SUHETEST

ma olen 100% segi kamminud

22. juuni 2023

Ups, ma pole viis päeva jõudnud midagi kirja panna, aga loodan, et annate mulle andeks, sest ma olen omadega teisel pool maakera ja sellega seoses iga päev vaevelnud suure ajavahega. Ühest küljest tahaks nagu kõike näha, aga samas keha tahaks… magada. Eile lootsin veel, et saime unerežiimi paika, aga no kae nalja – kell kaheksa õhtul magasin mina nii õndsat und, et Kristinal mind äratada võimalik ei olnud.

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kairi 24. juuni 2023 at 07:04

  Huuh, kui armas lugeda! 😍 So happy for you! 💕

 • Avatar
  Vasta Tyy 22. juuni 2023 at 21:49

  TA lihtsalt ravis sind terveks kõigist neist ” mina pole selline,” haigustest. Palju õnne!!! Ma loen ja mu näoke on laia naeratust täis ja häppy ja ise ka ei tea miks see mind nii puudutab. LIHTSALT NIII TORE! Palun veel torti ja vahukoort ja roosa mannat ja maasika mammusid … või kuidas seda fiilingut nimetada muud moodi.

  • Mallu
   Vasta Mallu 23. juuni 2023 at 18:23

   Kuule, vaata ma kirjutasin sulle emaili 😄

   • Avatar
    Vasta Tyy 24. juuni 2023 at 23:36

    vaatasin, vastasin 🙂

 • Avatar
  Vasta Kristiina 22. juuni 2023 at 16:58

  Nii äge! Rõõm on lugeda. Tuleb meelde kuidas tundsin end pärast 10 a üksinda lapsi kasvatamist ja hästi hard core mutt olemist, kui lõpuks lasin lahti perspektiivitust suhtest ja lasin endal olla haavatav ja kohtusin oma (tol hetkel tulevase) abikaasaga. Head nautimist

 • Avatar
  Vasta kellakagu 22. juuni 2023 at 14:33

  Heh, erinevad inimesed toovadki meis erineva mina välja. Teinekord isegi sellise, keda poleks eales arvanud endas elavat. Sellepärast ma ei annagi elus enam ammu mitte millegi peale pead. Never say never! Arvad küll, et mitte iial, aga siis ei jõua omi sõnu ära süüa.