JUMALAITA

ega mul on sama ahistaja olnud

20. aprill 2023

Ma juba tegelikult tükk aega olen mõelnud sellest teemast rääkida, sest aeg-ajalt see mulle meelde tuleb ja siiani õudusvärinaid tekitab. Samas saan ma ka mõistusega aru, et mõned inimesed maadlevadki vaimsete probleemidega ja see pole otseselt nende süü, et nad sellised on. Sellegipoolest mõistan ma ka seda, et normaalsed inimesed ei pea nende hullude sõimu ka päris lõpmatuseni kuulama.

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Juku 20. aprill 2023 at 21:32

  Sa ei pelga nüüd, et selle postituse peale sa ta uuesti pöördesse ajad? 😃
  Creepy anyway 😐

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. aprill 2023 at 17:19

   hope not 😀 iroonilisel kombel sattusin ma eile Jaanus Saksa kontserdile 😀 nii et kui ta mind followib instas, siis ilmselt ta saab veelgi enam kinnitust, et me mestis 😀

 • Avatar
  Vasta N38 20. aprill 2023 at 21:27

  Meil oli kunagi naaber, kellel oli diagnoositud skisofreenia. Mul oli temast alati nii kahju, sest see maailm, milles see naine elas, tundus nii õudne. Ta tundis, et kõik on tema vastu ja ta on 24/7 ohus. Kui ta regulaarselt ravimeid võttis sain temaga pikad jutud maha peetud ja tegelikult oli ta tore vanaproua. Kui ta aga ravimitest pausi tegi, siis hoidsime kõik eemale. Olime tol ajal lapsed ja ta karjus ja ropendas meie pihta ikka väga räigelt ja valimatult. Ma loodan, et antud loo peategelane saab abi, sest sellist elu ei tohiks keegi elada. Paraku on meil Eestis vaimse tervise tugi alles lapsekingades ja vaimsete häiretega inimene on oma pere probleem. Kannatajad on ka teised, kes sellise terrori all elama peavad. Sundravi on võimalik küll, kui haige eestkostjaks saaks keegi lähedane. See aga nõuab suurt pingutust ja asjade ajamist. Raske on saada kedagi uuringutele, kes seda ei soovi ja seetõttu ei pruugi jõuda ka diagnoosini, mis eeskostet toetaks. Siin polegi muud teha kui soovida kõikidele osapooltele jõudu ja jaksu selle õudusega hakkama saamisel.

  • Mallu
   Vasta Mallu 21. aprill 2023 at 17:19

   Täiega kahju jaa, enda peresse (veel vähem enda lapsele) sellist asja iial ei sooviks ja ei kujuta ettegi, mida see vaene ema tunneb.

   • Avatar
    Vasta Sirts 1. mai 2023 at 19:33

    See on see *****?

    • Mallu
     Vasta Mallu 2. mai 2023 at 11:18

     Jaa

 • Avatar
  Vasta AB 20. aprill 2023 at 18:58

  Eeee watafaaaaakk??

 • Avatar
  Vasta Ma 20. aprill 2023 at 18:16

  On ikka ravi olemas, aga keegi ravi sunniviisiliselt teha ei saa, kui inimene endale või teistele otseselt ohtlik pole. Täiega kriipi! (Ja nüüd tahaks teada, kes see tibi on :P)

  • Avatar
   Vasta E 20. aprill 2023 at 18:48

   No ausaltöeldes kes hoolikalt Pealtnägijas screenshotte vaatas siis tema blogi aadress on seal ilusasti nähtaval:D