AVALDAN ARVAMUST

ülbik, kes ei taha süüa verist kanamaksa

6. juuli 2022

Ma ütlen teile täiesti ausalt, et Laagris pole pmst ühtegi kohta, kus söömas käia. Isegi Wolt toob enamasti ainult burkse ja pitsasid kohale, aga muud kraami seal väga ei liigu. Rääkimata siis sellest, et oleks üks koht, kuhu saaks minna näiteks väiksele kokteilile ja snäkile. Seega oli suur minu rõõm, kui ma nägin kellegi insta storydest, et üks söögikoht nimega ROMB. Oma peas pidasin seda enne menüü järgi burksi ja sushiputkaks, aga tegelikult on see mega ilusa terrassiga söögikohake. Ja isegi kokteilid tundusid ilusad.

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta G 23. juuli 2022 at 17:05

  Mina olen alati saanud hea kogemuse KIUS restos turu juures. Seal head karbid (millegi pärast serveeritakse friikatega?) ja head kokteilid. Kiire ja meeldiv teenindus ka.

  • Mallu
   Vasta Mallu 23. juuli 2022 at 17:22

   Ma just ükspäev mõtlesin, et tahaks neid karpe friikatega, idekas kombo juu 😄

   • Avatar
    Vasta G 26. juuli 2022 at 14:45

    Friikad on head ja karbid ka väga head, aga miks nad koos on, seda minu pööbli aju välja ei mõtle 😀

    • Mallu
     Vasta Mallu 26. juuli 2022 at 21:06

     Minu meelest idekas kombo, mõlemad sellised …snäkilised 😀

 • Avatar
  Vasta Kairixxx 6. juuli 2022 at 17:48

  Mind täitsa huvitab kui palju sa siis sellise jama järel jotsi jätsid? 😃
  Ja kui palju hea kogemuse korral? 😜

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuli 2022 at 19:20

   Haha, ma ausalt ei tea, palju see arve üldse oli, aga ma jätsin viieka😄

 • Avatar
  Vasta Neiu 6. juuli 2022 at 16:01

  Ma sain ühe viimase aastate kehvema teeninduskohemuse Snoobis. MuSu’t ei toeta põhimõtteliselt, kuna tean, et nad maksavad oma töötajatele suurema osa palgas ümbrikupalgana st petavad riiki ja ei hooli oma töötajatest. Jah, Kallis olen saanud nii head kui halba teenindust ja pigem ei kutsu. Ainsad, mis on kindla peale minekud, on Mimosa ja Paju Villa. Rombis olen kaks korda käinud ja teenindus ning toidud on head olnud, aga mõned meie piirkoonna lapsed armastavad seal käia taskuraha eest sh minu laps. Pole kunagi kurdetud, et neid ära aetaks või kurjad oldaks, kuigi nad ostavad vaid jäätisekokteili ja vb mõne snäki ka ja siis istuvad seal tund-kaks oma telefonidega koos mängides või jutustades. Mõned kohad ei lase täiskasvanulgi niimoodi istuda.

  • Avatar
   Vasta Lea 7. juuli 2022 at 13:31

   Musu teenindus meeldib mulle väga. Olen seal käinud kohapeal ja covidi ajal tellisime päris palju ka kaasa. Küll kokale vist ei meeldinud, et kammkarpe kaasa soovin, sest need ei ole koju jõudes “päris nii nagu peaks” aga mind see ei häirinud. Elan lähedal ka.
   Väga kahtlen, et sellise kaliibriga tegijad riskiksid oma äri ümbrikupalga teemal, seega ma sea juttu ei usuks. Neil on nüüd uus koht Haapsalus ka! Plaanin sinna ka varsti minna.
   NB! ei tööta seal:) lihtsalt püsiklient!

   • Mallu
    Vasta Mallu 7. juuli 2022 at 13:43

    Millal musust kammkarpe saab? Praegu küll polnud, kui käisin 🙁

    • Avatar
     Vasta Lea 7. juuli 2022 at 16:31

     Ai, ei ole jah enam. Talvel sai viimati.

 • Avatar
  Vasta Kata 6. juuli 2022 at 14:34

  Meie käisime kunagi sellises kohas nagu PELM, seal oli ikka üüber halb teenindaja. Mu mees ütles esimesena teenindajale tere, vastu tuli ainult mõmin.
  Samuti eelneva nõusid ära ei koristatud.
  Minu arust olgu toit kui tahes hea, aga kui teenindus juba on kliendi suhtes üleolev ja halb, siis mina sinna tagasi enam ei lähe😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuli 2022 at 14:36

   Ma vist seal pole iial käinud…õnneks 😀

 • Avatar
  Vasta Kristine 6. juuli 2022 at 12:16

  Ei tea mis halval hetkel sa neile peale sattusid, sest meie käime seal tihti. Alati on toit hea, kõik on meiega sõbralikud ja viisakad ja pole midagi nuriseda. Praegu on suvi, neil on ka ilmselt suvetöötajad ja Romb on tõesti väga tihti täis + sealt tellitakse palju koju. Teinekord soovitan äkki võtta ühendust restoraniga eraldi ja neile juhtumist rääkida, sest tegelikult teed sa ju oma postitusega söögikohale päris korralikku mainekahju. Sinu jutte loevad paljud inimesed, nii et see, kas kommentaarides neid nt kaitstakse või ei ei jää kellelegi enam meelde.
  Saan aru, et sul oli kehv kogemus ja pidid pikalt ootama, aga ma ei tea – kuidagi väga kehv vibe on sellest ju kohe avalikult kirjutama joosta 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuli 2022 at 12:32

   Ootamises polnud asi, nagu sa postitusest loed. Asi on töötaja suhtumises. Ma jagan oma blogis ka häid kogemusi ja sinna ma tõesti tagasi ei lähe, seega ma usun, et mul on õigus oma blogis teha, mida mu hing ihaldab 😀

 • Avatar
  Vasta SIILIK 6. juuli 2022 at 12:04

  Rombi osas jah, et pigem soovitaks klassikalisi burkse ehk majaburger ja nts krõbekana oma, teised on kahtlased, samas nende sushi ja bowlid on üsna head. Teenindus sel pühapäeva andis natuke soovida meilgi, kuid üritasin jääda rahulikuks. Samas, kuna kodu kandis pole üldse normaalseid söögikohti (nagu sa oled ka kogenud 🙂 ) siis ma püüan ikka vahel sealt kasvõi kaasa osta midagi, et toetada kohalikke 🙂 Minul omal on ka Snoobi teenindusega väga halb kogemus ja ei taha üldse sinna minna tagasi. MuSu-s on head toidud vähemasti ja seni pigem ok teenindus olnud.

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuli 2022 at 12:33

   Ma burkse kahjuks süüa ei saa, seega ei oska kommenteerida. Ja koht tõesti ilus, võin oodata ka, kui teenindus ka ok oleks 😀

 • Avatar
  Vasta Kiku 6. juuli 2022 at 11:46

  Rombis kohapeal pole söönud, koju aga küll võtnud. Mulle väga väga meeldib nende teryaki lõhe kauss. Soovitan seda proovida ja mitte neid maha kanda :). Kõigil on paremaid ja halvemaid päevi.

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuli 2022 at 11:55

   Ega jah, ma ausalt muu üle polekski ever vinguma tulnud, aga see silmi pööritav teenindaja oli kirsiks tordil 😀

 • Avatar
  Vasta Kristi 6. juuli 2022 at 10:52

  Mulle teeninduse mõttes meeldivad siin Nõmmel Snoob ja Paju villa. Musu on ka armas koht aga minu meelest just teeninduse koha pealt ei hiilga- vb ma lihtsalt kehval ajal siis sattunud 🤷🏻‍♀️ Snoobis nt ei ole mitte kordagi teeninduse koha pealt pidanud pettuma. Ja Paju vist ongi natuke teine tase mulle tundub :/ Seda Rombi olen vaadanud ja olemasolust olin teadlik aga kuna nad vähemalt suts aega tagasi nt woltiga koostööd ei teinud, siis toitude kohta arvamus puudub ja ausalt-öeldes, omal algatusel sinna kohapeale millegipärast ei kisu- nüüd siis eriti 🙂 Kahju kohe, et siinkandis nende söögikohtadega nii nadi seis on- mulle väga meeldis see kohvik, mis oli raudteejaama taga, kus praegu kommipood on ja niiii kurb oli kohe, kui see kinni pandi 🙁 Vähemalt kommid tulid asemele ja seal ei ole ka siiani veel halba teenindust kohanud!

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. juuli 2022 at 10:55

   Snoob on mul juba läbi aegade suur lemmik olnud! Aga kui ma mõtlen seda, et tahaks kodust jalutada kuskile, siis Snoob jääb kaugeks 😀

   • Avatar
    Vasta Marju 6. juuli 2022 at 15:33

    Jah Kallis on seni olnud meeldiva teeninduse ja maitsva toiduga 🙂

  • Avatar
   Vasta Triinu 6. juuli 2022 at 12:39

   Üks normaalne koht on veel siinkandis, küll paar bussipeatust linna poole Jah kallis. Mulle meeldib seal.

   • Mallu
    Vasta Mallu 6. juuli 2022 at 12:41

    Jaa, tegelikult see ka hea, unustasin selle juba! 😀