SPORDIJUTUD

püha jumal, mida ma nüüd edasi teen?*

9. juuli 2021

Kuu aega tagasi mõtlesin, et johhaidii mis asja sisse ma end mässinud olen. Jalgpall – no mida on minul pistmist jalgpalliga. Seitse tuhat aastat tagasi natuke silmaservast vaadanud, nüüd kukub siin ennustama. Korra mõtlesin isegi, et äkki saab kuidagi keeruline või tüütu olema see asi. No et pidevalt end kursis hoida ja muudkui aga arvata midagi teemal, mida ma just maailma kõige paremini ei valda. Või noh pigem üldse mitte, eks…

Tegelt on läinud hoopis nii, et nüüd, kui jäänud on ainult üks mäng – finaal! -, siis natuke nagu kahju isegi krt. Et mida ma nüüd siis vaatama hakkan pm iga õhtu!?

Vähe sellest, et ma ise jumala hoos olen terve selle jalkateemaga, on meil sõbrannade kambas ka korralik elevus lahti läinud. Kõik vaatavad ja elavad suht tulihingeliselt kaasa. Mõned olid juba enne suured huvilised. Teised rehmavad, et ah käib niisama taustaks, aga siis mokaotsast ikkagi poetavad chatti mingeid “nomisasi see nüüd oli” või “jesss!” kommentaare mängu vahele. Selge on see, et mina ei ole kunagi jalgpallist nii huvitatud olnud kui praegu ja tundub, et ega see väga paljusid teisigi külmaks jäta 😀

Mis Fenixjalka korraldatud ennustuslahingut puudutab, siis ei saa kurta, sõbrakesed. Ott on mingi hetk natuke ette rebinud, aga vahepeal olin mina ka kuidagi eriti võidusoonel oma pakkumistega ja see kergitas mu hasarti veelgi. Kes vähegi mänge jälginud on, see teab, et eri riikide heitlustes on ikka mega ootamatuid asju juhtunud. Ehk siis täpselt nagu ma alguses arvasin, ei piisa Otil ennustamisega täppi panemiseks ainult oma kogemustest selles vallas. Ma olen tal ikka väga kannul ja meenutan, et minu teadmised jalkast piirduvad umbes sellega, et seal kasutatakse palli. Nii et põnev on see ennustamise asi. Kunagi ei tea täpselt, mis määravaks saab mingis mängus.

Nii ma olengi pea kõik õhtud tuugalt teleka ees jalkat vaadanud, sest väga põnev on. Okei välja arvatud kui ma just parasjagu tsivilisatsioonist ja telekatest eemal pole viibinud. Niisugusel juhul olen armulikult palunud, et sõbrad seisuga kursis hoiaksid, mida nad on ka lahkesti teinud. Aga ühel või teisel moel olen ma kõigile mängudele kaasa elanud.

Pakun julgelt, et paari kuu tagune Mallu poleks sellist asja eladeski uskunud. Ta oleks olnud surmkindel, et enne sajab taevast suitsutuunikaid kui et Mariann Treimann kuu aega järjest andunult jalkat vaatab. Aga vot mis vingerpusse elu võib teha 😀

Ma loodan, et paljud teist on ka juba ennustusmängus minu tiimi tulnud? Oleks ju lõbus, kui Ott näiteks mõne tootearvustuse minu eest kirjutaks 😀 Mina isiklikult tahaksin väga seda näha, also kergendaks mu töökoormat, nii et hüpage aga kampa. Tiimiga liitumiseks ei ole vaja teha mitte midagi keerulist, kõigest sisestada SIIN enda andmed ja…ongi kogu lugu.

Mu esialgne favoriit Hispaania kahjuks finaali ei jõudnud, aga ega Itaalia ka mingi kehv riik ole, kellele pöialt hoida. Aga vahet isegi pole, kas olete minu või Oti (minu lugejad ikka minu eks khm), Itaalia või Inglismaa poolt – tiimi tulge ja seeläbi loosis osalege ikka! Sest selle mängu peaauhinnaks on FenixBet pannud välja ei rohkem ega vähem kui reisi EM võitjariiki. Inglismaa ja Itaalia on minu meelest mõlemad võrdselt ägedad sihtkohad, nii et kütke, veel jõuate! Finaal on juba pühapäeval ja ma ei tea, kuidas teiega, aga ma ausalt öeldes väga ei suuda ära oodata seda pühapäeva!

Kõik teie, kes te ka samal (jalka)lainel olete – kellele pühapäeval kaasa elate?

*Postitus on sündinud koostöös FenixBet’iga

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Janika 9. juuli 2021 at 14:04

    Elan algusest peale Itaaliale kaasa.

  • Avatar
    Vasta Zz 9. juuli 2021 at 12:40

    Ma jalkat ei vaata, aga just liitusin sinu tiimiga, et sulle kaasa elada!? sobrannad koik kes vaatavad jalkat on ka itaalia poolt. No ehk tuleb siis ara?

  • Avatar
    Vasta K 9. juuli 2021 at 12:17

    Elan Itaaliale kaasa, sest neil on megaäge mängija Chiellini ?

  • Avatar
    Vasta A 9. juuli 2021 at 11:38

    Itaalia ❤️??

  • Avatar
    Vasta Mirru 9. juuli 2021 at 11:09

    Itaalia ??

  • Avatar
    Vasta MP 9. juuli 2021 at 10:35

    Itaalia ikka! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri Aron 9. juuli 2021 at 10:23

    Itaalia, raudselt 🙂