KURB ON OLLA

need dramaatilised momendid

15. juuli 2021

No te kujutate neid just lahku läinud inimesi, ette eks:

source-5363106

Viskad vaasist välja kuivanud lilled. Vahid siis seda tühja vaasinärakat ja mõtled, et näed, need olid nüüd need viimased lilled, mis ta mulle kinkis. Vaatad dramaatiliselt kaugustesse.

Topid veel ühe kahvli puupüsti täis kraanikaussi. Seal vedeleb see klaaspurk, millega ta sulle ükskord erinevaid kummikomme tõi, sest sulle meeldivad kummikommid…

Astud rõdule, et seal masendunult taamal kõksivaid tennisemängijaid vahtida. Äkki jääb pilk taarakotile, mille ta sinna pannud oli, sest ma ei viitsinud kunagi taarat eraldada ja viskasin need niisama ära. Tema aga hakkas neid eraldi koti sisse rõdule korjama.

Rääkides prügist, siis prügikast on ka nii täis, et sinna mahutamiseks tuleb juba vaikselt ebainimlikku jõudu kasutada. Sest kes muu enne seda prügi välja viis kui tema *sisesta paus pisara pühkimiseks*.

Ja mu üks padi lõhnab tema parfüümi järgi.

Ja need veinipokaalid on tema toodud.

Ja Priit on jälle jalgupidi laua peal, sest ainult tema suvatses teda sealt maha ajada.

Ja siin vannitoas vedeleb veel tema hambahari.

Ja siin kummutil on ikka veel tema kokku lapitud pesu, mis ta sinna eelmisel nädalal pani, et ma need sahtlitesse paneks, aga ma ei pannud, sest ma olen laisk MF.

Ja rõdule on ära kuivanud üks potilill, mille ta ema mulle tõi, kui nad siin dinneril käisid.

Ja kui ma hakkan oma sirgendajat tööle panema ja saan aru, et see on pikendusjuhtmest välja tõmmatud, sest ta tõmbas iga kord igaks juhuks miskipärast kõik juhtmed pistikutest välja, sest ta on hinges 80-aastane muretsev mees.

Ja siin diivanil vaatasime me kaisus niii palju erinevaid lampe filme ja sarju.

Oh jeesus, ütle mulle ometi, kuidas ma siin niimoodi edasi elada saan, kui iga asi meenutab mulle teda, ah? *sisesta siia see, kuidas ma ahastuses põlvili oma vaibale vajun*

Isegi see sama arvuti, millega ma praegu seda postitust kirjutan, meenutab mulle… Seda, kuidas ma sellelt samalt ekraanilt lugesin, kuidas ta teist naist puruks k*ppida soovis. Ja mu enda isiklik telefoniekraan meenutab, kuidas ma sain nautida esmakordselt videot, kus ta lääpas peaga teise naise vastu ennast hõõrub…

Okei, nevermind, hakkas juba parem 😀

Loe ka neid postitusi!

88 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta N 20. juuli 2021 at 21:00

    Kuidas läheb eks mehega olete ära leppinud ? On ta omapoolae seletuse andnud selleat lõigest?

  • Avatar
    Vasta Minna 17. juuli 2021 at 09:31

    Mind on nii palju aidanud see raamat! Võib-olla oled juba lugenud, aga see annab powerit! ? https://www.rahvaraamat.ee/p/naiseks-olemise-kunst/632563/en?isbn=9789949529551

  • Avatar
    Vasta Martin 16. juuli 2021 at 11:06

    Mees võib suhtes kõik teha, olla hooliv , pühendav isa, tõsta naise vajadused enda omadest kõrgemale aga kui tekib naisel teine varint. Kes on oma mehest kõrgemal materjaalsel, sotsiaalsel tasemel ei saa midagi teha, suhe laguneb. Samuti kui naine teenib mehest rohkem raha, sellised suhted enamjaolt ei kesta. Kindlasti on erandeid igal reeglil aga trend on selline.
    Ei pea luuser või vihane sellepärast olema vaid mõistma, et naised teevad otsuseid ühte moodi mehed teist. Enamus suhted lõpetavad naised ära, tihti kuuleb põhjuseid nagu mees polnud piisavalt ambitsioonikas, ei tahtnud ekstra tööd endaga teha tõusmaks järgmisele tasemele, oli laisk ja oli rahul sellega mis tal juba oli.
    Mehena saan öelda probleem on selles, et naised 30ndates arvavad nad on positsioonis , esitamaks pikki nimekirju nõudeid meestele. Leiavad nende väärtus on aastatega ainult tõusnud kuna nad kõrgelt haritud, teenivad head raha ja suur kogemuste pagas peaks justkui pluss olema meestele. Reaalsuses mehed, kes kvalifitseeruvad nende nõuetele, neid ei huvita naiste karjäär või raha vaid hoopis midagi muud. Kuid mehed ei saa enam avalikult öeldagi, milliseid naisi nad eelistavad kuna seda nimetatakse toskiliseks maskiliinsuseks. 24a vormis, alandlik, sõbralik ja koostöö aldis naine on alati ahvatlevam kui boss naine 30ndates. Ükskõik kui palju raha, haridust või karjääri tal ka poleks. Saan aru, see on kui punane värv harjale aga nii on. Aastaks 2030 pidi olema 55-60% naistest vanuses 22-42 ilma lasteta ja meesteta olema, pigem on naised üksi kui lepivad keskpärase mehega. See on okei, vaba maa aga palun lõpetage 30ndates jutt kus kõik head mehed on. Nad on ikka täpselt seal kus nad 20ndates jätsite. 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 11:41

      Mu lemmik osa kogu sellest jutust oli see, et naine võiks olla noor ja alandlik 😀

      • Avatar
        Vasta Super Alandlik Naine 16. juuli 2021 at 12:08

        Hahaa see kommentaar on tõesti pärl ? Loodetavasti sel inimesel vähemalt pole lapsi, kellele neid vapustavaid vaateid edasi anda.

      • Avatar
        Vasta Martin 16. juuli 2021 at 13:17

        Alandlikkus oli vanasti täiesti mõistetav osa naiselikkusest. Mees kes kaitseb, pakub turvalist elu igas mõttes, täidab kõik su vajadused ta peab siis tahtma pärast pikka tööpäeva koju jõudes ainult vaielda ja vägikaigast vedada oma naisega?
        Mehed igasvanuses peavad kõige atraktiivsemaks naisi vanuses 18-22. Paljud keelduvad seda avalikult tunnistamast aga loodus on selle paika pannud nii ja põhjuseid selleks on palju.

    • Avatar
      Vasta Leena 16. juuli 2021 at 18:57

      Sel on põhjus, miks sind Tinderis ei taheta. Tule maa peale tagasi, sa pole nii ilus mees nagu sa arvad

      • Avatar
        Vasta Võeh 16. juuli 2021 at 22:43

        Jube ahv tõesti. Taob rinnale ja ajab ikka oma joru. Naine peab olema noor, üle 24a on juba vana ning alandlik, “koostööaldis” ehk siis andma seksi kui mees millal iganes tahab ja vaikima, mitte vastu hakkama ükskõik mida selline isane kodus keelab, käseb, poob ja laseb. Ja alandlik naine muidugi pigistab silma kinni kõige osas, küll petmise, joomise, selle et mees pereelus ei osale jne.
        Miks on mehel sellist kaaslast vaja üldse? Selleks et oleks kogu aeg regulaarse seksi võimalus ja keegi kes koristab, süüa teeb ning lapsed üles kasvatab. Ja sellisel naisel siis ideaalis puudub oma mina, karjäär, raha ning töökoht. Elab ja ümmardab ainuly meest.
        Vastik, lihtsalt vastik.
        Õnneks on ühiskond tõesti ammu edasi liikunud neist aegadest. Sellised mehed tahavad malbet lillekest, kes kunagi neile vastu ei hakka. Kõlab üsna vägivaldselt ja terroriseerivad. Sellise asjaga on nõus vaid väga madala enesehinnanguga naine.
        Olen kunagi Tinderis taolise jutuga mehega kokku puutunud. Vormist väljas, ise 30, väiksed lapsed ja arvas, et temale sobib vaid 24a lastetu naine. Äkki see sama tüüp.

  • Avatar
    Vasta Evelin 16. juuli 2021 at 07:44

    Väga hea pööre lõpus ???

  • Avatar
    Vasta Lilleke 16. juuli 2021 at 00:12

    Haha, Martin, dude! ole lihtsalt õnnelik, naudi elu ja iseennast, ja siis satub su kõrvale keegi sobiv. Ja kui ei satugi, siis sul on ju ikka elu lill, kui naudid elu ja iseennast. Tasuta lifehack! 😉 See 20/80 jutt unusta ära, see on luuserijutt.

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. juuli 2021 at 00:07

    Mõtle kui mineviku Mallul oleks tulnud mõte, et hmmm, milline mu eluke küll paari aasta pärast välja näeb ja siis oleks saanud pilgu heita praegu blogis toimuvale 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 10:26

      Ma poleks vist MIDAGI aru saanud.

  • Avatar
    Vasta Miia 15. juuli 2021 at 23:18

    Mul on nii kahju…. see on väga nõme. Ei olegi midagi lohutuseks öelda.
    Endal sama, ainult et olime 24 aastat koos… Mul on tunne nagu peaksin enamiku oma elust unustama, sest praegu on nii valus.

  • Avatar
    Vasta A4 15. juuli 2021 at 23:15

    Hei! Olen su blogi aastaid lugenud, pole kunagi kommenteerinud. Su tegemistel hoian ikka silma peal nagu oleksid hea sõbranna. Aga miks nüüd suu lahti teen – ma ei ole ausalt seda videot näinud, et mida Gert seal täpselt tegi või ütles… Noh… Mehed ongi parajad sead. Samas enamus ajast on ta kaine… Me keegi pole täiuslik… Ma absull ei vabanda tema käitumist välja, aga kui sa tunned ennast temaga õnnelikult, äkki ikka anda see uus võimalus? Kas tema sõpradel või lähedastelt ei saa küsida, et kas selline käitumine on tal tavaline? Igatahes, ole tugev. Vähemalt lapsed teevad nii, et ei lase sul igavleda (minu omad on sellised vähemalt).

  • Avatar
    Vasta Nimetu lugeja 15. juuli 2021 at 23:06

    Isegi, kui mõtlete uuesti proovide ja seda suhet lappida, siis selge on see, et nüüd teab ta. Et kuskil avalikes kohtades peab naistega distantsi hoidma, vähemalt 2 m. Ega ta ei osanud mitte kuidagi sellist matsu oodata – tema oli oma tavapärases sõiduvees.
    Puhtalt välimuse põhjal (see pilt mis netis ringleb) jätab sellise sahkerdaja-mahkerdaja naistemehe mulje. Naised talle meeldivad ja suu peale kukkunud ta pole. Samas sel pildil on tal sellised intensiivsed tundelised silmad ja macho välimuse taga on tal üsna peenike hääl (ühes storys oli kuulda, kui sind õuest sisse kutsus) Ega 7-kuise tutvuse põhjal on selge, et inimese hingeelu ja teatud situatsioonoides käitumist ette ei tea. Hull asi ongi see, et mitte ainult sina ei kannata, vaid ka tema. Saada sellisel viisil üle Eestu tuntumaks liiderdaja meheks 🙂 kes naisi puruks ke**ida tahab. Oleks ta öelnud naisele, et tahab teda oimetuks ke**ida, oleks nii mõnigi vbl liinile läinud, sest mõnusalt oimetu olek pärast se**i on igal juhul turvalisem ja jätab kujutlusvõimele piisavalt ruumi, kui see, et mees sosistab sulle kõrva, öeldes, et ma tahan sind puruks/katki teha. Jama olukord. Kui meediat taga poleks, kas kaaluksid uuesti selle mehepojaga suhet lappima ja veel ühe võimaluse andma?
    Ise sellises olukorras olla ei tahaks, arvestades et hetkel tuleb sulle sitta aknast ja uksest. Kuidagi liiga palju on seda kõike. Samas ära unusta, et sulle antakse täpselt nii palju, kui palju sa kanda jaksad. Erinevates emotsioonifaasides kulgemine, eriti hingelistes asjades, on tohutult raske koorem. Jõudu sulle selles!

  • Avatar
    Vasta martin 15. juuli 2021 at 19:47

    Tere Mallukas,
    Olen ise 31 a üksikisa üle 3 aasta juba ja olen vaikselt mõelnud, et tahaks ka endale kaaslast.
    Kuna mul on geneetiliselt vedanud – pikka kasvu, laiad õlad, tugev lõuajoon ja suured tugevad käed, ei ole mul kunagi varem elus olnud probleeme naiste tähelepanu saamisega. Aga nüüd, koroona ajastul, kus kõik on äppidesse liikunud, on tulemus masendav. Sellepärast hakkasin tegema uurimustööd, miks on olukord selline, et naistelt, kellega olen harjunud lävima, ei saa match’e ja latti aina allapoole liigutades jõuad lõpuks punkti, et kustutad konto ära, kuna see ei ole lihtsalt võimalik.
    Selle nimi on ingliskeeles hypergamy. “Rational male” on hea raamat, samuti on internertis liikumine RedPill(googeldades ei anna õiged vastused, soovitan Kevin Samuels, Rollo Tomassi, Rich Cooper nt), mis seletab peensusteni lahti dünaamika meeste ja naiste suhetes tänapäeval. Lühidalt on reegel 80-20 ehk 80% naistest peab endale sobilikuks kaaslaseks 20% mehi.
    Ja mulle jäi mulje, et sinu kaaslane oli selle top 20% meeste hulgas, paratamatult on nad ühed vähesed meestest, kellel on üldse võimalus petta ja kas saab siis ette heita neile seda.
    Ise plaanin sissetulekud hoida vähemalt 5k juures, veidi pekki kõhult kulutada, palgata fotograafi ja naasta aasta-kahe pärast tinderisse samuti top 20% sekka 😀

    • Avatar
      Vasta Lugeja 16. juuli 2021 at 00:53

      See jutt puhas jura. Suurtest kätest ja laiadest õlgadest, rahast ning ka lamedast kõhust kahjuks ei piisa naistele…kui seal taga pole Meest. Mehed on ikka nii pinnapealsed ja arvavad et naised on ka sellised. Välimus, raha ja muud polegi vaja.
      Sinu suhtumine on juba selline, et ükski norm naine ei taha. Tahad jõuda selle 20% hulka et oleks õigust petta?
      Väga haige loogika.
      Petavad kahjuks või õnneks igasugused mehed. Ka need, kes on kaugelt sellest 20% meestest väljas. Jah, neid mehi ongi vähemus, kes naistes tõelise vaimustuse tekitavad, aga kahtlemata ei jää ka need ülejäänud 80% meestest üksikuks. See on ju selge, sest meil pole ühiskonnas 80% meestest naisteta. Ja ei peta vaid 20% meestest vaid pigem vähemalt 50%.
      Ja miski ei õigusta petmist. Petmisega tegelevad kõik, kel vähegi võimalust ja kelle väärtushinnangud seda lubavad.
      See, et oled kena ja edukas ja paljud tahavad, ei õigusta kuidagi petmist.
      Siis tulebki olla vallaline ja ringi tõmmata, mitte teiste südameid murda.

      • Avatar
        Vasta Peeter 16. juuli 2021 at 16:08

        >> Petavad kahjuks või õnneks igasugused mehed. Ka need, kes on kaugelt sellest 20% meestest väljas.

        Petavad isegi rohkem need koledad ja ebaatraktiivsed mehed. Sest neil lööb aeg-ajalt mingi loll vana alaväärsuskompleks välja, et nad on koledad ja ebaatraktiivsed ja ei saa naisi. Ja siis peavad hooga endale vastupidist tõestama.

    • Avatar
      Vasta Lord 16. juuli 2021 at 09:40

      RedPill on üks etapp mehe arengus aga sinna ei tasu kinni jääda, sest see on ikka üsna piiratud maailmavaade. Olles lugenud neid autoreid ja jälginud nende videosid, saad varem või hiljem ise aru, et tegemist on pigem igas mõttes “vanakeste” kibestunud gängiga. RedPill meestel ongi tegelikult väga vähe valikuid, isegi kui oled selle top 20% seas. Nõudmised naisele ja nägemus suhte dünaamikast on aina vähem tänapäeva naistele vastuvõetavad. Jah, sa oled küll 80% naistele füüsiliselt atraktiivne ja meeldiv, aga ainult sellest enam ei piisa, et nad tahaksid sinuga suhtesse astuda ja et see suhe oleks ka pikaaegne win-win mõlemale poolele.

      • Mallu
        Vasta Mallu 16. juuli 2021 at 10:24

        Ma ei saa midagiii aru, millest te räägite ?

  • Avatar
    Vasta Liis Er 15. juuli 2021 at 19:31

    Tead päris tore on kõrvaltvaatajale see olukord. Postitad nii palju!
    (Ilmselgelt nali. Sul raudselt pasksitt olla.)

  • Avatar
    Vasta Mees 15. juuli 2021 at 18:47

    Saan aru, et on valus kuid meeste loomust on võimatu muuta.
    Naiseks sünnitakse, kvaliteet meheks (keda teda naised ahvatlevaks peavad) sünnivad mõned üksikud, enamus peavad 10+ aastat enda, karjääri ja eluvalikutega pidevalt tööd tegema selleks. Pärast rasket tööd on raske etteheita kui mees kasutab oma valikuid, loomulikult peab oskama diskreetselt asju ajada, et enda peret mitte häbistada.
    Kui ei taha, et oleks petmis oht võta endale keskpärane mees. Kellel pole ambtisoonigi teenida rohkem kui keskmine palk. Tema postkast ei ole kunagi umbes, temal pole võimalust hõõruda klubis kenade naistega, ta on õnnelik kui ta ühelt naiseltki veidi tähelepanu saab sest ranna fotot postitades sotsiaal meedias on kuulda ainult rohutirtse 90% meestel 😀

  • Avatar
    Vasta PN 15. juuli 2021 at 18:18

    Kas sa arvad, et tema su postitusi ja nutujoru ei loe? Kui loeb, siis mõtleb kindlasti, et no näe, viskas mu ukse taha, aga ise lakub haavu ja halab. Ära tee seda!

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 20:22

      Et kui ma ei kirjutaks, siis ta ei aimaks, et mul võib peale lahkuminekut kurb olla? 😀

      • Avatar
        Vasta M 16. juuli 2021 at 04:05

        Tegelt peabki tõstma nina kõrgele ja edasi sammuma. Eks valus ikka, aga see tuleb jätta ainult enda ja parimate sõprade jaoks. Ta saab ju ainult n-ö naudingut sellest… Kui ei taha midagi teha ja meel nukker, siis meil Laagris inimesed hoiavad kokku. Leia keegi, kellega jalutama minna vms.

  • Avatar
    Vasta Mehedonsead 15. juuli 2021 at 16:37

    Ma tahaks öelda, et unusta ära see lollpea! ?Agaaaa
    Lugedes seda postitust, siis meenus endalegi, miks ma endise mehega muudkui kokku lahku käisin. Temaga koos oli nii mõnus, naljakas ja vaba olla. Ma tundsin end maailma kõige õnnelikumana, kuid siis sai ta mingite sigadustega hakkama muudkui. Ma andestasin korduvalt, sest ta ei maganud kellegagi ega omanud kõrvalsuhet, küll aga kippus pidudel teistega flirtima. Ta oskas väga hästi manipuleerida ja ennast välja vingerdada neist olukordadest, ma loll muudkui ootasin et ta muutub, aga ei.. Ega ta halb inimene ei olnud kah, peohing ja vabaks meheks sündinud lihtsalt. Sul veab, et see üle eesti skandaal on 😀 ? raskem tagasi võtta, sest kõik teavad milline siga ta on. Ma mitmel korral isegi ei rääkinud kellelegi oma tolleaegse mehe sigadustest, sest ei tahtnud et meie suhet hukka mõistetakse

  • Avatar
    Vasta vtw ;) 15. juuli 2021 at 16:22

    et Mul on Gert telefonis nime all Gert. Saate aru, mis nime all ma tal alles veel mõnda aega tagasi olin?! Freaking “Mariann Mallukas”
    Aga olid muutunud tema telefonis Gerdiks. Nii sa ise vastad sellele küsimusele 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 17:10

      Ma ilmselt ei oska kirjutada, mina mõtlesin selle all seda, et tema oli mul Gerdi nime all (sest see on ta nimi) ja mina olin tal alguses Mariann Mallukas. Loogiline ju 😀

  • Avatar
    Vasta Vatura Vneus 15. juuli 2021 at 16:17

    https://mallukas.com/2021/05/08/kaaslase-nimi-telefonis/#comments
    no ma ei tea, kas saab siis nii valesti aru saada. Vaata su enda postituses vastust ühele küsimusele.
    8. mai 2021 at 13:18
    Urmet on lahe! (Arvab anonüümne ekskolleeg kiirabist! ?)
    Aga Mariann, mis on su nimeks Gerdi telefonis praegusel hetkel?
    //Ta küsib, et kuidas praegusel hetkel oled salvestatud SINA tema (Gert) telefonis ja sa vastad ise et GERT//

    Mallu 8. mai 2021 at 13:32

    Gert

  • Avatar
    Vasta H. 15. juuli 2021 at 16:09

    Ma pole muidu kättemaksuhimuline ega pahatahtlik aga praegu mõtlen, et vähemasti sai ta kogu selle avaliku tähelepanu näol nagu kiirkorras karistuse ka, tavaliselt ju nii ei ole. Also, saan aru, et mõnedele lähebki dirty talk peale, aga ta pidi ikka väga sassis olema arvates, et sellise lausega võiks nn õrnemale soole külge lüüa 😀 Aasta pick-up line.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 16:22

      Noh, kaine peaga ta selliseid märkusi ei teinud jah ?

  • Avatar
    Vasta M. 15. juuli 2021 at 16:07

    Ma oma tõsisele “sitapeale” andestasin, olles kindel, et ah nagunii teeb veel… Aga tead, 5 aastat pole teinud. Mingi aja möödudes hakkasin elama teadmises, et kui peaksi tegema, siis enam ma ei kahetseks andestamist, sest jube ilusa aja on mulle andnud. No ja täna ma nagu enam ei mõtlegi, et ta veel teeks. Tasub andestamisele mõelda. Mõni äkki lihtsalt ei oska kohe seda suhteasja…

  • Avatar
    Vasta Rents 15. juuli 2021 at 15:30

    Mulle meenub, kuidas ma kord a la KAKS KUUD pärast lahkuminekut viskasin külmikust ketšupipudeli minema ja mõtlesin, midagi stiilis “see oli nüüd minu viimane side temaga, nuuks” 😀 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 16:24

      Haha, ma teen ilmselt oma ketšupiga ühel päeval sama ?

  • Avatar
    Vasta Vatura Venus 15. juuli 2021 at 15:19

    Psühholoogiliselt raskem osa on sul veel ees. Oota veidi. Kutt ootab ka veidi, et tolm maha settiks ja siis üritab silmast-silma, hingest-hinge sinuga veel ühe hingelise pisaraterohke äärmiselt emotsionaalse vestluse maha pidada ning sind uskuma panna, kui väga ta sinust hoolib ja mitte kunagi ei teeks midagi säärast. Täitsa usun, et ega ta suurt mäleta, mida kellelegi öelnud ja sosistanud on. Lihtsalt taoline käitumine purjus peaga on selline, mida ta ise muuta väga ei saa ega taha. Selline käitumine on veres ja tema jaoks enam-vähem normaalne. Näitab seda, et oma meelest on ta vaba hing, sõltumatu, teeb mis tahab.

    Siinkohal on hea meelde tuletada teatuid imelikke asju, mida tüüp varem teinud on. No mulle meenub koheselt see lugu, kuidas ta oma telefonis sinu nime salvestas Gert nime all. Mitte Mariann v Mallu. No ja eks sa ise tead neid asju ka, mis on olnud äärmiselt imelikud ja kahtlased käitumised.

    Aga suurte kogemustega vana kala ujub oma sõiduvees osavalt ja seljatab kurve, oskab äärmiselt loogiliselt oma valed nii ära siluda, lahti seletada, et lõpuks jääb sul endal paha tunne, et liiga palju uurid, küsid ja kahtled. Inimene nii aus ja sina kahtlustad teda. Usun, et tegemist oli muidu meeldiva ja huvitava ja huumorika inimesega, aga kui sa oma hingest oled hoor, siis selleks ka jääd.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 15:28

      Ma ei saa aru millest sa räägid, tema oli jah minu telefonis Gert nime all. Mina olin temal Mallu ikka, WTF 😀

      • Avatar
        Vasta Vtw 15. juuli 2021 at 16:19

        Sellest räägin.
        No ma ei tea, kas saab siis nii valesti aru saada. Vaata su enda postituses vastust ühele küsimusele:
        8. mai 2021 at 13:18
        Urmet on lahe! (Arvab anonüümne ekskolleeg kiirabist! ?)
        Aga Mariann, mis on su nimeks Gerdi telefonis praegusel hetkel?
        //Ta küsib, et kuidas praegusel hetkel oled salvestatud SINA tema (Gert) telefonis ja sa vastad ise et GERT//
        Mallu 8. mai 2021 at 13:32
        Gert

        • Mallu
          Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 16:22

          Aaa ma lugesin sealt, et mis nimega tema mul on ? nagu kui lamp, kui ma tema enda telefonis tema nimega oleksin, haha ??

          • Avatar
            T 15. juuli 2021 at 18:57

            Call me by your name ?

  • Avatar
    Vasta A. 15. juuli 2021 at 15:08

    Kaua te koos olite? You will survive ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 15:29

      7 kuud umbes teadsime.

  • Avatar
    Vasta L 15. juuli 2021 at 14:56

    Ma tean, mida Sul vaja on! Nõudepesumasinat! 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 15:04

      Mul on nõudepesumasin, issand jeesus 😀 Aga ma ei viitsi sinna asju panna. Ega eelmiseid välja võtta 😀

      • Avatar
        Vasta MP 15. juuli 2021 at 18:50

        Oleks sul lapsed suuremad, siis oleks hea nipp, et kui igaüks on söömise lõpetanud, siis kohe peseb ise ka oma nõud puhtaks, sest see võtab aega vähem kui 1 minut. Niiviisi ei teki neid suuri mustade nõude kuhjasid kraanikaussi oma pesu aega ootama. Ja polegi mingit nõudepesumasinat vaja, sest ka sellega on laiskus, et ei panda nõusid sinna ja ei viitsita välja ka võtta. 😀 Nõudepesumasin läheb pigem siis asja ette, kui tõesti on mingi suurem istumine ja inimesi palju, et käsitsipesu võtab aega peale seda vms, aga üldjuhul ma arvan, et nõudepesumasin pole vajalik. Aga, mida mina ka tean nõudepesumasina mugavusest? Ei oma ühtegi, aga puudust ka ei tunne. 😀 Kasutusel on variant, et igaüks peseb ise peale söömist kohe oma nõud. 🙂

      • Avatar
        Vasta Mina 16. juuli 2021 at 09:43

        Mina unistan, et kunagi tehtaks selline masin või robot, mis need nõud sealt välja võtab ja kappi panen. Ehk siis paneb sisse ka. Ja pesu võiks ka keegi restile asetada ja hiljem kokku kappi panna. ?
        Ma lugesin 5x seda nimeteemat ja no ma ei saa aru. Võimalik, et viimaste nädalate kuumus on siin oma töö teinud.

  • Avatar
    Vasta Naffik 15. juuli 2021 at 14:41

    Johhaidiiii, anna andeks ja minge koos edasi. Täis peaga ikka juhtub.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:42

      Ok tnx.

    • Avatar
      Vasta PN 16. juuli 2021 at 08:50

      Sorry! Endast ja teisest lugupidav inimene ei võta ennast iial nii täis, et ei tea, mida teeb või suust välja ajab. Aga noh, mõnend inimesed seda lihtsalt ei mõista, et kainena on palju kergem vastutada ja elada.

  • Avatar
    Vasta Kixxz 15. juuli 2021 at 14:40

    Kas sa ei ole kordagi mõelnud, et jah, see video on tõene ja tantsis teise naisega aga see puruks k***imise jutt võib olla täielik väljamõeldis, asjale vürtsi lisamine, laim, et ekstra veel inimest mustata?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:42

      Väljamõeldis kõikide pealtnägijate poolt? 😀

    • Avatar
      Vasta Naffik 15. juuli 2021 at 17:12

      Kusjuures, ma mõtlesin sama. Et okei, tants tantsuks, aga pooleks k*ppimise jutt… No ma ei tea… Sellised fraasid käiks ikka kaine peaga ka läbi, aga kui nüüd järsku lambist hakkab nii rääkima, siis kahtlane.

  • Avatar
    Vasta Merli 15. juuli 2021 at 14:39

    Kas te elasite koos ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:43

      No mitte otseselt, aga enamuse aega olime siin minu juures küll.

  • Avatar
    Vasta J 15. juuli 2021 at 14:36

    Mis siis Kardol veel olema pidi seal majas… ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:39

      Ilmselt…sitt 😀

    • Avatar
      Vasta Mari 15. juuli 2021 at 16:02

      Kardo… Seda ei taha isegi mõelda enam mitte.

  • Avatar
    Vasta Kats 15. juuli 2021 at 14:35

    Suht nunnukas tundus kirjeldusete järgi… Ja siis järsku läheb lampi kõiki puruks keppima? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:39

      Noh, see minus segadust tekitabki 😀

      • Avatar
        Vasta Sarvik 15. juuli 2021 at 16:28

        No see mulje ei tähenda midagi, nagu ma õppinud olen. Palju kordi vastu näppe saanud. Arvasin ka, et mul on väga lojaalne ja truu mees, kes peale minu kedagi ei näeks. Hiljem tuli välja, et pidas mitmes tutvumisportaalis naistega pikki kirjavahetusi ja vaatas lisaks Ihas ringi, otsis kedagi, kes temaga öösel autos kohtuks. No conments, eks.

        Tema pere ja sugulased ning minu pere ja tuttavad ilmselt iial ei usuks, kui neile seda rääkida. Aga nii oli. Nii et välismulje ja inimese kuvand võib ikka väga petlik olla. Seda, et ta tegelikult selline on, tean vaid mina. Teistele tundub väga hea poiss ja usaldusväärsuse kehastus. Ja kujutan ette, et kui keegi ta uutest naisekandidaatidest tuleks uurima, siis jätaksin ka lihtsalt õela eksi mulje. Keegi ei usuks.
        Tegelikult on pärast lahkuminekut juba sedagi juhtunud, et samal ajal kui üritab teise naisega liini ajada ja suhet rajada, siis üritas minu juurde kaissu trügida. Ja pärast oma paari lühemat suhet tuli mulle rääkima, et olen ta naisideaal, kellega kõiki teisi võrdleb.
        Pärast selliseid kogemusi tunnengi, et keda üldse usaldada saan, kui inimene, keda aastaid tundnud ja usaldusväärseks pidanud osutub…suvaliseks reaperverdiks ja panomeheks.

    • Avatar
      Vasta Mari 15. juuli 2021 at 16:06

      Ma jäin ka mõtlema, et mõtle vaata need kepi osad üle – no et sa ikka saad kindel olla selles.
      Tantsimine, see paratamatult jah, seal pole midagi enam üle vaadata.
      Üleüldiselt ma olen selle poolt, et inimesele peab andma võimaluse.
      Teisalt jällegi tundub see kõik nii valus, et mismoodi sellest üle saada ja samas ka usaldada.

  • Avatar
    Vasta Mary 15. juuli 2021 at 14:25

    Saab veel hullem olla. 4,5 aastat tagasi hukkus noormees, kellega olin just paar kuud jõudnud koos elada. Neid asju sealt korterist ei suutnudki ma ära koristada, seda tegid õnneks mu lähedased ja seal korteris ma rohekem elada ei suutnud. Aga jah, kõik möödub, ka lein. Sellised lahkuminekud ongi rasked, aga paari nädala pärast elad sina oma õnneliku elu ja tema ikka kassib ? Lohuta ennast sellega. Naised on nuhid ja kui ta hakkab uuesti kellegiga deitima ja ta keegi peaks ta nime googeldama, siis palju õnne.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:42

      Ah tead, tegelikult ma olen alati olnud selle põhimõttega, et kellegi eksi juttu 100% tõe pähe võtta mõtet ei ole, sest kui palju siin ilmas minnakse lahku viha ja tüliga, et need ei pruugi alati vett pidada.

      Teiseks see ka, et ega alati ei ole ju nii, et kuidas sa oled käitunud eelmises suhtes, et siis käitud 100% uues ka. Inimesed ikka saavad vanemaks ja muutuvad ja üldse lihtsalt on nii, et mõned sobivad paremini kui teised. Seega peaks laias laastus suva olema, mida kellegi eks arvab uuest kaaslasest. Kui ta just ei ütle, et ta teda noaga mõrvata üritas vms, et siis võiks veits red flag olla 😀

      • Avatar
        Vasta Rika 15. juuli 2021 at 17:32

        Mallukas, Sa oled lihtsalt võrratu! 😀
        Nii hea postitus ja no Sinu asja händellimine on ka ikka super. Sa oled ikka täitsa suureks ja tubliks tüdrukuks selle 8 aastaga kasvanud, mis ma Sind jälginud olen 😉 Ja no vaieldamatult Eesti parim suunamudija 😀 Sa kohe oskad!

        Ja pai ja kalli Sulle, tean neid südame/ego/valu tundeid küll, varsti hakkab kergem. Seniks me siin kõik toetame mõttes Sind!

        • Avatar
          Vasta Rika 15. juuli 2021 at 17:33

          Oih, valesse threadi tuli kogemata! Sorry 🙁

  • Avatar
    Vasta Asd 15. juuli 2021 at 14:24

    Lõpp on ??? See ehk veidi leevendab…
    Aga muidu nii elavalt tuli praegu meelde see olukord, kui sain oma tollase eluarmastusest korterikaaslase toa endale, sest ta ise kolis välja (mitte lihtsalt välja, vaid lendas kaugele ära). Olin seal olnud lühikest aega, aga juba tema kaisukaks saanud ja arva ära, kas ma nägin elul enam mingit mõtet, kui siis täiesti üksi jäin, TEMA tuppa.
    Kirjutasin siis ühele terapeudile, sain talt afirmatsioone jms ja vist kolmandal päeval juba sain nendega tegeleda, ise samal ajal ulgumata.

  • Avatar
    Vasta Kertu 15. juuli 2021 at 14:24

    Sa saad hakkama! Pea vastu! Kirjuta kõigest, mis Sulle pähe tuleb, jagatud mure on pool muret 🙂 Ja võiksid meile ikka detaile ka rääkida, me ju kõik oleme siin selleks, et Sulle toeks olla. Kas said teada, mida ta sellele plikale sosistas? Ja mis lugusid sa siis veel temast kuulsid? Me nii väga sooviksime Sind rohkem mõista!
    Pea püsti printsess, muidu kroon kukub maha!

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:43

      Sellest, mida ta “sositas” on ju Elu24-s lausa artikkel üleval.

  • Avatar
    Vasta Mall 15. juuli 2021 at 14:20

    Ikka väga hinges tundub olevat 🙁 Eelmise, palju pikema ja – olgem ausad – olulisema lahkumineku järel ei tundunud blogist üldse nii hull see enesetunne. Ei ütle paha pärast, endal sarnane olukord olnud ja mõtlesin, et miks ma nii imelik olen…

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:44

      Sa vist ei mäleta mu toonaseid postitusi 😀 Või noh, ma ei bloginudki siis väga. Lebasin tühja pilguga, jõin viina ja nutsin 😀 Seekord on ikka parem seis 😀 Kurb on ikka, aga noh, üleelatav 😀

    • Avatar
      Vasta Rents 15. juuli 2021 at 15:35

      Ma ei tea, kuidas Mallul, aga kui mul abielu lõppes, siis ei olnud see järsk ja ootamatu, vaid see oli juba pikka aega oma vältimatu lõpu poole kerinud, nii et lõpuks oli see rohkem nagu hädatapp. St muidugi olin ikka väga kurb, aga ei tundnud vajadust seda endast välja kirjutada või metsikult arutada, sest see oli kõik enda jaoks juba ammu selgeks mõeldud. Praegune lahkuminek on ju selles mõttes väga ootamatu, nii et pole ime, et raputab rohkem.

  • Avatar
    Vasta Uhke 15. juuli 2021 at 14:14

    Vahet ei ole kui kaua suhtes olla või kui halb või hea see oli, on okei et see on valus.
    Tasa ja targu edasi ja sellest õpid jälle seda millist mees kõrvale soovid.
    Olen Sinu üle uhke, et sellisest suhtest väljusid koheselt, kui hea et oli tõendid olemas, et Tema mitte mäletamisi uskuma jääda ei saanud. Kardan, et Ta tegelikult ise mäletas seda kõike, aga valikuliselt ainult.
    Edu ja jaksu Sulle edaspidi!

  • Avatar
    Vasta Triinu 15. juuli 2021 at 14:10

    Ma ei saa aru, kuidas ta sulle ikka nii hinge puges ?? Selles suhtes, et Kardoga sa olid nii kaua koos ja see lahkuminek siukseid fakte küll ei paljastanud. Kuigi mulle üldse ei meeldi, kui sulle seda Kardot alatasa nina alla topitakse, aga see oli mo möte hetkel.
    Ehk sul polegi niiväga armuvalu, kui näiteks äkki rohkem nn egopauk, nagu ise ütlesid, et arvasid, et oled üks neist inimestest, keda raske unustada…
    Minul endal on näiteks niimoodi olnud, sellepärast pakun sulle selle variandi välja – ehk hakkab kergem ?? Umbes nagu et ise ei taha, aga teistele ka ei tahaks anda ??
    Ja kerge öelda, aga sellist munni küll pole mõtet taga nutta!

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:45

      Tead, sul on õigus – ma ütlesin ka just täna, et mu ego sai väga haiget sellest 😀 Aga eks ta puges ju ikka hinge ka, fun times oli koos.

      • Avatar
        Vasta Jaanika 15. juuli 2021 at 15:54

        Nooruspõlvelik värk – no tüüp lihtsalt on selline ja sa järsku mõistsid, et selline pull pole sinu teema ikka. Normaalne. Mõistetav! Oled tubli! Elu toob ikka kogemusi ja õppetunde, vähemalt pole igav. Teil oli K-ga Eesti parim lahkuminek ja mõlemad õpite elus juurde. Elu on pikk, mis seal ikka. Sellised õppetunnid annavad infot, et mida väärtustada ja mida mitte.

  • Avatar
    Vasta L 15. juuli 2021 at 14:08

    Hahahahha. 100% sama fiiling oli mul ca 1,5 kuud tagasi. Olin suhtes veits karmi diagnoosiga inimesega (kes ise ei tunnistanud seda ja ei tegelenud endaga, psühhos ja paranoiline skiso), lõpuks see laastas mind tohutult, et tegin löpu. Löpp ei olnud ka köige kaunim tema poolt, ähvardas, söimas ja puudutad köiki mu nörku kohti. Ja ikkkka peale lahkuminekut koduses elamises paned igasugu asju tähele ja märkad tema puudumist. Ntks, istud söögilaua taga, teda pole teisel pool lauda. Vaatad telekat diivanil ja tema koht on tühi, vaikus, muidu alati kommenteerisime jne. Ja fak vottis pisara silma. Isegi selle väikse kommentaari kirjutamine tegi korra silma màrjaks (pisarat ei tulnud ?). Ja kusjuures, tema praegu vihkab mind südamepöhjani, tahaks mind kividega surnuks loopida ja esitas avalduse mu vastu mendis :DDD. Ja ma tropp vesistan sellise pärast silmi kes soovib mu surma v 😀 minu teada tal uus neiu ka juba. Minu poolt kaastunne tema tulevastele ohvritele.
    Aga jah, aeg teeb oma töö, sul hakkab kergem. Nagu sa isegi tead. (:

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:46

      Mul ka posti kirjutades veits tõmbas silma märjaks, i feel u 😀

  • Avatar
    Vasta K 15. juuli 2021 at 14:06

    Aga palun ära neid rõdult õue viska nagu jalanõudega see juhtus 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:47

      *busted* 😀

  • Avatar
    Vasta Ann 15. juuli 2021 at 14:04

    Hea aeg uus (päris oma) kodu leida 😀

  • Avatar
    Vasta ingrid 15. juuli 2021 at 13:59

    Best ever postitus!!! Küll sa ka oskad ikka:)

  • Avatar
    Vasta Kaelkirjak 15. juuli 2021 at 13:58

    Elasin mehega 5 aastat koos ja siis läksime lahku. Elasin edasi üksinda selles korteris, kus olime koos elanud. Kõik meenutas teda. Igal oli tema lõhn ja tema asjad, mida ta kaasa ei tahtnud võtta. Soovitus – tegele hästi palju kõrvaliste asjadega, et su mõtted oleksid eemal. Veeda sõpradega koos aega. Pühendu tööle. Kõik asjad, mis sind natukenegi eemaldavad mõtetest Temast, on kasulikud. Ole tugev! Aeg parandab 🙂

  • Avatar
    Vasta K 15. juuli 2021 at 13:55

    Korista ära kõik, mis teda meenutab.Enamvahem. Nagu tee ära ruttu need toimetused mis tema tegi. Uued lilled vaasi, tema asjad peitu. Sirgendaja pistikusse ja lillepott minema. Küll kergem hakkab.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 13:56

      No obv kõik need asjad ajapikku siit kaovad, kui ma noh. Koristaks :D:D

      • Avatar
        Vasta K 15. juuli 2021 at 13:59

        Hakka koristama, siis vb mõtled ka veidi vähem asjadele 🙂 Vb ta tegelikult ongi selline mees sinu selja taga nagu siin viimastes uudistes kirjutati. Ja kui siin avalikult selliseid asju kirjutad temast, siis tunneb, et ta ikka nii tahetud ? Näita just, et oled tugev ja oled üle sellisest mehest.

        • Mallu
          Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:47

          Aga las siis inimene tunneb 😀

      • Avatar
        Vasta säde 15. juuli 2021 at 14:35

        Pane need riided põlema! Burn mf burn!

        • Mallu
          Vasta Mallu 15. juuli 2021 at 14:39

          Need on mu laste riided 😀

  • Avatar
    Vasta Ann 15. juuli 2021 at 13:54

    Eks see ongi kõige raskem kui kõik kohad meenutavad kallit inimest ja aind järgi mälestused 🙁