Uncategorized

kuidas teil suvi oli?

31. august 2023

Kuna suvi saab täna läbi (jajajaa, kalendri järgi vist veel kestab, aga ilmade järgi kindlalt mitte), siis tuli selline tunne, et tahaks oma suve kuidagi kokku võtta. Sest mul on üle aastate NII tore suvi olnud, et kohe lust meenutada. Aga kuna mu pea täna ei tööta ja sotsiaalne patarei on uue podcasti salvestamisest ääreni täis, siis lähen lihtsamat teed ja panen siia mõned suveteemalised küsimused, mida teised blogijad ka ära kasutada saavad, kui endal pea tühi. Ma olen omakasupüüdlik, sest siis on mul rohkem toredaid blogipostitusi, mida lugeda!

  1. Mis oli selle suve kõige meeldejäävam üritus?

    Ma ei tea tegelikult, millal kalendri järgi suvi hakkab, aga mai lõpus oli Andra pulmad ja no see oli hea pidu! Esiteks ma polnud sada aastat pulma saanud ja pulmad on alati tuusad, aga just see, et see oli mu parima sõbranna pulm ja kogu seltskond oli põhimõttelised kõik mu head ja väga head sõbrad oli super tuus. Ühtlasi oli see essa suurem üritus, kus ma peikaga käisin ja sain teda “sõpradele esitleda”, mis oli omaette tore. (Jaa, enne kui te küsite, siis ma panin korraks hullu ja muutusin korraks segaseks, mul ikka veel õnneks on peika, olenemata sellest, et ma emotsionaalne hull mõnikord😁). Ja kui juba tema teemal rääkida, siis tänu temale oli mul väga palju meeldejäävaid üritusi sel suvel veel, aga no võitja on ikka Andra pulm, pole teha miskit!
  2. Kas sa leidsid sel suvel mõne uue sõbra?

    Esiteks sain sel suvel sain palju lähedasemalt tuttavaks mõne sõbrannaga, keda enne tegelikult nii palju ei teadnud, mis on super tore. Nüüd on küll tunne, et meil hoopis teine ja ägedam sõprus! Ja uue sõbranna sain küll, tsau Merille! Kuigi see vist mõneti on imelik oma eksi eksnaisega sõbrannaks saada, aga mul on ausalt tunne, et me oleme kaks vähest, kes on samas maailmasõjas käinud ja üldiselt ei saa salata, et antud eksil ilmselgelt naiste suhtes imeline maitse on, hehe.
  3. Mis oli toit, mida sa sellel suvel kõige rohkem kokkasid?

    Kui ma nüüd mõtlen, siis ilmselt lastele friikaid ja makarone (pliis mitte vangi panna) ja endale kreeka salatit. Kui ma üksi olen, siis on see BEST söögikord, sest see võtab aega kaks sekki tegemiseks ja see on niiiiii hea! Ainult, et seda head fetajuustu saab ainult Nõmme turult ja enamasti lepin kehvema fetaga Selverist. Kärab ikka!
  4. Mille poolest erineb sellesuvine sina eelmise suve sinast?

    No kui see välja arvata, et mind on 15 kilo vähem, siis muus osas ma tunnen, et laias laastus olen ma 4645474x rohkem õnnelikum ja 2653x rahulikum (mitte, et neid segadusehetki ikka sisse ei pudeneks, aga no elan ja õpin ja arenen!). Kuidagi nii hea on olla MITTE pidevas fight or flight seisundis ja lihtsalt rahulikult elust rõõmu tunda ja nautida ilma ja väljasõite ja üritusi, millega mingisuguseid pingeid ei kaasne.
  5. Kas reisisid sel suvel kuskile? Kuhu?

    Ma käisin mingi hetk Andraga Türgis, aga see oli mai alguses, kas see on ikka suvi v? Aga suve jooksul reisisin mööda Eestit vist rohkem kui elus iial olen ringi trippinud. Ja nii palju kohti jäi veel külastamata, sest suvi on naeruväärselt lühike 🥲. Aaa issand, New Yorkis käisin ka, selle suutsin korraks unustada, haha.
  6. Mis oli su sellesuvine lemmiksaade?

    Olgu suvi, sügis, talv või kevad, siis selleks on ALATI 90 day fiance. Sorri, ma tean, et see on debiilne saade, aga ma ei saa midagi teha, et see on ja jääb selleks, mida ma kogu aeg, silm punnis, vahin. Kes pole veel vaadanud, aga soovib, et ta IQ iga saatega langeks, siis soovitan soojalt. Positiivse külje pealt olen ma tänu sellele saatele erinevate riikide kultuurist väga palju teada saanud, abiks ikka.
  7. Kas tegid sel suvel midagi, mida enne teinud pole?

    Ma käisin näiteks esimest korda Hauka laadal ja andsin seal pühaliku vande teha see traditsiooniks ja hakata seal ülejäänud elu iga suvi käima. Laat ise oli selles suhtes “neeh”, et rahvast oli kohutavalt palju ja midagi ma sealt peale söögipoolise osta isegi ei osanud, aga seltskond ja puhkus ja ilm olid sel nädalavahetusel super, seega ootan juba järgmist aastat!

    Mida ma veel esimest korda tegin….Hmm, eile käisime T1 vaaterattaga sõitmas, seda ma pole tõesti enne elusees teinud.

    Ahjaa ja täna salvestasime Kristinaga esimese episoodi enda uhiuuest podcastist ja enda podcasti mul veel ka elusees olnud pole, seega olen mega põnevil!
  8. Kas see suvi jäi midagi tegemata, mida tahtsid tegelikult teha?

    Nagu ma enne mainisin, siis leidsin sel suvel erakordselt palju erinevaid ägedaid majutusasutusi üle Eesti, kuhu oleks jõuda tahtnud. See muidugi ei tähenda, et neisse minemata peab jääma, sest kindlasti on nad toredad külmal ajal ka (eriti need, kus on kamin! Ma olen legit kaminahaige:D).

    Telkida tahtsin ma tegelikult ka, seda ei jõudnud teha. Õnneks homme lähme matkaautoga trippima ja see on UMBES nagu telkimine, aga seitse korda mugavam… Okei-okei, see on telkimisest päris kaugel, aga kui vihma ei saja, siis ma loodan, et homme või laupäeval saame kuskil lõket ikka teha ja see oleks juba päris pull. Aga noh, see alles homme ja siis suvi läbi.

    Aa issand, ja Pärnus ei käinudki see suvi? Whaaaaat. kuhu see suvi nii kiirelt kadus?
  9. Kas sul on mõni suvine traditsioon?

    Ma ei ole väga traditsioonivend, aga no Lottemaal ma küll käisin, nagu viimased 8-9 aastat iga suvi käinud olen. See on meie pere lastele nagu aamen kirikus ja seal mitte käimine oleks nende jaoks surmapatt.

Aga nagu avapildilt näha, siis üks asi, mis iial ei muutu, on see, et mu huuled on sama kuivad kui sahhaara kõrb 😁

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaisao 31. august 2023 at 22:46

    Kreeka salat retsept palun sinu moodi? 🤗🤗
    Kuhu trippima làhete matkaautoga?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. september 2023 at 11:00

      Feta, tomat, kurk, paprika, oliivid, oliiviõli, oregano. -vsjoo! Matkaautoga…me veel täpselt ei tea 😀

  • Avatar
    Vasta N 31. august 2023 at 22:29

    Oota mul jai segaseks, peikaga nuud siis koos ikkagi?😀

  • Avatar
    Vasta Mari 31. august 2023 at 20:31

    Issand kui ma lugesin, et said oma eksi eksnaisega lähedasemaks siis mul pidi suu maani kukkuma….et selle onlyfansi blondiga v😂😂 Aga siis koitis, et sul ju peale Kardo see viimane eks ka…

  • Avatar
    Vasta Evelin 31. august 2023 at 19:11

    Minu selle suve kõige ägedam hetk (no tegelikult nädal) oli Horvaatia reis koos peiksi ja tema sõpradega.
    Ja paar nädalat tagasi avastasime Tartu lähedal ühe väga mõnusa privaatse väikemaja majutuse koos saunaga, mis oli amazing!

    Ma olen ka täna peiksile sel suvel palju tegusam ja rohkem ringi käinud kui ühelgi teisel suvel. Üksi oleksin ilmselt enamuse ajast kodus vedelenud ja netis passinud😄