JUMALAITA

krdi sportlased!!!

8. august 2022

Kui hakkasid ilmuma uudised, et kohe tuleb Ironman, siis muigasin omaette nende vihaste kommentaaride peale, mis nende artiklite alla tulid. Küll käratas üks, et sporti võiks ikka kuskil Lõuna-Eesti metsades teha, mitte siin linnarahvast painata. Teine pahandas, et nüüd on “terve nädalavahetus hukas!”, kolmas leidis, et peab nüüd kõik plaanid tühistama ja suvi puhta raisus. Neljas teadis rääkida, et kõik sportlased olla üldse lollid.

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Naaber 8. august 2022 at 14:43

  Sa oleks maja kõrvale parkida saanud ja läbi Urvakese mänguväljaku rahulikult koju jalutada ju 😀 Urva tn oli lahti kuni Veskitammini. Selleri tn sai sinna sõita. Meil liikluse osas ei häirinud, aga need kaks päeva huilgamisi õues, mida oli kuulda isegi siis kui aknad kinni, olid küll suht piin 😁

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. august 2022 at 14:49

   Kuhu maja kõrvale? 😀

   • Avatar
    Vasta Sille 8. august 2022 at 15:59

    Laagri kooli parklasse üle tee näiteks. Seal oleks Kooli ja Kuuse tänava kaudu saanud rahumeeli sõita. Lisaks oli Veskitammi tänav sinu maja juurest kinni vaid laupäeval ja sedagi ainult pool päeva. Täiesti arusaamatu ving, eriti kui arvestada, et valla leht hoiatas juba mitu nädalat ette ja lisaks tuli nädal varem ka postkastidesse kaart kus tänavad suletud on.

    • Mallu
     Vasta Mallu 8. august 2022 at 18:01

     Sa ikka üldse vist nalja ei mõista jah 😄

   • Avatar
    Vasta Naaber 9. august 2022 at 11:46

    Urva 7 külastajate parklasse, mis on koguaeg tühi ja oli ka sel päeval. Jalutasin sealt koeraga mööda just. See on konkreetselt su maja kõrval 😀

 • Avatar
  Vasta Mariine 8. august 2022 at 11:03

  Neid sportlaste massüritusi ei kannata keegi, kes ise just ei osale, olgu siis lõuna, põhja või eiteamis-Eestis. Jah, kuskil neid tuleb teha, ette jäävad nad nagunii kellelegi.

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. august 2022 at 13:03

   sportlased ise kannatavad 😀

  • Avatar
   Vasta Sille 8. august 2022 at 16:00

   Vale jutt! Minule meeldis. Käisin raja kõrval kaasa elamas, nii tore oli. Aga kes vinguda tahab, leiab ikka põhjuse.

  • Avatar
   Vasta Pille-Riin 8. august 2022 at 19:09

   Mulle küll meeldib näiteks RallyEstonia koduhoovist ilma piletita vaadata 😅

  • Avatar
   Vasta Rahvasportlane 12. august 2022 at 10:40

   Kui te ei taha olla nende hulgas, kelle jaoks tänavad kinni pannakse, siis tulge nende hulka, kelle jaoks need lahti hoitakse. Saate vormis keha ja rõõmsa meele ka pealekauba. Homsel Ülemiste City ööjooksul näeme! 😁 Yyiihaa!

 • Avatar
  Vasta K 8. august 2022 at 10:55

  Milles me süüdi oleme,et Lõuna-Eesti need saadad😏😏
  Niigi see lollakas ralli koguaeg ja koju eisaa😅😅

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. august 2022 at 10:56

   Ma ütlen ausalt, et ma tegelikult ei tea jah, kus see koht oleks, kus nad kedagi ei häriks 😀 Lihtsalt kommentaarides kõik neid lõuna eestisse ajasid, ma siis ühinesin selle kambaga 😀

 • Avatar
  Vasta M 8. august 2022 at 10:17

  Mul ka Türisalu kandis olid teed kinni, aga saate-mootorraturiga alati läbi saanud. Eelmine aasta sattus jäätmejaama sodi vedamine samale päevale, mitu korda traalisime käruga edasi-tagasi, pidi veidi kannatust varuma, aga kenasti sai läbi 🙄

  • Mallu
   Vasta Mallu 8. august 2022 at 10:39

   No meil ei saanud ei mitte mingil moel läbi 😀 Muidugi ega see nüüd nii suur katastroof ka polnud, pidin 5 mintsa kõndima, aga lihtsalt nii närvi ajas, et ma pmst NÄEN oma kodu, aga vat koju sõita ei saa 😀