TESTIN JA ARVUSTAN

ok ok, vahel on universum päriselt norm*

27. mai 2022

Kuigi ma siin eile uhkelt oma mööbeldamisest pajatasin, siis olgem ausad, enamus päevad ma laman kuskil sirakil maas ja heal juhul silmamunad liiguvad Netflixi või tiktokki vaadates. Asi, mida lamades kindla peale kulub, on ekraanid. Õnneks on universum mulle lisaks isetekkelistele kohtinguportaali kontodele ka häid koostööpartnereid andnud, kes omakorda annavad neid samu hädapärast vajalikke ekraane lausa mitmel eri kujul.

Okei täitsa ausalt kui ma peaksin valima ühe, siis kindlalt saaksin elus ka ainult oma Samsung Galaxy S22 Ultraga täiesti muretult läbi. Aga noh, kui juba heldelt antakse rohkem, siis ega muud head seadmed ka just külge mööda maha jookse…

Ma olen muidu tahvlid pigem lastele andnud, et neil hea mugav multasid oleks vaadata. Ei pea teised palehigi teleka ees puntras istuma ja kraaklema, kes mida vaadata tahab, vaid igaüks valib ise. Nende õnnetuseks olen ma oma Samsung Galaxy Tab S8 Ultra aga puhta endale hoidnud. Sorri, aga see näeb natuke liiga sleek välja, et mõnele kleepuvate kätega allameetrisele Peppa vaatamiseks kätte anda. Kuigi ega lapsed rumalad pole, nad ikka üritavad kogu hingest sellele küüsi taha saada. Ja noh, selles suhtes ei saa pahaks panna, et vaadake seda:

Tahvelarvuti korpus on kergest ja kui minult küsite, siis super maitseka välimusega alumiiniumist. Kusjuures see materjal teenib lisaks disainile ka praktilist eesmärki – ei ole karta, et korpus kukkumiste või müksude tagajärjel katki läheks. Vaevalt et keegi nüüd ülemäära lohakalt seda hoidma hakkaks sellepärast, aga hea teada ikka, et asi on vastupidav. Eriti kui peres on väikseid lapsi, kes mõnikord vanemate nutiseadmeid kaaperdavad. Aga ma hetkel veel ei hakka laste kätte andma ja proovima, kui vastupidav see täpelt on 😀 Noh ja mis siin ikka salata – metalne korpus annab absull kõigile tehnikaseadmetele eranditult alati kallima ja luksuslikuma väljanägemise. Ei ole see tahvelgi erand.

Kuigi välimus välimuseks – mulle teadaolevalt on see kõige võimsam Androidi tahvelarvuti üldse? Ei ole päris nii, et pandi rõhku välimusele (mida sellel kuhjaga jagub, nagu juba räägitud sai), vaid ikka kiire pill ka ma ütlen teile. Ekraan on super kirgas ja ilus, puutetundlikkus töötab täiesti ilma viiteajata. Aga eks esimest korda karbist välja võttes oli välimus ikka number üks asi, mis vau-efekti tekitas.

Täpselt nagu Galaxy 22 Ultraga, on ka Galaxy Tab S8 Ultraga kaasas pliiats, millega saab ülimugavalt joonistada, kirjutada, niisama navigeerida – you name it! Aga täiesti vabalt kasvõi professionaalsel tasemel. Ma ise kasutan seda pliiatsit pigem vähe, sest asi mul oma sõrmi kasutada, midagi nii peent nagunii ei tee sellega. Aga olen teistelt Samsungi kasutajatelt kuulnud, et nende jaoks lisab see pliiats lausa nii palju mugavust, et kasutavad igapäevaselt. Nii et eks see laias laastus maitse asi ole.

Mul on tegelikult tahvliga ühilduv klaviatuur ka olemas, nii et teoorias poleks eraldi läpakat üldse vajagi.

Mis veel eriti tore, on see, et Galaxy Tab S8 Ultra videokõnede ja üleüldse videote salvestamise kvaliteet on ülivõrdes hea. Kes meist poleks eriti viimase paari aasta jooksul pidanud mõnel videokoosolekul osalema, eks. Ja ikka palju parem on ekraanide vahendusel suhelda, kui teine inimene selgelt näha ka on, mitte nagu üks pidevalt hanguv pikslitest udukogu. Kaameraid jagub sellel tahvlil mõlemale poole ja salvestamise kvaliteet on väga kiiduväärt.

Ausõna iga kord kui uue Samsungi telefoni või tahvelarvuti saan, siis muudkui imestan, et kuidas nad JÄLLE on suutnud teha nii, et pildid ja videod on eelmisest veeeel paremad. Igajumalakord. Nii et hoidsin heaga oma piibu ja prillid, sest arvata oli, et tahvelarvuti kaamerat avades ootab taaskord väga positiivne üllatus. Ja täpselt nii läkski! 😍

*Postitus sündis koostöös Samsungiga

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Sille 29. mai 2022 at 10:00

    Kui ei ole palju palutud, siis ehk viitsid jagada kohta kust nii ilusa seeliku ostsid? Kogu outfit sul piltidel imeilus. 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. mai 2022 at 12:09

      Kõik asjad on Ülemiste apranga poest 🙂