AVALDAN ARVAMUST

kas asi on mu kehas, või on asi Skimsis?

6. aprill 2023

Ega ma nendest Kardashianidest muidu rohkem ei tea, kui Kristina omal ajal raadios aeg-ajalt rääkis, aga TikTokis tehakse selle põhi Kardashiani brändile, Skimsile, ikka tuugalt reklaami. Pidi no nii hea materjal olema ja nii mõnusasti istuv, et ühel päeval kui mul jälle see hirmus kihk midagigigigigi osta tuli, siis mõtlesin, et okei, ostan siis opijärgseks perioodiks selle Skimsi korseti, et see ilmselt mugavam, kui see, mis haiglast kaasa antakse.

Aga kuna ma obv ei saanud ainult ühte asja tellida, sest see oleks absurd, otsustasin ma tellida ka ühe body. No sellise tavalise, pikkade varrukatega isendi, mis kenasti keha ümber hoiab ja püksist välja ei vupsa, kui ma kummardan jne. Tegin siis oma tellimuse ära ja sain paki üsna kiiresti ka kätte. Korseti kohta pole miskit öelda, tundub selline pehme ja mõnus, aga ma veel pole tihanud seda kandma hakata, ehk paari nädala pärast, hetkel on krõpsudega mugavam peale tõmmata. Aga see pikkade varrukatega body jättis mind kimbatusse.

Kangas on tõesti hea ja pehme ja veniv. Samas ma võtsin M suuruse ja ma ütlen ausalt, et isegi 60 kilosena venitasin ma seda endale selga, nagu kilet sardellile. See NÄEB hea välja, aga vahepeal on veidi ainult selline tunne, et kätel on varrukate asemel žgutid, sest noh, verevarustuse tõmbab kitsaks küll. Ühesõnaga väga tight on teine.

Aga selle elan veel üle, sest see näeb seljas tõesti hea välja, tee või tina. Aga ma ei saa aru, mis seal allpool toimub. Ma ei vaadanud vist pilte enne korralikult, sest kodukalt on tõesti kenasti näha, et alumise otsa asemel on ainult nöör. Ma ei hakka enda pilte siia üles riputama, aga no vaadake seda ja mõelge, kas ja kelle jaoks on mugav, kui pool body on konkreetselt su perssevahel, nii et üht grammi kangast ka välja ei paista?

Ja nüüd, daamid, mõelge palun sellele, kui see juba tagant nii väike on, siis mis te arvate, et see eest laiem on? Konkreetselt mul olid kaheaastasena ka laiema lõikega alukad, kui selle rüü alumine osa, mis peaks mahutama enda sisse täiskasvanud naise mokkasid ja muud kraami (üle lugedes ma praegu ei saa aru, mida ma selle “muu kraami” all mõtlen, mul ausalt pole seal peale mokkade midagi 😁). Sest kes tahaks eestpoolt samasugune välja näha, kui sellel pildil tagantpoolt paistab? Ja kuna see on super ebamugav, siis terve see päev, kus ma seda kandsin, siis ma kogu aeg low key sikutasin seda body enda kehaõnarustest välja. Aga no kurat, hea nägi välja – see osa, mis pükstest ülespoole jäi. Allpool toimus kogu aeg mingi Skimsi sissetungimine.

Sellel mudelil tundub vähe parem alumine osa olevat, ehk julgen endale selle kunagi tellida ja siis olen kohe targem ja tellin L suuruse. Sest verevarustus on mulle ka armas. Ja tahaks veits mugavalt ka elada, mitte kogu aeg mingit nööri perssevahelt välja urgitseda.

Aga no mulle tundub, et pooled asjad sealt on sellised uue moe värgid, millest ma iial aru saama ei hakka. Minu meelest ei ole need esiteks kuigi ilusad (kuigi see on maitse asi), aga mitte ka väga mugavad.

Mul tekibki küsimus, et kas on asi just spetsiifiliselt MINU alakehas, aga ma olen 10/10st kindel, et kui ma endale selle selga tõmbaks, siis oleks paista ainult need kaks külgmist nööri ja ülejäänud riidejupike kaoks musta auku. Ei tundu mugav, ega ka mitte “perfectly sexy” nagu inimesed väidavad nende kodukal.

Aga noh, võib-olla olen ma lihtsalt juba nii vana inimene, et ei peagi seda tänapäeva nöörimoodi mõistma. Sest näiteks see bikiinilõige, mis praegu maru popp on, ajab mind lihtsalt naerma. See näeb konkeetselt välja, nagu keegi oleks Alwaysi sidemed otstest nööriga kokku krousinud ja paela otsa ajanud. Ma tahaks lihtsalt seda ülemist osa natukene laiali ajada, et see midagigi normaalsemalt ära kataks. Aga ometi on instagram täis naisi, kes samasugustes kuskil palmisaarel siruli on ja paistavad teised eluga õite rahul olevat. Nii et mida mina ka tean. Ma olen crotchless korsetis oma voodis nagu mauk, nii et ei peaks ilmselt üldse kobisema 😁

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ma 6. aprill 2023 at 20:27

    Nende bikiinipükste sisse vähemalt mahub hiigelbush ja mõni munngi.

  • Avatar
    Vasta Gerli 6. aprill 2023 at 18:36

    Mina oma bodyga (ei ole selle firma oma) panen lihtsalt aluspüksid alla ja siis ta ei ole Sul straight mokkade vahel, vaid aluspükste peal. Võib olla see aitab.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. aprill 2023 at 13:00

      Kui ma esimene kord proovisin, siis mul olid mingid kiitsakad stringid ka jalas, et see suurt ei aidanud 😀

  • Avatar
    Vasta Kriss 6. aprill 2023 at 17:45

    https://youtu.be/_GXrseaQdrs nägin seda lõiku juhuslikult tikotokis enne kui tellisin enda oma, peale selle nägemist võtsin mitte thong mudeli 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 6. aprill 2023 at 16:37

    I feel you! Mul ka mingi body ja see konkreetselt kisub seal mokkade vahel. Olen ka mõelnud, et huvitav kas ma olen mingite üüber suurte mokkadega isend või mis värk on. Kanda igaljuhul seda ei saa sest isegi peale lühikest proovimist kodus oli tunne, et mul on alumine korrus peale pikemat kandmist ilmselt verele hõõrutud 😀

  • Avatar
    Vasta Mirjam Melzar 6. aprill 2023 at 15:19

    Mul skimsi bodysuit ja max rahul sellega. Ei ole väike/kitsas alt 😂😂