Lottemaa on teinud kavala lükke ja ostnud endale juutuubi reklaami. See tähendab, et iga kord, kui Mari mu telefonile küüned taha saab ja Youtube’ist mingit multsi vaatab, siis saab ta vahepeal ka meeldetuletuse sellest, et Lottemaal on seal aastal veel käimata. Kui nüüd meenutada, siis Mari esimene külaskäik Lottemaale oligi umbes pooleteiseaastaselt (siin kirjutasin) ja peale seda oleme me seal iga jumala suvi käinud.

Ma siin vaatan, et Lende esimene kord Lottemaal käia oli minu kõhus (näe siin kirjutasin) ja teine kord käisime eelmisel suvel, siis oli Lende alla aastane. No mitte ei suuda seda postitust leida, aga no kindel värk, et eelmine aasta ka käidud sai. Igatahes on nüüd nii, et söögi alla ja söögi peale käib üks Lottemaa jutt. Mul muidugi pole selle vastu ka midagi, et minna, aga no jälle mõtlen, et oleks meil vaid auto, niii-iiiii-iiii palju lihtsam oleks. Ja et see poleks mitte vaid “oh-oleks-vaid” mõte, siis poole postituse kirjutamise pealt jätsin asja katki ja lahendasin natukene autokooli teooriat. Tule jumal mulle appi, kui loll ma olen ja ma väärin vähemalt medalit (või lube), kui ma kunagi selle teooria tehtud saan… Igatahes võin ma vast üsna kindel olla, et selle kuu jooksul ma neid ei saa, seega ei jää muud üle, kui plaanida Pärnu reis muud moodi, variante on ju palju.

Esimene variant on minna kellegagi koos, kellel load on. Rentida suurem buss ja noh nautida seda, et teistel on ka lapsed, kes ilmselt Lottemaast rõõmu tunnevad ja seal teineteisega joosta viitsivad. Rääkisin Kätuga, aga tal on poe avamise ja eluga nii kiire, et ta vist juulikuus ei jõua. Mari jälle lubas enne ära surra, kui ta augustini ootama peab. Ega mul neid lapsed+load komboga sõpru nii väga palju pole ka. St Triinu perel on mõlemad, aga nende Kriss ei huvituks vist väga Lottemaast ja nendega lähme tegelikult augusti alguses Lätti, nii et kui ma uusi “ohvreid” välja ei mõtle, siis tuleb võtta plaan b ja minna rongiga või bussiga.

Tegelikult pole need ka pahad. Luxexpress on mega mugav, rongis saavad lapsed veitsa liigutada (lisaks läheb rong meie maja juurest) ja pmst pole ka see suur takistus. Küll aga on järgmine küsimus – kaua Pärnus olla ja kus ööbida?

Me oleme vist kõik Pärnu spad läbi käinud ja pmst võiks ju jälle Viiking Spasse minna, sest seal meeldis lastele kõige rohkem. Samas tundub mõte Airbnb kaudu mingi äge koht rentida ka päris tuus. Ja no tegelikult on mu ema korter sel suvel seal tühi, kui ta just ise seal pole, aga see on maru väike ja kahe lapsega pole ühetoalises väga mugav olla. Mu tädi juures võiks ka olla, aga ilma autota oleks jällegi kuskil linna sees mõnusam olla. Kurgo Villa meeldis mulle väga, Estonia uuem spa osa ka väga ilus ja mõnus, aga no mida võtta?

Veekeskuse pluss oleks see, et lapsed saaksid ujumas käia. Miinus oleks see, et me peaks ka 100x ujumas käima… Lisaks tuleks siis kohe vähemalt kolmeks päevaks minna, sest kui üks päev läheb üleni Lottemaa alla siis järgmisel päeval oleks aega spaatada ja lebotada.

Ah, tead, ma ei tea. Pole muidugi nüüd mingi elu probleem, millega teilt nõu küsida, aga no lihtsalt juurdlen siin, et millal ja kellega minna, kus ööbida ja muud säärast. On teil ideid või häid soovitusi?

Jaga: