Ilukraam Kingiloos

halapostitusest sündis hoopis reklaampostitus*

14. märts 2022

Ma ei tea, kas te olete ikka aru saanud, aga mu viimase aja meeleolu on…nadi. Ei pea vist mitu korda pakkuma, miks. Eks ikka vana hea maailmas toimuv. Lisame siia juurde selle, et mu Google reklaamikonto on endiselt maas ja ma ei kujuta ette, mis või kas sellest üldse enam tulevikus saab. Noh, kogu see kupatus. Ja nagu ma maininud olen, siis erilisse hüsteeriasse pole veel läinud, sest hetkel on veel kõik arved kenasti makstud, aga vaatame, mis laulu ma näiteks uue kuu alguses laulan 🥲 Kuna see on tulevikumuusika, siis ma sellele hetkel ei mõtle *topin näpud kõrva ja teen la-la-la-la-laaaa*.

Tuju on täpselt selline, et tegelikult voodist tõusta ei taha. Kuskile minna ei taha. Duši alla minna ei viitsi. Kellegagi rääkida ei taha. Mäletan praegu ühte päeva, kui lapsed olid siin ja ma lihtsalt lamasin voodis ja palvetasin endamisi, et nad pool tunnikest minu käest midagi ei tahaks, sest ma tundsin, et mu kehas pole energiat isegi mitte sõnagi vastata. Seda õnne mul muidugi ei olnud ja venitasin ma ka need sõnad endal suust välja. See kõik tekitas omakorda uue masenduselaine nimega süümekad.

Seega otsustasin ennast sundima hakata. Sundisin end lastega õue minema, spaasse minema, teist korda spaasse minema. Joonistama, meisterdama. Et kui mul seest nii kohutavalt raske on, siis ega NEIL ju samamoodi pea olema. Lisaks sain aru, et kui nemad rõõmustavad ja tegevust leiavad, on mul ka kohe nagu grammike parem olla.

Täna viisin lapsed Kardole ja hakkas tema nädal. Nii. Aga millega ma nüüd enda masendust eemale peletan, ah? Vaatasin toas ringi ja ei olnud siin mitte ühtegi hingelist peale minu enda. Seega ajasin end autosse ja otsustasin, et täna saab olema päev, kus ma vahelduse mõttes iseendaga tegelen. Abiks ehk ikka. Te võib-olla mäletate, et ostsin endale jaanuaris toitumisnõustaja käest toidutalumatuse testi? Noh, ainult pea kaks kuud hiljem võtsin end kokku ja läksin andsin Synlabis vereproovi ära. Vähemalt üks asi tehtud.

Koju tulles meenus mulle, et ma tahtsin ju Klaasissepa postituse ära teha, aga kuna oli ka pilte vaja, siis esimene samm oli koristamine. Küürisin vannitoa ja köögi kenasti puhtaks, tegin pildid ära, isegi postituse sain valmis, nagu te siit lehelt näete. Siis tekkis jälle error. Istun oma puhtas kodus…aga mida ma nüüd teen?

Kuna ma viimasel ajal olen ainult laste rõõmustamise peale mõelnud ja enda soovidest ja tahtmistest pole aimugi, läksin lihtsama vastupanu teed ja tegin endale seda, mida lapsed tahaks. Ehk siis vann kuuma vett täis, vannipomm sisse ja vedelesin seal jupp aega.

Mu vannipomm rõõmsalt mööda vanni ujumas ja vikerkaart tegemas. palun ärge keegi mu lastele öelge, et ma eelviimase ära raiskasin🥲

Kuna see võttis mu elust ainult umbes 15 minutit, ei osanud ma pärast midagi targemat teha, kui kitkusin kulmud ära ja kraapisin sahtlipõhjast välja paki, mille Macta Beauty mulle juba ammu aega tagasi saatnud olid. Hunnik BioMD nahahooldustooteid. Pidin nedest tegelikult veebruari lõpus tutvustava posti tegema, aga sellega läks nagu läks. Siiski, paari BioMD toodet kiitsin teile juba ammu taevani ja sain ka pärast tagasisidet, et tõepoolest, kes tahavad sheivida, aga sissekasvanud karvadega tegeleda EI soovi, siis see vedelik aitab. Noh, ma ju ütlesin, ega ma mingi valetaja ei ole.

Igatahes otsustasin ma nüüd ennast otsast lõpuni sisse kreemitada ja seerumitada. Lausa nii punktuaalne tahtsin olla, et otsisin netist välja, mis järjekorras neid üldse peale panna tuleb.

Esiti puhastasin näo mitsellaarveega, loodame ja palvetame, et see läheb selle “cleanseri” alla. Teise sammu juures jäin ma kimbatusse, sest seerumeid oli lausa kaks. Täpsemal uurimisel sain aru, et kaks on mõeldud kogu näole, teine aga rohkem silmade raadiusesse.

Ehk siis esimesena hõõrusin ma näo ja kaela selle retinooli sisaldava seerumiga kokku. Ma olen jupp aega tiktokist vaadanud, kuidas dermatoloogid soovitavad retinooli kasutada, aga ma arvasin, et see on lihtsalt asi apteegis, mille peale on retinool kirjutatud. Ma ei teagi tegelikult, võib-olla on kuskil “paljast retinooli” saada, aga kuna mul seda igatahes pole, siis usaldan tiktoki ja üritan nüüd edaspidi ka vähemalt korrra päevas endale näkku ühe retinooli ringi teha. Kuigi pakil seisab, et hommikul ja õhtul, praegu on üldse lõuna, aga parem kui mitte midagi.

Teisele seerumipurgile oli suurelt BOTOX kirjutatud, pakendil lausa madu ja puha. Ma alles hiljaaegu vaatasin enda otsmikku ja nentisin endale, et ammu pole Mardi juurde sattunud. Kui mul kunagi oli otsa ees üks triibuke ja seegi tekkis sellest, et mul seal arm oli, siis praegu on neid umbes viis. Ei teagi, kas need on lähinädalatel tekkinud? Igatahes tupsutasin endale seda seerumit kortsudele sellise portsu, et parem oleks, et ma homme sileda näoga üles ärkan.

Koduleht ütleb nii: “Kliinilised testid näitasid, et peale 28 päevast kasutamist täheldasid 89% inimestest siledamat nahka; 73%  täheldasid kortsudevastase toime ilmnemist. BioMD seerum on alternatiiv ilusüstidele, sest täidab kortse, silub nahka ja on vananemisvastase toimega.” Vot ei teagi nüüd, kas tasub selle Mardi juurde aja panemisega kiirustada.

Kolmandaks võtsin ette silmakreemi, mille oleksin võinud juba hommikul taibata avada. Ma nimelt ärkasin nii paistes silmadega, et hoia ja keela. Ei teagi miks, eile õhtul enda teada hüsteeriliselt pisaraid ei valanud, aga jumal teab, mis mu silmaalustega toimub. Pakend lausa lubab, et “bags away“. Minu omad läksid päeva peale ise veidi paremaks, aga kui te arvate, et see takistas mind nüüd mõlema silma alla helde kogus kreemi patsutada, siis eksite. Muuseas, kreem sisaldab ka rohelist teed ja kofeiini. Olete ilmselt ise ka telekast näinud, kuidas teekotte väsinud silmadele pannakse. See kreem on vist level-up teekotitamisest.

Lõpetuseks siis kortsudevastane näokreem. Hoiatus – ärge mõelge sellest kui tavalisest näokreemist, sest ma võtsin purgist sellise koguse, nagu ma üldiselt ikka teen ja seda sai umbes viiekordselt liiga palju! Ta on küll kreem, aga näo peal on koheselt sellise hästi vedela/siidise/õlise tekstuuriga.

Sellest näputäiest jagus vabalt poole näo sissekreemitamisest – imendus super hästi, niisutas, aga ei jätnud absoluutselt õliseks, ega miskit. Ja see lõhn on lihtsalt super mõnus. Hästi mahe ja selline… Noh, selline tunne, et kasutad ikka väga high end apteegikosmeetikat või nii 😁 Heh ja just vaatasin koostisosi ja mu tunne, et see kuidagi “õline” on, ei pannud sugugi mööda. Kreem sisaldabki muuhulgas ka sheavõid, argaaniaõli, avokaadoõli ja puuviljaseemneõli. Tõesti ei tea, kuidas nad nii teinud on, et üldse õlist tunnet nahale ei jää.

Lõppkokkuvõttes pean ütlema, et…parem hakkas. Täitsa imelik, kuidas mingid väiksed asjad võivad enesetunnet tunduvalt etemaks muuta. Isegi siis, kui ma spaas massaažis käisin, ei olnud nii zen vaib sees, kui praegu kodus korteris nii kõndida, et pudi jalatalla alla ei jää, nägu sisse kreemitatud ja seerumitatud, kulmud kitkutud ja jalad sheivitud. Hakka või arvama, et ma ka veel oma mustast august välja ronin mingi hetk.

Kui keegi veel juhtumisi tunneb, et selline enda poputamine võiks kehva päeva/nädala/kuu/ajastu veidi paremaks teha ja vahendid selleks otsa lõppenud, või ei ole suutnud välja mõelda, milliseid üldse osta, siis BioMD tundub väga lollikindel valik. Tegemist ongi väga hea apteegikosmeetikaga, mis ei sisalda karme kemikaale ja lisaks on nende tootevalikus palju erinevat kraami ka erinevate nahaprobleemide käes vaevlevatele inimestele. Minu ainuke probleem on õnneks vananemine, siiani… Sellepärast ei ole olnud vajadust teisi proovida, aga näete, kogu tootevaliku leiate SIIT. Nagu ütlesin, on tooted ka hetkel allahindluses, seega hea aeg järele katsetada ja ennast natukene poputada.

Kas teil on ka nii, et enda eest hoolitsemine teeb enesetunde kuidagi paremaks? Rääkige aga kommentaariumis kaasa, sest ühele teist loosin juba ülehomme (kolmapäeval) kinkekoti lausa viie BioMD tootega, mille võite loomulikult ise välja valida. Loodan, et saan selle kingitusega kellegi teise tuju ka natukene paremaks teha. Muidugi võivad loosis osaleda ka need, kes parasjagu EI kassi, see on ka väga tervitatav vaimne seisund, kus olla, saatke mulle ka!

*Postitus sündis koostöös Macta Beauty’ga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar