JUMALAITA LAPSED

tore ikka, kui hotell su lapse ära kaotab…

7. aprill 2024

Kuna see juhtus juba üleeile, siis on meil emotsioonid maha vaibunud, aga oleksin ma seda postitust toona kohe kirjutama tulnud, oleks see vist päris hüsteeriline rant olnud. Lugu igatahes on hoiatuseks kõikidele, kes välismaal satuvad hotellidesse, mis pakuvad lastehoidu.

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 11. aprill 2024 at 20:30

    Minu tütar töötas just sellises kohas ja küsisin tema arvamust. Seda et lapsed sibavad ringi ja on osavad välja lipsajad võib tõesti juhtuda, aga see et sellele ei reageeritud ja oli suhtumine, ah ju ta kuskil siin on, pidas ta täielikult lubamatuks, sest lapse turvalisus on nende prioriteet nr.1
    Vähemalt tema hotellis on reglement kuidas käituda, selles olukorras, et teised lapsed hooleta ei jääks.
    Kui see juhtub on vaja kohe reageerida, teavitada kõiki inimesi/töötajaid seal majas/alas ja valjult otsima hakata. Ülejäänud lapsed jäävad kindlasse asukohta koos täiskasvanuga. Tegelikult ta rõhutab, et sellist asja ei tohiks kunagi juhtuda ja alati peaks olema piisavalt täiskasvanuid/hooldajaid et on võimalik kõikidel lastel silma peal hoida.
    Kas teie hotellis oli laste juures neid vaid üks või mitu jäi selgusetuks. Aga igal juhul oleks kohene reageerimine ja hiljem vabandamine ,olnud elementaarne tegu ja hädavajalik. Mu tütrel on raske isegi uskuda, et töötaja nii käitus. Neil näiteks algas iga hommik koosolekuga, kus tehtud märkused ja probleemid läbi arutatakse. Ma arvan seda, et andsite juhatajale teada juhtunust oligi õige ja vajalik teha ja sel on ka omad tagajärjed töötajate jaoks. Mida me üldjuhul ei tea ega kuule.
    Ilmselt turvamees tegi vale järelduse, ega saanud aru kust laps jalga lasi ja oletas, et ta on lihtsalt vanemliku hooleta. Sellegi poolest on hämmastav selline tõre suhtlus. Kuigi hotelliga olete rahul, siis näib et töökorralduses on seal siiski suhtumise ja suhtlus oskusega probleem.
    Kuna selline asi on juba toimunud, siis siin kohal on vanema kohus ka lapsele selgitada et loata, emata lahkumine mängumaalt ei ole lubatud, sest ka mängunurgas on oma kord ja reeglid. Ainult ema/isa saab lapse sinna viia ja ka ära tuua. Nii on ja teisiti sinna ei saa mängima minna. Seda tuleb ja saab õpetada päris pisikestele. See pole mõeldud kriitikana, lihtsalt nüüd on aeg seletada ka lapsele reegleid “mängumaal.”