LAPSED Marta

edaspidi kontrollin laste taskuid

18. oktoober 2022

Ma olen kuulnud, et osadel vanematel on probleem sellega, et lapsed kipuvad võõraid asju tuuri panema. Mina ei tea, kas see on mingi ealine asi või mis, ilmselt on? Ma ise üritasin kunagi nt puhumisvildikaid varastada (ei õnnestunud), aga ma siiani olen arvanud, et mu lapsed varastamise peale tulnud ei ole. Või noh, kui ka on, siis ma ei tea sellest midagi, sest neil on nii palju pudi, pahna ja Tähtsaid Väikseid Vidinaid, et mina ei jõua neil silma peal hoida ega invetuuri teha. Jumal teab, et pool sellest kõigest võib kokku varastatud olla. Aga no see selleks. Loodame, et ei ole.

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Vaike 18. oktoober 2022 at 16:54

    Vähemalt kassid ja Lotte taskusse ei mahu. Vist. 😀