AVALDAN ARVAMUST

am I…better than everyone?

20. jaanuar 2022
picture0281-3180645

Sorri, pealkiri on tuttav ilmselt ainult neile, kes tiktokivad, aga see lause kummitas mind eile ikka päris korralikult. Miks? Las ma seletan. Eile oli jälle see päev, kus ma olin saanud oma unetunnid rohkem kui täis ja ülejäänud päev oli umbes sellise vaibiga:

Kui ma umbes nelja paiku enda diivanil maandusin, olid mul korraga kurbus ja üksindus ja väsimus ja kõik maailma hädad peal. Midagi tarka endaga ka teha ei osanud. Seega lõpuks kallasin endale klaasi veini. Jumal teab miks, sest ma olen väga teadlikult hoidunud alkoholi joomisest peale seda lahkumineku tralli. Nimelt kuna mul on selline kena komme, et kohe kui natukene kesamärjukest rüüpan, hakkan ma elus kõiki tehtud otsuseid kahetsema, meenutama kõigist ainult paremat ja üldse noh, lollusi korraldama. Eilne lollus oli see mõte, et mul on NII igav, et “tõmba või Tinder”, või kuidas see Tõstamaa vanasõna oligi.

Õnneks oli mul nii palju oidu, et jagasin oma imelist ideed instas ka ja kellele muule ma loota võin, kui mitte oma kallitele lugejatele, kes mulle kui ühest suust hüüdsid, et see on lõks ja et ma seda ei teeks. Muidugi oli ka neid, kes soovitasid seda 100% teha, aga ma usun, et nad lihtsalt ootasid pärast mahlakat Tindericontenti.

Nii et random meestega lobisemise asemel rääkisin ma hoopis tunde oma lugejatega ja ausalt, suur aitäh teile! See oli tõesti väga armas, kuidas te saatsite oma Tinderist pilte sellest valikust, mis seal hetkel pakutakse. Ütlen kohe ära, et ma ilmselt paljust ilma ei jäänud 😁

Veel naljakamad olid need lood, mida naised mulle jagasid enda Tinderi-kohtingutest ja meestest. Ma loodan, et keegi ei pahanda, kui ma nüüd anonüümselt paari jagan.

*Üks naine läks restorani mehega, kes tuli sinna esiteks dressides kohale. Teiseks palus ta kaaslasel valida endale midagi menüüst 15€ piires, sest tal on “pangakaardi limiit tänaseks täis”. Välja arvatud muidugi juhul, kui naisel endal raha kaasa võetud on. Parim osa – söömingu lõpus palus ta naiselt 10€ laenu, et suitsu ostma minna.

*Teine naine rääkis mulle loo, kuidas käis ühe kutiga drinkidel. Kõik oli väga tore. Juttu ja nalja jätkus, tundus igati normaane tüüp. Kuna baar pandi kinni, tegi noormees pakkumise tema juurde edasi minna. Kuna ta ei tundunud eriti kirvemõrtsukas, oli naine nõus. Ilmselt olid mõned joogid ka juba sees eksole. Kõik oligi tore. Seda kuni nad korteri uksest sisse astusid ja tüüp megalõbusast meeleolust surmtõsiseks läks ja ütles, et nad peavad nüüd tasa olema, sest ta vanaema magab. Kui naine oli et eee… sa elad oma vanaemaga v? Vastas ta, et ei, vanaema elab MINUGA (vanaema korteris), aga ainult nii kauaks kuni ta ära sureb ja ma ei usu, et sellega kaua läheb 😊

Naljakaid ja mitte nii naljakaid lugusid oli muidugi veel. Küll aga juba need kaks olid piisavad, et meenutada mulle fakti, et mehed on kuradi imelikud ja issanda loomaaed on nii lai, et suure tõenäosusega olen ma wayyyy better alone. Seega jätsin oma teise klaasi veini sisse kummutamata (mille ma juba välja valanud olin). Tegin hoopis Martale videokõne, sest talle tuli emme igatsus peale. Vaatasin Netflixist veel paar osa uut hooaega “Too hot to handle” sarja ja peale kümmet magasin juba õndsat und.

Meil tegelikult oli sõpradega plaan tänasest kuni pühapäevani Hausmale minna, aga leppisin Kardoga kokku, et tulen hiljemalt laupäeval tagasi, et tema saaks välja minna ja mina ise lastega olla. Nii kahju oli eile emmeigatsusega Martat vaadata – kaalusin lausa üldse mitte minemist. Aga fakt on, et praegu on Kardo nädal ja nad on see nädal minuga olnud juba teisipäeval ja kolmapäeva pool päeva, seega ei saa ma neid iga enda või nende tahtmise peale ka enda juurde lohistada. Kardol ka vaja nende väikeste inimeste kaisus olla. Aga laupäeval ja pühapäeval võtan nii, et vähe pole!

Tulles nüüd Tinderi juurde tagasi, siis ma üritasin eile meenutada enda põgusat Tinderdamist eelmisest aastast, aga no ei meenunud mingisuguseid eriliselt naljakaid lugusid. Ma ei suhelnud seal ka superpaljudega. Ainuke asi, mida mäletan, et mingi tüüp rääkis alguses suht normaalset juttu ja siis lambist hakkas suruma, et ma tema ja ta sõpradega kuskile sauna läheksin. Ja ta ei paistnud eriti sõnast “ei” aru saavat. Soigus mitu tundi oma saunajuttu, kuni ma ta lihtsalt ära blokkisin. Rohkem oli seda “sa oled päriselt see Mallukas??” juttu, mis ka kuigi apetiitne ei ole, kui aus olla.

Kui aga teil on Tinderi feile jagada, siis ma usun, et neid oleks naljakas lugeda küll 😏

Muus osas, kellel Tinderist kopp ees, siis päris paljud kirjutasid mulle, et Bumble äpp pidi palju “normaalsem” olema. Nii et kes tunnevad enda sees fiilingut, et tahaks mängida õnnega: kas tuleb tore kohting või emotional damage, siis proovige hoopis seda. Ma isiklikult jätan veel selle ka vahele, ei tihka lihtsalt. Panen hoopis asjad kokku ja võtan varsti ette teekonna Hiiumaale, sest seal on mõnus soe bassein, hunnik armsaid sõpru ja kõigele lisaks koostas Pille Aphroditede aliase. Ta on seda mitu-mitu kuud kokku pannud, ehk siis meie koosviibimistel välja noppinud haigeid sõnu ja väljendeid, mis nüüd enda koha mängus leidsid. Ma ei jõua ära oodata, et seda mängida!

Kuhu ma pealkirjaga jõuda tahtsin: jõin eile ainult ühe klaasi veini, ei kassinud, EI tõmmanud Tinderit. Läksin hoopis normaalsel ajal magama ja ärkasin täna kell 8 nii värskena kui üks ristiinimene ärgata saab. V.a see osa, et ma ei ole ristiinimene. Mul on endale väga madalad nõudmised ja need ma eile tõesti ära ületasin, win!

Loe ka neid postitusi!

60 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta väike Myy 22. jaanuar 2022 at 00:31

    ma isegi ei tinderda ega pole elus seda teinud ja olgu öeldud pole plaanis ka, aga OMETI saan igapäev FB-i sama imalaid kirjakesi. Miks ometi ???? Enamikel neil on küll Eesti nimed(vahi kavalpäid) aga väga kehv õigekeelsus. Millegi pärast fotodel poseerivad nad “oma” vara taustal ja on hästi riietuvad kenakesed härrad, kes enamasti on lesestunud. Hämmastav kui palju lesk-mehi on hakanud minuga ühendust otsima…

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. jaanuar 2022 at 12:32

      Okei, seda pole mul õnneks juhtunud😄

  • Avatar
    Vasta Maria 21. jaanuar 2022 at 17:50

    Ahh, Tinder ja Bumble toovad palju mälestusi (üldjuhul mitte häid). Vahepeal mitu aastat “mängisin” selle Tinderiga ja pettusin. Mingid inimesed soovitasid ka Bumble’i tõmmata, et “kvaliteetsem turg”, aga minu jaoks väga palju parem olnud. Bumble’iga oli see vahe, et naine pidi ise vestlust alustama, siis alles sai mees midagi kirjutada. Paar aastat tagasi loobusin lõplikult mõlemast ja olen siiani 100% veendunud, et Eesti on liiga väike selliste rakenduste jaoks 😀

  • Avatar
    Vasta C 21. jaanuar 2022 at 09:46

    Mul tinder olnud eri aegadel, erinevatel eesmärkidel. Kaks viimast korda olen teinud tinderi, et leida sõpru. Praegune tinder ei sisalda ühtegi pilti kleidis (muud ei kanna), kõik on tunkedes ja otsin konkreetselt autopedesid. Leidsin päris mitu head sõpra, kellega suhtlen juba mitmeid kuid.
    Üks tüüp oli veits kahtlane, polnud väga minu inimene ja ega väga ei viitsinud temaga suhelda. Üks kord ütles nt, et ma halb naine, sest mulle ei meeldi süüa teha. Wtf. Ise joob krdi laua viina ja arvas, et on lahe, et kõik mendid teda teavad. Viimane piisk oli kui ta mulle lampi armastust avaldas 🤦‍♀️ kõik sõbrad ütlesid, et pane lihtsalt blokk. Ignosin mitmeid päevi, lõpuks kirjutas IG-ssee ja ütlesin, et see oli way too much ja rohkem suhelda ei soovi.
    Üks kutt pakub praegu huvi ka, aga tema leidsin ma hoopis teisiti😄 panin temaga joonele, mendid võtsid ta maha ja ma otsisin üles, et vabandada ja tee välja teha. Jäimegi suhtlema, temaga hea klapp 😁niiet kunagi ei tea kust võib kellegi leida.

  • Avatar
    Vasta Helen 20. jaanuar 2022 at 23:49

    2019 saime matchi, nädala pärast saab meie beebi aastaseks,seega ka minul jagub ainult kiidusõnu lõpuks😁😁 mehe tutvusringkonnas palju paare sealt teineteist leidnud🥰

  • Avatar
    Vasta K. 20. jaanuar 2022 at 22:26

    Ma käisin ühe mehega lõunal, reaalselt max 1h veetsime koos, selle aja jooksul jõudis ta mulle mitmeid kordi mainida, et mul on kindlasti psühholoogilist abi vaja, ma pole oma eksist üle saanud (mainisin eksi 1x, kuna küsis kaua olen vaba olnud) ja ma olen vaimselt ikka väga katki. Enamus ajast rääkis ta muidugi endast, nii et ma ei saanudki täpselt aru, et milline nendest 4st lausest, mida mina üldse rääkisin, sellisele järeldusele viis. Kui arve toodi, siis ütles, et tema maksab ise, kuna ma olin väga hea kaaslane ja lisas veel, et ma võin uhkust tunda, kuna viimase nädala jooksul on ta kõikide teiste 12ne tinderinaise lõuna/õhtusöökide arved pooleks soovinud maksta. Lisaks tegi ta mitmeid kordi selle vestluse ajal räigelt maha naisi, kes kannavad brändirõivaid/kotte, ehivad end igasuguste võltsküünte, ripsme ja juuksepikendustega jne. Meie kohtumise lõpus aitas ta mulle viisakalt selga mu Calvin Kleini mantli, peaaegu oleks aidanud krae alt ka mu juuksepikendusi välja sikutada, aga mu kunstküüntega sõrmed olid kiiremad, andis mulle tugeva kallistuse ja lausus siiralt “ma väga loodan, et saame seda kohtumist korrata!” Oh well, how about no…

  • Avatar
    Vasta Merle 20. jaanuar 2022 at 21:18

    Ei tea kas hiiumaa praam ikka sõidab või kas elekter alles on 😀 hiiumaal korralik torm

  • Avatar
    Vasta Tinerfale 20. jaanuar 2022 at 20:55

    Uhh mul ikka olnud neid date aastal 2015 kui ma veel vallaline olin.
    Mäletan, et ühel kenal detsembripäeval tutvusin Tinderis kutiga, kellega Tartu raekoja platsis kokku pidime saama. Tollel aastal oli rakotta toodud Tõmmu Hiid (suur laevukene). Kohale jõudes ei silmanud ma temasugust kutti kusagil. Peale helistamist selgus, et tema on suur rüütel ja mina pean talle sinna laevukese peale oma kontssaabaste plagina saaatel järgi ronima. Ma ütlesin, et kui ta kohe alla ei tule siis meie date jääb ära. Suur rüütel siiski tuli alla ja vabanduseks soetas meile kummalegi tassikese glöggi. Seadsime sammud Toomemäele ja rääkisime elust-olust. Tema aga töötas väidetavalt sellise koha peal, et ega ta endast suurt rääkida miskit ei võinud, küll aga oli tema põhi mure ja lause kogu õhtu “Ma tahan, et sa teeksid oma elus neid asju mida Sina tahad teha”?! Peale jalutuskäiku suundusime Veini & Vinesse, kus tegime väike juustuvaagna ja veinikese. Ma tundsin ennast tema seltsis megaveidralt, kui suur rüütel äkki püsti tõusis ja lausus “Sa näid nii pinges kallis, las ma aitan sul lõõgastuda”. Ta konkreetselt haaras mu õlgadest ja hakkas mu õlgu mudima. Terve saalitäis rahvas vahtis mind ja ma olin hetkega näost punane nagu ladvaõun. Kuna ma pidin õhtul sõbrannaga veel peole minema otsustasin sellel hetkel mantli selga tõmmata ja minema minna. Muidugi lisafakt oli see, et terve Vein & Vine aja helistas talle tema ema, et kas pojuke ikka õhtusöögile tuleb, et nemad ikka ootavad ära jne. Rüütel saatis mu ka kenasti linnaliinile ja kui mina kergendatult juba bussiuksi sulgudes hingama hakkasin otsustas suur rüütel ennast nende vahelt nagu ussike sisse libistada ja ütles “Ma saadan su ikka koduni”. Lõpuks sain kavalusega temast lahti, et elan korterikaaslasega ja meil kokkulepe, et külalisi me vastu ei võta. Praegu ma muiudgi naeran selle üle aga see vend helistas mulle veel pikalt ja sõnast “ei” ja “ma ei soovi suhelda” tema aru ei saanud.

    Järgmine kutt oli välimuselt nii ilus nagu Vin Diesel. Musklid üles pumbatud, kiilakas, igati mehise välimusega. Ta tuli ekstra Tallinnast Tartusse. Läksime kuskile välja sööma, härra Diesel tasus arve ja lausus “Kahjuks ma täna Tallinnasse tagasi ei saa minna, mul homme vaja Tartus asju ajda aga mul öömaja küll pole”. Okei, kuna vend saikar välja ei näinud, olime pisut tipsutanud ja mul oli üürikas kaks lahtikäivat diivanit otsustasin ,et olgu, jäägu siis minu juurde ööseks kui tal nii hädasti vaja on.
    Järgmisel hommikul härra Diesel küsis, et kas ma temale ikka hommikupudrukest ka pakun, et temal ema teeb igal hommikul. Mul jäi suu lahti ja ütlesin, et mul ausalt pole külmikus midagi sest ma ei söö väga kodus ja üksi läheb suur osa toidust alatihti halvaks. Peale seda saatsin ta tühja kõhuga enda juurest ära. Ta oli terve eelmise õhtu ja hommiku olnud pigem endassetõmbunud ja rääkis pigem vähe. Olgugi, et meie vahel midagi polnud arvas tema, et meil on kindel suhe tekkimas. Ütlesin talle heaga ja viisakalt, et mina temas oma härra õiget ei näe aga tema ei jätnud rahule. Lõpuks ütlesin, et ilusa fassaadi taha oma rumalust ei peida, mille peale tema solvus ja mu igalt poolt ära blokkis. Aastad on läinud aga härra Vin Diisel on mulle mõnel uuel aastal ikka kirjutanud, et kuidas mul läheb.. Vastuseta ja späm kausta need kirjad minust jäänud ongi. Ja sõbrakutsed kustutan alati ära. Mõneti ma saan aru , et tegemist on katkise inimesega aga mulle lihtsalt ei mahu pähe kuidas sa sõnast “ei” aru ei saa?!

    Minu Romeo peitis ennast aga hoopis kolmandas dates.. Ilus, noor kutt, kes õppis ülikoolis ja kellega jutt klappis ülihästi. Tegime mõne õlle ja ta saatis mu bussipeale. Mõlemad olime nii pilvedes, et magasime mu esimese bussi maha ja suudlesime kirglikult kuni uue bussi saabumiseni.. Koju jõudes valdas meid mõlemaid nii suur eufooria, et ütlesin talle oma aadressi ja tema tuli taksoga öösel kell 2 minu juurde sest me kumbki ei suutnud uinuda. Me tundsime teineterise vastu suurt kirge ja tõmmet ja asjad arenesid kiiremini, kui minu ajuke mõelda. Päris suhtesse me ennast ei tunnistanud, kuid mõned kuud hiljem kutsus ta jõuludeks mind oma vanemate juurde. Otsustasime, et kinke ei tee aga mina ikka proovikivina ostin mingid teatripiletid, ise veel juurdelsin, et kas kinkida 1 või 2 piletit. Minu Romeo ütles aga veidi enne jõule, et kuna ta ei taha kiirustada siis canceldame selle vanemate juurde mineku hetkel ära. Kinkisin talle need kaks teatripiletit ja kadunud ta oligi.. Saabus kaunis jaanuar, teatripäev. Sõbranna ajas oma audi teatri ette ja me istusime toonitud klaasida taga et saada selgust, kellega minu Romeo siis minu raha eest teatrisse läheb. Olin just popkorni ampsamas, kui nägin.. Minu Romeo ühe pika kauni blondiga käsikäes, suitsukonid hambus tulevad.. Blondinka viskas veel juukseid ja keerutas eputades minu Romeo ees. Sõbranna pakkus sellepeale cocacoolat ja ütles, et suva, küll üke saad ja hea et sa vanematega ei tutvunud. Paar nädalat hiljem minu Romeo kirjutas mulle, et igatseb mind ja tahab mind näha, et millal ma tööl olen.
    Ma pole talle tänase päevani öelnud, et ta oli minu Romeo, et ta varastas mu südame ja et ma tean kellega ta mu teatripiletid ära kasutas. Ma jooksin temaga oma uues töökohas juhuslikult korraks kokku ja küsisime lihtsalt vanahea “kuidas läheb” ja jalutasime edasi. Nägin teda viimati 2aastat tagasi, ta oli kaalus kõvasti juurde võtnud ja vältis meelega silmsidet.
    Igastahes tahan ma sulle öelda, hea Mallu, et ära neverever omale Tinderit tõmba. Sealt leiad ainult kõntsa!
    Armastusega, Sinu fänn, kelle 4st dates 3 on siia ära kirjutatud!

  • Avatar
    Vasta Fegu 20. jaanuar 2022 at 17:14

    Tõmbasin Tinderi ja kutsusin ühe noormehe peole, et eelmisest noormehest lahti saada (see on pikk ja keeruline teema). Tinderi noormehega nüüdseks varsti 5 aastat koos, elame koos ja kasvatame kahte koera koos. 👩‍❤️‍👨

  • Avatar
    Vasta Mari 20. jaanuar 2022 at 16:15

    Minul oli ka üürikest aega Tinder ning ühegi kohtinguni ei jõudnudki, sest juba ainult suurema osa matchide jutust hakkas väga imelik. 😀

    Enamasti kuuleb ikka, et Tinder on väga chill ja juhusuhetele orienteeritud keskkond, aga no ma ei tea, mis imemeestega ma seal matchisin, et enamasti algas jutt millegi sellisega, et “tundud piltide ja jutu põhjal mu unistuste naine, nagu alati oled soovinud, tahaksin sinuga rääkida ja kokku saada ja aega veeta ja pilte saata ning teineteisega hinge jagada…”. Nagu, bitch, sa nägid kaht pilti ja lugesid kaht rida ja kirjutad alustuseks sellise jutu, äkki ütled kohe, et tahad mind keldrisse luku taha panna ja mu passi ära võta, et “oma unelmate naiste ikka päriselt omada” (reaalne tsitaat kellegi introst). Nii et no thx, nii clingy jutt peletab ikka kohe alguses eemale. Ja seda oli ikka üllatavalt palju.

  • Avatar
    Vasta Marin 20. jaanuar 2022 at 15:35

    Mu tinderdate algas hästi: ootasin pool h üksi kohvikus kuni kutt kohale jõudis (jõin klaasikese veini seni) ja siis kui lahkusime, et edasi ta sõbra peole minna, kukkusin trepist alla ja kaotasin esihamba(Deit oli kestnud vaid 15min). A nii paar nädalat hiljem kutsus mind ikka uuesti deidile. Selleks ajaks oli mul juba uus hammas kah 😀

  • Avatar
    Vasta Mammu 20. jaanuar 2022 at 15:12

    Tinderi seiklustest võiks teha reaalselt eraldi raamatu. Küll on tüüp öelnud, et on ca, 1,8 m pikk, aga kokku saades on olnud lühikene jupats, vanaemadega elavatest meestest ma enam isegi ei räägi. Tundub, et kõik elavad vanaemadega. Üks tüüp saatis auto kasutuse eest arve (kütusekulu ja autokasutus). Sitta leidub seal rohkem kui tahaks, aga samas on mu tutvuskond kujunenud väga meeldivaks justnimelt tänu ühele tindermatchile. Seega olen ilmselt elu lõpuni natukene tinderile tänulik, et see äpp pani puuduva pusletüki omale kohale.

  • Avatar
    Vasta Mari 20. jaanuar 2022 at 14:58

    Ma läksin ükskord deitile ja noormees viis mind McDonaldisse “sööma” ja tellis drive inis meile mõlemile pudeli vett 😅

  • Avatar
    Vasta Eleri 20. jaanuar 2022 at 14:47

    Kasutasin tinderit koguaeg 🙄 kohtasin mingit kutti, käisime kaks korda väljas ja ss otsustas tinder mu konto ära blokkida. Kuu aega hiljem tuli meelde et mingi kuttiga suhtlesin. Otsisin ta fb-st yles. Tuli välja et ta põrutas ära välismaale tööle. Aga mingi klapp temaga oli nii et jäime netti teel suhtlema. Viis kuud hiljem tuli ta tagasi, läksime suhtesse ja nüüd kohe kohe saab kolm aastat koos oldud. ☺️☺️

  • Avatar
    Vasta Ani 20. jaanuar 2022 at 14:19

    Kui ma veel vallaline olin, siis ikka sai igast nalja.
    Koige meeldejaavamad.

    1. Meesterahvas oli maininud, et tal pikkus 175 mina ise 173. Kui kokku saime no hea, kui ikka 160 oli . Aga nuh muidu tore, et ymber ka ei keeranud kohe 🙂 SUUR VIGA.
    Tegime 1 dringi (ta vottis 0,5l olle). Tuli valja peale tema esimest lonksu, et kui ta raagib, siis no sylge lendab ja mida edasi joob, seda rohkem sylge ja seda valjemaks ta laheb. Millegi parast mulle see mitte ei sobinud :Dja kaitsin end joogimenyyga ja istusin veidi korvale. Kui dringid tehtud jatsin raha enda oma eest tanasin 15 minuti eest ja lahkusin.
    Koju joudes pesin end kauem kui tavaliselt ja nagu sai koige tugevama maski too ohtu,
    Meesterahvas kirjutas mulle hiljem tinderis, et tal oli nii tore ja kutsus uuesti valja. Ytlesin viisakalt, et pole huvitatud.

    2. Tore meesterahvas tinderi vestluses, saime kohvikus kokku. Tellisime kohvid ja siis u 30 minutit raakis ta oma eksnaisest ja probleemidest kuna neil yhine laps. Ma sain vaevalt 2 lauset oelda. Peale kohtumist u tunni parast kirjutas, et tal oli nii tore…
    Ma ei pidanud vastu ja soovitasin psyholoogi juurde minna, kyll kallim aga vist saab rohkem aidata kui mina. Sain vastuseks, et olen tyypiline ylbe naine, kes arvab endast liiga palju ja vaga heal arvamusel endast ja ainult raagig endast 🙂
    soovisin talle ilusat paeva ja blokkisin ara )

    3, Drink toreda meesterahvaga, koik laks ilusti kohtingu ajal. Saime baarist valja ja pidime minema erinevates suundades.
    Kallistasime ja ma hakkasin minema, ta peatas mu ja teavitas, et ma ta eluarmastus ja lopuks on ta mu leidnud. Ma siiralt arvasin ta teeb nalja. rohkem me ei nainud kunagi 🙂
    kusjuures kuna elan valismaal, kus vaga palju rahvuseid, siis ausalt hirm oli nahas, et asi lootusetu. Moni date parem kui teine, aga paris palju vaga creep’isid.

    aga loppkokkuvottes mu elukaaslane ka leitud tinderis ja me 3 aastat koos 🙂

  • Avatar
    Vasta B 20. jaanuar 2022 at 13:41

    Kas sa facebooki deitimisest oled ka midagi kuulnud? Endal profiilil mitu korda seda pakutud aga pole teinud, pärast kuidagi sõpradele näha või seinal😆 Tinderist nii palju et lugusid 50/50 olnud. Võid sattuda imeliku inimese otsa aga samas tean ka neid kes tõesti sealt kellegi hea leidnud. Eks ole nii nagu päriseluski- kui ei proovi, ei saagi teada 😁

  • Avatar
    Vasta Leevi 20. jaanuar 2022 at 13:36

    See Tinderi tüüp, kes muidu normaalne, aga vanaemaga tema korteris elab, palub kuss olla ja tema surma ootab, on vist poole maailmaga kohtingul käinud 😀 Igal pool kuuleb samast tüübist täpselt sama kohtingustsenaariumit. Jääb mulje, et pigem linnalegend…

  • Avatar
    Vasta K 20. jaanuar 2022 at 13:34

    Mul tinderiga mõned lõbusad lood. Või noh, jah… Mingi kuus-seitse aastat tagasi need aset leidsid, rohkem pole sinna oma äppi oma jalga tõstnud. Üksi elan siiani. Tegelt on täitsa chill. 😀

    1. Jutustasin seal siis mina ühe mehega, tundus täitsa tore. Pidime kokku saama, et teatrisse minna. Sätin mina end mitu tundi. Otsin sobivat kleiti, saapaid, teen meiki. Polnud ammu kellegagi väljas käinud ja mõtlesin, et äge, pingutan veidi. Aga mul selline kiiks, et enda maja juurde mina ei taha võõraid. Igaks juhuks. Valetasin tüübile aadressi. Et no, kohtume teise maja juures. Mine tea, äkki on mingi sarikiller või midagi muud toredat. Tuleb siis tema. Keset talve. ATVga. DRESSIDES. Seisan mina nagu jobu, kontsad all, lühike kleit seljas, mantel peal ja käekott näpus. Tema lausub: “Ma ei ole nagu kõik teised, ma olen erilisem.” Ma siis teatasin, et kuule sorri, mulle just meenus, et ma tegelikult pidin hoopis ühte teise kohta täna minema ja läksin minema. Ootasin maja nurgal, kuni tüüp leegid tegi ja jalutasin oma koju. Poolel teel tõmbasin vennale bloki peale. Olgu siis eriline. Aga olgu omaette. Dressides teatrisse. ATVga. Ok!

    2. Oli üks mees, kellega olin pikalt lobisenud, aga kokku veel saanud polnud. Tundus ka tore. Sattusin siis sõbrannaga lobisema. Tema räägib, tal tinderis mingi täiega hot tüüp kirjutab pi-de-valt. Näitab pilti. Sama mees, mis mul. Näitasin siis enda vestlusi. Panime need kõrvuti. Täitsa okse. Suhteliselt üks ühele tekst. Ja kinnitus: “just sina meeldid mulle, ma ei suhtle siin kellegi teisega.” No, tore. Teeme proovi! Hakkasime mõlemad siis talle kirjutama. Sõbranna leppis kohtumise kokku, ma pakkusin sama päeva-aega. Tüüp mingi, a kuule, ma ei saa, ma pean siis EMAGA arsti juurde minema. Et teeme tund hiljem või varem. Vastasin, et valetada pole ilus, head aega ja kena elu. Seejärel kirjutas ta kohe sõbrannale. Et kas sobiks talle ehk mõni teine aeg, et tal siis vaja korra ootamatult ära käia. Sõbranna ütles, et jaa, pole probleemi. Kohe tuli mulle kiri. Et kuule, ema ikka saab ise käidud, aeg sobib. Ütlesin, et pole enam huvitatud. Seepeale kirjutas ta sõbrannale, et kle sorri, ma ikka tuleks esialgu kokku lepitud ajal. Sõbranna vastas, et tead, ma siin mõtlesin, et ma tegelikult ikka ei viitsi. Nii ta mõlemast ilma jäi. So sad! 🙂 Loodetavasti ema tal ikkagi terve oli ja on.

    Olid ajad. 😀

  • Avatar
    Vasta Mailis 20. jaanuar 2022 at 13:28

    Ma tõmbasin ka omale 2020 a lõpu poole appi alla aga küll Badoo 😀 , 1 dets kirjutas mulle üks tüüp mõtlesin et mis seal ikka, vastan siis viisakusest, kirju sain palju aga ega ma 4kuuse kõrvalt väga huvitatud ei olnud . Tahtsin aind näha mis toimub 😂
    Nüüd lõppkokkuvõtteks 1.01.22 sai meil aasta ja mai lõpus sünnib meile poja perre 3 tirtsu keskele 😍

  • Avatar
    Vasta K. 20. jaanuar 2022 at 13:25

    Vahelduva eduga on mul ka tinder olnud. Kõige eredam mälestus praeguse abikaasaga, kellega kohtudes esmamulje oli wtf, kuhu ma end seganud olen, aga tunnikesest max sai hoopis hommikutundideni koosolemine ja armumine. Aga see oli ka väga äge.
    Kehvadest jällegi: üks kutt tuli kohale, olles aru saanud, et ma veits suurem, aga mitte väga ülekaalus leidis kohe vabanduse, et töölt helistati. Vend konkreetselt tuli kohale et öelda, et ta ei saa ikka deitida. Vähemalt viisakas ja ei kadunud ära.
    Teine juhtum. Oli kokku lepitud date ja käisime ka. Wow mis klapp, kõik oli tore ja ilus. Ta lubas järgmine päev mind uuesti välja viia, sest ma nii tema masti inimene. Well ta ghostis mind ja paari kuu pärast kirjutas ja vabandas. Ja siis ghostis jälle. Ja nii mitu korda. 😂😂
    Kolmas. Kutiga jutt jooksis ja otsustasime kokku saada. Kuradi päkapikk. Mul veel kirjas et ole vähemalt 180cm pikk, sest ma pikk. Ja ta lootis ka veel midagi. No ja siis ta hakkas kahtlast juttu ajama.
    Neljas. Saime mingi vennaga kohvikus kokku ja damn, ma olen imelikke inimesi näinud aga sellist küll mitte. Jutt ja kõik oli nii kahtlane. Sõbrannal lasin endale helistada, 10 palli süsteemis 10 häire. Ta konkreetselt nuttis mul telefoni otsas. 😂😂😂 Hästi näideldud. 😃

    Neid näiteid oleks veel ja veel. Aga kõike ei viitsi kirja panna. 😂

  • Avatar
    Vasta seesam 20. jaanuar 2022 at 13:23

    Head Hausmat!

  • Avatar
    Vasta Vaike 20. jaanuar 2022 at 13:15

    Minu arust on Tinderis kõike, korralik läbilõige ühiskonnast. Need mehed, kellega deidile olen jõudnud, on minu arust kõik normaalsed inimesed olnud. Lihtsalt, kas pole tekkinud seda midagi või siis pole see tekkinud vastastikkuselt või siis on mõne aja pärast vaibunud. Mul oli muidugi ka reegel, kui seal kondasin, et paremale lükkasin vaid nende seast, kellel oli enda kohta midagi kirjutatud (ja see kirjutatu minus huvi äratas).
    Minu kõige eredam mälestus sealt on väga leebe. Kohtinguni see asi muidugi ei jõudnud, aga tore oli teada saada, kuidas minu erialal asjad tegelikult käivad ja seda Brüsselist suunatakse. 😀

  • Avatar
    Vasta Anneli 20. jaanuar 2022 at 13:05

    See oli muidugi juba aastaid tagasi, aga ka tinderdasin. Kõigepealt tutvusin ülimalt ägeda inimesega, kõik tundus viimase peal olevat, oli minust natukene vanem ja tal oli ka juba laps eelmisest kooselust, see isegi läks suhteni välja kuigi nägin koguaeg ohumärke, aga venitasin ise koguaeg piire, et noh ma mõistan asja valesti. Küll ma pidin tema sunnil küüned endale panema, sest ilus on kui naistel on pikad küüned, küll ma pidin ripsmepikendused panema, mis siis et olin ise alles ära võtnud, sest mulle sobisid need väga hästi. Küll ma pidin kehakaalust 5 kilo maha võtma, sest ma teadsin ju isegi, et see 5 kilo on ülearu. Ja naiselik naine kannab kõrgeid kontsi, kuuletub väljas olles mehele, astub ja räägib nii nagu mees tahab. Ja viimaseks piiriks vist minu jaoks sai see kui ta teatas , et kui ma tahan temaga kokku kolida, siis ma pean kõiki asju tegema täpselt nii nagu tema tahab, sest see kodu on tema oma. Siis oli piir, ma rohkem ei lasknud endale midagi öelda, vaid panin end riide võtsin enda asjad ja andsin tal loa teha enda asju nii nagu tema tahab teha ilma minuta. Loomulikult täna ma saan aru ja sain juba varem aru, et neid piire poleks tohtinud üldse lasta nihutada, aga ta oma iseloomult ja jutu poolest oli ülimalt võluv ja võibolla see oligi, millest ma kinni hoidsin. 😀 Kuid teine tüüp oli hoopis nagu vastand oma erandiga. Suht pikalt suhtlesime veel kuniks ka temas selline omandi või käsutamise kihk välja lõi. Ehk sel ajal ma käisin koolis esmaspäevast reedeni ja nädalavahetustel olin ühes baaris piletikassas tööl. Ja suht kohe tutvumise esimesel nädalavahetusel ta tahtis tulla mulle tööjuurde, siis ma kohe ütlesin, et see pole selline tavaline klubi vaid rohkem suunatud samasoolistele kuigi seal ka käis väga palju heteroid, aga suurem rõhk oli siiski samasoolistel. Alguses tundus, et see tüüp oli üsna mõistlik ja kuidagi ei teinud sellest mingit numbrit ehk aktsepteeris inimesi igasuguseid. Ja siis ta otsustas, et ta ikka ei tule. Siis uuris veel, kas mõni naine lööb mulle külge ka seal ja nii. Ma nagu ei osanud sealt midagi välja lugeda, et ta kuidagi eelarvamusega või nii, aga rahustasin teda et keegi ei löö külge, et nad võivad ju üritada
    aga nad aktsepteerivad Sinu ei sõna ja kui keegi muutub liiga pealetükkivaks, siis mul on turvamees kõrval, kes saadab nad tagasi peole või koju, vastavalt kuidas klient käitub 😀 Aeg lendas ja suhtlus jätkus ja mulle tundus, et kõik räägivad kummalistest tinderi meestest/naistest, et mul vist vedas, sest meil oli tõesti väga hea klapp ja sümpaatia. Kuniks ühel nädalavahetusel kui tööl olin ja ta kirjutas mulle, et kas ma olen jälle tööl jne. Ja ta teatas siis mulle, et kui ma tahan temaga edasi suhelda siis ma pean sealt töölt ära tulema, sest tema arvates kui ma sellises kohas olen tööl, siis mulle võib mõni naine rohkem meeldima hakata kui tema 🤦‍♀️ Sel hetkel ma tundsin, et ma tahaks päriselt appi karjuda 😂 Loomulikult ei tulnud ma ära, sest see oli mulle väga hea teenistus kooli kõrvalt ja sellega lõppes meie suhtlus. Täna ma seal enam ei tööta ja mul on elukaaslane, keda ma tinderist ei leidnud, vaid tutvusin seal samas baaris ja täitsa meesterahvas 😂 Siiamaani ajab naerma, et ta ei kartnud, et mõni mees silma peale paneb, aga kartis naisi 😀

  • Avatar
    Vasta J.T 20. jaanuar 2022 at 13:05

    Mina leidsin omale suurepärase mehe Bumblest. Muidugi enne pidin kokku saama ka mitte nii suurepäraste meestega.
    Üks kutsus parki istuma ja olin nõus. Teel sinna ta helistas ja küsis, kas paar ta sõpra võivad ka tulla, chillime niisama kõik koos. Olin nõus. Jõudsin kohale ja need sõbrad olid tal konkreetselt tavalised pargi parmud. Olin siis veidi aega nendega viisakusest. Seejärel nad läksid kuskile sõbra juurde videomänge mängima ja ta kutsus mind kaasa. Loomulikult ma ei läinud. Kutt üritas veel paar korda välja kutsuda aga sinna see jäi. 😀

  • Avatar
    Vasta Tinder 20. jaanuar 2022 at 13:00

    Suvel hakkasin tinderis ühe kutiga kirjutama, mõlema “unistuste match” , aga peale mida ta mainis, et tegelikult tegi nalja pärast tinderi ja otsib sõbrale prutat, proovis mind ka sokutada, aga lõpuks kui kokku saime siis esimesest minutist hea klapp ja juba üle poole aasta koos 😆 Ma olin ka see, kes Tinderi tegi ja kustutas ja jälle tegi, sest no niii igav oli🤷‍♀️ Viimane tõmbamine tasus ära 😀

  • Avatar
    Vasta H 20. jaanuar 2022 at 12:55

    Tinderit pean küll aind kiitma, sest ma oma härraga juba 5a koos, kellega seal jutule saime. Mulle oli ta muidugi ka päriselus silma jäänud korra, sest tal selline amet, mis püüab pilke, aga seal sai jah see jutt alguse, sest jumala eest ennem suren, kui lähen esimesena mehega juttu tegema kusagil tänaval 🤣

  • Avatar
    Vasta Evelin 20. jaanuar 2022 at 12:46

    Ma olen kokku vist umbes 10-l Tinder deidil käinud. On olnud väga toredaid ja tavalisi ja ka väga veidraid. Mina ei ütleks, et Tinder üdini õudne koht on. Olen seal väga toredate inimestega suhelnud. Ühe kutiga saime deidil aru, et romantilist tõmmet meil siiski pole, aga inimestena üksteisele meeldime ja oleme siiamaani head sõbrad ja suhtleme.
    Aga kui rääkida veidratest deitidest, siis ilmselt see, kui leppisime kokku, et läheme mere äärde jalutama ja kutt tuleb mulle autoga järele. Astusin majast välja esimene red flag, tüüp oma lontis dressides ja nokamütsiga kimus auto juures suitsu. Ok, pole hulle, vaatame. Teen autoukse lahti ja…aa, sa võtsin sõbra ka kaasa?…Nagu, kes võtab deidile sõbra kaasa?!? Ok, istusin siis autosse, sest asi hakkas mulle juba nalja tegema. Viisakusest vestlesin sõbraga ka, kes muidu oli sama üllatunud kui mina, sest temale oli öeldud, et lähme korra linna, deidist ei sõnagi. Natule jalutasime ja siis läksime kusagile lihtsalt istuma ja juttu ajama. Terve selle aja istus tüüp, kes mind deidile kutsus, täiesti vait ja scrollis telefoni, mina rääkisin ta sõbraga, kes oli meeldiv ja viisakas. Mingi hetk deiditüüp ütleb sõbrale “kuule, ma pean korra ära käima, tunnike läheb, jää sa siia, tuleb järgi” (wink- wink). Sõber jumala segaduses, et ei ma tuleb ikka ka ära, ole normaalne. Kemplesid seal tükk aega kuni ma ütlesin, et saan aru küll, et ta üritab oma sõpra minuga kahekesi jätta teatud eesmärgiga. Lõpuks, et see komöödia ikka lõpuni viia, ütlesin, et mingu siis käigu ära ja ma võin ta sõbraga juttu ajada. No läkski ära, paari tunni pärast hakkas sõber talle helistama, et davai, tule järgi nüüd. Siis hakkas häma, et ei saa tulla. Ilmselgelt arvas, et ega mul siis muud üle ei jää kui sõber ööseks enda juurde võtta, elas linnast väljas ja bussid enam ei käinud. Järele tuli ta sõbrale alles siis, kui ma õpetasin, et öelgu, et mul viskas täiega üle, olen jumala vihane ja tahan temast lahti saada. Kui õhk puhas, siis viisaka inimesena kirjutasin deiditüübile Tinderisse, et ma teen nüüd unmatchi, sest mingit klikki meil ei tekkinud. Puänt oli parim, sest tüüp küsis “aa, seksi ka ei saa siis v?” Ee, EI, sa läksid minema ju! Ega selle sõbraga mul ka muud klikki ei tekkinud kui et oli suht meeldiv vestlus. Ma siiamaani naeran, kui meelde tuleb.

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. jaanuar 2022 at 12:24

    Kes(v)amärjuke on õlu 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 12:34

      krt, ma arvasin et see alksi koodnimetus 😀

      • Avatar
        Vasta Toktor vassiljev 20. jaanuar 2022 at 21:26

        Kesvad on murdes oder. Kesvamärjuke on seega odrajook (õlu).
        Kesa on suveks sööti jäetud põld, kuhu tavaliselt külvatakse sügisel. Kesapõllul ei kasva midagi peale vähese umbrohu.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. jaanuar 2022 at 12:23

    5 aastat tagasi mõtlesin et ah käin ühel deidil selle tüübiga. 5 aastat hiljem ikka koos. Niiet mina saan tinderit ainult kiita))

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 12:34

      Võib ka nii juhtuda 😀

  • Avatar
    Vasta Kreete 20. jaanuar 2022 at 12:19

    Ma käisin kunagi ühel tinderdeidil, kus kutt, pildi ja konto järgi nägus ja intelligentne, oli emmega elav maxnohkar. Naisega polnud vist kunagi rääkinudki, otsa ei julgenud vaadata ja sõna otseses mõttes näris oma nukke. Võtsime pudeli veini, jõi ühe klaasi ja siis hakkas imelikult puterdama. Sain aru, et ta pole vist üldse kuskil sotsiaalses keskkonnas eriti käinud ja klaasike hakkas ka pähe. Pidin nagu pojakest lohutama, tõin talle kannu vett ja jõin ise veini edasi.

  • Avatar
    Vasta KL 20. jaanuar 2022 at 12:18

    Kõige eredamalt meelde jäänud kuju, kelle matchi otsa tinderis sattusin, oli kutt, kes soigus ainult sellest, kuidas tahaks minuga koos kanepit ja opioide teha ja siis kaisus vedeleda ja igasugu nilbusi teha, sest “usu mind, nii on palju mõnnam” ja minu keeldumisest aru ei tahtnud saada. Ta sai üsna kiirelt unmatchi ka.
    Paari aasta jooksul sai ikka igasugu kaadriga suheldud ja nüüd aastaid hiljem tagantjärgi mõeldes saan aru kui madala enesehinnanguga ma toohetk olin (mitte et see praegu laes oleks), aga siis olidki nõus niiiiipalju oma latti alla laskma ja igasugustega suhtlema, mitmetega ka põgusalt kohtuma, lihtsalt et oleks keegi.
    Muidugi, ma olen see erand, kes leidis omale sealt ka selle ühe normaalse, kellega tänaseks 3.5aastat koos oldud juba. (Üks sõbranna on tinderimatchiga abielus ja teine kihlatud, seega selle üldiselt sogase vee seest on õnneks võimalik ka pärleid leida)

  • Avatar
    Vasta Piip 20. jaanuar 2022 at 12:07

    Kui Tinder ei meeldi on võimalik proovida alati Facebook datingut. 😀
    Ma olen oma Facebooki dating matchiga juba üle aasta koos. 😀

    Niiet, kõik on võimalik.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 12:15

      Ma kuulnud jah, et see kena koht, aga endiselt, ei ole veel huvi proovida 😀

  • Avatar
    Vasta Kapsas 20. jaanuar 2022 at 12:00

    Mul kõige huvitavam deit, kestis paar minutit 😀 me jõudsime selle aja jooksul tohtutult tülli minna, niiet ma saatsin ta minema ja mitte kunagi enam ei suhelnud. Ta tuli põhimõtteliselt 100km kauguselt õhtul ainult minu pärast, sai ilusti tagasi sõita.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 12:15

      haha, mille peale tülli läksite 😀

    • Avatar
      Vasta Krr 20. jaanuar 2022 at 12:26

      Ma tahaks ka teada, kuidas või mille peale sai võõra inimesega kahe minuti jooksul tülli minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 20. jaanuar 2022 at 11:57

    Üks kõige meeldejäävamaid tinderifeile mitmetest on järgmine. Olen alati olnud inimene, kes pigem saab varem kokku ja vaatab inimese päriselt üle kui see, kes kuid räägib ja siis kokkusaades pettub. Ehk siis loo peategelasega olin suhelnud mõnda aega (täpselt ei mäleta aga usun, et umbkaudu 1-2 nädalat) ning sain siis kutse esimeseks kokkusaamiseks kinno. Kinno mineku vastu polnud mul kah midagi, kuigi ise esimeseks deidiks seda ei valiks. Saime kokku, jalutasime kinno ja siis võis nali pihta hakata. Kuna tema kutsus mind, eeldasin, et härrasmehena teeb tema piletid välja (mul ei olnud ise pileti ostmise vastu absoluutselt midagi). Ja kui aeg jõudis piletite ostmiseni siis palus tema viisakalt, et ma esimesena pileti ostaksin. Peas ketras juba mõte, et okei, ehk peaksin juba talle ka siis ise ostma. Ostsin ära ja tuli tema kord, kui ta kuulis pileti hinda (oli midagi 5€ kanti, kui õigesti mäletan) läks ta näost punaseks ja ütles, et peab ühe kõne tegema. Mõne hetke pärast tuli tagasi ja kui makse mitmel korral ikka ebaõnnestus, ütlesin, et pole hullu, ostan siis ise selle sulle. Kuna mul oli juba enda pilet näpus filmile ja üksi sinna minna ei viitsinud seda vaatama siis ostsin talle kah pileti ära. Saali poole jalutades, trepist üles minnes jäi ta aga äkki seisma ja vaatas mulle tõsiselt otsa. Mõtlesin, et mis siis nüüd. Jäin siis talle otsa vaatama kui tuli temalt lause “Ma tean, kuidas ma saan sulle tagasi maksta”. Peast käis juba erinevaid olukordi läbi ja lõpuks küsisin siis huvipärast, et kuidas siis? Ja vastuseks tõmbas ta taskust välja taaratšeki ja ütles “näe, mul on siin taaratšekk, saan selle sulle anda”. Ja sellest hetkest edasi, ei suutnud ma enam kordagi tõsine olla tema poole vaadates. Terve filmi aja vaatasin ekraani poole, sest korraks tema poole pilku keerates, naersin jälle kõht kõveras. Etteruttavalt mainin ära, et taaratšekk jäi temale, ja peale filmi läksime mõlemad oma koju ja peale seda enam suhelnud ei ole (tema kustutas mind igalt poolt ära, ilmselt oli liiga piinlik). Ma siiani vahel igatsen neid huvitavaid deite, nendele sattudes saad aru, kui paju erinevaid mehi siin maamunal ikka eksisteerib.

  • Avatar
    Vasta M. 20. jaanuar 2022 at 11:49

    Mul kõik need 3 korda, kui Tinderi äpi alla tõmbasin (ja siis kohe ära kustutasin), tulid minumeelest mul kõik Soome mittekõigeheledamanahalised ette (sest et raadius 100km oli Soomele piisavalt lähedal) ja ülejäänud valik oli ikka väga kesine. Mitte, et ma ka mingisugune printsess oleks siis eksole. Aga noh lõualotist alt ülesse pilte tehes ja mitte naeratavate meeste vahel on raske valida (soe soovitus oleks meestel leida keegi, kes pildi teeks, kui ise ei oska ja krdi NAERATADA ka mõnel neist). “Parim” kogemus oli, kui sõbranna mees tuli ette ja siis see solvuka maha pani, et ma ta minema svaipisin… *facepalm*

  • Avatar
    Vasta Tihane 20. jaanuar 2022 at 11:45

    Haha, selliseid normaalseid tinderi feile on ikka olnud küll ja veel.
    Aga ma jagan sinuga hoopis veits teistsugust lugu.
    Sain tuttavaks ühe kutiga tinderis (aastaid enne kui päriselt suhtlema hakkasime ja üksteist nägime) ja vahetasime mõned laused. Ka järgmisel päeval vahetasime veel mõned laused. Tal oli kaks last ja naine kodust minema pannud (juba korduvalt) ja sel hetkel oli vaba ja vallaline, mina olin ka lahku läinud suhteliselt hiljuti ja ka eelmisest suhtest laps ja tegime plaane et võiks lastega koos kuskile mängima minna mingi päev. Juba siis ma vaatasin välimust ja tema iseloomu (jutu põhjal ja kuidas lastega on jne) et ma tahaksin ise tema tolleaegse naise asemel olla. Noo läks siis paar päeva mööda ja naine oli koju tagasi kapanud ja mees tinderist läinud ja nagu kord ja kohus lõpetas ka minuga suhtluse.

    Ja sinnapaika see jäi, kuni ükspäev.. paar aastat hiljem.. juhuslikult minu õe kaudu hakkasime jälle suhtlema, oh üllatust, naine oli jälle kodust minema pannud teiste juurde ja mees üksi. Seekord oli siis lahkuminek lõplik.. hakkasime suhtlema ja kolm aastat hiljem oleme abielus ja meil on üks ühine laps ja mu soov olla ise see naine tema kõrval, läks täide ja tänaseni on ta selline mees, mis mulje ta mulle alguses endast jättis 🙂 🙂

    Aga ma olen nõus, et tinderist seda ühte pärlit teiste lollide seast leida peab ikka kõvasti aega ja kannatust olema 😀 😀

    Üks praegu mis meelde tuleb naljakas deit tinderist.. hakkasime jutustama, mõlemal oli igavust jalaga segada, mõtlesime et saame siis kokku ja lähme sõidame autoga natuke ja ajame juttu.
    Saime kokku, ja umbes 5minutit kui autos koos olime, läksime nii tülli ära mingi exide teema üle vaidlemisega, tegime ühe piinliku 10minutilise tiiru, viis mu koju ära ja rohkem ei rääkinud me kunagi haha 😀

  • Avatar
    Vasta Mirjam 20. jaanuar 2022 at 11:38

    Minu Tinderi-kogemus oli kunagi, kui tütar oli 3-aastane ja käis lasteaias. Tegin konto ja samal päeval svaipis mind kaks mõmmikust abielus pereisa, kelle lapsed minu omaga samas rühmas käisid (nagu what?)
    Järgmisel päeval oli imelik tunne last rühma viies aga sain kiiresti aru, et ainult mina olin see, kellele see olukord weird tundus 😀 Kustutasin konto ära 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 11:43

      Issand kui awkwaaarrd 😀 See oleks mulle eriti awkward, sest mul on nii halb nägude mälu, et ma ei teaks iial, kes on kuskilt tuttav v mitte 😀

    • Avatar
      Vasta T. 20. jaanuar 2022 at 13:30

      Mis mõttes nemad svaipisid, seda ju ei näe, et kes sind on kuskile svaipinud? Vb sulle näitas neid esimesena? Selleks, et match tekiks, on vaja, et ikka sina ka neile positiivse hinnangu annaksid 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 20. jaanuar 2022 at 11:29

    Ma paaril tinderideidil ikka elus käinud, aga mõni oli ikka naljakam kui teine. Kuna olen suhteliselt pikk tüdruk, siis tinderis pigem üritasin piltide järgi mitte neid just kõige lühemaid kutte swipe’da. Ühega jutt kuidagi jooksis ja siis ta kutsus mu välja minigolfi mängima. Mõeldud tehtud. Suvisel ajal peale tööpäeva läksin siis kontorist välja ja kutt astus autost välja vastu….. ja ta oli mulle konkreetselt natuke alla õlgadeni 😀
    Mul pole vahet, kui kutt on sama pikk või natuke lühem, aga no nii lühike oli ikka suht naljakas. Selline tunne nagu oleks mõne lapsega kuskil väljas 😀
    Safe to say, et rohkem deidile ei läinud me.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 11:33

      See pikkuse teema on mul ka täiega. Ma ei ole küll ise super pikk (169), aga ma ei kujuta ette ennast mingi tüübiga, kes oleks minust ainult paar cm pikem. Endapikkust või veel lühemat ei vaataks ma vist never-ever! Aga no kuidagi imelik oleks inimeselt kohe esimese asjana küsida, et ouuu, pikk sa oled. Pildi pealt ma küll ei oskaks aru saada 😀

    • Avatar
      Vasta K 20. jaanuar 2022 at 12:25

      Ma olen ka suhteliselt pikk (178cm) ja Tinderis pole olnud, aga 2020 sügisel tegin Facebook date’i konto. Seal vältisin endast lühemaid ja endapikkuseid mehi, sest mees peab ikka pikem olema ju. Eksid on ka 200cm ja 196cm. Jutt hakkas jooksma ühe tüübiga, kes oma pikkust polnud märkinud. See oleks ju võinud olla märk, et tõenäoliselt lühike. Pärast tuligi välja, et on 168cm. Esimesed kaks deiti tundsin, et pikkusevahe on awkward ja et midagi romantilist siit ei tule, aga et omavaheline läbisaamine on hea ja sõbraks võiks ju jääda. Kolmandal deidil ta sulatas mu üles ja läks nii, et 2021 oktoobris kolisime kokku. Nii et nüüd ongi elukaaslane 10cm lühem kui mina. Kohati tundub imelik allapoole kallistada ja suudelda, aga pole midagi teha, enda pikkust valida ei saa ju. Mõnikord ta ise põeb ka oma lühiduse üle ja on öelnud, et hea meelega oleks 10cm pikem. Ikkagi olen häpi, et ta leidsin. Nii palju ilusaid mälestusi möödunud suvest. Ja spuunib palju paremini kui kahemeetrine eks 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 12:33

        ei muidugi pikkust valida ei saa ja kui vaibib, siis vaibib, pole miskit teha 😀

        • Avatar
          Vasta Iiris 20. jaanuar 2022 at 15:06

          Mul tuli kohe meelde sõbranna, kes on ise 190cm ja mees on ka mingi 168cm – aastaid koos ja pole häda midagi 😀

  • Avatar
    Vasta Tinderella 20. jaanuar 2022 at 11:19

    Minu kõige “huvitavam” tinderideit oli jalutuskäik, mille lõpus noormees täiesti lambist teatas “Ma tahaks pagulasi kuulipildurist lasta”
    Pärast mu šokeeritud näo nägemist ta natuke kohmetus ja “parandas” oma sõnastust, öeldes “Ei no võibolla mitte kuulipildurist lasta, aga tahaks neid lihtsalt lintšida”
    Pärast seda sai deit kiire lõpu. 😃
    Hiljem, kui ma ta kirjadele ei vastanud, ta solvus ja kirjutas “Sorri et ma veits mingi hitleri mulje jätsin”

    Eks neid pärleid ole veel olnud, aga see kõige ehedamalt meeles. 😃
    Sõbrannale nt kutt tõi mandariine ja pärast palus tal 50 senti nende eest maksta, et noh kahepeale ostetud. 😃

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 11:24

      Esiteks 100 punkti sulle nime eest 😀 Aga see ongi nii haige, et mõtle, tutvud toreda mehega ja siis saad aru, et maailmavaated on NII erinevad. Pärast ongi mingi homofoob või rassist ja ma ei suudaks sellise asjaga diilida 😀 Muidugi 50 senti mandariinide eest maksta ka nagu ei tahaks 😀

      • Avatar
        Vasta Keegi 20. jaanuar 2022 at 12:02

        See Tinder on üks õudne koht 🤢
        Esimene kogemus tinderiga oli aasta tagasi, kui hakkasin ka enda arust väga normaalse inimesega suhtlema.. isik elas Soomes ka tundus väga hea ja tore mees. Tuli külla ja asjad arenesid nii, et tekkis suhte moodi Värk.. aga üsna ruttu sai selgeks , kes isik tegelikult on. Manipuleeriv alkoholiga liialdav olevus. Ja nii ma ta pikalt saatsin juba suvel. Kuid ei oska nutta ega naerda siiamaani käib ajudele. Helistan/kirjutab omaette teeb vestlust sest ma ei vasta. On korduvalt mu sõbrannadele kirjutanud .. isegi mu eksile 🤦 nüüd alles hiljuti kirjutas ühele noormehele kes mind Instagramis komnteeris, et jätku mind rahule jne .. ja maniakaalselt tüütab mu tuttavaid messengeris kirjutades ja helistades 🤦
        Aga.. vähe humoorikat teemat ka. Ega see ei takistanud Tinderit tagasi tõmbamast, aga eesmärgiga vaid lihtsalt kellegagi lolli juttu ajada.. kuid ükskord olles sõbrannaga rohkem kui vintis ja kaks tüüpi kellega sai suheldud oldi sõbrad ja sama hetk ka koos(ise nad ei teadnud kumbki et mõlemaga suhtlen) tekkis mõte et kutsume välja suitsule. Ja kohale jõudes see noormees kes tundus pildilt väga pikk , siis autost välja astudes kadus auto taha ära ja meil sõbrannaga mõlemal oli sama mõte et kus päkapikk siia sai 😂 aga kahjuks üks kellega sai rohkem suheldud osutus selleks kepijukuks.. kui oli mind terve öö moosinud ja lõpuks aru saanud, et ei lähe asjaks läks koju ja siiani ma temast enam kuulnud ei ole 😂 Teise noormehega oleme, aga päris head sõbrad 😀
        Ja veel mis meenub.. kuidas üks pärast põgusalt juttu tahtis juba külla tulla ja ehk luban ta siis ka pessu ja pesen ta riided ära sest tal endal pole pesemisvõimalusi. 😂😂

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 12:15

          hahha, see lõppp! See oleks olnud mina kuu aega tagasi 😀

        • Avatar
          Vasta Evelin 20. jaanuar 2022 at 13:01

          Minu üllatuseks mehed, kellega Tinderis suhelnud olen , kas tarbivad alkoholi väga vähe või siis üldse mitte, enamus ka ei suitseta. Mõni väga üksik on sattunud, kellele meeldib ikka korralikult napsutada.

    • Avatar
      Vasta Toktor vassiljev 20. jaanuar 2022 at 21:31

      Kuulipildur on isik, kes opereerib kuulipildujat. Kuulipildurist ei ole võimalik lasta palju midagi peale kuse.

  • Avatar
    Vasta ihhhi 20. jaanuar 2022 at 11:18

    Ma ka siin värskelt vallaline (20 päeva) ja masendushetkedel tahaks eksiga rääkida või siis tinderi tõmmata, aga siis tuleb meelde, et 10 meest 11st on lollid ja ma ei viitsi 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. jaanuar 2022 at 11:25

      I feel you, nagu… I FEEL YOU! 😀

      • Avatar
        Vasta Kats 21. jaanuar 2022 at 22:38

        Oeh, Tinder, mu lemmikteema 😅 läksin ka vahepeal Bumble’i õnge, ei ole see midagi etem. Where do I even begin..
        1. Kutt kirjutas pärast esimest deiti, et suhtleme FBs edasi, ma kustutan nüüd Tinderi ära 🤦
        2. Sama kutt neljandal deidil, kui ma olin aru saanud, et ta liiga clingy ja tahan ära lõpetada, teatas, et tal on tegelt tüdruksõber Kanadas ja otsib hoopis fuckbuddy 🤦🤦
        3. Kolmandal deidil hakkas mind järsku “babe” kutsuma
        4. Esimesel deidil füüsiliselt pealetükkiv mees, masseeris mu õlgu ja ütles, et kui tal saaks tõusta, siis tal oleks praegu kõva 🤦🤦🤦
        5. Muidu tore tüüp otsustab teisel deidil silda visata, et näidata kui hästi ta paindub

        Ma võiks siia veel 10 näidet lisada, aga praegudeks olen Tinderist leitud tüübiga neljal deidil käinud ja ausalt, megahea klapp on, mõlemad meeldivalt üllatunud. Ja kusjuures ma olen suht pikk, ta u minu pikkune ja ma pole kordagi tundnud end kuidagi suure või mittenaiselikuna. Tundub, et õige mehe juures on kõik asjad seksikad, sest ma vaatan teda ja mõtlen ISSAND KUI NUNNUD PISIKESED KÄED 😂

    • Avatar
      Vasta ++11 22. jaanuar 2022 at 14:27

      +1