AVALDAN ARVAMUST SUHETEST

siis kui polda lihtsalt nii väga huvitatud

2. jaanuar 2023

Mul oli mingi periood, kus ma kuulasin autos kogu aeg podcaste. Ühel hetkel tundsin, et ma ei viitsi enam ja läksin vana hea muusika peale tagasi. Ja kuna enamik mu lemmikuid tuleb tiktokist, siis sattus mu pleilisti see lugu:

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Vaike 2. jaanuar 2023 at 14:05

  Hormoonid lihtsalt, ei midagi imetabast. Aga tunne on alati selline, et NÜÜD on see, NÜÜD on eluarmastus. Sittagi, labased hormoonid jälle. 😀 Mis vigadesse puutub, siis üks pleikar, kellega ma millalgi ära lõpetasin, öeldes, et ma ei viitsi tema ooteruumis enam passida kuniks noormees oma valiku suudab teha, kui ta seda üldse kunagi teha tahab, hakkas millalgi uuesti võimalusi kompima, mille peale talle ütlesin, et ma ei kolista mööd vanu ämbreid, vaid leian uued. 😀 Muidugi ma ka valetasin, sest oiiiii, kuidas on meeldinud need vanad ämbrid. Ikka juba oma ja nunnu ju. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. jaanuar 2023 at 16:12

   Haha, mis see väljend on, et vana… ämber ei roosteta :D! Ja kui juba roostetab, siis ikkagi oma ja nunnu! 😀

 • Avatar
  Vasta Katerina 2. jaanuar 2023 at 13:29

  Üks nüanss on sellel lool veel. Nimelt see, et tunded muutuvad. Isegi kui mingil hetkel olid mõlemad samal lehel ja tunded vastastikused, siis ei tähenda see, et nii see ka jääb. Ühel võivad tunded muutuda ja siis teine tunnebki, et ta oli loll ja uskus igasuguseid asju, kui teine ennast suhtest juba eraldama hakkas. Ehk siis tegelikult ei pruukinud ju loll olla, kui alguses said kõik asjaosalised asjast üheti aru. Ja pärast võis uue infoga kohanemine aega võtta, sellest ka tunne, et issand kui loll. Mõnes mõttes on see natuke nagu ohvri süüdistamine. Kui teine pool ei väljenda oma huvipuudust üheselt ja jätab nimelt mulje, et temal on ka tunded, et saada hüvesid, siis võis see, keda ära kasutati olla süüdi naiivsuses, ehk siis loll, aga ma isiklikult olen parem elu lõpuni loll, kui kibestunud ja kahtlustav iga inimese suhtes, kes mu ellu satub. Kindlasti olen ise ka omajagu südamevalu põhjustanud.

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. jaanuar 2023 at 16:12

   Vot-vot. Selles suhtes on sul muidugi ka õigus, et mõnikord tunded tõesti muutuvad. Eriti kui me räägime mingisugustest põgusatest flingidest, kus alguses nii väga ei mõtlegi sellele “mis meist edasi saab??” teemale, vaid niisama on tore ja tsillid. Ja siis kui ühel hetkel vaatad, et ah, enam nagu ei viitsi, siis võib teine vabalt juba ära armunud olla, kuigi see sinu plaan üldse ei olnud 😀 Aga muidugi tuleb seda tunnete muutumist ka pikemates suhetes ette, on endalgi juhtunud 😀

   Ah, suhted on igatmoodi nõmedad! 😀 Head nahka saab harva 😀

 • Avatar
  Vasta Katrin 2. jaanuar 2023 at 10:47

  Sellest samast teemast on lausa terve film tehtud – “He’s just not that into you”.

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. jaanuar 2023 at 11:51

   Jaa, seda olen ka näinud 😀