TESTIN JA ARVUSTAN

imeline Samsung Galaxy Watch3*

1. september 2021

Ma olen nüüd rääkinud teile oma imelistest kõrvaklappidest ja suhteliselt elupäästvast SmartTag’ist. Seega on hetkel jagamata veel ainult üks teema, mis puudutab minu jaoks asendamatuid tehnikavidinaid. Selleks on mõistagi Samsung Galaxy Watch3 nutikell. Neil on tegelt juba uuem mudel ka väljas, aga minul on hetkel veel jah nõks vanem versioon. Ma ei oska sel ainsatki vajakajäämist välja tuua. Pole nagu ilmnenud midagi ja lihtsalt tüdinenud ka üldse ei ole, hoopis meeldib täiega 🙂 Nii et praegu olen sellega rahul.

Mis ma selle kella kohta muud oskan öelda kui et reaalselt aega vaatan ma selle pealt vist kõige vähem. Põhimõtteliselt on see aega näitav tervisemonitor, mis näeb välja nagu tavaline ilus naiste käekell. Näiteks kui mu meilboksi järjekordne kohtukutse maandub, saan kohe vererõhul silma peal hoida 😀 Või ajaviiteks südamerütmi jälgida.

Mida ma päris hästi uskuda ei suuda, on kella võime vereringe hapnikukogust mõtta. Nagu…how? Aga no ta teeb seda, hooman ma või mitte 😀 Selline funktsioon on ka, et kui näiteks kõvasti kukun, saadab kell (varem välja valitud ja selleks puhuks salvestatud) sõbra telefoninumbrile appikutse. Koos mu asukohaga muidugi, mitte et teine saab lihtsalt hommikukohvi kõrvale nentida, et “Mallu käis normilt käna kuskil, oh well…”.

Sellega on tegelikult kodune trennitegemine ka hästi käepäraseks tehtud, no et vaatad telefonist/telekast trennikava ja kell muudkui loeb su kehast infot. Aga mina ei ole suurem asi üksi kodus trenni tegija, ütlen kohe ära. Nii et kuigi need võimalused on ülimugavad, siis ma pigem olen see tagantjärgi nentija, et mis trenni ajal pulss oli või palju päeva jooksul samme tegin või kas öösel mingit sõba ka silmale sain.

Mida ma väga huviga sirvin, ongi kokkuvõte enda unest. Mõnikord olen enda meelest jube hästi maganud, aga kell teab, et sügavat und on öö jooksul tegelt kasinalt olnud. See pakub ise muide nippe ja trikke ka, et saaksin oma unest viimast võtta. Kellel meist seda va uneaega ikka nii palju priisata oleks, et absoluutselt vahet pole, kui kvaliteetselt puhkame. Minul oma lastekamba ja terve hulga pudulojuste vahel on suht iga puhkehetk väga arvel. Kui juba pikali panen ja magama hakkan, tahan, et sellest tolku ka oleks.

Aasta tagasi kasutasin Galaxy Watch Active2 kella ja olin sellega samuti ülirahul. Aga no väljanägemise poolest ei anna neid kahte eriti võrrelda. Okei see eelmine oli Active sarjast ka, väga ei peakski võrdlema. Igal juhul sobib ja meeldib klassikalisem variant mulle kindlalt rohkem. Ühele vaatad peale ja saad aru, et inimene üritab iga hinna eest kasvõi natuke fitlife olla. Galaxy Watch3 on aga tehniliselt nende samade ning veel mõnede ekstra omaduste ja võimalustega, lihtsalt hästi palju elegantsem näeb välja 🙂 Täitsa vabalt sobib mõne mitte nii piduliku kleidiga kah kanda, aga igapäevaste ja isegi smart casual riiete juurde sobib nagu valatult.

Mis mulle kunagi nutikellade juures üldse ei meeldinud, oli silikoonist rihm. Need ajad on nüüd vedamisi suht selja taga, et nutikell võrdub kummist rihma all haudunud ranne. Aga kellele just nimelt silikoon meeldib ja sobib, siis teie õnneks on see variant ka ikkagi täiesti olemas. Mina ise valin iga kell (hehe) enne nahast rihma. Ilusam ja mugavam mu jaoks.

Galaxy Watch3 puhul on mulle väga meeltmööda, et see võib näha välja maailma kõige silmatorkamatum analoogkell oma harilike, omasoodu tiksuvate seierikestega. Aga selle ekraanile võib panna ka mõne garanteeritult pilkupüüdva tausta. Täiesti vastavalt meeleolule või outfitile. Või näiteks trenni minnes sättida ette selline ekraan, kus kõik pulsid ja asjad kohe kenasti silma all on. Mitte et ma selle infoga super palju peale oskaks hakata… Aga üldse mitte ainult kuvatava info, vaid reaalselt taustapildi saab ka ise valida. Selles osas on üsna lõputult võimalusi ja põhimõtteliselt võib see kell ükskõik milline välja näha. Minu meelest on mõne asja valimine keeruline just nimelt selle tõttu, et meeldivad erinevad disainid. Kuigi asja sisu on sama, oled nagu kits kahe heinakuhja vahel, suutmata otsust langetada. Vot Samsungi nutikellaga sihukest dilemmat ei teki. Võid kasvõi iga tunni tagant endale uue väljanägemisega kella timmida.

No ja otseloomulikult näen kella pealt kõik chatid-sõnumid-kõned ka kohe ära. Ei pea jalutama minnes fomo käes kannatama, kui sõbrannade chatis parasjagu mõni kuum teema üleval. Ega tähtsa kõne ootsuses trenni minemata jätma. Selle asemel võib kella ühendada budsidega ja Spotify’st tujutõstvat muusikat kuulata. Ma tõesti üritan siin selle kella kõiki võimalusi kuidagi kokku võtta, aga te näete, et see list lihtsalt goes on and on 😀 Soovitan lihtsalt SIIT ise täpsemalt kõige kohta lugeda, et ma heale asjake oma teleturu-jutuga liiga ei teeks. Ise olen tõesti ülirahul selle kellaga 🙂

*Postitus sündis koostöös Samsungiga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar