr01-102-ts .
    Sest vajadusel saavad lapsed ka süüa ja joonistada ka selle taga. Vaja pinda juurde siis saad lahku lauad lüüa ja kui soovid ruumi juurde saab üksteise alla lükata. Must sobib kõigega ja haakub ka ümmarguse söögilauaga.

  • Avatar
    Vasta Heidi 6. november 2021 at 21:06

    Mallu, Mallu, Sul on nii hea maitse, mis nõu Sa veel küsid. Usalda lihtsalt oma maitset. 😉
    Vaadates Sinu tuba ja sisekujundust, tahtsin esimese hooga Sulle kindlasti klassikalist, suurt ja massiivset puidust diivanilauda soovitada. Aga mida rohkem ma seda diivani osa vaatasin, seda kindlam ma olin, et mingit suurt puidust ja nurkadega kobakat ma sinna jalgu ikkagi ei paneks. Eelkõige laste pärast. Soovitan hoopis selliseid modernseid iludusi, mis sobivad ka muu sisustusega. Pealegi on need nii glamuursed ja Sinulikud ning lisaks võtavad ka vähe ruumi! Kujutan juba ette, kui oivaliselt kohvitass või veiniklaasike sinna peale sobiks. Nad on kerged ja vajadusel lihtsasti teise kohta tõstetavad. Minu meelest väga vinge valik!
    https://www.konverter.ee/product/metallist-diivanilaudade-komplekt-wire-kare-design-deq17kar09025-94699-tk-l
    Ise olen sellesse komplekti täiega armunud, aga juhuks, kui see variant ei meeldi, siis pakun ühte varianti veel, mis mulle silma jäi, kuigi mitte nii effektne, kui eelpool mainitu.
    https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del1knr01-102-tk
    Kuna endal on hiljaaegu soetatud diivanilaud olemas, siis võidu korral valiksin omale sellised abilauakesed:
    https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaudade-komplekt-dan-terve-karbis-del7daw02-128-tk
    Edu valimisel! 😉

  • Avatar
    Vasta Kätu 6. november 2021 at 21:00

    Marmori kuldsega sobiks teile hästi ?
    Ja no võita tahaks isegi loosis, kuluks ära ?
    https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-margot-del7poo03-102-is#gallery1-6

  • Avatar
    Vasta Kadi 6. november 2021 at 20:38

    Kandilist ma kindlasti sinna ei paneks, sest tundub, et see jääks kuidagi veider seal U-kujulise diivani vahel (kuigi tumba on eemaldatav, siis enam-jaolt, ma eeldan, on see ikkagi seal).
    Pakuksin kaks varianti, olenevalt sellest, kas tahad lauale rohkem ruumi või vähem.
    Kui rohkem, siis see: https://www.konverter.ee/product/diivanilaud-tebe-tradestone-de21tad06-204-ts
    Kui vähem, siis see: https://www.konverter.ee/product/kuldne-diivanilaud-kos-tradestone-de21tad06-191-tk

    Ma pigem valiksin selle esimese variandi siiski, sest sellise efektse diivani kõrval mõjub see diivanilaud kuidagi väga luksuslikult.

    Ise valiksin endale: https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del1knr01-102-ts

  • Avatar
    Vasta Sirts 6. november 2021 at 20:31

    Sai kõik lauad mitu korda üle vaadatud ja minu valik oleks selline: https://tinyurl.com/LAUDmallukale
    Lähtusin eelkõige enda kogemustest ja kuidas ma endale lauda valiksin.
    — KUJU – kuna toas juba on ümmargune söögilaud siis teist ümmargust enam ei paneks. Samas kandiline laud mõjuks selle diivani kõrval liiga kandiliselt ja rõhutaks seda veelgi. Oma kogemusest lähtudes on ka need lauanurgad alati nuhtluseks… Sellepärast jäigi valikusse see ovaalne/neerukujuline komplekt.
    — MATERJAL on sheesami puit ehk roosipuu, mis on väga vastupidav ning huvitava mustriga. Lisaks on lauajalgadel toredad messingi/kuldse tooniga “sokid” jalas, mis jällegi kordub juba sisustuses olevaga. Puit mõjub alati koduselt ja soojalt, kui võrrelda seda näiteks teiste võimalike materjalidega nagu klaasi, metalli ja marmoriga. Viimase puhul peab veel arvestama, et see ei kannata pikemalt kohvi, veini, mahla jm. plekke. Need tuleb koheselt pühkida. Lisaks ei kannata marmor ja klaas tugevaid lööke ja asjade peale kukkumist. Kuna Sul on lastega pere siis selle peale ka laua valikul kindlasti mõelda.
    — Muud tähelepanekud selle komplekti kohta —
    Laua toon peaks hästi sobituma Sinu üldise stiili ja kujundusega. Jalgadel mööbel mõjub lisaks õhulisemalt, eriti selle massiivse diivani kõrval. Boonusena saab enda jalgu sirutada laua alla, kui näiteks võrrelda lauaga, mille all olev ruum on nö. kinni ehitatud või seal on veel lauaplaat all.
    Kuna tegemist on kahese komplektiga siis pakub see mitmeid kasutamise võimalusi. Näiteks võib vajadusel ühte lauda toitude serveerimiseks kasutada või lihtsalt tõsta laudu nii, et kõigil oleks mugav kohvitassi või veiniklaasi toetada (enda kogemusest on sellisest pinnast alati puudus). Kui parasjagu mõlemat lauda ei kasuta saab väiksema suure laua alla peitu panna.
    PILTIDEST — Oled ise fotograaf ja enda tehtud pildid oleks kindlasti õige valik. Ise paneksin mingi pildiseeria, mis oleks ühtse stiiliga, isegi võiks need olla must-valged. Katsetaks täitsa kuldse/musta raamiga või siis sama toon nagu kardin/vaip.
    PATJADEST — Diivanipadjad on kahtlemata lihtsaim ja soodsaim valik interjööri täiendamiseks. Ise paneks toonide poolest nendest kõike, mis sul juba toas olemas on.
    Siis seoks need toonid kõik patjades kenasti ära 🙂
    Igal juhul edu laua valimisega ja loodetavasti said mõne hea nipi minu postitusest!

  • Avatar
    Vasta maurus 6. november 2021 at 17:11

    Sul on väga ilus diivan ja seepärast on ka laua valik raske, sest kehva lauaga võib kogu üldmulje ära rikkuda. Ei ole vaja siduda lauda köögimööbliga, et “mätšiks”, sest köök ja elutuba on ühe ruumi kaks erineva funktsiooniga osa.
    Konverteri valik on tõesti suur, aga õnneks on seal ka selliseid laudu, mis sinu interjööriga kuidagi ei seostu, nt. kõik need kullatud detailidega, punutud-painutatud, imepisikesed ja muud vigurid. Sinu tõsise ja stiilse diivani ja hästi lahendatud sööginurgaga sobiks kokku vaid paar lauda. Minu isiklik valik oleks (vist ainukesena) https://www.konverter.ee/product/taispuit-diivanilaud-novita-terve-saalinaidis-de20vmp08-141-ts.
    Miks? Ta on täispuidust (tamm), hea suurusega ,eeskätt kõrgusega, stiilne,tugev ja sobib ideaalselt diivani-esisesse avasse.
    Ja minu valik oleks ainult kandiline laud, mis sellest, et sööginurk on lahendatud ümmarguste detailidega.
    Võib-olla olen liiga enesekeskne, aga nii on.

    • Avatar
      Vasta Anu 7. november 2021 at 01:21

      aiaiaiaiai
      mu vend kukkus kunagi pea kandilise laua vastu katki ja verd tuli väääääääga palju, seega enne laste täisealiseks saamist on mul kandiline laud suuur EI
      muidu jäi ka söögilauaga sobivuse osas sama laud silma, st kui teeks toa vaatamiseks, siis valiks selle

    • Avatar
      Vasta Anu 7. november 2021 at 01:23

      Palun mitte ühtegi kandilist või teravate otste, nurkade vms lauda. mul lapsepõlvetrauma sellest ajast kui vend oma pea kandilise diivanilaua vastu katki kukkus.
      vaatamiseks ja söögilauaga sobivuse mõttes on jah see parim

  • Avatar
    Vasta Liina K 6. november 2021 at 14:12

    Tegin lausa mitu tiiru nende valikus ja jeebusjeebus, kui lai valik neil on!
    Valisin kolm tükki ja minu meelest need kõik kolm sobiksid ideaalselt Sinu koju.
    1) https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-bowl-mater-de20mtr04-110-tk
    hele vaip ja tume lauajalg – imo kõige ilusam kombo =)
    2) https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-alys-terve-karbis-del0poo01-105-tk
    kuldne ja tumeroheline on omavahel justkui abielus.
    3) https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-circus-ellos-de21jxm08-115-ts
    piisavalt ägeda kiiksuga ja teistsugune + laua alla saab igasugu lahedat kraami ära panna =)

    Endale: https://www.konverter.ee/product/hall-marmorist-diivanilaud-alys-del0poo01-115-ts#gallery1-2

  • Avatar
    Vasta Liina 6. november 2021 at 14:11

    Tegin lausa mitu tiiru nende valikus ja jeebusjeebus, kui lai valik neil on!
    Valisin kolm tükki ja minu meelest need kõik kolm sobiksid ideaalselt Sinu koju.
    1) https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-bowl-mater-de20mtr04-110-tk
    hele vaip ja tume lauajalg – imo kõige ilusam kombo =)
    2) https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-alys-terve-karbis-del0poo01-105-tk
    kuldne ja tumeroheline on omavahel justkui abielus.
    3) https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-circus-ellos-de21jxm08-115-ts
    piisavalt ägeda kiiksuga ja teistsugune + laua alla saab igasugu lahedat kraami ära panna =)

    Endale: https://www.konverter.ee/product/hall-marmorist-diivanilaud-alys-del0poo01-115-ts#gallery1-2

  • Avatar
    Vasta monika 6. november 2021 at 09:05

    Turvaline lastega, praktiline ja disainilt kooskõlas ülejäänud mööbliga.

    https://www.konverter.ee/product/must-kuldne-diivanilaud-clarice-del0daw02-103-tk
    Lisaks soovitan kasutada erinevaid metalle. Huvitava ja omanäolise tulemuse saab, kui kasutada koos erinevaid metalle nagu kuld, pronks ja hõbe. Ehk, et lauale “disainikiiksuks” lisaks midagi hoopis hõbedase tooniga.

  • Avatar
    Vasta Kai 6. november 2021 at 08:59

    https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-renee-del9daw13-106-tk

    Mu lemmik diivanilaud konverteris. Valiksin endale täpselt sama ja Sulle sobiks ka sinna selline ümmargune?

  • Avatar
    Vasta Krissu 6. november 2021 at 08:56

    Mina valiksin just selle laua sulle:
    https://www.konverter.ee/product/metallist-diivanilaudade-komplekt-kare-design-terve-karbis-deq17kar09025-94699-tk

    Alustuseks tundub selline hea kerge kiireks vajalikuks ümberpaigutuseks.
    Ma leian, et see sobib väga hästi, kuna minu meelest on see täpselt paraja suurusega ja mitte “liiga must” et oma massiivsusega ehmatada. Kandilist lauda mitte ningil juhul ei paneks kuna teeks vaatepildi väga teravaks.
    Sellist varianti oli valget ka, aga valge minu meelest kaoks lihtsalt diivani sisse ära, kuna diivan tundub pildilt pigem massiivne just sellise valge laua suhtes.
    Siis mul tuli veel meelde su garderoob, seal on need võred ? ma ei tea kas see reaalselt peaks “harmooniline” olema seal nende võrede pärast, aga ma arvan?
    Lisaks on laual peal turvaklaas, et laste ja koduloomade pärast muretsema ei peaks ?

  • Avatar
    Vasta Piret 6. november 2021 at 08:50

    Ilusaid ja sobivaid on nii palju, aga valisin siis selle
    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-bowl-mater-de20mtr04-110-tk

  • Avatar
    Vasta Ürli 6. november 2021 at 02:24

    Sirvides neid laudasid oli mul ettekujutus, et ideaalne oleks must marmorist laud, kuldsete detailidega, kuid valikus sellist polnud. Ja neist kôikidest kõige ideaalsem valik tundus see: https://www.konverter.ee/product/diivanilaud-aina-creaciones-meng-deq20cre39138-156181-tk

    ?

  • Avatar
    Vasta Maria 6. november 2021 at 01:49

    Mulle torkas kohe silma, et sul on palju oran˛i-kuldset-kollast rohelise kõrval. Seega arvan, et sobiks hästi midagi kuldset ning kuna diivan on juba tumedam, siis minu arvates võiks sobida heledam. Ehk siis hele diivanilaud kuldse trimmingu või elementidega.
    Midagi sellist:
    https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-alys-del0poo01-101-ts
    https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaudade-komplekt-ella-terve-karbis-del9omm02-101-tk
    https://www.konverter.ee/product/kuldne-diivanilaud-step-house-doctor-deq18hou24356-112578-ts-l
    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-cupid-zuiver-deq15zui40016-21055-tk
    https://www.konverter.ee/product/diivanilaud-vicir-santiago-pons-deq20san82452-155596-ts
    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-curve-aytm-deq18ayt75532-119463-tk

    Või kui minna tumedamat teed, siis äkki midagi sellist:
    https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-lamar-safavieh-de21sav03-220-ts#gallery1-4 (kihvt on see, et sel kuldsed elemendid ning samas tumeroheline, kuigi minu meelest keevitusi natuke palju)
    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-crane-dutchbone-deq19dut29945-151459-tk (tundub nagu lampidega sobivat)
    https://www.konverter.ee/product/metallist-diivanilaudade-komplekt-kare-design-terve-karbis-deq17kar09025-94699-tk

    Muidu seina täitmise kohta arvan, et perepildid oleks väga armsad ja annaks teeks toale “oma kodu” identiteedi. 🙂 Eks maitsed erinevad ja arvan, et ka keskmise heledusega nt abstraktsed või ka rohelisega loodusfotod sobiksid hästi, kuid ma ise pean armsamaks ja iseloomukamaks just neid perefotosid ja seiklusi. Alternatiiv või kombinatsioon (väiksemate) piltidega oleks ka ronitaimed heleda puidu / kuldse vms värvi minimalistlike riiulite peal.
    Taolised taimed nt: https://www.gardeningknowhow.com/wp-content/uploads/2013/11/vine-plant-indoor-400×300.jpg,
    https://i.pinimg.com/originals/1a/1a/2b/1a1a2bd17e33eafe01e34d47ad1d81ec.jpg
    Üllataval kombel sellist riiulit nagu ei leidnud väga, aga no need ehk kõige lähemale:
    https://www.konverter.ee/product/valge-lai-seinariiul-no20-ts-ul
    https://oriens.ee/pood/raamaturiiulid/seinariiul-hope-60×19-cm/
    https://www.aatrium.ee/seinariiul-meert.html

    Endale, kuna meil kahe peale ainult üks väike tuba ja ruumi vähe, valiks ilmselt sellise väiksekese:
    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-marmol-bizzotto-de21biz82-133-tk
    Või ka pikemalt vaadates hakkas ka sulle soovitatud roheline meeldima 😀 (https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-lamar-safavieh-de21sav03-220-ts)

  • Avatar
    Vasta Merilin 6. november 2021 at 01:17

    https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaudade-komplekt-ella-terve-karbis-del9omm02-101-tk
    See sobiks hästi kuna elutoas juba on valget ja kuldset tooni sees ning diivani tagasein ka hele.Lisaks kui on ninaesise jaoks rohkem pinda vaja, tõmbad alt teise lauakese välja.Lisaks ümar laud laste jaoks ohutum,ei joosta ennast sinna otsa vigaseks ja muidugi ise jääb ka terveks kui veinike sammu veidi pehmeks teinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tustik 6. november 2021 at 01:10

    https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-henna-thai-natura-de20tkq29-293-ts
    Soovitan seda juba ainulaadsuse põhjal!
    “Ainult” 614€, aga see pole veel kõik- “Võib esineda iluvigasid.” 😀
    Ma arvan, et see on parim !

  • Avatar
    Vasta Kaili Nagel 6. november 2021 at 00:30

    Mina arvan, et Sulle sobiks selline laud/lauad. Kujutan juba seda ilusat veinipokaali seal ette??
    https://www.konverter.ee/product/tume-diivanilaudade-komplekt-dan-terve-karbis-del7daw02-161-tk

  • Avatar
    Vasta Marina 5. november 2021 at 23:29

    Sinule -https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk
    Minule-https://www.konverter.ee/product/tammepuidust-diivanilaud-didi-del0qcc02-103-ts#gallery1-2

  • Avatar
    Vasta Marina 5. november 2021 at 23:25

    Sinule soovitan kindlasti ümmargust ja puidust lauda. mitte musta, sest tolm paistab kohe välja.

    Endale tahaks seda https://www.konverter.ee/product/tammepuidust-diivanilaud-didi-del0qcc02-103-ts#gallery1-2

  • Avatar
    Vasta Marina 5. november 2021 at 23:15

    Mina soovitan kindlasti puidust ja ümmargust lauda, mitte musta, sest see teeks toa liiga süngeks ja tolm paistab kohe välja.

    https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk

  • Avatar
    Vasta Elina 5. november 2021 at 22:46

    Ausalt see ma vaatasin seda ja mõtlesin kohe sinupele ??see sulle sinna tuppa valatud https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-lesley-terve-karbis-del8dyn01-112-tk

  • Avatar
    Vasta Liina 5. november 2021 at 21:51

    Sinu elutuppa sobiks must diivanilaudade komplekt: https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del1knr01-102-tk
    Ümara laua taga “juttu jätkub kauemaks” ja kui diivanilt mõnusas olekus tõused, siis on kindel, et mingi nurga vastu end ära ei löö. Igal juurdetulijal on hea tunne, et ka temale jagub lauaruumi.
    Minu elutuppa sobiks: https://www.konverter.ee/product/laiendatav-ja-reguleeritava-korgusega-diivanilaud-212018-tk

  • Avatar
    Vasta Maris 5. november 2021 at 21:11

    Eelmisest saadetud vastusest kadus sinule valitud diivanilaua link ära,lisan uuesti☺️

    https://www.konverter.ee/product/puidust-diivanilaud-drum-woodman-de21wom02-287-ts

  • Avatar
    Vasta Maris Mägedi 5. november 2021 at 21:04

    Hey
    Ma arvan et lastega peaks/vōiks laud olla ümmargune,mina valiks sulle selle laua ja kui saab siis peitsiks ta samasuguseks nagu sul see puidust lippidega sein.

    Endale sooviks ma sellist lauda ,mis tegelikult sobiks ka sulle ☺️

    https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del1knr01-102-ts#gallery1-6

  • Avatar
    Vasta Katrin 5. november 2021 at 20:35

    Sinu elutoa pilte vaadates tundub, et valiksin sulle kas https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-lamar-safavieh-de21sav03-220-ts või https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-orebro-ethan-chloe-de21eha03-207-tk. Kuldne ja marmor tunduvad hästi sobivad sinu diivani ja laua juures oleva põrandalambiga. Must laud on ägeda disainiga ja haakub ka muude detailidega (laelamp, riiul, köögikappide nupud?). Või siis hoopis hele marmor https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaudade-komplekt-actona-terve-karbis-deq18int17185-116389-tk et matchiks köögi ja heledate kardinatega ning kahene komplekt mahutab rohkem asi ka ? Endale valiks sellise https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-bodine-white-label-deq18whi14972-123621-tk sest meil ûlejäänud mööbel valge ja tamme kombinatsioon.

  • Avatar
    Vasta G 5. november 2021 at 19:58

    https://www.konverter.ee/product/vaike-pruun-taispuit-diivanilaud-polaarne-56982002-tk See oleks päris hea sulle veini klaasi hoidmiseks, ja ega endale kuluks ka ära 😀

  • Avatar
    Vasta Immanuel 5. november 2021 at 19:47

    Midagi ümarat, sest vähemalt pildi pealt tundub, et diivani nurkade vahe ei ole väga lai. Pealegi lapsed ju ka müravad ja jooksevad ning siis on kindel, et keegi ei koperda teravate nurkade vastu. Samas võiks laua peale ka midagi ära mahtuda, nii et väga väikese läbimõõduga laud ka olla ei saa. Võib olla see, aga äkki jääb liiga tumedaks: https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-jai-skyport-de21sky01-120-tk
    Valik on suur, aga ühtki ideaalset ei leidnudki: võiks juba olemasoleva lauaga näit kokku sobida jne. Aga tõenäoliselt tulevad nad sulle vastu ja lubavad paar-kolm koju tassida ja siis vaadata, mis kõige rohkem sobib.

  • Avatar
    Vasta Garmen 5. november 2021 at 19:27

    Alustaks sellest , et ma olen üllatunud , kui stiilseks ja omanäoliseks sa oled suutnud ruumid luua. Seda on ilus vaadata ja jälgida . Mina isiklikult armastan kodu sisustades mõelda nii sellele, kuidas lõpptulemus välja näeb ,kuid ka ülioluline osa sellest on praktilisus. Me kõik teame , et mõni ilus asi võibki olla vaid ilus silmale aga sisimas võib närvid täitsa ära süüa , kui selle korrashoidmisele ja puhastamisele kulub naeruväärselt palju energiat?. Vaatasin oma pilgu läbi su sisustust ja kujutasin oma peas ette nagu elaksin ise seal. Selle laia valiku seast jäi mind enim kummitama tumepruun ümmargune diivanlaud. Seda põhjusel , et vaadates su kööginurka ja toone ja arvestades siinkohal diivani tooni siis olgem ausad, sinna ei sobiks muud värvi laud mitte kuidagi. Võib vastu vaielda, kuid see on minu isiklik arvamus. See laud sobituks sinna oma minimalistliku disaini pooleks lihtsalt ideaalselt ja looks kogu ruumist terviku. Ja antud laud on … tantarataaaa……..https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk ? mina igastahes olen võlutud !!!

  • Avatar
    Vasta Garmen Pukk 5. november 2021 at 19:20

    Alustaks sellest , et ma olen üllatunud , kui stiilseks ja omanäoliseks sa oled suutnud ruumid luua. Seda on ilus vaadata ja jälgida . Mina isiklikult armastan kodu sisustades mõelda nii sellele, kuidas lõpptulemus välja näeb ,kuid ka ülioluline osa sellest on praktilisus. Me kõik teame , et mõni ilus asi võibki olla vaid ilus silmale aga sisimas võib närvid täitsa ära süüa , kui selle korrashoidmisele ja puhastamisele kulub naeruväärselt palju energiat?. Vaatasin oma pilgu läbi su sisustust ja kujutasin oma peas ette nagu elaksin ise seal. Selle laia valiku seast jäi mind enim kummitama tumepruun ümmargune diivanlaud. Seda põhjusel , et vaadates su kööginurka ja toone ja arvestades siinkohal diivani tooni siis olgem ausad, sinna ei sobiks muud värvi laud mitte kuidagi. Võib vastu vaielda, kuid see on minu isiklik arvamus. See laud sobituks sinna oma minimalistliku disaini pooleks lihtsalt ideaalselt ja looks kogu ruumist terviku. Ja antud laud on … tantarataaaa……..https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk ? mina igastahes olen võlutud !!!

  • Avatar
    Vasta Carol 5. november 2021 at 19:20

    Heihei

    Tead ma arvan, et nende elementidega käib kokku see laud, sinna peale tuua heledaid detaile (küünal,linik) https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk

    Tegin su elu veel lihtsamaks sellega, et ma võidu korral võtaks selle sama – siis oleks nagu matchy-matchy.

  • Avatar
    Vasta Kats 5. november 2021 at 18:34

    Ma vaatasin KÕIK lauad läbi ja minu arust sobiks sinna kõige paremini see laud. Läheb nii hästi su kodu ja stiiliga kokku. Ma hindu üldse ei jälginud ja kui kõik olid vaadatud ja tagasi selle laua juurde läksin, siis alles avastasin, et sai vist üks kallimaid. ? https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-bowl-mater-de20mtr04-110-tk
    Aga saan sinust igati aru, kui raske on endale lauda valida. Me olime pikalt uues kodus selle mingi Ikea 6€-se lauaga… lapsed trööpasid selle väga ära ja otsisime ja otsisime, aga ostsime asemele uue 6€-se Ikea laua, sest sobivat ei leidnud. ? Konverterist hakkas aga väga see meeldima https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-theo-del9vam06-105-vis

  • Avatar
    Vasta Kaisa 5. november 2021 at 18:10

    Valik nii hull, et ma võtaks endalegi mitu lauda ?

    Aga Esiteks välistasin ma kandilise, diivan kandiline, vaip jne, kuidagi kandiliseks kisuks minuarust. Seda, enam et söögilaud ei ole ka kandiline, matchiks paremini minuarust?. Seega jäi valikusse kõik muu.

    Ma leidsin ka sulle 4 minuarust ideaalset, ei suuda otsustada milline, aga panen nad sis siiski eelistuse järjekorras.
    Millegi pärast tundub, et diivani juures võiks midagi puidust olla, kui esikus on puidust sein, laud puidust, ja sis diivani juures ei olegi või ? ?
    No see esimene tundub veits ideaalne või mida..

    https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-2-osaline-sham-dutchbone-deq16dut92322-76484-tk-l

    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-bowl-mater-de20mtr04-110-tk

    https://www.konverter.ee/product/metallist-diivanilaud-ravi-310541-tk

    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-wire-pols-potten-deq15pol14201-40389-tk

  • Avatar
    Vasta KJ 5. november 2021 at 18:06

    https://www.konverter.ee/product/taispuit-diivanilaud-novita-terve-saalinaidis-de20vmp08-141-ts

    Stiilne, klassikaline ja maitsekas.
    Sobib ideaalselt su hubasesse koju☺️

  • Avatar
    Vasta Airi 5. november 2021 at 17:40

    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-actona-vaikese-iluveaga-saalinaidis-deq17act79914-99322-vis-l valiksin midagi sellist , sinna vist ei mahu ka mingit väga suurt lauda aga jah see hele laud tooks diivani ilusa värvi esile ja kuldsed jalad kuidagi sobituvad rohelisega ja muude detailidega toas aga sinna valgele seinale paneks kindlasti mingid suured pildid ,pildil või postril võiks olla rohelist sees või kuldset ja raami valiks kuldse või musta

  • Avatar
    Vasta Pille 5. november 2021 at 17:10

    Ega täpselt ju värve ja värki piltidelt ei näe aga tundub, et see mätsib hästi telekalaua ja muu sisustusega ka https://www.konverter.ee/product/diivanilaud-class-dutchbone-terve-karbis-deq16dut60521-69259-tk

  • Avatar
    Vasta Merily Visla 5. november 2021 at 17:07

    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-kenton-knot-antiques-knt785-ts-ul
    See sobiks su söögilauaga ideaalselt kokku? Muidu läheks liiga kirjuks

  • Avatar
    Vasta Maigi 5. november 2021 at 15:31

    https://www.konverter.ee/product/diivanilaud-lesley-del8dyn01-122-vis
    Valiks sulle kui ka endale sellise laua.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 5. november 2021 at 15:26

    Sulle selline – https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-alys-terve-saalinaidis-del8poo01-117-st#gallery1-8

    Sest see must raam seob nii köögi mustad detailid, kui ka sööginurga/telekaseina omad omavahel kenasti kokku ja samas oma valge plaadiga sobituks sinna heledama seina poole ka imeliselt. Pluss see kandiline joon on sul seal diivani näol ka juba sees. Täielik maasikas ma ütleks.

    Endale valiksin selle – https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-curve-aytm-deq18ayt75532-119463-tk
    Saaks täpselt mõned vinüülid sinna alla pista!

  • Avatar
    Vasta Mariann 5. november 2021 at 15:26

    https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-2-osaline-sham-dutchbone-deq16dut92322-76484-tk-l Kindlasti puit, teeb toa väga hubaseks ja koduseks ?miks mitte just need ?

  • Avatar
    Vasta Merit 5. november 2021 at 15:22

    Mulle meeldisid need:
    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaudade-komplekt-actona-terve-saalinaidis-deq18int17185-116389-ts
    Selle valiku puhul meeldis see, et saab eraldi tõsta kui vaja ja saab üksteise alla paigutada.
    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaudade-komplekt-actona-terve-saalinaidis-deq18int17185-116389-ts

    Tundus, et sobib sinu koju ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 5. november 2021 at 15:06

    Kindlasti sobiks sinna midagi väiksemat,et pääseks ilusti laua ja diivani vahel liikuma.
    Valiks ümmarguse laua kuna ka söögilaud ümmargune ja oleksid harmoonias.Lisaks ümmargune laud ka laste suhtes ohutum.Värvuselt võtaks musta kuna liidaks kõik toa osad ühtseks.
    Valiksin sellise:
    https://www.konverter.ee/product/must-ummargune-diivanilaud-renee-terve-karbis-del9daw13-105-tk

    Endale selline:https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del1knr01-102-tk

  • Avatar
    Vasta Anneliis 5. november 2021 at 15:04

    https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-kentin-ixia-deq20ixi29674-162091-tk

    Mina valiksin sinule selle komplekti. See sobib hästi kokku söögilauaga ja on suhteliselt mahukas, nt kui külalised tulevad on sul diivanilaual ruumi ( kuna nt söögilaud pole ka teab mis suur). Siis moodustab elutuba/söögituba terviku.

    • Avatar
      Vasta Anneliis 5. november 2021 at 15:11

      PS! Endale valiks täpselt selle sama komplekti. Hetkel kodus puidust plaadiga ja metallist alusega ümar laud, ilus ja nunnu küll, kuid kui keegi külas siis alati ruumipuudus, vajaks suuremat diivanilauda , ja selline komplekt oleks idekas.

  • Avatar
    Vasta Maru 5. november 2021 at 14:51

    Mis oleks, kui sinu kaunis uues kodus oleks kõik see … (meenub ehk Emil Rutiku juhitud mäng, kus auhinnad tulid hobby hallist v anttilast v jumalteabkust)
    https://www.konverter.ee/product/metallist-diivanilaudade-komplekt-wire-kare-design-deq17kar09025-94699-tk-l
    Mis on selle lauakese v mis lauakese, lauakeste eelis?
    Esiteks, sa ei saa kunagi lüüa ära oma põlve vastu lauanurka!
    Suure tõenäosusega ei jookse sa ka oma väikese varbaga vastu lauajalga, sest vabandage väga, aga millise “jala” sa seljuhul valiksid?
    Hoobilt saad sa kaks lauda ühe laua hinnaga! Üks mahub teise alla “peitu” ja kui läheb suuremaks veini kõrvale näksimiseks võtad laua alt teise laua ja mahutad kõik hea ja parema ära.
    Nagu kui hea saab üks pakkumine üldse olla?
    Põhimõtteliselt oleks valget ka, aga no kamoon, valge on mingi “mul peab kõik hele olema” inimestele.
    Plussiks antud laua juures on see, et sokke ei saa laua alla poetada.
    Kusjuures, sama laud läheks loosi endale ka.

  • Avatar
    Vasta Maigi 5. november 2021 at 14:48

    See sobiks värvilt söögilauaga ja lisariiul hea panipaik
    https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk
    See sobiks söögilauaga nii värvilt kui ka disainilt
    https://www.konverter.ee/product/taispuit-diivanilaud-novita-terve-saalinaidis-de20vmp08-141-ts
    See oleks hea praktiline kui rohkem laua pinda vaja aga pole kindel kas must on õige valik
    https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del1knr01-102-tk

  • Avatar
    Vasta Teele 5. november 2021 at 14:48

    Nii, kirjutasin natuke pikema romaani, aga siin see on, võta või jäta 😀

    Lappasin neid konverteri koduleheküljel olevaid diivanilaudasid ühest otsast teise ja siis tagasi. Ja veel korra samamoodi. Ja siis veel. Sest ausalt öeldes enda koju pole puuduolevat diivanilauda juba ei-tea-mis-ajast suutnud valida, nii et ainult piltide põhjal tundus seda sinule valida sada korda keerulisem. Aga pika diivanilaua-ekspeditsiooni tulemusel pakuksin oma tagasihoidliku arvamusega, et teie elutuppa võiks sobida selline diivanilaud/diivanilaudade komplekt: 
    https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-roxana-inart-de18ina33-114-is  

    No esiteks juba tundub see praktiline lahendus – kui vaja, saad kasutada kahte diivanilauda korraga, aga kui ei ole vaja, siis saad panna ühe teise sisse või kasutada nt mõnes muus toas. Ja saad vajadusel sinna laudade sisse ka asju panna, nt pleede või patju või mänguasju või loomi või lapsi peitusemängu ajal peita (okei, ma ei tea, kas lapsed sinna reaalselt sisse mahuvad, aga tean, et lastele kipuvad sellised eriti “salajased” ja “nähtamatud” peidukad meeldima). Lisaks mulle tundub, et see ümar kuju seoks elutuba söögilauaga ja tume pealisplaat mustade köögi käepidemetega, samal ajal diivanilaua nn raami värv tundub sobivat selle sinepikollasega, millised diivanipadjad sul on/vist tahaksid ning ka põrandalambiga, mis sul tundub söögilaua kohal olevat. Ja kuigi mul endal lapsi pole, siis alati mõtlen, et ümarad servad teravate nurkade asemel on kuidagi eos parem variant, kui kodus lapsed ringi jooksevad. Samuti see nö raami osa on kindel, aga samas jätab sellise pigem õhulisema mulje. Ja kokkuvõttes on see minu arust lihtsalt väga äge laud/laudade kombo.

    Okei, kui ma piltidest edasi vaatasin ja lugesin, et võib esineda iluvigu, siis minu teine variant, mis mulle tundub, et võiks teie koju sobida, on see: https://www.konverter.ee/product/metallist-diivanilaudade-komplekt-kare-design-terve-saalinaidis-deq17kar09025-94699-ts
    Jälle – praktiline, saab korraga lauale panna igasuguseid erinevaid asju, nt läpaka, kohvitassi, kassi, telekapuldi jnejne. Samas selle praktilisuse juures ei mõju üleliia raskelt, sest see raam jätab õhulise mulje. Lisaks on jälle laste seisukohalt turvaline, värvi poolest seob köögi käepidemetega, samas ei mõju tume just tänu sellele laua nö raami õhulisusele liiga raskelt ja kuju seob nagu söögilauaga. 

    Ja millise diivanilaua ma endale koju valiksin – oh kes seda teab 😀 Ma reaalselt ei suuda elutoas diivanil istudes ka välja mõelda, milline laud võiks siia sobida. See üks kanajalaga diivanilaud oleks muidugi eriline pilgupüüdja, aga ilmselt valiksin ma meile sellise pigem minimalistlikuma komplekti: https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-bloom-zago-deq19zag20147-129218-tk

  • Avatar
    Vasta RM 5. november 2021 at 14:39

    Valik 1 – https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-renee-del9daw13-106-tk
    Valik 2 – https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del1knr01-102-tk#gallery1-4

    Ja endale valiksin ka kohe ühe nendest diivanilaudadest ?

  • Avatar
    Vasta Jane 5. november 2021 at 14:35

    Vaadates teisi laudu, siis peals veitsa musta äkki ka sees olema ja kuna tundub, et väga kobakas sinna ei sobiks, siis äkki midagi sellist, pildil tundub lauapealne plaat ideaalselt sinu diivaniga kokku minevat ?
    https://www.konverter.ee/product/hall-diivanilaud-ellis-temahome-deq15tem27469-24041-tk-l
    Endale valiks sellise ?
    https://www.konverter.ee/product/umar-diivanilaud-730586-tk

  • Avatar
    Vasta Maigi 5. november 2021 at 14:22

    Uurisin tükk aega su pilte. Mõnusad värvivarjundid ja kontrastid! Kuju poolest sobiks kindlasti paremini ümar vorm, tekitab toas liikuvuse ja tasakaalu. Lisaks toa diagonaalidest lähtuvalt köögipool on nurklik ja ka telekas ja riiulid on nurklikud. Teiselt poolt tõmmates diagonaali, söögilaud ja diivanilaud võiksid omavahel kuju poolest ühtida ja tekitada ruumi tasakaalu. Värvi poolest valiksin hoopis messingu, kuna söögilaua kohal on messingust lamp ja riiulil ka sama tooni esemeid. Puidutooni esemed on sul juba tasakaalus, sama moodi tumedad toonid ja kontrastiks siis valge köök. Soovitaksin sellist valikut- https://www.konverter.ee/product/diivanilaud-cupid-zuiver-deq18zui56102-116633-tk
    Või siis – https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaudade-komplekt-ella-terve-karbis-del9omm02-101-tk (Looks mõnusa sümbioosi söögitoa nurgaga, kus hele kell koos messingu toonis lambiga.)

    Endale valiksin – https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaudade-komplekt-dan-del7daw02-128-vis

  • Avatar
    Vasta Marjana 5. november 2021 at 14:07

    Endale alati nii raske valida, seega endale ei oskagi kohe esimese ropsuga valida.. pean natukene pikemalt seedima asja ?
    Teistele hea valida??

  • Avatar
    Vasta Kristiina 5. november 2021 at 14:00

    Selline sobiks äkki ???https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-renee-del9daw13-106-tk.

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. november 2021 at 13:37

    Nii…kui mina elaksin sellises ilusa elutoaga korteris ma vaataksin ümmargust lauda ,kas siis tumepruun või must. Esimene, mis silma hakkas oli https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk
    Teine https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del0tha01-102-tk-l
    Selle valiksin sellepärast just, et nagu pildil näitab, siis väiksemat osa saab saab suure alla peitu panna, kui vaja.
    Kolmas oleks see , sest seal esineb puiduvärki kah. https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-circus-ellos-de21jxm08-115-ts (pildi peal on vähemalt kena)
    Nüüd, kui ma peaksin nende kolme vahel valima, siis võtaksin esimese või teise. Sobima peaksid nagu mõlemad, oleneb nüüd mõõtudest, kui see teine variant väga suureks ei jää sinna. Mulle endale on oluline , et oleks puitplaat, mitte teras.
    Loodan, et väga segane ei jäänud see kommentaar.
    Edu igatahes!

  • Avatar
    Vasta Kam 5. november 2021 at 13:23

    Sulle see (tume ja ümarad ent ranged vormid nagu ülejäänud toas): https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del1knr01-102-tk

    Mulle see: https://www.konverter.ee/product/must-taispuit-diivanilaud-benno-del9dyn08-102-tk

  • Avatar
    Vasta Lana 5. november 2021 at 13:12

    https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-alys-terve-karbis-del0poo01-106-tk

    Kuidas sulle selline meeldiks?

  • Avatar
    Vasta Triinu 5. november 2021 at 13:04

    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-fria-del9daw07-101-tk-l

    Mina valiks sulle sellise. Must sobiks sinna ideaalselt.

  • Avatar
    Vasta Daku 5. november 2021 at 13:01

    https://www.konverter.ee/product/mangopuust-disain-diivanilaud-bowl-mater-deq15mat69702-42280-tk

    Paneks sinna kombosse just selle – lihtne ja ilus. Samas ka praktiline oma kujult pluss servad et miskit vaiba peale ei valguks kui ümber peaks minema. 😀

  • Avatar
    Vasta Anna 5. november 2021 at 12:55

    Vaatasin su diivani laiusi ja kui tumbat jätta sinna kus ta pildi on vaheks 95 cm ja arvestades üldiseid toone valiksin: https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-alys-terve-saalinaidis-del8poo01-117-st. Kui tumba omal kohal siis laua sügavus 55 cm, mis jätab piisava tuumi mõlemale poole. Kui aga külalised külas saab laua horisontaali tõsta ja siis pikkuseks 90 cm. Lisaks sobib valgest marmorist saarega.

    Kui aga tahta midagi tagasihoidlikumat ja ilma marmori imitatsiooniga siis valiksin: https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-theo-del9vam06-105-vis. Sellel sama lugu, mis eelmisega ainult sügavus 55 cm ja pikkus 100 cm. Lisaks sellel hoiustamisruumi ka.

    Pluss mõlemad lauad vertikaalselt olles jäävad vaibale. (Arvestades neid mõõte, mis on diivan)

    Endale valiksin selle: https://www.konverter.ee/product/triibuline-diivanilaud-kare-design-deq16kar95790-73799-tk

  • Avatar
    Vasta K. 5. november 2021 at 12:55

    Mina pakuks emba kumba neist 🙂 kuna elutoas domineerib pigem tumedam toon, siis hele laud diivani juures jääks natuke võõrkehana. Olgugi, et diivani sein on hele.
    Esimene variant – https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del0tha01-102-tk-l
    Lihtsalt sel põhjusel, et kui rohkem ruumi vaja lauale tõmbad väiksema osa välja, kui pole vaja, lükkad kokku.

    Teine variant – https://www.konverter.ee/product/must-kuldne-diivanilaud-clarice-del0daw02-103-tk lihtsalt tundub sobivat ja samas pole seda üleliigset ruumi kuhu erinevat pahna koguda. Plusss tumedad ja kuldsed toonid lähevad kokku muu elamisega:)

  • Avatar
    Vasta Chrissy 5. november 2021 at 12:50

    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitasiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-107-tk Ilus, ei ole liiga tavaline ega ka liiga ülepingutatud. Laheks kokku sinu heleda köögiga ja paistaks silma selle kena rohelise diivani juurest ??

  • Avatar
    Vasta Geity 5. november 2021 at 12:50

    https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-kentin-ixia-deq20ixi29674-162091-tk

    See oli kõige esimene mis silma jäi.. vaatasin kõik läbi aga siiski jään selle juurde.. lihtne, kena ja samas kui tuleb rohkem sõpru siis saab kena suurema snäki valiku teleka ette sättida ?

  • Avatar
    Vasta Madli 5. november 2021 at 12:44

    https://www.konverter.ee/product/must-marmorist-diivanilaud-alys-del0poo01-123-tk
    Ma valiksin su korterisse selle laua päris mitmel põhjusel. Esiteks on see piisavalt suur, et selle peale mahuvad hästi nii su enda asjad, laste mänguasjad kui ka näiteks snäkid-joogid külalistele. Jube mõnus on kõike ühe laua peal hoida, mitte käia taldrikuid ja sööke korteri pealt otsimas. Teiseks on see nelinurkne ja sobiks ideaalselt su diivani vahele. Kolmandaks: marmor annaks mõnusa aktsendi ja on mõnusalt jahe materjal. Mul on endal marmorist tööpind ja suvel oli täiega mõnus seal asju hoida.

    Endale valiksin ma selle laua: https://www.konverter.ee/product/must-marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-103-tk-l
    Tume marmor on ikka mul südames 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 5. november 2021 at 12:43

    Mulle väga meeldib see laud. https://softrend.ee/toode/hatu-o86/?product-category=31.
    Sulle tume ja mulle hele. ?

    • Avatar
      Vasta Merite 5. november 2021 at 17:48

      Konverteri lehel on üks väga ilus must ümmargune, alt kuldse äärega diivanilaud, mis minu arvates sobiks sinu elutuppa väga hästi. Kuna sul söogilaud on ka ümmargune, siis võiks seda olla ka diivanilaud ning sul leidub kuldset tooni ka mujal elutoas. Kui must tundub liiga sünge, siis on sellist ka halli seal lehel. Mul telo kahjuks ei lase siia linki lisada aga see on laud, mis jääb nende lehel kohe silma ?. Aa, ja keegi kommenteerijatest on sama laua valinud ning temal on link juures.

  • Avatar
    Vasta J 5. november 2021 at 12:42

    https://www.konverter.ee/product/hele-marmorist-diivanilaud-alys-terve-karbis-del0poo01-111-tk

    Minu arust üks ilusamaid, või siis samas stiilis ümmargune laud 🙂

  • Avatar
    Vasta Age 5. november 2021 at 12:35

    Sinu koju matchiks minu arvates selline:
    https://www.konverter.ee/product/must-kuldne-diivanilaud-clarice-del8daw02-103-ts-l
    Suurust muidugi peaks vaatama (õnneks valikus mitu erinevat suurust?), et diivani ette paras oleks.
    Sobib nii ringja söögilaua, lambi kui ka kellaga, värv läheb kokku teise elutoa mööbliga ?

    Ja endale valiksin selle laua:
    https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-renee-del9daw13-106-tk

  • Avatar
    Vasta Perit 5. november 2021 at 12:32

    https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-kentin-ixia-deq20ixi29674-162091-tk

    Sobiks söögilauaga kokku ja muidu ka ilus(ad).

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. november 2021 at 12:31

    Mina pakuks sellise lauavariandi Sulle
    https://www.konverter.ee/product/kuldne-diivanilaud-kos-tradestone-de21tad06-191-tk
    Minimalistlik, silmapaistev, šikk ja sobib rohelise diivaniga eriti buenolt.
    Endale valin laua siis kui vaip on saabunud 😉

  • Avatar
    Vasta Grete 5. november 2021 at 12:28

    Kuna Su elutuba näeb juba mega vinge välja, siis selline https://www.konverter.ee/product/must-ummargune-diivanilaud-renee-terve-karbis-del9daw13-105-tk tagasihoidlik lauake sobiks suurepäraselt, lisaks on ka praktiline kahe tasapinna tõttu, samas ei võta ilmselt palju ruumi.

  • Avatar
    Vasta Gerli 5. november 2021 at 12:21

    Ega pildilt päris aru ei saa, et palju sul seal ruumi on, aga mina võtaks kandilise laua, kuna sul neid nurki seal toas mujalgi olemas, nt see aktsendisein. Kõik ei pea ümar jääma. Lisaks lapsi ka palju ja selliste äärtega lauad on ka head, kui mingi tassike ümber käib, et kogu elamine joogiga koos poleks. Selleks puhuks tuleb aga meelde jätta, et telefoni ega tv pulti sel juhul pole kõige parem idee seal hoida 😀
    https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-theo-del9vam06-105-vis

  • Avatar
    Vasta Kaili 5. november 2021 at 12:20

    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-kenton-knot-antiques-knt785-ts-ul
    See diivanilaud meeldib väga ja sobiks ideaalselt Sinu koju 🙂 mõnus moodne disain ja piltide järgi tundub,et läheks nii söögilaua,telekalaua kui ka selle vaheseinaga kokku ??

  • Avatar
    Vasta Katri 5. november 2021 at 12:19

    Kui mõelda muutlikule meelele ja vajadusele aegajalt asju välja vahetada ? naised siiski eksole ?, siis esmajoones valiksin selle?
    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-wire-pols-potten-deq15pol14201-40389-tk
    AGA täisidekas oleks Su tuppa just see ? sobib hästi ülejäänud inrerjööriga. SEE OLEKS MINU VALIK, KUI MA ELAKS SINU KORTERIS?
    https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-circus-ellos-de21jxm08-115-ts

  • Avatar
    Vasta Celiina 5. november 2021 at 12:15

    Valisin laua heledama ja just valge (kergelt hallikas marmor), sest köök on ka sellistes toonides ning niigi tumedasse elutuppa enam tumedaid esemeid ei lisaks. Laual on kuldne raam. Ka seinakell on selline valge ja kuldsete detailidega ehk läheb vähemalt ühe elemendiga toas kokku st. ei mõju väga võõrana. Valisin just kandilise, sest söögilaud on ümaram ning kandiline sobitub kenasti üsna kandilise diivaniga.

    https://www.konverter.ee/product/marmorist-diivanilaud-alys-terve-karbis-del0poo01-105-tk

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. november 2021 at 12:15

    Ulme, kuidas mulle su kodu värvid ja mööblivalik meeldib! Soovitada midagi ei oska, aga jälgin protsessi 😀 Kui ma kunagi uue kodu soetamiseni jõuan, siis su kodust saab mulle ideepagas 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 5. november 2021 at 12:14

    Ümar, kuldse, valgega v kuldse ja nat.puidu tooni. Valiksin pigem selle sulle 🙂

    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-105-ts

  • Avatar
    Vasta L. 5. november 2021 at 12:13

    Mu meelest oleks see päris cute: https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-104-tk-l

    Aga samas need kaks https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-severin-lambert-de21lab03-208-tk oleks ka tuusad, pluss neile oleks palju muid funktsioone ka, nt paneks kuskile toanurka ja taimed peale, leiaks nii koos kui eraldi neile kerge vaevaga kasutust, PLUSS näevad nii stiilsed ja teistsugused välja.

  • Avatar
    Vasta Mia 5. november 2021 at 12:11

    Valiksin kandilise ja kindlasti nö “kahe korrusega”. Kui peaks tulema olukord, kus samal ajal on vaja hoida laual nt arvuti ja söök-jook, on vōimalik vähemalt arvuti turvaliselt alla korrusele peitu panna, vältimaks edasisi tagajärgi, kui miski peaks ümber lendama ?. See on minimalistilk, aga ilus. Musti elemente paistab toas veel olevat, seega ka värvi poolest sobiks see. LISAKS on vajadusel võimalik ka pikad koivad sirgu lükada, kui selleks peaks diivanil viisakalt istudes vajadus tekkima ? Või ka kui peaks olema vajadus ntks pudelid või muu tähtis korraks eest ära tõsta, mahub neid ka laua alla paigutada.

    https://www.konverter.ee/product/must-metallist-diivanilaud-newton-actona-deq18act33014-126793-tk

    Ise ma praegu midagi konkreetset välja ei suudaks valida, kõik näeb nii äge ja ilus välja, kuid võidu korral valiksin kindlasti ikkagist kõige ilusama! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 5. november 2021 at 12:11

    Piisavalt ruumi pokaalidele ja mu meelest stiililt sobiv, no ma ise võtaks küll ?https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaudade-komplekt-andrew-del0tha01-102-tk-l

    Läheb hästi su esiku nn võreseinaga kokku, aga pole puidust ja on sobivalt tume ja pinda pokaalidele piisavalt ?
    https://www.konverter.ee/product/metallist-diivanilaudade-komplekt-kare-design-terve-saalinaidis-deq17kar09025-94699-ts#gallery1-3

  • Avatar
    Vasta Karin 5. november 2021 at 12:08

    https://www.konverter.ee/product/pruun-umar-mangopuust-diivanilaud-shanta-o50-616039-tk
    Mina pakun, et see vaskne ja puiduga sobiks ideaalselt

  • Avatar
    Vasta Kristel 5. november 2021 at 12:08

    Ise oleksin kolme vahel, kõigil omad plussid-miinused:
    https://www.konverter.ee/product/metallist-diivanilaudade-komplekt-kare-design-terve-karbis-deq17kar09025-94699-tk#gallery1-2 – hea ümmargune, lapsed ei saa nurkade vastu end katki kukkuda, läheb söögilauaga kokku ja tume toon sobib samuti elutuppa, AGA, kas on äkki liiga tume?
    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-lesley-terve-karbis-del8dyn01-103-tk#gallery1-2 – laual on nii heledat kui tumedat, et siduda omavahel veidi tumedam söögitoa osa-elutuba ja hele köök, AGA kas teravate nurkade laud väikeste lastega kõige mõistlikum valik oleks?
    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-104-tk-l – peaaegu, et ideaalne variant, eelmise kahe plussid kõik koos ühes, AGA veel kihvtim oleks tegelikult kuldsete jalgadega, et kuldsete detailidega KA siduda

  • Avatar
    Vasta Birgit 5. november 2021 at 12:04

    Leian, et see diivanilaud sobiks kõige paremini: https://www.konverter.ee/product/must-hall-diivanilaud-ellis-temahome-deq15tem89598-36520-tk-ul.
    Minu meelest sobib laua toon korteri kujundusega ning laua suurus on ka piisav, et vajadusel taldrik ja läpakas ära mahutada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 5. november 2021 at 12:04

    Muidugi eelkõige tänud selle imelise konverteri e-poe promomise eest,sest ma polnud ennem kuulnudki sellisest ägedast poest..seal on niii niii palju asju mida ma sooviksin ka oma koju soetada,kahjuks käib ka majas alles remont ja loen huviga sinu remondisaagat, sest pidime tervelt majalt uue põranda ülesse võtma ja kodu oleks nagu suur liivakast muldpõrandaga :Dnii et pean sisustamisega veel ootama 🙂 aga ühest ilusast diivanilauast ära küll ei ütleks,kui loosiõnn mulle naerataks :).
    Mulle väga meeldib sinu kodu, sa oled nii ängsalt selle sisustanud ja arvan et just see diivanilaud sobiks sinna rohelise diivani ette valatult.
    “Diivanilaudade Komplekt Kentin (Ixia) – Konverter Outlet” https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-kentin-ixia-deq20ixi29674-162091-tk

  • Avatar
    Vasta Geidi 5. november 2021 at 12:02

    https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-kentin-ixia-deq20ixi29674-162091-tk
    Valisin sellise laua, sest see laud läheb hästi ka su söögilauaga kokku. Ja mu meelest sobib selle vapustava diivaniga ülihästi. Ja lisaks selle laua pealisplaat sobib ka suurepäraselt täiendavaks punast veini pokaalis?

  • Avatar
    Vasta Sille 5. november 2021 at 12:01

    Kui Sa tahad lauale toetada vaid oma veiniklaasikest või kohvitassi, siis ma valiks sellise ägeda aga mõnusalt väikse ja stiilse: https://www.konverter.ee/product/diivanilaud-benno-terve-karbis-del9dyn08-101-tk Siis oleks ruumis rohkem liikumisruumi ka, muidu nii üksteise otsas kõik.
    Aga kui Sa tahaksid ikkagi midagi suuremat, siis minu arvates sobiks hästi see: https://www.konverter.ee/product/taispuit-diivanilaud-novita-terve-saalinaidis-de20vmp08-141-ts See läheb väga kenasti kokku söögilauaga ja annab üldse sellise natuke rustikaalse efekti 🙂

    Ise valiksin ilmselt sellise: https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-2-osaline-sham-dutchbone-deq16dut92322-76484-tk-l

  • Avatar
    Vasta Maaria 5. november 2021 at 11:59

    Kuna sul on suht tumedates toonides elutuba aga köök hallikas, siis äkki läheks see laud loosi.
    Minimalistlik aga ilus ?

    https://www.konverter.ee/product/must-marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-103-tk-l

    Või selline ? https://www.konverter.ee/product/roheline-marmorist-diivanilaud-alys-del0poo01-119-ts-l

    Endale valiksin suht klassikalise variandi ?https://www.konverter.ee/product/pruun-valge-diivanilaud-klaasriiuliga-541818-tk

  • Avatar
    Vasta Beatrice 5. november 2021 at 11:58

    Kuna Sinu kodus on läbivaks detailide värviks kuldne ja must siis ma seoksin kõik need detailid omavahel just diivanilauaga. Konverterist leidsin imeilusa laua millel nii kuldset ning musta ja minu arvates sobiks sinna diivani juurde kui valatult.

    https://www.konverter.ee/product/must-kuldne-diivanilaud-clarice-del8daw02-103-ts-l

  • Avatar
    Vasta Keidi 5. november 2021 at 11:58

    Esiteks, valiksin kindlasti ümmarguse. Kui valida nelinurkne, siis on laual NELI NURKA, kuhu enda kintse ja jalgu pidevalt ära taguda.

    Valik on tõesti suur ja konverteris on nii ägedad lauad. Ma seetõttu valiksin just miskit sellist, mis on teistsugune, eriline. Tavalisi laudu kõigil. Esimene, mis silma hakkas: https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-circus-ellos-de21jxm08-115-ts#gallery1-5
    Oleks pisemad lapsed, saaksid seal peitust ka mängida ja onn juba valmis, viska lihtsalt pleed üle ääre.

    Ja sellele lauale lisaks võtaksin mõne serveerimislaua, mida saaks endale lähemale tõmmata, kui diivaninurgas vedeleda ja telkut vaadata. Ehk siis selle: https://www.konverter.ee/product/akaatsia-puidust-diivanilaud-celow-del0dyn04-102-tk
    Sinna saab ilusti väikse snäkitaldriku ja pokaali toetada, niiet ei peaks igakord ennast istukile ajama, et diivanilauani küünitada.

    Mina ise võtaksin endale kindlasti selle esimese, oh kui ideaalselt see ka minu koju sobiks. Elan ka nagu metslane ilma diivanilauata ja siiamaani olen koguaeg pokaalikest käes hoidnud (nii harva, kui seda üldse käes hoida saab).
    Lisaks on mul üks pooleteise aastane, kes mängiks seal ülima suure heameelega peitust ja kodu ja onni.
    https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-circus-ellos-de21jxm08-115-ts

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. november 2021 at 12:04

      Vaata siin tekib nüüd see kala, et kui sinu valik mu lemmik on, siis me mõlemad ju sama lauda võtta ei saa ?

      • Avatar
        Vasta Keidi 5. november 2021 at 14:48

        Mõtlesin juba selle peale ka jah 😀
        A küll ma sealt mingi muu onni laadse laua leiaks, valik õnneks suur 😀

  • Avatar
    Vasta Anett 5. november 2021 at 11:55

    Kindlasti valiks ümara laua, et kõik ei läheks liiga kandiliseks. Diivan juba on piisavalt kandiline.
    Valik 1: https://www.konverter.ee/product/must-diivanilaud-renee-del9daw13-106-tk
    Valik 2: https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk

    Kahekorruseline laud hea ka. Väga tore on vahel muidu laual olevad dekoratsioonid näiteks vahepeal alumisele korrusele ära tõsta. ?

  • Avatar
    Vasta Katss 5. november 2021 at 11:55

    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-104-tk-l

    Mina paneks selle. Ülejäänud mööbel tumedam ka suures toas, samas köögi tasapind valge siis sobib see pealmine marmori imitatsiooniga nagu hästi. Tundub, et ühildaks suurt tuba ja kööki hästi?

  • Avatar
    Vasta Gerly 5. november 2021 at 11:55

    Minu arust sobiks teile selline laud: https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-kentin-ixia-deq20ixi29674-162091-tk kuna elutuba teil pigem tumedates toonides ja see tundub et sobiks söögilauaga hästi kokku.

  • Avatar
    Vasta Merili 5. november 2021 at 11:54

    Päris täpselt ei tea, ega saa aru kui suur sul see diivani vaheline ‘auk’ seal on kuhu laud panna, aga sellest lauast on 90cm ja 69cm versioon olemas – https://www.konverter.ee/product/tumepruun-diivanilaud-renee-del9daw13-109-tk

    See tume puit tundub sobivat su selle ‘puidust seina ja söögilauaga ?

  • Avatar
    Vasta Mervi 5. november 2021 at 11:54

    Mina paneks sellise laua sinna vahele:

    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitasiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-107-tk

  • Avatar
    Vasta Evka 5. november 2021 at 11:53

    Üks võiks olla midagi sellist. Plaanis on omale ka analoogne soetada, kuid hele, et oleks mõnus lähedale tõmmata endale. Muidu jäävad alati lauajalad ette.
    https://www.konverter.ee/product/akaatsia-puidust-diivanilaud-celow-del0dyn04-102-tk
    Teine laud võiks olla ümmargune (lastele ohutum ja endal ka sinikaid vähem) ja pruun, nagu on söögilaud. Kui sellele rattad alla panna, siis oleks mugavam liigutada.
    Juhul, kui minu pakututest midagi sulle sobib, siis endale soovin kindlalt sellist heledat https://www.konverter.ee/product/pruun-valge-taispuit-diivanilaud-1-sahtli-ja-2-korviga-terve-karbis-54120610-tk

  • Avatar
    Vasta M 5. november 2021 at 11:52

    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-104-tk-l

    ma arvan, et üks marmorlaud mustade detailidega oleks väga sobiv sinna!

  • Avatar
    Vasta Kristel 5. november 2021 at 11:51

    Mina valiksin sinu diivanilauaks selle https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-kentin-ixia-deq20ixi29674-162091-tk
    mõnusalt suur kui tahad telksi ette snäkilaua katta ?

  • Avatar
    Vasta Eneli 5. november 2021 at 11:49

    Valge marmorist laud mustade jalgadega, ( kas ümmargune v kandiline on juba sinu valik, ise valiks kandilise ?)
    Aga põhjus miks seda soovitaksin, on see, et praegu köök hele ja elutoa pool suhteliselt tumedates toonides, valge marmor laud mustade jalgadega seoks ilusti köögi ja elutoa kokku. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 5. november 2021 at 11:48

    Nii, kuna söögilaua nurk on tume, elutoa “osas” toovad kardinad ja vaip veidi heledamat tooni sisse (mis ilmselt sobitub jube hästi üleminekuks heledamasse kööki) siis ma valiks ilmselt selle 3se komplekti https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-3-osaline-calvin-del0omm01-101-is
    1. Neid saab üksteise sisse peitu panna nii et vajadusel saavad lapsed pullida ja ei jää diivani ette miskit suurt lahmakat ette
    2. Tumedat ja veidi heledamat tooni nii et seob kenasti kõik toa osad kokku
    3. Saab eraldi kasutada st et kui on rohkem veini pokaale siis ei pea neid kõiki kürvuti hoidma ühe peal vaid saab veidi asendeid muuta (ja soovi korral ka ilmselt veidi suurema kandiku peale asetada et snäkivaagnale koht leida 🙂
    https://www.konverter.ee/product/must-kandik-circle-cooee-design-deq18coo68905-115000-ts näiteks miskit sellist :).

    Seinale tunduks päris lahe kas mustvalged nö ühes stiilis pildid lastest ( kuna telekas on juba ise paras kunsti tükk) + piltidega eelis see et saab vahetada ja anda kohe toale teise ilme.

  • Avatar
    Vasta Pille 5. november 2021 at 11:47

    See laud on täpselt sinu koju loodud.
    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-105-ts

  • Avatar
    Vasta Marianne 5. november 2021 at 11:45

    Kuna su elutoas on metallidetaile ka, kuid üldpilt on tume, siis ma pigem pakuks sulle sellist: https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-105-ts
    Kuna sul diivan pigem kandiline ja vaip samuti, siis ümar laud sobib seinakellaga ja söögilauaga kokku ja tasakaalustab üldpilti.

    Endale valimisel olen lahkem ja võtan lebolt teravate nurkadega laua, sest mul pole lapsi, kes nurkade vastu pead lõhki võivad joosta. Ainult mu enda kintsud võivad sinikaid saada. 😀

  • Avatar
    Vasta Liis Maran 5. november 2021 at 11:45

    Kas must või valge marmor. Ja laud peaks ümmargune olema, sest lapsed kukkuvad ikka vastu laua nurka või siis ise võib ka vastu laua nurka joosta ja jalad sinised siis.
    https://www.konverter.ee/product/must-marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-103-tk-l

  • Avatar
    Vasta Anneli 5. november 2021 at 11:43

    See sobib sinu vaheseinaga, telekalauaga ja söögilauaga imeliselt kokku ja tundub, et seda annaks soovi korral puiduõliga veidi toonida ka. Väga ilus, massiivne, looduslik!
    https://www.konverter.ee/product/taispuit-diivanilaud-erin-gabar-de21gbr01-114-tk
    Endale võtaksin samasuguse või mõne lihtsama valge diivanilaua.

  • Avatar
    Vasta Helen 5. november 2021 at 11:42

    Natuke heledust elutuppa ning marmor läheks hästi köögi tasapinnaga ka kokku 🙂
    https://www.konverter.ee/product/marmor-immitatsiooniga-diivanilaud-antigua-del0jrs03-105-ts

  • Avatar
    Vasta Anneli 5. november 2021 at 11:39

    See sobib sinu vaheseinaga, telekalauaga ja söögilauaga imeliselt kokku ja tundub, et seda annaks soovi korral puiduõliga veidi toonida ka. Väga ilus, massiivne, looduslik!
    https://www.konverter.ee/product/taispuit-diivanilaud-erin-gabar-de21gbr01-114-tk

  • Avatar
    Vasta Jessica 5. november 2021 at 11:30

    Mina paneks valge marmorimitatsiooniga laua,jalad sobiksid kuldsed.

  • Avatar
    Vasta Kertu 5. november 2021 at 11:24

    Mu arust võiks kuldset tooni veel esile tuua, miks mitte laua näol: https://www.konverter.ee/product/diivanilaud-maya-del9jrs01-101-tk-l

    • Avatar
      Vasta Kertu 5. november 2021 at 11:48

      Nii, kuna söögilaua nurk on tume, elutoa “osas” toovad kardinad ja vaip veidi heledamat tooni sisse (mis ilmselt sobitub jube hästi üleminekuks heledamasse kööki) siis ma valiks ilmselt selle 3se komplekti https://www.konverter.ee/product/diivanilaudade-komplekt-3-osaline-calvin-del0omm01-101-is
      1. Neid saab üksteise sisse peitu panna nii et vajadusel saavad lapsed pullida ja ei jää diivani ette miskit suurt lahmakat ette
      2. Tumedat ja veidi heledamat tooni nii et seob kenasti kõik toa osad kokku
      3. Saab eraldi kasutada st et kui on rohkem veini pokaale siis ei pea neid kõiki kürvuti hoidma ühe peal vaid saab veidi asendeid muuta (ja soovi korral ka ilmselt veidi suurema kandiku peale asetada et snäkivaagnale koht leida 🙂
      https://www.konverter.ee/product/must-kandik-circle-cooee-design-deq18coo68905-115000-ts näiteks miskit sellist :).

      Seinale tunduks päris lahe kas mustvalged nö ühes stiilis pildid lastest ( kuna telekas on juba ise paras kunsti tükk) + piltidega eelis see et saab vahetada ja anda kohe toale teise ilme.

  • Avatar
    Vasta Vaike 5. november 2021 at 11:23

    Paadunud puidufännina võtaks ma muidugi puidust laua, mis seoks ka su imeilusat puidust vaheseina muu elamisega kokku, ja üldse lisavad puidust elemendidt minu arust nii palju soojust ja hubasust. Ideaalis lasekski üldse samal firmal laua teha.

    Konverterist jäid silma järgmised:

    https://www.konverter.ee/product/pruun-mangopuust-diivanilaud-cross-14178668-tk (seoks nii puidust vaheseina kui valge köögi, aga väike vist, krt)
    https://www.konverter.ee/product/disain-diivanilaud-bowl-mater-de20mtr04-110-tk
    https://www.konverter.ee/product/taispuit-diivanilaud-erin-gabar-de21gbr01-114-tk

    Ja mitte, et sa seda küsinud oleksid, aga seinale paneksin ma raudselt laste pildid. Rõhk sõnal mina. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 5. november 2021 at 11:20

    Ma arvan, et selline võiks sobida, sest su diivan ka kandiline, seega sobiks ka kandiline diivanilaud.

    https://www.konverter.ee/product/must-marmorist-diivanilaud-alys-del0poo01-123-tk

    + enne just jäid Instas silma Sihvakas Sohva diivanipadjad, minu arust need võiksid küll sobida värvi andmiseks:

    https://www.instagram.com/p/CV4t3wDLcSd/?utm_source=ig_web_copy_link