TERVISEJUTUD

kuidas kolme kuuga kaheksa kilo kaotada

5. aprill 2023

Ma olen siin ja instas vahepeal oma kaalunumbrit maininud ja iga jumala kord on mul postkast kirju täis, et issand jumal, sa oled ikka nii tubli ja pliis ütle, kuidas sa seda tegid. Ma enamasti mängisin veits lolli, et ah, ma ei tea, kuidagi juhuslikult, aga no peaks vist ikka puhta loll olema, kui seda usuks, et keegi juhuslikult ja endale märkamatult nii palju alla võtaks.

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kairi 6. aprill 2023 at 04:15

  Kuule.. pirn!💡 Äkki nende ravimite tõttu sul peavalud on/olidki? Ajaliselt vist kattub? Ei sobi nad lihtsalf sulle.

  • Mallu
   Vasta Mallu 6. aprill 2023 at 09:39

   Mkm, need peavalud hakkasid ikka tunduvalt varem🥲

 • Avatar
  Vasta Kapsas 6. aprill 2023 at 00:34

  Mis ath ravimeid sa vôtad ja mis mg? 🙂 ma ise olen vōtnud 7 kilo juurde ath ravimi vahetusega, ennem oli 36 concerta, kus ei olnud üldse söögiisu ja siis vahetati 30 mg medikineti peale aga söögiisud on koguaeg

 • Avatar
  Vasta Kristel 5. aprill 2023 at 16:01

  Nii tubli postitus! Halleluuja!

  Kaalunumber tõesti pole ainus asi mille nimel elada.. piltidel mina mingit vahet ei näe.

  Kus sellise hea dysmorphia saab muidu? 😂

  • Mallu
   Vasta Mallu 5. aprill 2023 at 16:14

   Tead ma arvan, et see on sellest tulnud, et ma kuni Mari sünnini (ja veits peale seda ka) olin alati max kiitsakas. See oli vist piisav aeg, et mu ajule selgeks teha, et ma OLEN KÕHNA INIMENE! Isegi kui vahepeal ei ole, siis aju mäletab ikka aint seda esialgset infot 😀

 • Avatar
  Vasta Vaike 5. aprill 2023 at 14:18

  Ma näen täitsa nitšekat vahet piltidel.

  • Mallu
   Vasta Mallu 5. aprill 2023 at 14:34

   ma vb pimedaks näljutand ennast 😀