Uncategorized

ma olen teid petnud vist…

24. august 2023

Ma arvan, et kõik inimesed aeg-ajalt satuvad olukorda, kus nad peavad midagi teiste eest varjama või ehk isegi näkku valetama. Ei saa salata, elu jooksul on kindlasti ette tulnud. Samas nüüd jõudsin ma esimest korda sellises nadis seisus, et ma olen iseenda teadmata valetama, vassima ja petma kukkunud. Tegelikult sain sellest juba mõnda aega tagasi teada.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristel 26. august 2023 at 12:50

    Mind isiklikult on su storydes viimasel ajal häirima hakanud, et sa pidevalt katsud/mängid oma juustega. Ma nendes storydes muule keskenduda ei suudagi, kui sellele juuste katsumisele. Minu jaoks on see märk sellest, et sa paned väga palju rõhku välimusele ja isegi storyt tehes imetled ennast samal ajal.
    Enesekindlus on vägagi tervitatav ja olles aus – sa tõepoolest näed püss välja – aga ehk saaks need juuksed kuidagi rahule jätta.
    Mari-Leenuga oli mingi vahe sarnane asi, et ta muudkui näris oma huuli storydes ja seda oli väga häiriv vaadata, pilk oli naelutatud sellele huulte närimisele.

    • Avatar
      Vasta Kats 28. august 2023 at 22:29

      Sama. Ma ei saa selle pideva juuste silumise tõtt storysid enam vaadatagi 🙁

  • Avatar
    Vasta Maria 26. august 2023 at 11:21

    Mul on hea meel, et sa ise ennast ilusana tunned ja täiega naudid seda. Kui mul oleks nii, teeksin ka.
    Sa näed hea välja ja mulle meeldib, et paar voldibeebit on ka, ikkagi päris inimene, päris kehas.
    Loodan, et sul tuleb hea päev!

  • Avatar
    Vasta Diana Korka 24. august 2023 at 16:25

    No ausalt, otsi lolli kes ütleb, et kaal ei loe, loeb sisemus :D. Minul sama, 13kg on läinud imeväel maha. Enne ma reaalselt panin trenni lühikesed püksid jalga ; ümber pluuse selga ja vaatasin end , et omg mis mauk. Võtsin seljast ja panin kappi tagasi. Nüüd aga, uuh mu lemmik riietus; nii mugav; ilus ja pealegi miks mitte kui tunned end lõpuks hästi oma kehas. Paneks tissid ka ette, mis 2 last ära võtnud on aga seda tervislikel põhjustel ei saa. Seega elan oma jubinatega edasi aga loodan, et kaal enam suuremaks ei tõuse :D.

  • Avatar
    Vasta F 24. august 2023 at 14:52

    Seda teemat on keeruline kommenteerida, et oma pointi arusaadavaks teha. Võimalik, et vale mulje, aga sinu puhul on see välimuse olulisus kuidagi liiga vastuolus eelnevaga ja tekitab tunde, et midagi on valesti, kui liigne tähelepanu sellel. Vabalt võibki olla nii, et kui tunned ennast ilusamana kui iial varem elus, siis see muutubki liigeks kinnisideeks nii, et ise ei saa aru enam sellest. Kuigi kinnitad, et enesekindlusega pole kunagi teemat olnud, siis võivad siin taga olla varjatud traumad. Inimese psüühika on väga keeruline. Ja teada tuntud tõde ju, et süües kasvab isu. Väga paljud ei suuda enam lõpetada kui on aru saanud, et ilusoperatsioonid jms muudavad kiirelt ja ilmnähtavalt välimust paremaks, aga mingist hetkest läheb käest ära, aga inimene ise ei adu seda enam.
    Mina näen probleemi kui videotes inimene räägib hoopis mingit muud teemat ja pidevalt tuleb tähelepanu välimuse juurde-ala miks mu juuksed nii halvasti hoiavad. Appi, mu silmaalused on kottis. Mis mu näonahaga toimub jne.

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. august 2023 at 15:47

      Haha, no erinevus eelnevaga on kindlasti, seda ma ei hakka salgama. Kas mingi trauma sellega on, jumal teab. Ise pole suutnud välja mõelda, mis trauma seee otseselt olla võiks, aga jumala eest, meil kõigil mingid X varjatud traumad I guess. Ja nende iluoppidega ei pea oluliselt muretsema, mul pole absull plaanis kuidagi oma välimust enam muuta, ei ole väga hirmu, et “üle piiri” läheks.

  • Avatar
    Vasta KK 24. august 2023 at 14:41

    Oled tõesti superhot ning asi pole ainult su kaalus vaid riietusstiilis ja juuksed jne. Ilus on vaadata küll sind 😊

  • Avatar
    Vasta Kirsi 24. august 2023 at 13:59

    Tee rasvaimu enne ja pärast postitus😍 tahaks kōhu tulemust näha kuna endal ka see ees.

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. august 2023 at 15:50

      Tead ma läksin juba rasvaimusse mingi 56 kilosena, selles suhtes ega see kaal sellega alla ei läind 😀

      • Avatar
        Vasta Kirsi 25. august 2023 at 10:39

        Kaal on mul ka ok, kõhul lihtsalt punu ees millest tahaks lahti saada ja sinu kõht on nii ilus! Nii et näita ette😁

  • Avatar
    Vasta A. 24. august 2023 at 13:00

    Tead, sa näed praegu megpüss välja ja see on kindlasti sulle endale ka väga äge ja suur asi, aga kui näen su järjekordset instastoorit mõne vana pildiga ja tekstiga umbes, et “wtf, kuidas ma nii malts välja nägin”, teeb see mind veidi nukraks. Esiteks seetõttu, et üks põhjuseid, miks su blogi nii paljusid kõnetanud on, ongi olnud see asjaolu, et olid “suvaline mutt Männikult” ehk täiesti tavaline naine, kes lihtsalt didn’t give a fuck, mida keegi arvas, nüüd aga neid tagasivaatavaid kommentaare kirjutades justkui teed maha just seda ennast, kes paljude jaoks sümboliseeris mingis mõttes ideaali, kuhu püüelda (no et selleks, et olla cool, äge, endaga rahulolev ja teha ägedaid asju, ei pea nägema välja nagu modell ja et see on täiesti okei olla selline, nagu oled ja mitte tegeleda pidevalt enda välimuse pärast põdemisega, eriti aspektides, mida on väga raske ja/või tavainimese jaoks rahaliselt tohutult kallis enda juures muuta.
    Teiseks seetõttu, et tegelikult ei näinud sa ju ka siis välja nii kohutav kui kõlada lased. Jah, ma saan aru, et võrreldes praegusega iludusvõistlusel neid kahte naist kõrvuti panna mõtet ei ole, AGA, mõtle nüüd, et naisterahvas, kes näeb välja selline nagu sina siis tuleb sulle tänaval vastu või teenindab sind poekassas või juhtub koostööpartneriks – kas sa päriselt mõtleksid talle pilku heites sama koledaid mõtteid/sõnu, mida enda kohta nende vanade piltide juures kasutad? Ilmselt mitte, enamik inimesi ei mõtlegi vastutulijaist nii välimusepõhiselt kui seal just midagi eriti ekstreemset ei ole, seega tegelikult olid lihtsalt tavaline naine – vaata kuskil ujula pesuruumis ringi, seal on 90% selliseid ja siis paar sellist, nagu sa praegu välja näed… Ja siis kõik need tavalised naised vaatavad neid postitusi, kus ennast nii maha teed ajal kui ka tavaline välja nägid ja tunnevad end halvasti, sest kui sa tõesti NII KOLE olid kui väidad, siis mida nemad veel on, eksole? Istun siin ja trükin seda teksti kaheksa kuud rasedana, kaaludes üle 30 kg rohkem kui veel loetud aastad ja kaks rasedust tagasi, lõua all lott ja tunnen end nagu malts – endine Mallu oli minu jaoks äge, sest ta ei lasknud sellel kõigel end segada, praegune on ka äge, sest mul on tõesti hea meel selle üle, et oled jõudnud endaga sinna, kus oled, aga see Mallu, kes vana pildi arhiividest välja kaabib ja põlastavalt küsib, et kes see tont veel oli, teeb selle siinpool ekraani istuva tondi natuke kurvaks küll 🙁

  • Avatar
    Vasta Itri 24. august 2023 at 12:54

    Mul on hambad viltu ja pole ka võimalust lähiaastatel sirgeks ravida ja tunnen end nüüd nagu rääbakas mammi 🤣🤣 Aga sa oled ja olid väga ilus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. august 2023 at 15:49

      Oi need hambad ei olnud ainuke asi, mis mind mammiks tegid 😀 Muuseas, ma lasin oma esihambad siis korda teha, kui mu kuu sissetulek oli mingi 700€. Võtsin lihtsalt kliinikus mitmeks aastaks järelmaksu ja siis maksin väikse summa haaval. Reaalselt täiega soovitan seda võimalust küsida, see muutis ikka mega palju mu enda jaoks!