Uncategorized

hommikused kemplused Gerdiga – head sõbrapäeva!

14. veebruar 2023

Ma ei suuda ise ka uskuda, et ma seda ütlen, aga mulle tõesti vist ei meeldi kingitused. Või nagu, mulle meeldivad teoreetiliselt kingitused, aga sellisel juhul peab see olema täpselt see, mida ma tahan. Olen vist ennegi maininud, et ma lihtsalt ei oska teha nägu, et mulle midagi meeldib, kui mul tegelikult seda vaibi ei ole. Ja see paneb mind halvasti tundma, sest ma TEAN, et inimene on vaeva näinud, mulle mõelnud ja kingituse ostnud, aga no mu nägu on umbes selline:

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Nirk 18. veebruar 2023 at 00:04

  Sain just teada, et mul on madalad standardid kuna rõõmustan kui lilli kingitakse 😅 Millised need kõrgete standardite teod, tegevused, komplimendid on? siis teaks kuhu poole pürgima peaks 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 18. veebruar 2023 at 14:59

   Haha eiiii ma ei mõelnud nii 😀 Muidugi ma olen ka rõõmus, aga pigem nagu see pole mu jaoks otseselt kink, vaid majapidamisvahend 😀 majapidamises peab lilli olema 😀 Ehk siis ma olen nende üle sama rõõmus, kui mees toob nt uue pudeli nõudepesuvahendit 😀

 • Avatar
  Vasta R. 15. veebruar 2023 at 23:22

  Kulmukamm 🤣🤣🤣🤣🤣

 • Avatar
  Vasta seesam 14. veebruar 2023 at 21:17

  I hate gifts
  In every way
  Ma ei taha neid üldse saada, kinkida ka väga ei viitsi viimasel ajal. Kuigi seda viimast veel teeks hea meelega, aga no…saada kinke, miks mul on seda vaja? Kui keegi mulle reisi või mõne muu elamuse kinkida tahab, siis on sellega vähe kergem leppida, aga mingit niisama jura küll ei.

 • Avatar
  Vasta Mannu 14. veebruar 2023 at 20:19

  Kuna mul kogemus ainult ühe mehega, siis mõnel tüütuse hetkel tundub, et keegi kuskil on alati parem. Seetõttu on niii hea lugeda seda, mis päriselt mujal ka toimub. Mõtlen just seda aitamise asja ja siis hakkab sealt abi palumise küsimusi tulema. See on nii tüütu, et tõesti teen ise enne asja ära siia juba. 😃

 • Avatar
  Vasta Evelin 14. veebruar 2023 at 18:28

  Minul on selles suhtes hästi, et mees teeb parema meelega süüa kui ma ise ja never ei vaja mu juhendamist ega n-ö abi. Ise teeb ja toimetab.
  Lilledega on see teema, et need meeldivad mulle ja tore oleks saada, aga paraku on elu näidanud, et ma peaks neid siis kapis luku taga hoidma, sest mu kass lihtsalt sööb nad kohe ära.

 • Avatar
  Vasta K. 14. veebruar 2023 at 18:25

  Kingituste osas feel u 100%, ma ei oska ka nägu teha, kui mulle asi ei meeldi. Mulle meeldib kinke saada, aga ainult neid asju, mida ma päriselt tahan. Kui raske see olla saab? 😀

 • Avatar
  Vasta K 14. veebruar 2023 at 17:18

  Mu lemmikud on need:
  *palun too homme piima
  *jaa, ok, tuleta mulle meelde peale tööd

 • Avatar
  Vasta Kats 14. veebruar 2023 at 16:40

  Appi kui hea tekst teil sõbrannadega 😀 aga tulles asja juurde. Sa oleks idekas mätch minu mehega vist…ja selle kirjelduse järgi mina sobiks Gerdiga(GerdUga?!?!) Igaljuhul.. see lõpp made my day

 • Avatar
  Vasta Liisi 14. veebruar 2023 at 15:24

  😂😂 sõbrannade vestlus on täiesti okei! Mul on sama jama, et ei oska olla, kui midagi nõnna kaunist öeldakse ja tahaks siis natuke nagu ära minna. Otsa never ei vaata sellisel juhul sest mega piinlik on 🙄 Aga see üllatus=töö on väga pask. Meil ka vahel nii, et kui härra teatab, et ta teeb ise süüa, siis sellega kaasneb: “Viitsid anna mulle see kauss, viitsid haki kurk ära, viitsid pane kartulid potti jne jne jne”. Ei viitsi noh! Kui ma kohe alguses ütlesin, et täna süüa teha ei viitsi, siis ILMSELGELT ei viitsi ma ka kaussi anda, hakkida ja muu sellise juraga tegeleda! Meeste aju töötab tagurpidi,ma ütlen!

  • Avatar
   Vasta Merilin 14. veebruar 2023 at 20:59

   Ma ei saa aru nendest inimestest kellele kingitused ei meeldi ( ma jumaldan üllatusi ja kingitusi) aga ma austan alati nende soovi. Mul üks sõbranna ei taha ka kunagi kingitusi siis ma ei teegi või siis küsin mis tal kodus vaja on ja olen viinud, leiba, piima, wcpaberit sünnipäevaks jne 😂

 • Avatar
  Vasta Vaike 14. veebruar 2023 at 13:49

  Ma kirjutaks sinna listi köögimööbli (koos tehnikaga!) ja vannitoa remondi. 😀 Sitase heki võin ise välja kaevata ja uued taimed osta.

  • Mallu
   Vasta Mallu 14. veebruar 2023 at 14:51

   Krt ma tahaks ka köögimööblit….

   • Avatar
    Vasta Vaike 14. veebruar 2023 at 15:03

    Sul on ju koht, kuhu oma soovid kirja panna!

    • Mallu
     Vasta Mallu 14. veebruar 2023 at 15:14

     Kui ma paneksin sinna “köögimööbel” siis ma ei taha näha, mis sealt tuleks 😀

 • Avatar
  Vasta Kätlin 14. veebruar 2023 at 13:42

  Mul on Gerdist veits kahju nüüd 😅 Ju ma olen siis see imelik naine 😀 Veits juustune on, aga samas nagu nunnu ka 🙃

  • Mallu
   Vasta Mallu 14. veebruar 2023 at 14:51

   Ega sa imelik ole, ilmselt hoopis mina olen 😀