NIISAMA JUTTU

Andra läheb mehele

24. aprill 2023

Tõele au andes on Andral seesama mees juba mingi kümme aastat olnud, aga nüüd teevad nad pulmad kah, mis tähendas korraga kahte head asja. Esiteks seda, et saab tüdrukuteõhtule minna ja teiseks seda, et saab pulma minna. Ma olen vist maininud, et ma olen nii vähe pulmas saanud käia, et see on lausa patt. Meenubki praegu ainult enda pulm, Triinu pulm, Raq pulm ja Maarja pulm. Nendest neljast on ainult üks siiani abielus, nii et on nende pulmadega nagu on enivei 😁

Aga tüdrukuteõhtu tegime sel nädalavahetusel ära. Ma kartsin küll selle korraldamist päris pingsalt, sest noh, 10 naist üritamas ühte asja orgunnida lõppeb tavaliselt mingisuguse kaosega, aga seekord saime nii hästi, et ainult ühe korra oleks napilt ühe tüdrukuga staadioni taga käsikähmlemas käinud. Õnneks saime enne jaole ja jätsime kakluse viimasel sekundil ära.

Plaanid tulid ka kuidagi sujuvalt, ilma suurema vaidluseta. Päeva alustati postitantsuga, kuhu mina ei läinud, sest mu sees on eelmisest nädalast mingisugune nõme külmetus, mis ennast aeg-ajalt ilmutab. Kolmapäeval olin õhtul jumala haige, neljapäevaks turgutasin ennast Therafluga üles, sain Tartus ära käia ja reedel oli täiesti okei olla. Arvasin, et pääsesin oma taudist, aga vot laupäeva hommikul värisesin jälle voodis ja pidin taaskord Theraflu huugama panema.

Mina ei tea, mis imesolk see on (ma jälestan selle maitset!) aga sain ennast nii timmi, et liitusin teistega lõunaajal Musu restos, kus meid ootas mega ilus laud ja lõunasöök. Kahjuks jäi meil kõigil rahakott maha ja Andra pidi meie söögi eest köögis tööd tegema, aga kuna see meid ei puudutanud, siis lugesime käigu siiski kordaläinuks.

Sealt saatsime Andra meiki ja retk viis edasi Viimsisse, kus ta pidi ronima üles mööda seda miljoniastmelist treppi ja igal sammul ütlema, miks ta Janarit armastab. Tundub lihtne ülesanne, aga kuskiltmaalt tulid seal juba põhjused nagu “tal on vereanalüüsid alati korras”. 😁

Ja siis panime me edasi enda Kuldallika Spa House majutusse, mis on mega ilus koht Tallinna lähedal (mingi 40 min sõitu äkki). Koht on väga uus ja ilus, mistõttu ka loogiline, et me sellest varem kuulnud polnud. Tavaline saun ja aurusaun ja tünnisaun pealekauba kenasti olemas, nii et tegevust jagub. Seda peab ka ütlema, et suvisel ajal on see kahele poole maja ulatuv terrass ikka väga tänuväärne asi! Päike ulatus kuni loojumiseni kenasti meie vanu konte soojendama.

Ja ilm oli meil terve päeva niii hea, päike siras ja tänu sellele saime kohapeal ka täiega palju pilte teha. Või no, me tellisime selleks siiski fotograafi, ise ei pidanud tegema. Jagan siis teile kah mõndasid, et te aru saaksite, kui võimatu oli selle seltskonnaga tõsiseks jääda.

Ja no mis te arvate, mis õhtuks minuga juhtus? Ikka see, et mul oli mega külm, siis mega palav ja siis jälle mega külm. Mis tähendas seda, et samal ajal kui teised tünnisaunas poole ööni pulli tegid, magasin mina juba kell kümme õndsat und. Ju siis seda oli tarvis, sest peale seda on mul jälle hea olla olnud ja äkki NÜÜD sain ma oma kuradi viirusest lõpuks jagu.

Selles suhtes, et me võime oma mai alguse Türgi reisi ka tüdrukuteõhtuks lugeda, seega võin seal temaga need õhtused pullimised kenasti järele teha.

Aga ega mul muud midagi öelda ei olnud kah. Lihtsalt vahelduse mõttes selline väike “mis ma nädalavahetusel” tegin jutuke või nii.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta S 24. aprill 2023 at 16:04

    Tüdrukuteõhtuid nii erinevaid.
    Eelmine suvi oli kaks täiesti äärmusliku kogemust. Ühes oli koguaeg mingi ära panemine,see kestis mitu kuud. Lõpuks oli tunne,et no ei tahagi minna. Aga ikka läksime sõbrannaga. Kusjuures meestel oli sama, ometigi neil tavaliselt sujub kõik ladusalt 🙄
    Teine tuli järsku. Kõik tegid kööstööd, paari päevaga oli plaan paigas, järgmise nädalaga asjad sebitud,kokkulepped sõlmitud ja olemas, voilaaa. Üliäge ja fun õhtu oli. To kord ma veel mõtlesin,et no krt liiga hea et tõsi olla,raudselt mingi jama on, aga ei.
    Kõige soodsam (mitte et sellel tähtsust oleks) ja lahedam pidu, kus on olnud au olla 🥰 koostöö sujus, kõik panid pead tööle-kasutati max tutvusi ära (sest no aega meil ülearu polnud).

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. aprill 2023 at 10:11

      Mul vist mingit horror showd õnneks pole olnud ka 😀