NIISAMA JUTTU

rasvaimust, tissiopist, (venitus)armidest

27. august 2019

Viimasel ajal saan instas pidevalt komplimente, mis punastama võtavad. Et oo, sa näed nii hea välja, nii tublisti orgutad ja teed trenni raudselt, et nii sale välja näed. Noh, rõhk sõnal VÄLJA NÄED ? Ärge saage valesti aru, ma ei arvagi, et ma paks oleksin, hoidku jumal selle eest, aga ma tahaks lihtsalt kuidagi tihkem olla, mitte nii pehmeke. Kuigi visuaalselt (kui ma seisan obv, mitte istudes ?) vaatan ma ise ka, et damn bitch, u fineeeee!

Ma istudes, palun tervitada särgi alt piiluvat volti. Ma ei saand seda pilti instasse panemata jätta, Marta jäi nii naljakalt magama mu peale, et mõtlesin, et ah las see volt siis hängib, ta ka inimene.

Ma eile seistes, nagu näha, siis seal on lödisid kohtasid küll, lihtsalt püsti seistes need tõmbuvad rohkem pingule ?

“Rasvaimust tahaks kuulda küll, kuidas praegu on, võrreldes algusega”

Noh, vaata eelmist pilti, see oli eile, alumine oli enne rasvaimu. Väike vahe ikka on vast ?‍♀️

“Kas enne rasvaimu uurisid ka alternatiivseid võimalusi? Balloon makku või rõngas ümber mao?”

Ütlen ausalt, et ei. Need, mis sa välja tõid, ei ole alternatiivid rasvaimule, sest rasvaimu on siiski korrigeeriv ühte piirkonda. Ei ole nii, et kaalud 100+ kilo ja lähed rasvaimule, et tehke mind nüüd peenikeseks, imege aga välja. Et see aitab siis, kui sul on üks konkreetne koht, mis häirib. Mul oli kõht ja lott. Neid saab rasvaimuga võtta, aga balloonid ja rõngad jne, on siiski kaalu alandamiseks. Mul kaalust oli suva, see vast ikka suurematele naistele mõeldud variandid, kui mina tol hetkel olin.

“Kas usud, et imetamine aitab kaalu langetamisele kaasa”

No fakt on, et imetamine põletab 300-500 kalorit päevas, et teoorias võib aidata küll. Samas kaasneb imetamisega naistel suur magusaisu ja vabalt võid ennast veelgi raskemaks mugida kogemata, haha. Ma pigem arvan seda ka, et kui naine saab lapse, siis ta liigutab rohkem (ala käib kärutamas) ja stressab vb rohkem (mõni võtab sellega alla) ja üldse suur elumuutus MÕNEL toob kaasa kaalulanguse. Osadel aga tõusu. Ma olen jah alati peale lapsi veidi saledamaks läinud umbes esimeseks pooleks aastaks, aga jah, see individuaalne.

ma peale Mari sündi, 49 kilo naiseilu ? kurtsin siis blogis, et omg ma nagu üldse ei võta juurde, nuux. Plaks, kaks aastat hiljem olin +20 kilo ?

“Miks üldse rasvaimu tegid, minu meelest olid enne ka heas vormis”

Vormis ma kindlasti ei olnud, aga samas ma ei ütleks ka, et nüüd NII hull seis ka oli, et sure või maha. Et noh, polnud ilus fitlife keha, aga riietega koos tundusin tõesti normaalne, ei hakka vastu puiklema. Ennast lihtsalt veidi häiris lödi olek.

“Kas teed siiani orgut, kas soovitad kava tellida?”

Ma pole kunagi väga järjepidevalt “orgut teinud”. Valisin sealt ala 20 toitu, mida aeg-ajalt teen ja tunnen ennast veidi fitimana, aga sellist igapäevast orgutamist ei ole teinud ja kahtlen, et suudaks ka teha. Mulle meeldib liiga spontaanselt otsustada, mdia ma söön ?

“Kas sul on rasvaimust arme?”

Peaks vist parajamaid pükse kandma, mis vorpasid keha sisse ei sooni 😀

Üritasin elueest pilti teha, et bush peale ei jääks 😀

“Ma ütleksin, et sul on ilus keha, ning ära muretse selle pärast. Annab vale idee noortele!”

Ma ausalt nõustun, et tänapäeva sotsiaalmeedia on liiga mingi “omg PEAD OLEMA FIT!” suhtumisega. Ma ei nõustu sellega. Võid olla, kui tahad, aga ei pea. Kui ei usu, vaata mu voldipilti eestpoolt ?

“Kas su rasv ladestub mujale?”

Jaaa! Ülaseljale on rohkem kogunenud kui enne. Lotti ka ?

“Kui kaua võttis rasvaimust taastumine? Kas tundsid ennast kaua kehvasti?”

Sellest saad lugeda SIIT!

“Kui kallis oli rasvaimu? Kas aitab ka lõtvunud naha vastu?”

Hinnainfo leiad Niine nahakliiniku kodukalt. Lõtvunud nahk tõmbub tagasi juhul, kui sul on elastne nahk. See oleneb seega inimesest.

“Kas oled rahul opi tulemustega?”

Jah!

“Kas plaanid veel rasvaimu teha?”

Ma alguses mõtlesin, et appi, kui loll küsimus, et mitu korda ma seda tegema peaksin, haha. Aga nüüd mõtlen, et lotile küll teeks ?

“Kuidas leiad motivatsiooni toitumise jälgimiseks?”

Alati ei leiagi ja siis on sõber Wolt, kes pitsat või hessi toob. Aga üldiselt poest lihtsalt ei osta neid asju, mida süüa ei taha. Isegi kui isu tuleb – ei ole ?‍♀️?‍♀️

“Millises kaalus oled ennast elus tundnud kõige paremini?”

Tead, ei oskagi öelda, kaalunumber ei ütle üldiselt midagi. Isegi kui ma 49 kilo olin, siis ma tundsin, et oo tahaks saledam olla. Tegelikult tahtsin vast rohkem VORMIS olla, aga rahul ikka ei olnud. Praegu olen rahul, 70 kilosena olin pigem ebakindel ja pahane, et lasin endal selliseks minna.

“Kui juba rasvaimu teinud oled, kas plaanis ka peale imetamise lõppu rinnaopp?”

Vahepeal olin täiesti kindel, et teen. See oli siis, kui ma olin just Lende imetamise lõpetanud ja vaatasin, et ooiiiii, kui piima sees pole, siis on teised vähe lödid või nii. Aga siis ma jäin uuesti rasedaks ja nüüd käin selliste jugs’idega ringi, et hoia ja keela, seega PRAEGU ei mõtle sellele. Teoorias ei tahaks üldse mingeid võõrkehasid enda tissi sisse, aga kui mul mingil põhjusel peale Marta imetamist tisside asemel mingid kaltsud on, siis vb mõtleks sellele rohkem.

saatsin sõbrannale tatuuupici 😀

“Kuidas sa noorena niiiii peenike olid?”

Ma ei tea. Geenid? Mul on selline keha, et kui normilt liigutan, siis võtangi alla ja olen peenike vist. Lisaks polnd mul raha taksoga käia, ega restodes käia ja junki tellida. Vaene olla oli super fit! (Kõlan nagu mingi max snoob white girl :D).

“Kas sa liigud kogu aeg?”

Jah, autoga ? Aga koristamine (majas ja aias) aitab küll, vahepeal siin kenasti 17K sammu päevas?

“Kas kolme rasedusega ei jäänud sulle kõhule venitusarme?”

Vedas, aga ei jäänud jah!

Lõpetuseks üks ideaalne figuur!

Vot, selline küsimuste-vastuste raund teile siia teisipäeva. Ma nüüd lähen peksan sõbrannaga lõuna majja! See ya, wouln’t wanna be ya! ?

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Lii Ann 27. august 2019 at 23:13

    Mina olen sinuga sarnase kehatüübiga ning hiljuti avastasin, mis minu lõualoti ja ülaselja “rasva” põhjustaja on. See on nn tech neck – pidevast nutiseadme kasutamisest põhjustatud seisund. No googelda, infot palju, ei hakka kordama?
    Õnneks sellele on lahendus, mis harjutuste, treeningute ja teadliku nutiseadme kasutamisega aitab korrigeerida kehahoiakut, lihaseid jm õigeks, et lott kaoks ja ülaselg saaks toonust.
    Sa oled piltidel imeline, aga just videopildis on näha, kuidas kael koos peaga on ettehoidev ning õlavööde vales toonuses. Ma olin / olen ise ka enda otsevaates selfiedega rahul, aga nutma ajasid random pildid, mida tehti poolprofiilis suvalt – nagu mingi poolküürakas lotiga vanur.
    Olen nüüd paar nädalat teinud harjutusi, mis suunatud tech neck häda korral ning kasutanud nutiseadmeid õigemas asendis ja juba on inimesem tunne! Pea on kuidagi kergem otsas, õlaliiges lahti ja kuigi ma ei ole veel julgenud lasta teha endast pilti profiilis, siis tunne on selline, et lott kuulab rohkem sõna.

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. august 2019 at 08:36

      naisss, uurin!

  • Avatar
    Vasta Mariine 27. august 2019 at 18:27

    Sinu lõuaalusele lotile tuleks jah rasvaimu teha. Näeb kole välja.
    PS mul samasugune. Vajab ka imu.

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. august 2019 at 20:02

      Noh, elame veel ?

  • Avatar
    Vasta Merlin 27. august 2019 at 14:28

    kui sa poleks tähelepanu pööranud poleks märganudki esimesel pildil seda volti 😀

    • Avatar
      Vasta Mallu 28. august 2019 at 22:39

      See oli jah, salavolt 😀

  • Avatar
    Vasta Sirly 27. august 2019 at 13:33

    Awww, viimane pilt on üle prahi, niii numps!
    Aga jh, olen nõus, 3 lapse emana oled praegu vägagi ok ja põdemiseks põhjust pole 🙂

    • Avatar
      Vasta Mallu 28. august 2019 at 22:45

      Tänks!