KODU

tahaks, aga kas on ka vaja?

15. veebruar 2022
roan-marita-vanker-karu-s-13-6692427

Ma olen jälle selles kohas oma elus, kus ma tahaks endale midagi ägedat. Tellida. Kahjuks kahvatub 500€ kleit selle kõrval, mida ma just netist leidsin. Nimelt avastasin, et üks pood müüb suuri…kuidas selle kohta öelda? Samblasein? Novot neid. Ma ei oska paremini seletada, aga see on nagu suur samblast pilt, mis käib seina peale ja juttude kohaselt vajab null hoolt ja valgust.

Mu diivani kõrval olev sein on nii tühi ja sihuke asi sobiks sinna IDEAALSELT! Seal on neid igasuguseid, aga no ma ei tea, tundub lihtsalt nii äge. Hind muidugi nii “äge” ei ole, sellepärast otsustasin ma lihtsalt seda leidu jagada ja loota teie peale, et te mu nüüd ümber veenaksite.

Tegelikult mõtlesin, et kas teil on praegu midagi, mida te tahaksite või oleks hädasti vaja, aga vot ei ole seda asja? Äkki on mul või kellelgi lugejatest kodus just vajalik asi olemas. Siis saaksime siin käsikäes taaskasutust teha. Palju on vist palutud, et kellelgi kodus see samblapilt ripakil oleks, aga noh, mul on näiteks pakkuda üks kuumaõhufritüür ja aurupuhastaja, mida ma never ei kasuta ja mis siin lihtsalt ruumi võtavad. Ma saata ei viitsi, aga kui kellelgi vaja oleks ja tahaks järgi tulla, siis ära annaks küll!

Loe ka neid postitusi!

89 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kelly 22. veebruar 2022 at 18:03

    Jäi just üks päev silma selline vahva samblast seinakell: https://www.orchidejos.lt/en/moss-watch-%EF%BF%BD-30-cm/i3491

  • Avatar
    Vasta väike Myy 19. veebruar 2022 at 00:54

    see tahtmine on umbes selline “lelu” nagu lastele koplekt trumme või pasunaid, kus vanematele olgu kaasas ka par kõrvaklappe, purk rahustit või muud mõnuainet! 🙂
    Ehk siis samblasein vajab lisana kaasa hooldjat/koristajat
    ta pudiseb ja haiseb ja vajab hoolt igapäevaselt
    korjab tolmu
    on kasside rüüste retkedest räsitud ja inetu
    ja põhiline ta ei anna su toale juurde ilu või loodetud “täidet” , sest roheline rohelise otsa on liiga palju.

  • Avatar
    Vasta tyyna 19. veebruar 2022 at 00:34

    aurupuhastaja on küll midagi, mille omale rabaks, aa karta on et ta omele uue omaniku on juba leidnud.
    Oeh, kohe valus hakkab sellest mõttest. 🙂

  • Avatar
    Vasta L. 17. veebruar 2022 at 22:04

    Käisin bao kuklite koolitusel ja olen veendunud, et mul on aurutajat vaja. Ilmselt ma selle ka ostan, sest olen kuulnud, et kala selles on ka imeline ning 20cm läbimõõduga maksab ainult 20 eurot. Teine asi on malmist ahjupott, et rebitud liha saaks teha. Ostaks hea meelega, aga ei oska valida millist ja köögis pole enam ruumi ka väga selle hoiustamiseks 😅

  • Avatar
    Vasta S 17. veebruar 2022 at 17:48

    Olen ise mõelnud selle samblakunsti tegemise peale. Vannituppa peegi ümber koos led tuledega. Aga isegi ise tehes on see kallis – kes oleks osanud arvata, et töödeldud sammal nii palju maksab eksole.

  • Avatar
    Vasta Tiina 17. veebruar 2022 at 16:35

    See sammal haiseb. Nagu jõhkralt. Tartus Delta keskuses kontorite poolel on seda ja ebameeldiv on.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. veebruar 2022 at 17:43

      no jumala haud, osad väidavad et haiseb, teised väidavad, et mitte 😀 KUMB ON SIIS 😀

  • Avatar
    Vasta JJ 17. veebruar 2022 at 13:42

    Hakatuseks võib proovida kunsttaimede paneele seinale panna, et kuidas on ja kas kassid-lapsed näpivad.
    Neid saab ka kenasti duši all loputada. Ikeal on mingid valikud, aga olen näinud ka Hansaplantis ja kindlasti on ka mõnes kunsttaimedega toimetavas poes.

  • Avatar
    Vasta T 17. veebruar 2022 at 11:20

    Appi, see sammal 😀 Ma ei kujuta ette, kuidas selle hooldamine käib või milline see aasta pärast on.
    Aga nende muude asjade puhul, mida läheb vaja ja äkki ikka ei lähe ka…. No minul just seesama kuumaõhufritüür jupp aega mõttes – et kas on vaja ja miks ja kui, siis millist…ja siis ikka tagasi sinna, et KAS ikka niiväga vaja on 😀 Teine asi on multi-cooker, aga jällegi – NII hädasti ju vaja pole, aga natuke tahaks.
    Nutikell on veel kolmas teema, mida muudkui mõtlen ja mõtlen ja mõtlen….. ja välja ei ole mõelnud.
    Endal on üle üks 10a tagasi soetatud toiduauruti – ka mõtlesin, et oh, kus ma nüüd hullult hakkan tervislikult süüa tegema. Yeah….
    Kunagi ostsin trenažööri, mida ka suure hurraaga mõtlesin kasutama hakata…. mhmh. Õnneks õnnestus ära anda 😀

  • Avatar
    Vasta Kaire 16. veebruar 2022 at 23:47

    Täiega olen mõelnud viimasel ajal juhtmevabade kõrvakate hankimise peale. Selliseid väikseid oleks nii mõnus jõuksis ja jalutades näiteks kanda, aga üsna kallid on teised.

  • Avatar
    Vasta Effu 16. veebruar 2022 at 20:13

    kallis Mallu, mina arvan, et ega enne ei tea, kui ei proovi. siis pärast tagantjärgi saad kiita või laita 😀 ilmsemt kui juba mõte oähe tuli, siis ta sealt vabatahtlikult ei lahku 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 16. veebruar 2022 at 16:29

    Ma võin sulle sheerida seda sammalt veits sulle , et saaksid aimduse enne suurt seina tellides, et mis ta endast kujutab. Topi kasvõi kassidele nina ette, et näete, ei ole söödav, ega kratsitav😀 aga muidu mul on stabiliseeritud sammal olnud päris mitu aastat korvikeses nö lahtiselt, ei haise, ei pudise, ei lähe koledaks, ei vaja mingit hoolt.

  • Avatar
    Vasta f. 16. veebruar 2022 at 14:33

    Palun, palun, PALUN, telli endale see samblaasi!!!! Ma juba praegu olen naerukrambis ettekujutusest, mida su kassid sellega ette võtavad ja kui naljakaid postitusi sellest lugeda saab. Ühtlasi tekkis huvi, et mitu kassi korraga saaks seal küljes rippuda – sul on neid piisavalt palju, et saaks mingi statistika teha. Ja siis see tulevane postitus, kus siil ilmuks välja. ise üleni kassikarvaste samblatuustidega kaetud… Ja siis see, kui korraks poodi lippad ja Marta otsustab samal ajal oma voodi samblaga vooderdada ja… pliiis!

  • Avatar
    Vasta Taara 16. veebruar 2022 at 14:19

    Kui sellise pahna ostmise peale raha kulutad, siis ära rohkem küll kuskil raha kerja mingite kohtukulude, kleitide või jumal teab mille eest tasumiseks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. veebruar 2022 at 16:02

      Aga kerjamine üks mu põhihobisid

  • Avatar
    Vasta Liis 16. veebruar 2022 at 12:10

    Seda seina on väga!!! raske elus hoida. Nagu VÄGA!

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. veebruar 2022 at 11:05

    Minu suur soov on olnud see rabbit vaip, kõik tõenäoliselt teavad millest jutt 😃 aga see hind on takistuseks, et miks ma seda veel ostnud ei ole. Vaja oleks lausa kaks, roosa lapse tuppa ja hall elutuppa, seega kui keegi pakub, siis võtan lahkelt vastu😃

  • Avatar
    Vasta P- 16. veebruar 2022 at 10:43

    Hmm.. Kas fritüür polegi siis nii mõttekas asi? Mdea millal see oli, kas nii umbes aasta tagasi vms, kui väga paljud suunamudijad kõik kooris fritüüridele kiidulaulu lausid. Ja vahepealse aasta jooksul pole ma tutvusringis kuulnud muud, kui seda, et kõik otsivad ja ostavad omale frütüüre. Mul endal veel pole, aga kuna sa enda oma tahad ära jagada, tekkis huvi, miks? Kas on ka kõigest üks selline suvaline kodumasin, mida nii umbes kuu aega elevusega kasutad ja siis kuskil kappi seisma jääb?

    Samblaseinale annan vastuhääle. Ilus on küll, aga sellega asi ka piirdub. Koju omale ei valiks, sest ei usu iial, et see null hoolt vajab. Lisaks lõhn. Ning ka mul on mingi paranoia, et mis loimurid jm elukad seal kõik elutsevad. Ja tagatippu.. sellised asjad armastavad endale tolmu koguda ja jumal teab, kuidas ma tolmu ei salli. NIiet mina palun osta omale hoopis põrandaliistud ja nagunii suudad sa leida midagi muud ägedat kodu tarbeks. Piisab vaid sisustuspoodidides surfida.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. veebruar 2022 at 16:49

      On ikka, aga ma saan uue lihtsalt, kahte pole vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Si 16. veebruar 2022 at 09:42

    Pesumasinat oleks vaja hädasti juba 2kuud. Aga vot ei jõua osta 😏

    • Avatar
      Vasta Liina 4. märts 2022 at 12:27

      Ei jōua nagu, et pole aega vōi ei jōua nagu et, pole raha? Kui see viimane, siis mul on pakkuda pesumasin.

  • Avatar
    Vasta Ülle 16. veebruar 2022 at 09:32

    Meil tööl on see samblapilt/maal misiganes asi ta on – ja no tõesti on väga ilus ja loodus toas kohe. Seda vahel peab natuke spreitama või niisutama ja meil ta ca 2 aastat seinal ja ikka sama ilus. Ma julgen küll soovitada kui selle kopika leiab 🙂
    Kuumaõhufritüüri tahaks küll aga mul pole peale soovituse maali osas miskit vastu anda 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Natalia 16. veebruar 2022 at 09:19

    Lihtsalt toetavaks sõnaks, siis ära unusta kasse ja lapsi kui seda seina oma tuppa ettekujutad.

  • Avatar
    Vasta K. 16. veebruar 2022 at 09:17

    Meil on selline sambla pilt köögis raami sees ja mulle meeldib 🙂 aeg-ajalt siiski niisutan seda kuna meil toas pigem kuivem õhk.

    Meil sellised paneelid ka https://okka.eu/# – äkki hoopismidagi sellist?

  • Avatar
    Vasta Merks 16. veebruar 2022 at 02:43

    Ma vast ka pigem ei soovitaks osta, nagu juba eelnevalt mainiti, et kogub tolmu, igasugused võivad sinna pesa teha ja ilmselt tekitab ka niiskust natukene ja see võib omakorda kaasa tuua hallituse ja see pole tervisele ja rahakotile hea :).

  • Avatar
    Vasta Helin 16. veebruar 2022 at 01:16

    Mul oleks aurupuhastajat küll vaja, olen ammu omale seda tahtnud aga vaese tudengina ei saa lubada omale 🙃

  • Avatar
    Vasta Naffik 15. veebruar 2022 at 23:52

    Ma võin homme metsas ära käia ja Sulle sammalt saata. Päriselt ka, tuleks odavam.
    Kuhu pakiautomaati saadan?

  • Avatar
    Vasta Tinkerbell 15. veebruar 2022 at 22:47

    Sul on sada kassi- ongi põhjus mitte osta olemqs 😀

  • Avatar
    Vasta Ülle 15. veebruar 2022 at 22:41

    Kui tegemist on elus taimedega, siis sõnajalaleht on selline toatemperatuuril maksimum nädal, sambalad muidugi pikemalt aga nad tahavad vett ja valgust ja toitu ( väetist) ja hooldust. Üldiselt on taime elutsükkel selline et tärkab kasvab ja sureb. Arvatavasti on sellel tootjal oma sordid, toitelahused jms. välja töötatud ja mingi perioodi võib kõik nö.”aurude peal ” ka toimida aga päris elutoa temperatuurile laste ja loomadega koju sellise asja panemine on lühiajaline.
    Ei ole viitsinud uurida mismoodi see seina kinnitatakse aga kui sul seal taga küprok sein siis eriti “heade asjade kokkusattumise” korral võid aretada endale seina sisse ja peale arenema mõne seenelise. Kas just päris majavammi aga kips, soojus ja niiskus on üsna tore kasvukeskkond ka hallitusseentele. Äriruumides, kus neid seinu kasutatakse on tõenäoliselt sundventilatsioon ja temperatuuri, valguse, niiskuse teema korralikult läbi mõeldud.

  • Avatar
    Vasta Liis 15. veebruar 2022 at 22:19

    Mul oleks alustuseks vaja uut normaalse hinnaga üürikorterit, kus oleks lapsekäruga lihtsam kui vanas paneelikas, mis on ilma liftita 🥲. Ja siis kui oleks üürikorter, kuhu saaks panna nõudepesumasina, siis see oleks tore. Lapsele oleks vaja nukumaja ja nukke, sest talle nii meeldib. Ja kui oleks kodu, kuhu mahuks tipitelk, siis see oleks tore. Niikaua mängime niisama teki all 🤷. Suuremat ahjupotti oleks vaja, uut panni, kohvist nupuvajutusega tunnen puudust, rinnapumpa oleks vaja, uusi kevadsaapaid, sest mul peale tossude polegi midagi 🙄. Ja kõike muud nipetnäpet nagu pajakindad. Ega aurupuhastajast ka ära ei ütle, aga megalt puudust ei tunne. Robottolmuimeja oleks tore sõber, aga saab ka ilma temata elatud.

  • Avatar
    Vasta K 15. veebruar 2022 at 22:17

    Mul oleks vaja tolmuimejat. Enda omal suutsin koristamise käigus toru pooleks…ee..koristada.🤷‍♀️ Vastu võin pakkuda pisikest roosat smuutimasinat. 😃

  • Avatar
    Vasta Ann 15. veebruar 2022 at 21:58

    Tead, ma võin sulle veits anda sellist sammalt,millest see sein tehtud on. Nätsuta ja vaata natuke ja mõtle kas meeldib ja on vaja tervet seina sellist.

  • Avatar
    Vasta jaan 15. veebruar 2022 at 21:54

    On sul sein olemas juba, v miks sa sedasi kommenteerisid ”
    Mallu 15. veebruar 2022 at 19:45
    Mul see sein on selline, et sinna vastu ei ole ma veel iial läinud, aga niisama ka pudiseb, kui ei puuduta?”

  • Avatar
    Vasta BR 15. veebruar 2022 at 21:52

    See samblasein näeb ideaalne välja aga haiseb nii mis hirmus. Meil kontoris on olnud enam kui kuu ning tôesteti tubadest välja.

  • Avatar
    Vasta Hele 15. veebruar 2022 at 21:22

    Kui sellise seina peaksid tellima, katsu vähemalt soojem aeg ära oodata. Praeguste temperatuuride juures saab ainult soojakotiga taimi saata, muidu saavad külmakahjustuse.
    Oleks jõukam, telliks sellise endalegi ilma pikemalt kaalumata. Täiega kihvtid!

  • Avatar
    Vasta tui 15. veebruar 2022 at 21:09

    Aa, mul tuli veel meelde: kui sulle päriselt sammal meeldib ja tahaksid seda enda koju, siis parem osta sammal vannitoavaibaks. Seal ta päriselt elab, saab piisavalt niiskust ja lisaks on väga mõnna pärast vanni või dušši pehmel samblavaibal tatsuda.

  • Avatar
    Vasta Tui 15. veebruar 2022 at 21:07

    Ei soovita samblaseina üldse. Esiteks on sellel väga veider lõhn. Teiseks on sul sellega väga palju jama, samuti pole see sobilik koduloomadega. Lisaks võivad sinna sisse igasugu elukad endale kodu teha, ühtlasi kogub mõttetult tolmu.
    Palju rohkem rõõmu saaksid sa mõnest ilusamast või funktsionaalsemast seinaasjandusest 🙂

  • Avatar
    Vasta M 15. veebruar 2022 at 21:06

    Järve keskuses on ka niisugune sein.

  • Avatar
    Vasta Triinu 15. veebruar 2022 at 20:58

    Telli pisike seinapildi-laadne. See on äge jah, Rooma lennujaamas olid sellised seinad, päris cool.

  • Avatar
    Vasta T 15. veebruar 2022 at 20:49

    Tuleb vist see samblasein lakke panna hoopis, et lapsed ja loomad ligi ei saaks 😂

  • Avatar
    Vasta Kairi 15. veebruar 2022 at 20:36

    Kommentaare lugedes ilmselt oled juba otsustanud osta selle 😀

  • Avatar
    Vasta Esp 15. veebruar 2022 at 20:28

    Palun vabandust, aga ôudne sein. Kui peale makstaks, ka ei tahaks 😁 aurupuhastit oleks kyll vaja 😍 reklaamimidel klikituur tehtud, aga àra seda seina ostmiseks kasuta plz 😂😂

  • Avatar
    Vasta El 15. veebruar 2022 at 20:24

    Kas see on samal põhimõttel nagu uinuvad roosid? Või on lihtsalt pilt? Igastahes kui on nn päris siis see sammal haiseb nagu märg koer 🤮🤮 Mega oksekas

    • Avatar
      Vasta Mena 16. veebruar 2022 at 10:27

      Oled Sa kunagi sellise seinaga kokku puutunud üldse? Väga rumal jutt, et need haisevad. Absoluutselt mitte. Mu enda väga heal sõbral on selline sein ja kui Eestis enda käega katsuda tahad, siis näiteks Jõgisool Sambliku Treehouses (saunaga maja) on ka näiteks selline sein. Mitte mingit lõhna ega veelvähem haisu sellel ei ole.

  • Avatar
    Vasta Kai 15. veebruar 2022 at 20:17

    Ma hea meelega pakuks aurupuhastajale hoolivat kodu…. Aga mitte kuidagi ma sellele järgi ei saa tulla 😥
    Olen nõus ka posti ja sellele kuluvad kulud tasuma. ☺️

  • Avatar
    Vasta Kadri 15. veebruar 2022 at 20:09

    Mhhh mis sa küsid siis teiste arvamust kui igale kommenteerid aga võib olla niii või võib olla naa .. telli siis ära ja vaata mis saama hakkab .. kui juba nii palju inimesi hoiatavad et kassid selle su sambla ilmselt hävitavad ja sa ikka vastad et võib-olla ei hävita siis mis abi sa täpselt soovid saada ? Telli ära ja näed kas sobib sulle või ei … mõtle enda peas selgeks kõigepealt et kas võib-olla sobib või siis võib-olla ei sobi !

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 20:10

      Sry, tahan taielda lissalt nagu jobu 😀

      • Avatar
        Vasta Kadri 15. veebruar 2022 at 21:28

        No ma ilmselt oleks ka see jobu, kes selle telliks, aga küsiks pärast, miks ma seda tegin, kui asjaga pahasti läheks… Idee muidu sellel on äge, aga siiski nats riskantne ma arvan, nii et mõtle hoolega järele!

  • Avatar
    Vasta S. 15. veebruar 2022 at 19:54

    Ohh, fritüüri tahaks küll. Homme saaks tulla? Aga see sambla sein näeb vägev välja, kuuda kas kassid seda ära ei riku kiirelt? Minu kass vist küll kraabiks sellest elu välja.

  • Avatar
    Vasta mairi 15. veebruar 2022 at 19:52

    Surmkindel, et märkavad, kardinaidki ju märkasid – ja need ometi ei lõhna nagu … loodus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:53

      kardinad vedelevad ju maas ja jooksutrajektooril, aga see oleks seinal 😀

  • Avatar
    Vasta L 15. veebruar 2022 at 19:50

    Mul on just kuumaõhufritüür üks nendest asjadest, mida endaarvates kindlasti vaja oleks 🤣

  • Avatar
    Vasta Sillu 15. veebruar 2022 at 19:49

    Kas su koduloomad ei hakkaks seda samblast seina hullult himustama w

  • Avatar
    Vasta Geily 15. veebruar 2022 at 19:49

    Paluksin võimalusel kuumaõhufritüüri endale 🙂.
    Mul endal on ühed pajalapid (Käsitöö), mis kiisude toetuseks ostsin aga endal vaja siiski pole 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 15. veebruar 2022 at 19:48

    Ma olen vist üks viimastest, kellel seda kuumaõhufritüüri ei ole 😀 Olen mõelnud mitmeid kordi osta, aga siis ikka ennast ümber veennud. Kahjuks mul samblaseina pole vastu pakkuda 🙁 Aga tõele au andes olen seda samblaseina näinud lives (kontoris küll, mitte kellegi kodus) ja see tõesti väga äge (pidin siin ümber veenma jah? ups).

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:49

      Krt pidid jah ümber veenma ja nüüüd ma tahan veel rohkem 😀

  • Avatar
    Vasta Silvia 15. veebruar 2022 at 19:48

    Ma olen neid samblaseinu vaadanud, et minu poolt “jaa, osta!”Ja räägi kuidas on. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:49

      Kus te kõik neid samblaseinu näinud olete v kus koopas ma elanud olen, et ei ole näinud 😀

      • Avatar
        Vasta J 15. veebruar 2022 at 20:04

        Järveotsa perearstikeskuses on selline.

        • Mallu
          Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 20:05

          Ma käin seal perearstil juba aastaid, aga ma vist pime, sest ma pole näinud 😀

          • Avatar
            Kristi 15. veebruar 2022 at 20:18

            Mine vaata Veskimöldre kodukeskuses on ka seina peal üks 😉

          • Mallu
            Mallu 15. veebruar 2022 at 20:20

            Ma käind seal 😀 Aga noh, pimedus pole häbiasi.

      • Avatar
        Vasta A. 15. veebruar 2022 at 20:05

        Veskimarketis nt on see seinal.

        • Mallu
          Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 20:07

          seal käin ka kogu aeg, ausalt, kas ma olen pime v 😀

  • Avatar
    Vasta N37 15. veebruar 2022 at 19:48

    Ma kujutan ette kuidas see sein kassidele võiks meeldida 😅 Ja lapsed saavad loodusest osa- kõik need armsad samblatutid mida näppida ja kakkuda. Minu kolme aastane tütar oleks küll sillas 😜

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:48

      Ma mõtlesin, et ma paneks piisavalt kõrgele, et päris käeulatuses ei oleks 😀

      • Avatar
        Vasta M 15. veebruar 2022 at 20:12

        Hüppeulatusse ikka ju jääks kassidele. Mul hoopis küsimus, et kas see hallitama ei või minna? Vajab see küll happelist mulda, aga no hallitus elab ju silikoonis ka.

  • Avatar
    Vasta Kaisa-Liisa 15. veebruar 2022 at 19:45

    Hei. Kuidas saaks kuumaõhufritüüriga jutule?

    • Avatar
      Vasta Kairi 15. veebruar 2022 at 20:34

      Annad Mallule samblaseina pildi ja saad kaubale 😀

  • Avatar
    Vasta OhLaa 15. veebruar 2022 at 19:44

    Sul on viis kassi. See samblasein oleks sul võimas kassimagnet. Öösel saad kuulda, kuidas kassid lendamist harjutavad 😃
    Mu oma ei ripuks takjana selle küljes ainult siis kui see laes ilutseks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:45

      Ma mõtlesin, et ega nad ju sirge seina peale kinni ei kargaks vast 😀

      • Avatar
        Vasta Ruth 15. veebruar 2022 at 19:50

        Kasse teades ja tundes, kargavad küll ja kuidas veel😀😀

  • Avatar
    Vasta Eeva 15. veebruar 2022 at 19:43

    Meil on töö juures suur samblasein. Kaks lampi on ka selle jama peale suunatud, et efektsem oleks. See on yhevärviline ja tegelikult igav ja jama. Mitte midagi erilist. Ma kujutan ette, kuidas su kassid rõõmustaksid ja oma küüsi seal teritaks ja nuusutaks ja nätsutaks seda sammalt. Kui vastu minna siis ta ikkagi pudiseb ja üleüldse üks jura värk. 😀 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:45

      Mul see sein on selline, et sinna vastu ei ole ma veel iial läinud, aga niisama ka pudiseb, kui ei puuduta?

  • Avatar
    Vasta Helen 15. veebruar 2022 at 19:43

    See sein on megalahe. Olen vist isegi kusagil kodusaates seda näinud. Aga arvan, et tolm koguneb sinna päris mõnusalt. Lisaks kassikarvad. Ja oleneb muidugi kuhu täpsemalt sa selle panna tahad, aga kui kassid sinnani ulatuvad, siis usun, et varsti on sellest tore samblapudi järel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:46

      Ma loodaks, et nad ei tunneks huvi selle vastu 😀

      • Avatar
        Vasta Nimi 17. veebruar 2022 at 20:01

        Appi kui armas sa oled, kassid on ju teadatuntud mittemärkajad ja mittehuvitundjad 😄

  • Avatar
    Vasta K 15. veebruar 2022 at 19:43

    Su kassid teevad sellega 1:0

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:46

      Aga…äkki ei tee 😀

      • Avatar
        Vasta väike Myy 19. veebruar 2022 at 01:13

        äkki tuleb vaid püksi 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 15. veebruar 2022 at 19:41

    Ee jaaa kindlasti on vaja. Wow kui äge asi. Tee nt lowkey kampaania, et kõikidel, kes reklaamidele 20x klikivad, loosid välja kuumaõhufritüüri ja misiganes veel üle oli, ja ongi olemas 😃

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:46

      Haha, see oleks hea lowkey kampaania 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 15. veebruar 2022 at 19:40

    Üks sõna – kassid. Üsna kindlalt nad hävitavad selle sambla.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 19:46

      Aga vb nad ei…märka 😀

      • Avatar
        Vasta Mho 15. veebruar 2022 at 20:09

        Ma võin sulle sinna seinale teha mingi ägeda makramee stiilis kassipesa parem. 😉

        • Mallu
          Vasta Mallu 15. veebruar 2022 at 20:10

          millise :O

          • Avatar
            Katrin 16. veebruar 2022 at 07:24

            Ma otsustasin sambla asemel männiokastest paneeli kasuks. Ka looduslik, aga soodsam ja tundub vähemalt, et peab kauem vastu. Vt nt okka.eu