PILDID SÖÖK

suur snäkitest*

21. august 2018

Ma ei mäleta millal see oli, kui Maarja tõi mulle paki kookossnäkke karamelliga. Kuna need nägid välja nagu mingi “tervislik jama”, siis ma ei avanud seda pakki kõvasti üle kuu aja. Teate ju küll neid tervisebatoone, mis mega kasulikud ja tervislikud, aga maitsevad nagu saepuru? Noh, ma eeldasin, et see on ka midagi sellist. Aga ühel kaunil päeval said mul kõik muud maiused otsa ja häda ajas raseda kaevu… Või no köögikappe midagigigigi head leidma ja siis ma selle paki lahti tegin.

Püha. Peetrus. Kui. Head.

Uurisin Maarjalt, et kust ta neid imelisi asju ometi sai ja läksin ostsin ise ka mitu mitu pakki. Näitasin instaski oma head leidu, mille peale Pille kirjutas toona, et ta proovis neid ka tänu mulle ja kui ta nüüd vaeseks jääb, siis võin ma vaid ennast süüdistada. Jah, poes maksavad need 2.50€ pakike. Ja ühte pakki naljalt kahe õhtu peale ei jaga.

Igatahes võite nüüd arvata, kui hea meel mul oli, kui ma sain teised MySnacki tooted ka ära maitsta. Poes olen ise näinud küll, aga ikka käsi tõuseb tuttava toote järgi ja ei raatsi  riskida sellega, et äkki uus ei olegi nii hea. Kuna testitavaid asju oli üli palju, siis sai neid proovitud paari erineva satsina. Ühes satsis osales Kardo ka, nii et ma siis alustan meie ühisest testimisest, aga enne räägin kiirelt siis sellest esimesest, mida ma maitsesin –  Mysnack kookoskrõpsud… Mõnusalt krõmpsud, magusad, sulavad suus. Imeline! Kardogi on neid alati söönud, kui koju toonud olen. Ja lapsed muidugi kah. Ainult ämm ei taha neid näha ka, ta nimelt ei salli kookost. Kookosemekk on kõva, seega jah, kui kookosesõber ei ole, siis pole mõtet proovida.

Kohvimaitselised kookoslaastud – Mõnusalt krõmpsud! Õrn kohvimaitse, ei ole väga intensiivne õnneks, mulle muidu ei meeldi väga kohvimaitse asjadel, aga need meeldivad hirmsasti. Meenutab mingit maitset lapsepõlvest, aga mida? Selline snäkk, et kui paki lahti teed, siis sööd lõpuni ära, pooleli jätta ei saa never-ever!
Kardo 9/10
Mallu 9/10
Brokoli –  Lõhnab alguses natsa imelikult, aga mulle niii maitseb. Kardo meelest mage, minu meelest just piisavalt soolane. Sain lõpuks aru, et see oleneb sellest, mis tükk satub, mõni on jah maitsetum, mõni aga mõnusalt soolakas. Kardole meeldib tavaline brokkoli rohkem, mulle meeldivad tõesõna mõlemad. Andsin lastele ka mekkida, kumbki välja ei sülitanud, aga jah, juurde ka ei küsinud.
Kardo 4/10
Mallu 7/10

Kookosamps vanilliga – Kardo sõnul ainukene miinus on see, et neid pakis nii vähe on – pakis on vaid 8 tk. Samas nad on magusad ja rammusad, seega see kogus on täitsa õige. Mulle meenutab mingeid megahäid võiküpsiseid, aga no tõesti niiiii head. Ideaalne magusaamps. Testi lemmikud!

Kardo 10/10
Mallu 10/10
Mixed veggies – Nagu sööks suurte tahkete tükkidena puljongit või miskit. Soolane snäkk, kujutan ette, et ma võiks ühe väikse paki teleka ees nahka panna küll. Mingi asi, mida ma ostaksin oma lastele, et nad tervislikku snäkki sööks, ala krõpsu asemel, aga no pole mingi selline snäkk, et ooo mega isu oleks selle järgi ?
Mallu 5/10
Kardo 4/10
Kuivatatud mangosnäkk. Kardo kiidab, et pakk tihkelt õhku täis, et krõpsud katki ei läheks. Nagu mingi õhuline komm, mis maitseb täpselt nagu mango! Meenutab natsa kuivatatud õuna, kuigi me ei saa aru miks, sest see on täiesti teise maitse ja tekstuuriga. Nagu mangost tehtud vaht või miskit. Hea aga megalt magus ja ajab jooma.
Kardo 6/10
Mallu 7/10
Vahvlirull mangoga. Mõnusalt krõmps, parajalt magus, veidi kookosemekiga, aga no NII hea. Kergelt on mango järelmaitset ka tunda. Gluteiinivaba ja mõmnus suutäs. Hea lastele ka kätte anda, neile meeldib. Kardo lisab, et ta julgeks soovitada küll. Minu jaoks ka teine lemmik testist, mille enda jaoks avastasin. Mega mõnna!
Kardo 8/10

Mallu 9/10

Ananassikrõps. Meenutab mulle seda ananassivahvli kommi, aga Kardo sõnul ei tunne ta üldse ananassimaitset. Pimesi ära ei tunneks. Ma ka ei arvaks ära. Arvaksin, et mingi troopiline vili, aga mis? Ei ole halb, pigem hapukas kui magus, aga ausalt uuesti ei ostaks vist kahjuks.
Kardo 5/10
Mallu 5/10
 
Õunakrõpsud sõid lapsed seesama minut ära, kui ma paki MySnacki poolt lahti tegin ja pildi ära teha jõudsin. Meenutasid mulle vanaema – ta kuivatas mulle alati õunu. Vanaema kuivatatud õunad olid sellised vintskemad, need krõbedad ja mõnusad. Üli head ja ostan raudselt veel.
Kolmest tootest ma kahjuks kohe kirjutada ei oska. Esiteks need maasikasnäkid, sest need tegi Mari üks hommik lahti, sõi ära ja ma ei saanud ühtegi. Seega ma EELDAN, et need olid head, sest ära nad söödi ?. Siis on mul kotis ootamas krõbedad viinamarjad ja virsikusnäkid, sest need pidid meiega Lätti tulema, aga reis jäi ära ja snäkid alles. Ma viskasin nad endale seljakotti, et kui tööl kiirem päev, on hea midagigi haugata, seega sry, ei oska veel miskit öelda.
Aga siis teile ka selline tore info, et kõik kookoselised tooted Mysnack e-poes on Malluka blogi lugejatele koodiga “mallukas” vaid 1.50€! See on palju odavam, kui poest osta, seega soovitan tellida. Neid laaste ja neid küpsiseid ja torukesi ja – proovige kõike! Aga hakka Mysnack’i fänniks FBis (LINK) ja andke teada, mis teile kõige huvitavam toode tundus ja võida endale samasugune snäkikast nagu mina sain – nõnda saab võitja proovida kõiki maitseid! Võitja valin välja juba sel reedel! Head loosiõnne!
*Postitus sündis koostöös Mysnackiga

Loe ka neid postitusi!

145 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta tahaks Taisse... - Mallukas Mallukas % % 22. jaanuar 2019 at 18:27

    […] ammu tegin koostööd Mysnackiga ja tegin suure snäkitesti (leiad selle siit lingilt). Peale seda olen aeg-ajalt ikka endale kookossnäkke lubanud, kui nad kuskil poes silma jäävad. […]

  • Avatar
    Vasta Mutt 26. august 2018 at 23:24

    Hei! Kaua see sooduskood kehtib? Mul tuli isu tellida.

    • Avatar
      Vasta Mysnack 27. august 2018 at 16:50

      Veel jõuad tellida, sooduskood kehtib septembri keskpaigani 😉

    • Avatar
      Vasta Mysnack 27. august 2018 at 16:51

      Veel jõuad tellida – sooduskood kehtib septembri keskpaigani 😉

      • Avatar
        Vasta Mutt 27. august 2018 at 16:57

        Aitäh vastuse eest 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 24. august 2018 at 11:17

    Kõige huvitavam tundus mangoga vahvlirull.

  • Avatar
    Vasta brit 24. august 2018 at 10:34

    Maasikasnäkid tundusid kõige huvitavamad 🙂

  • Avatar
    Vasta Joanna Marie Põldsam 24. august 2018 at 09:55

    Kr6be sibul wasabiga tundub ka huvitav, millele tahaks arvustust kuulda! Kuid Sinu pakist ahvatleb k6ige rohkem mango!

  • Avatar
    Vasta Kaie 23. august 2018 at 22:38

    Brokoli tundub kõige põnevam, mida proovida. Neid kookoselaaste olen sinu soovituse Peale korduvalt ostnud, tõsiselt head! Tellin vist endale kohe suurema laari…

  • Avatar
    Vasta Kertu 23. august 2018 at 22:21

    brokoli!

  • Avatar
    Vasta Merit L 23. august 2018 at 22:01

    Vahvlirullid mangoga ning kohvimaitselised kookoslaastud tunduvad huvitavad ja kindlasti ka head. Maasikas on seni parim, mida olen maistnud, Mari tegi õige valiku! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit L 23. august 2018 at 21:55

    Kohvimaitselised kookoslaastud ning vahvlirull mangoga tunduvad võrdselt huvitavad! Maasika, õuna, virsiku ja viinamarja snäkid on korduvalt sattunud mu ostukorvidesse ning on tõesti ülimaitsvad, eriti maasika variant (Mari tegi supervaliku, loodan, et saad ise ka selles varsti veenduda!

  • Avatar
    Vasta Karina 23. august 2018 at 20:48

    Brokoli tundub nii kummaline ja huvitav et tahaks ära proovida

  • Avatar
    Vasta G 23. august 2018 at 16:44

    Kookoskrõpsud 🙂

  • Avatar
    Vasta Brigitta 23. august 2018 at 15:20

    Vahvlirull tundub huvitav ja tahaks proovida ?

  • Avatar
    Vasta kelly 23. august 2018 at 13:10

    brokoli oma tundus kõige huvitava – midagis sellist mida tahaks proovida aga ise vist ostma ei hakka 😀

  • Avatar
    Vasta Sirili 23. august 2018 at 12:12

    Suure kookose fännina tahaksin väga proovida kohvimaitselisi kookoselaaste ja kookoseampse vanilliga. Peab vist tellima nüüd hakkama ?

  • Avatar
    Vasta Kadriii 23. august 2018 at 09:14

    No, ma armastan kookost igal kujul ?? ja ülirõõmus sellise super koodi üle!. Minu lemmikuks on kookoslaastud karamelli ja meresoolaga, aga sooviks proovida ka kookosampse, kuna need on veel tundmatu maa.

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. august 2018 at 04:40

    Vahvlirulli sooviks mekida.

  • Avatar
    Vasta Geidi 22. august 2018 at 23:04

    Tahaks kõike kookosega!! Kookosefänn 😉
    Need head poiskesele jalkavõustlustele kaasa pakkida ja üldse algab ju kool+huviring+trenn hooaeg ja tervislikus snäkis haihtuvad elamisest

  • Avatar
    Vasta Kertu 22. august 2018 at 22:12

    Tahaks proovida kookosampse vanilliga ning ka maasikad tunduvad ahvatlevad ning virsikud ka.

  • Avatar
    Vasta Elis 22. august 2018 at 21:11

    Need rullikesed tunduvad vahvad küll!

  • Avatar
    Vasta Epp 22. august 2018 at 21:09

    Kookoslaastud-karamelli-ja-meresoolaga

  • Avatar
    Vasta Elise 22. august 2018 at 19:09

    Kookosamps vanilliga ajas siin töölaua taga meeletult isutama! Hea, et üksi tööl ja poodi minna ei saa kohe 😀

  • Avatar
    Vasta Doris 22. august 2018 at 19:00

    Olen suur kookosefänn, kookosekrõpse soolakaramelliga proovisin ja kiidan taevani. Seega sooviks kindlasti proovida kookoseampsu vanilliga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri K 22. august 2018 at 18:54

    Kookoseampsud tundusid kõige isuäratavam 🙂

  • Avatar
    Vasta Johanna 22. august 2018 at 18:47

    Kookosamps vanilliga!

  • Avatar
    Vasta Anett 22. august 2018 at 15:23

    Vahvlirulli tahaks väga proovida.

  • Avatar
    Vasta Katriin 22. august 2018 at 14:51

    Kohvimaitselised kookoslaastud tundusid kõige huvitavamad, aga proovida tahaks kõiki 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 22. august 2018 at 13:51

    Vahvlirull mangoga 🙂

  • Avatar
    Vasta R. 22. august 2018 at 12:18

    Kookosamps vanilliga ja vahvlirull mangoga 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 22. august 2018 at 11:56

    Vahvlirullid ?

  • Avatar
    Vasta Reilika 22. august 2018 at 11:36

    Kookosampsud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 22. august 2018 at 09:43

    Maasikad on meil lemmikud. Laps sööb neid nii hea isuga. Ma olen alati tahtnud viinamarjad ära proovida aga need vahvlirullid näevad nii head välja.?

  • Avatar
    Vasta Kaija 22. august 2018 at 09:29

    Kookoselaastud on lihtsalt imelised ning nüüd tahaks proovida ka kookoseampsu vanilliga.

  • Avatar
    Vasta Pamela 22. august 2018 at 09:08

    Ma lausa jumaldan selliseid snäkke. Kuna tööpäevad on 12 tunni pikkused, siis oleks neid ülimõnus tööle kaasa võtta 🙂 Pole veel neid proovinud, aga juba pildil tunduvad isuäratavad 😉

  • Avatar
    Vasta Karolin 22. august 2018 at 08:45

    Kookosekrõpse ma lihtsalt jumaldan aga tahaks vahvlirulli ja kookoseampsu ka proovida!

  • Avatar
    Vasta Hanna 22. august 2018 at 08:37

    Mulle väga meeldivad need kookose krõpsud, aga proovida tahaks kindlasti neid küpsise ampse, ise nii suur küpsise fänn?

  • Avatar
    Vasta Mareli 22. august 2018 at 08:24

    Ei ole ühtegi neist proovinud, aga prooviks kookose, maasika ja vahvlirulli mangoga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 22. august 2018 at 08:16

    Brokoli snäkk kõlab huvitavalt. Tundub veidi võõras ja ilmselt poleks riskinud seda siiani osta.

  • Avatar
    Vasta Kristi 22. august 2018 at 07:38

    Tahaks proovida neid paljukiidetud vanilliga kookosampse!

  • Avatar
    Vasta Piret 22. august 2018 at 05:00

    Olen proovinud soolakarameli, šokolaadi ja kohvi maitselisi kookoselaaste.
    Kohvi ja soolakarameli omad on imehead. Šokolaadi omadel šokolaadi maitset ei tundnud.

  • Avatar
    Vasta kersti 22. august 2018 at 01:35

    koik on ponevad tooted,yhte lemmikut vaga raske valida,,valik jai kas ananass voi maasikas…

  • Avatar
    Vasta Riin 21. august 2018 at 23:39

    Kookoslaastud röstitud kohviga??

  • Avatar
    Vasta Tupsulotu 21. august 2018 at 23:26

    Need võiga kookoseküpsised on megaaaheaad. Huvitavana prooviks brokkolikrõpsud ja kuivatatud ananassi ära.

  • Avatar
    Vasta Getter 21. august 2018 at 23:13

    Sooviksin maasikakrõpse proovida! 🙂

  • Avatar
    Vasta Neti 21. august 2018 at 22:52

    Ilmselt osutuks minu lemmikuks see meresoola ja karamelliga variant. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 21. august 2018 at 22:48

    Maasikasnäkid tunduvad põnevad?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. august 2018 at 22:34

    Vahvlirull mangoga läheks küll kaubaks

  • Avatar
    Vasta Kaisa Kullamaa 21. august 2018 at 22:14

    Kuna need soolakaramelliga kookoselaastud on imelised, siis eelda, et need kookoseampsud vanilliga on sama maitsvad!

  • Avatar
    Vasta Evy 21. august 2018 at 22:03

    Mulle tunduvad eriti huvitavad need vahvlirullid aga no kuna ma olen niiiiigi eriline näksisõber ( eriti soolaste) siis ma ilmselt sööks need kõik ära ja kiiruga ?

  • Avatar
    Vasta Krissu 21. august 2018 at 21:49

    Prooviks kohvimaitselisi kookoselaaste. Ma lausa jumaldan kookost.

  • Avatar
    Vasta Brit 21. august 2018 at 21:46

    Kohvimaitselised ?

  • Avatar
    Vasta Janeli 21. august 2018 at 21:43

    Kohvimaitselised kookoslaastud minu lemmikud!! Kõige rohkem soovin proovida teie lemmikuid –
    kookosamps vanilliga ja vahvlirull mangoga.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. august 2018 at 21:39

    Kookos läheb mulle igas variandis peale 🙂 Küll kreemid, huulepalsamid ning rääkimata toiduained, kus kookos sees on. Kookost pole kunagi liiga palju! 😀 Seega raske valida, millist võidu korral võtta. Aga ma usaldan Teie arvamust ja valiksin kookoseamps vanilliga 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra P 21. august 2018 at 21:34

    Kohvimaitselised krõpsud. Ma jumaldan kookost. Ühte olen saanud ka maitsta aga mitte ühtei eelnimetatust- aga see oli imeline! Ja tervislik. Jumalik 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 21. august 2018 at 21:26

    Kõiki heameelega! Maasika omad tunduvad isuäratavad, lapsega hea krõbistada.

  • Avatar
    Vasta Carolyn 21. august 2018 at 21:15

    Kookosamps vanilliga?

  • Avatar
    Vasta Maarja 21. august 2018 at 21:08

    Mango laaste tahaksin proovida;) läheb tellimiseks

  • Avatar
    Vasta Kaija 21. august 2018 at 21:02

    Mina tahaks neid brokkolisnäkke proovida! Kõlab väga huvitavalt!

  • Avatar
    Vasta Maarja 21. august 2018 at 20:59

    Virsiku ja ananassi omi tahaks proovida!

  • Avatar
    Vasta Gerts 21. august 2018 at 20:59

    Mmm, kôik tunduvad nii head. Olen ise neid juurviljadega proovinud. Mulle hullult meeldisid need. Just parajalt soolased,et ega väga palju mugida ei tahagi. Aga proovida tahaks kindlasti neid kôiki. Olen koolis ôpetaja, siis vahetunnis hea salaja laua all süüa??

  • Avatar
    Vasta Moonika 21. august 2018 at 20:48

    Kohvimaitselised kookoslaastud

  • Avatar
    Vasta Mailis 21. august 2018 at 20:41

    Huvitav tundus brokkoli oma aga kindlasti kõik väga huvitava maitsega. Hea meelega prooviks kõiki ☺️

  • Avatar
    Vasta Häly 21. august 2018 at 20:31

    Prooviks meeleldi neid vahvlirulle 🙂 Ja mangiost ka ära ei ütleks. Nende kookoskrõpsude pakid meenutavad hästi ühtede kookosküpsiste omasid, mida Delice toidupoes müüakse, aga nende kodulehelt ei suutnud leida. Vb siis eri tootjad, aga pakki nähes tekkis küll suur huvi kohe.

  • Avatar
    Vasta Meryt 21. august 2018 at 20:30

    Olen kohvifänn, nii et kohvimaitselised kookosesnäkid tunduvad huvitavad ?

  • Avatar
    Vasta Liis R 21. august 2018 at 19:56

    Ma olen igasuguste kookose asjade fänn, seega prooviks need kõik ära ? Eriti isutavad need krõpsud ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 21. august 2018 at 19:55

    Oi, mulle meeldib, et need on laktoosivabad, siis saan mina, vaene laktoositalumatu, neid ka krõbistada! Tahaks eelkõige mango, ananassi ja kookose omasid proovida.

  • Avatar
    Vasta E P 21. august 2018 at 19:52

    Krõbedad viinamarjad tunduvad väga põnevad, aga lemmik oleks kindlasti kookos igal võimalikul kujul ja ilmselt aedviljad ning brokoli. Prooviks suurima heameelega!

  • Avatar
    Vasta K. 21. august 2018 at 19:31

    Kookoseampsud vanilliga tundub põnev! Hea meelega prooviks koos lapsega kõiki erinevaid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. august 2018 at 18:45

    Ma pole üldse neid kusagil müügis näinud:(
    Suure kohvisõbrana prooviks kohvimaitselised kookoselaastud. Ei oska üldse ette ka kujutada sellist maitsekooslust:)

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. august 2018 at 18:38

    Avastasin need kookoslaastusnäkid mõned kuud tagasi ja ostsin neid lausa hulgi kuni need R-Kioskis ja hiljem Selveris soodushinnaga olid. Nüüd mõnda aega pole ostnud, sest hind on tõesti krõbe. Aga tänu Malluka koodiga tegin jälle suurema ostu. 😉 Tahaks kõiki kookossnäkke proovida, olen suur kookosefänn!

    PS! Facebooki mul ei ole, seega ei saanud seal Mysnacki fänniks hakata. Oleksin siiski jube õnnelik, kui õnnestuks loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli-Ann 21. august 2018 at 18:34

    Mina tahaks kõike proovida, aga need kookosampsud tunduvad eriti head ?

  • Avatar
    Vasta Melina 21. august 2018 at 18:33

    Neid kookosekrõpsusid meresoola ja karamelliga olen proovinud, väga head. Muid ei ole, tahaks küll!:)

  • Avatar
    Vasta Sigrid 21. august 2018 at 18:29

    Kõige meelitavam mulle on need kohvimaitselised kookoslaastud (mitte kunagi ei ütle kohvist ja kohvimaitselistest toodetest ära).
    Aga kõige intrigeerivam on see brokoli oma (ei söö ise brokolit ja mõtlesin, et äkki sellisel moel vaataksin sellele uue pilguga).

  • Avatar
    Vasta Liisi 21. august 2018 at 18:18

    Täiega tahaks neid kookoseampse vanilliga proovida?

  • Avatar
    Vasta Annemarie 21. august 2018 at 18:13

    Prooviks heameelega maasikasnäkke!:)

  • Avatar
    Vasta R 21. august 2018 at 16:31

    Kohvimaitselised kookoslaastud

  • Avatar
    Vasta Mammu 21. august 2018 at 16:02

    Neid Green Day snäkke olen ma ostnud, erilised lemmikud ongi maasikas ja mango.

  • Avatar
    Vasta E 21. august 2018 at 15:52

    Kookosampsu vanilliga ei kujuta absoluutselt ette, aga ometigi tundub just see kõige huvitavam. Tegid head reklaami 😀 Puuvilju tahaks ka proovida, eriti kuna ma olen ise suur kuivatatud õunte fänn ja just parasjagu neid kodus kuivatangi. Oleks seega huvitav ka teisi kuivatatud puuvilju proovida. Usun, et meeldiksid väga. Pealegi tudengina oleks neid snäkke loengute vahel ideaaaalne ampsata.

  • Avatar
    Vasta Leane 21. august 2018 at 15:50

    Brokolimaitselised tahaks kindlasti ära proovida!

  • Avatar
    Vasta Kristel 21. august 2018 at 15:41

    Kõige huvitavam kuivatatud mangosnäkk. Kuigi sooviks kõiki proovida

  • Avatar
    Vasta Kristel 21. august 2018 at 15:38

    Ma neid kohviga kookose laastukesi sain sõbranna juures mekkida. Ja no tõesõna, enne ei lõpeta kui pakil põhi paistab. Käskisin sõbrannal need minust kaugemale panna, muidu nosin tal kõik ära.
    Seega hea meelega osalen loosis ka maitsen ka kõiki teisi vatiante 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 21. august 2018 at 15:29

    Ooo, ma tahaks kõiki proovida! Aga kui valima peab, siis võiks lemmik olla ehk kookossnäkk šokolaadiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 21. august 2018 at 15:19

    Kōiki tahaks proovida,aga kookosamps vanilliga ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin Tenneberg 21. august 2018 at 15:12

    Mina tahaksin neid brokkoli krõpse proovida 😀

  • Avatar
    Vasta Grete 21. august 2018 at 15:12

    Mäletan, et kunagi kirjutasid ka nendest kookose-karamelli snäkkidest ja läksin poodi kohe otsima, a ei leidnud väga hea meelega prooviks ära need kõik ?

  • Avatar
    Vasta Laura 21. august 2018 at 15:09

    Kookosamps vanilliga, vahvlirull mangoga, õunakrõpsud ja no tegelt kõik tundub praegu isuäratav 🙂

  • Avatar
    Vasta Marilin 21. august 2018 at 15:04

    Olen kõiki proovinud aga lemmikuks pean kookoselaaste! Hea meelega sööks kõiki veel ?!

  • Avatar
    Vasta Birgit 21. august 2018 at 15:02

    Kookosamps vanilliga ja vahvlirull mangoga- kaks asja, mille järgi tekkis huvi teie arvustuste põhjal! Soolakaramelli kookoslaaste olen söönud, jube head, aga hind on ka jube hea ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. august 2018 at 14:58

    Kõike tahaks proovida. Pole kuulnudki nendest varem.:D

  • Avatar
    Vasta Merilin 21. august 2018 at 14:51

    Ma kakakoga kookoslaaste olen proovinud ja megahead olid, panin lupsti kõik nahka, nii et silm ka ei pilkunud.
    Tänu sooduskoodile võtsin nende kodukalt veel igasugu kookoskraami juurde ja isegi ühed wasabiga sibulakrõpsud 😀
    Mmmm, cant wait, millal see pakk kohale jõuab 😀

  • Avatar
    Vasta Gellu 21. august 2018 at 14:43

    Pole mitte ühtegi neist proovinud,niiet sooviks kõiki mekkida.

  • Avatar
    Vasta Kellu 21. august 2018 at 14:35

    Tahaks neid kookose omasid soolaga proovida – mõlemad mu lemmikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 21. august 2018 at 14:24

    Kookosamps vanilliga pani suu vett jooksma kohe!
    Kõiki tahaks proovida aga ma olen ka suht kindel,et kui paki lahti teen lendab mu kahene platsi ja omastab kõik mis mul on 😀

  • Avatar
    Vasta Alice 21. august 2018 at 14:15

    Väga tahaks seda kookosampsu vanilliga proovida. Tundub isuäratav olema. Loodetavasti loosiõnn naeratab ka mulle kunagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 21. august 2018 at 14:13

    Vahvlirull mangoga 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 21. august 2018 at 13:51

    Kookosamps vanilliga ja kookoskrõpsud tunduvad sellised mida kindlasti esimesena ära prooviks. Edasi prooviks juba mangoga kraami ja nii edasi kuni kõik otss on ? Kodus tuleb suur nälg xd

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. august 2018 at 13:43

    Kõige rohkem tahaks antud valikust kookoskrõpse mekkida ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 21. august 2018 at 13:37

    Mina sain ka aasta alguses kogemata tööl neid erinevaid kookosesnäkke proovida, olid tõesti väga head! 😀 paraku rahakott nuttis kui neid pisikesi pakke ise ostma läksin :’D nüüd ajasid isu peale uuesti. Nendest, mis ma proovida sain olid lemmikud need meresoola ja karamelli omad. Nüüd tahaks teada, kuidas need küpsiselaadsed snäkid mekivad 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 21. august 2018 at 13:37

    Ojee! Andsin tellimuse sisse – need snäkid on ju super maitsvad! Olen ainult erinevaid kookose chipse proovinud, aga need rullid tunduvad ka väga kutsuvad. Muu külmkuivatatud kraam mind nii väga ei tõmba, parem söön värskeid vilju, aga no need kookose omad. Tänks, et sooduka sebisid!!! Ja loosist võtan ka meeleldi osa 😀

  • Avatar
    Vasta Mammu 21. august 2018 at 13:35

    Need karamellised kookose laastud on imelised, kui R-kioskisse snäkijahile satun, alati ostan. Brokoli krõpsud mulle endale väga ei meki, aga lastele küll ja kui kuskil näen, ostan.
    Teisi tooteud pole näinud ega proovinud, kõige põnevam tundub muidugi kookosamps. Mmmm.
    Palun kast meile! ? tahame teisi asju ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Liina 21. august 2018 at 13:35

    Tahaks väga seda kookosampsu vanilliga proovida. Tundub maitsev. Loodetavasti loosiõnn naeratab, muidu tuleb ise sammud otsingutele seada.

  • Avatar
    Vasta Mannakas 21. august 2018 at 13:32

    Need kookose snäkid on niiiiiii head..
    Õunaomad on ka head, sellised krõmpsud.
    Kuivatatud maasikatest sain ma kunagi kohutava toidu mürgituse ja ei julge neid enam kuivatatud peast proovida.
    Brookoli on selline huvitav maitse…

  • Avatar
    Vasta Mammu 21. august 2018 at 13:27

    Mulle tundusid need maasikakrõmpsud mega huvitavad!

  • Avatar
    Vasta Birgit 21. august 2018 at 13:24

    Vanilliga kookosampsust oleks vist küll valmis end lõhki sööma ?

  • Avatar
    Vasta Ave 21. august 2018 at 13:24

    Ma armastan kõiki asju millel on kookos sees, ja vanilje on üks teine lemmikmaitse niiet eriti huvitavad tunduvad need kookosampsud vaniljega.

  • Avatar
    Vasta sigrit 21. august 2018 at 13:22

    minu lemmik mixed veggies.. no nii head!! 🙂 laps ka sööb:)

  • Avatar
    Vasta Triinu 21. august 2018 at 13:21

    Kõige huvitavam nendest on kindlasti köögivilja mix

  • Avatar
    Vasta x 21. august 2018 at 13:17

    ooooo .. olen ainult neid kohvi ja karamelli maitselisi mekkinud.. kõik need puuvilja ja juurvilja asjad tunduvad huvitavad.. eriti see thke puljong 😀

  • Avatar
    Vasta Irina 21. august 2018 at 13:16

    Kookosamps vanilliga – seda PEAB proovima!

  • Avatar
    Vasta Marju 21. august 2018 at 13:12

    Kohv + kookos tundub huvitav kombo

  • Avatar
    Vasta Kairi 21. august 2018 at 13:11

    Hapu on alati teemas, seega tahakas ananassi proovida ning maasikas on hea, seda juba tean.

  • Avatar
    Vasta Liis 21. august 2018 at 13:10

    Ma olen samuti mitu korda neid poes silmanud aga pole olnud seda julgust veel osta.
    Mina isiklikult tahaks proovida Crispy Grape ja vahvlirull mangoga -tunduvad nii isuäratavad

  • Avatar
    Vasta Gerly 21. august 2018 at 13:08

    Oi ma prooviks kookoseampsu vanilliga ja annanassikrõpsu ja maasika ning virsikukrõpsu ka:)
    Viimased kaks vist meeldiksid mu poistele ka.

  • Avatar
    Vasta SS 21. august 2018 at 13:05

    Kookose snäkk kohviga tundub huvitav. Olen mõningaid maitseid proovinud, küll mitte Eestis ostetuna, aga ka kookos karamelliga on hea. Aga tellisin sinu sooduskoodiga 4 erinevat maitset, seega eks näis mis lemmikuks osutub! 😛 Elukaaslane on ka kõige kohvimaitselise fänn.

  • Avatar
    Vasta Annely 21. august 2018 at 13:04

    Väga sooviksin proovida kõik, mis seotud kookosega, kuna olen suur kookose sõber.

  • Avatar
    Vasta Maribel 21. august 2018 at 13:03

    Neil oli kunagi jackfruit chips ka, kuivatatud krõpsud, jube head ja magusad, aga millegipärast enam neid pole. Need olid mu lemmikud.

  • Avatar
    Vasta Gerli 21. august 2018 at 13:02

    Kui sa esimest korda neid karamelli-kookoselaaste kiitsid, siis läksin kohe ostma. Ma pole suur kookosefänn aga need olid niiiiiiiiii head. Ostsin ka maasikaomi, mis olid ka väga maitsvad.

    Seda positust lugedes tundusid vahvlirullid mangoga nii põnevad 🙂

    Aitäh koodi eest, tellimus ka tehtud 🙂 Kaua kood kehtib?

    Ja nii super oleks võita ja erinevaid proovida 😉

  • Avatar
    Vasta K 21. august 2018 at 13:01

    Kõige huvitavam kooksamps vanilliga!!

  • Avatar
    Vasta Annely 21. august 2018 at 13:01

    Kuna olen suur kookosesõber, siis sooviks väga proovida kookoselaaste karamelli ja meresoolaga.

  • Avatar
    Vasta T. 21. august 2018 at 13:00

    Vahvlirull mangoga tundub nii ahvatlev!

  • Avatar
    Vasta Kats 21. august 2018 at 12:59

    Kõige huvitavam tundus vahvlirull mangoga?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 21. august 2018 at 12:59

    Mmm, kookos!! Ma jumaldan kookost. Aitäh, üks kast mullle ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 21. august 2018 at 12:56

    Minu lemmikud kookose omad, teisi pole veel maitsta saanud.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. august 2018 at 12:54

    Kõige huvitavam tundus kookosamps vanilliga 🙂

  • Avatar
    Vasta Merks 21. august 2018 at 12:53

    Kuivatatud mango-snäkk. Ma ise eriline mango fänn ei ole aga mul on üks väga armas inimene kes seda jumaldaks ilmselt. Nii et teeks head edasi teistele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. august 2018 at 12:52

    Kõige huvitavam tundus kookosamps vanilliga. Soovin ka kindlasti proovida ?

  • Avatar
    Vasta Kadriann 21. august 2018 at 12:51

    Peaks seda mixed veggiest proovima. Käin ja lakun muidu puljongikuubikut ?.
    Kookoskrõpse olen ostnud ja oli tõesti head ja sõltuvust tekitavad. Samas on hind väga krõbe, seega rohkem pole praegu ostnud.

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 21. august 2018 at 12:51

    Kõik maasikaga seotud on lemmik, seega maasikasnäkk tundub ahvatlev.

  • Avatar
    Vasta Evelin 21. august 2018 at 12:48

    Ma olen mega pettunud, et nii paljudesse ökotoodetesse teiste heade maitsete kõrvale kookost topitakse (vihkan kookose maitset!).
    Ananass ja virsik oleks vist minu lemmikud.

  • Avatar
    Vasta S. 21. august 2018 at 12:48

    Kookosamps vanilliga. Kaks lemmikmaitset koos 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 21. august 2018 at 12:47

    Kõige huvitavam tundub köögiviljade mix (aga ilmselt mitte kõige maitsvaim ?). Kindlasti sooviks proovida maasikat, see tundub väga ahvatlev. Mitmeid kookose tooteid olen olen ostnud ja need on küll imelised! Ananass on ka proovitud. Söödav, kuid erilist elamust ei pakkunud.

  • Avatar
    Vasta Kadri 21. august 2018 at 12:39

    Mina olen alati valmis igasuguseid kookosega asju maitsma, seega need hakkasidki esimesena silma 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 21. august 2018 at 12:36

    Mulle tundus kõige huvitavam vahvlirull mangoga ja kindlasti tahaks proovida kookosekrõpse.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. august 2018 at 12:34

    Nüüd tahaks seda õunakrõpsu proovida ?

  • Avatar
    Vasta K 21. august 2018 at 12:31

    Kookoskrõpsud 😛

  • Avatar
    Vasta Margit 21. august 2018 at 12:28

    Teie mu valikule eriti häid punkte ei andnud, aga mulle tundub siiski ahvatlevana 🙂 aga ananassikrõpsud oleks mu esmaeelistus 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 21. august 2018 at 12:27

    Kuigi ma pole üldse kookose sõber, siis millegipärast tahaksin väga proovida kookoselaaste karamelli ja meresoolaga ? Ja kuna ma gluteeni tarbida ei tohi, siis vahvlirullid mangoga pakuvad mulle ka huvi?
    Kusjuures olen ka neid poes näinud, aga millegipärast pole ostnud..

  • Avatar
    Vasta Mari 21. august 2018 at 12:24

    Mulle tundus kõige huvitavam kookosamps vanilliga.

  • Avatar
    Vasta Kaili 21. august 2018 at 12:23

    Kindlasti pakuvad huvi kookose maitselised snackid?.Mu poeg oleks huvitatud sibula ja wasabi maitselisest.Meesterahvas aga mango ja õunamaitselisest.Kui Eesti satun kindlasti ostan ja proovin ?

  • Avatar
    Vasta A 21. august 2018 at 12:23

    Isegi ilma kirjelduseta tunduvad viimased kolm ehk maasika, viinamarja ja virsiku omad väga huvitavad, neid võiks proovida küll. Kookosamps vanilliga tundub päris hea veel ja vahvlirull mangoga oleks vist ka huvitav. Jällegi mulle meeldib see, et need tunduvad päris tervislikud snäkid ja kui nad veel hästi maitsevad ka, siis miks ka mitte, peab proovima.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 21. august 2018 at 12:23

    Soovin väga loosis osaleda. Ära olen proovinud 3 erinevat maitset ning need on päriselt ka FANTASTILISED snäkid. 🙂 Lemmikuks ongi hetkel kohvimaitselised.

  • Avatar
    Vasta Reelika 21. august 2018 at 12:21

    Messidel olen kookose tooteid proovinud 🙂 Minu kõige lemmikum toode on kookosamps vanilliga. Tihti neid tooteid minu menüüs ei ole, kuid vahepeal siiski võib lubada endale neid 🙂
    Ülimalt huvitavad tundusid ka ananassikrõpsud, tahaks ka neid proovida 🙂
    Nende fänn fbis olen juba ka pikemat aega 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta C. 21. august 2018 at 12:21

    Sellest valikust kindlasti prooviks ära kookose omad 🙂 juba see lause “kookosenmekk on kõva” aitas valikule kaasa. Olen hull kookosefänn ja olgem ausad. Praeguseni ei ole leidnud väga midagi sellist, mis maitselt ikka nagu oleks ka kookos. Kui siis ainult kookoshelbed, aga neid niisama pugida on jama ?Võib-olla, et olen liiga vähe otsinud ka ? ja paistab, et nüüd on hetkeks otsingud lõppenud 🙂 tuleb proovida neid ka 🙂