TERVISEJUTUD

Balti jaama parmu memuaarid

6. september 2022

Ma oleksin võinud ju loogiliselt mõelda, et kohe peale oppi ma ilmselt ei olegi super paistes ja sinikaid täis, aga kas mul on loogikat? Oh ei! Mul on isegi tunne, et selle eilse postituse kirjutasin ma veel narkoosi all olles, sest kui ma tunnike hiljem koju sättima asusin, hakkas kõik valutama, kiskuma ja mõte söögist ajas mind hüsteeriliselt nutma.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Katarina 6. september 2022 at 13:08

  🤣🤣 kle kus sa neid meeme leiad? Nii naljakad alati, kas sa mingi guugeldadki “funny beauty surgery meme” kui seda postitust tegema hakkasid või..?

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. september 2022 at 13:34

   pmst nii leian jaa 😀

 • Avatar
  Vasta Kessu 6. september 2022 at 12:39

  Paistes mokad on iseenesest väga lööv pealkiri!
  Ja ma usun, et herilaselt huulde nõelata saamine on umbes midagi sellist nagu Su pildil praegu näha on.

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. september 2022 at 13:34

   Ma pole jah kunagi nõelata saanud, aga ilmselt on tulemus sarnane 😀