JUMALAITA

veits parakas peal

17. august 2022

Nagu ma siin öelnud olen, siis mul on kohe suurem sats “timmimist” tulemas. Viienda septembri peale on kirja pandud “ülahuule tõstmise operatsioon koos lõua modelleerimisega”. Ma kordan veelkord, et ma ausalt usaldan Marti sada protsenti ja arvan, et ta minust Donatellat ei tee.

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. august 2022 at 17:59

    Tuttav tegi mul liplifti. Sitaks ilus jäi ja suu on kinni. Niiet ei tasu vast muretseda))

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. august 2022 at 18:57

      Ma tahaks ta pilti näha, ütle et ta saadaks mulle 🥲🙏

  • Avatar
    Vasta T 17. august 2022 at 17:09

    Arusaadav, et enne oppi on hirmud ja tulebki kõik rahulikult läbi mõelda, jumal tänatud, et opid ei käi nii, et täna mõte ja homme saan, eriti sinu puhul, kes sa suht impulsiivne oled. 😀 See pilt, mis sa näidiseks panid, seal on ju tulemus kena, (mitte et ta enne ka nüüd kole oleks olnud vms). Läksin kohe sinu pilte vaatama instasse ning ma arvan, et tulemus jääks ilus. Ise tahaksin hirmsasti seda lotiimu protseduuri, mida sa tegid, aga see vist ei maksa enam vaid tonn nagu sulle omal ajal. 😭 Rindasid tahaksin ka vähendada ja tõsta. Aga obvs mu rahakott sellele protseduurile ammugi peale ei hakka. 😭

  • Avatar
    Vasta Vaike 17. august 2022 at 16:34

    Näidisdaami pilt on küll jah nagu tal oleks adenoidid, et peab läbi suu hingama. 😀 You’re welcome! 😀

  • Avatar
    Vasta Kens 17. august 2022 at 15:57

    Kuule palun küsi, mis ta su lõuaga ka täpselt teeb 😄 Ise olen ka nina ja lõuga lasknud kohendada, aga tahaks teada mis ta sulle teeb.