Uncategorized

kuidas teil suvi oli?

31. august 2023

Kuna suvi saab täna läbi (jajajaa, kalendri järgi vist veel kestab, aga ilmade järgi kindlalt mitte), siis tuli selline tunne, et tahaks oma suve kuidagi kokku võtta. Sest mul on üle aastate NII tore suvi olnud, et kohe lust meenutada. Aga kuna mu pea täna ei tööta ja sotsiaalne patarei on uue podcasti salvestamisest ääreni täis, siis lähen lihtsamat teed ja panen siia mõned suveteemalised küsimused, mida teised blogijad ka ära kasutada saavad, kui endal pea tühi. Ma olen omakasupüüdlik, sest siis on mul rohkem toredaid blogipostitusi, mida lugeda!

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kaisao 31. august 2023 at 22:46

  Kreeka salat retsept palun sinu moodi? 🤗🤗
  Kuhu trippima làhete matkaautoga?

  • Mallu
   Vasta Mallu 1. september 2023 at 11:00

   Feta, tomat, kurk, paprika, oliivid, oliiviõli, oregano. -vsjoo! Matkaautoga…me veel täpselt ei tea 😀

 • Avatar
  Vasta N 31. august 2023 at 22:29

  Oota mul jai segaseks, peikaga nuud siis koos ikkagi?😀

 • Avatar
  Vasta Mari 31. august 2023 at 20:31

  Issand kui ma lugesin, et said oma eksi eksnaisega lähedasemaks siis mul pidi suu maani kukkuma….et selle onlyfansi blondiga v😂😂 Aga siis koitis, et sul ju peale Kardo see viimane eks ka…

 • Avatar
  Vasta Evelin 31. august 2023 at 19:11

  Minu selle suve kõige ägedam hetk (no tegelikult nädal) oli Horvaatia reis koos peiksi ja tema sõpradega.
  Ja paar nädalat tagasi avastasime Tartu lähedal ühe väga mõnusa privaatse väikemaja majutuse koos saunaga, mis oli amazing!

  Ma olen ka täna peiksile sel suvel palju tegusam ja rohkem ringi käinud kui ühelgi teisel suvel. Üksi oleksin ilmselt enamuse ajast kodus vedelenud ja netis passinud😄