JUMALAITA NALJAKAS

kui viis sekundit on liiga pikk aeg

11. aprill 2019

Kunagi kirjutasin ma teile, et ma tegin vetsus “remonti” mille käigus suutsin ära lõhkuda seal rippunud ruloo. Eks ta vast oli mingi kümps vana ka, väetike, ei elanud minu puhastust lihtsalt üle. Lagunes kätte ära – umbes samamoodi nagu lagunes mu ema kätte ära üks rebasekrae, mida ta teadmata põhjusel mitu aastat kapi otsas kilekotis hoidis. Kui üritas seda sealt siis välja võtta, pudises rebane käte vahele laiali, ainult küünised käid kotipõhja klõbisema. Ma hakkasin ka rulood puhastama ja see lihtsalt murdus igalt pooolt katki. Nagu te mäletate, siis ma mainisin, et peaks uue tellima.

Selle peale kirjutas Rulo.ee mulle, et kle me saadaks sulle hea meelega ruloo kingituseks, aga mul kohe ahnus lõi pähe ja pisikese vetsuruloo asemel küsisin ma endale hoopis elutuppa suurele aknale rulood. Ütleme nii, et säärane arutu ahnus maksis mulle kurjalt kätte, kaua seda ootama ei pidanud. Kas te saate aru, kuhu ma sellega sõuan? Eks ikka sinna, et vetsus polnud ikka midagi akna ees, aga loo moraal on see, et kui sa just ennast elutoaaknal tühjendamas ei käi, siis oleks soovitatav eelkõige aknakatted sinna panna, kus sa käid.

Kes Henry blogi loevad, siis te raudselt mäletate seda posti, kui talle kuller tuppa astus samal ajal kui ta potil istus (LINK). Ma ütlen ausalt, et ma mõtlesin, et äkki oli see ikka pisuke ilukirjandus, sest kammoon. Kes juhtuks kulleri silme all sittuma?!

Noh. Lugu ise järgmine. Olin siin suremas eks. Kõhuviirus. Lebasin oiates pelleripõrandal, aeg-ajalt ennast üles vinnates ja öökides. Vahepeal ei olnud ma täpselt kindel, kummast otsast purskub, seega tänasin ma jeesust, et meil vetsus kraanikauss on ja olin seal kuidagi lääpas potil istumas, pea kraanikausile toetumas.

Kellel kõhugripp olnud on, teab, et see käib nagu lainetena. Nii paha, niii paha, nii paha… ja plahvatad. Siis on jälle korraks hea, kuni hakkab uuesti halb. Igatahes olin ma selle “nii paha, nii paha” lainel, kui kuulsin korraks koputust. Kuna ma arvasin, et see on surm ise, kes seal ukse taga klõbistab, siis ma ei pööranud sellele eriti tähelepanu ja lebasin edasi, kus parasjagu lebasin. Ukse taga aga polnud surm. Oli kuller. Ja see kuller otsustas, et ta proovib ka teise maja uksele koputada. Teise maja uks on aga konkreetselt vetsu ukse taga. Vets, millel pole kardinat. Vets, millel on aken. Vets, mille aknast on väljas olles konkreetselt mu pead ja õlgu näha…

Kuller oli küll esialgu seljaga, kuid siis pööras ta ennast ümber, et minekut teha (ju siis ämm ei kuulnud ka koputust) ja siis meie pilgud kohtusid. Ja…püsisid koos. Viis sekundit. Viis pikka sekundit, mille jooksul mina saan aru, et tema saab aru, et ma istun potil ja siis tema omakorda saab aru, et mina sain aru, et tema saab aru. Pikemad viis sekundit on mul vist küll ainult sünnitades olnud.

Ma konkreetselt kaalusin varianti ennast häbist üles puua, aga ma ei suutnud liigutada ja mul polnud nööri.

Järgmine päev helistas võõras number.

“Tere, olen kuller, mul oleks teile pakk.”

-“Jah, olen kodus Nelgi tänaval, see on männikul,” täpsustan ma üle, sest Nelgi tee on Viimsis ja üsna tihti on kullerid seal võõra maja ukse taga kobistamas.

“Jah ma tean…Ma käisin seal eile ka…”.

Ütleme nii, et kui pakk tuli, siis mina uksele ei läinud.

Rääkisin seda lugu oma sõbrannadegrupis ja sain teada, et nad kõik konkreetselt ootavad minu juures külas olles pigem põie lõhkemist kui vetsu lähevad, sest nii imelik on pissida, kui aken konkreetselt su kõrval on. Et siis jah, okei, ma tellin selle ruloo ära nüüd, kohe kui Kardo mulle mõõdud ütleb ? Enda, sõprade ja kullerite nimel.

Kuigi ma kujutan ette, et kullerid omavahel kuskil…kullerikonverentsil arutavad, et ou mai gaad, sa ei kujuta ette, hakkasin ühele blogijale kunagi pakki viima ja see vend rahumeeli sittus kui ma sisse astusin. Ja siis saab minu kuller öelda, et issand, ma olen ka ühele sitturile pakki viia üritanud. Ja nii hakkab levima müüt, et kõik blogijad on sitturid ja tänu minule ja Henryle läheb see va blogijate maine täitsa karile ja põhja. Sry ülejäänud blogijad, kellel vetsuuksed lukud ja rulood ees.

Selline on siis mu see elutoaruloo, mille nimel olin ma valmis ohverdama oma vetsuprivaatsuse. Kolm voldikkardinat, koguhinnaga umbes 200€, aga kuna neil on aeg-ajalt 20-25% soodukat, siis saab ka odavamalt. See mul päris suur aken ka muidugi, pool tuba toda täis. Ma muuseas isegi ei teadnud, et milline ruloo sobida võiks ja kodukal oli ka nii palju variante, et lasin neil endal soovitada ja olen super rahul. Et noh, imbun siin vaikselt reklaamartikli peale, aga see tõesõna pole nende poolt tellitud, sest nad olid juba rahul sellega, et ma neid esimene kord mainisin ja ära linkisin, et teoorias ei oleks ma pidanud teile enam neist kunagi rääkima.

Aga no ma ei saand ju enda teada sellist naljakat seika jätta. Ja kui Rulo.ee facebooki vaadata, siis on aru saada, et nad on piisavalt huumorivennad, et ei pane pahaks, kui ma neid säärases postituses lingin. Ma loodan. Igatahes peaks nüüd nende vetsuruloode müük hüppeliselt tõusma ? Võibolla ma muidugi olen viimane inimene maailmas, kes arvas, et vetsus võib olla aken ruloota ja “kes sealt ikka sisse vaatab”. Vastus on… kuller.

Ja kuna ma päris küsimata neist sellises postituses rääkida ei tihanud, siis küsisin kohe kõike. Küsisin esiteks sooduskoodi lugejatele, sest aprillis neil soodukaid plaanis muidu ei ole. Sain! Koodiks on Mallukas20 ja sellega saate 20% alet! Ja ühe kinkekaardi küsisin ka loosiks. Andsid ka. 100€ väärt. Selle eest saab umbes kaks tavalise akna mõõtu rulood muuseas, niiet kellel on vaja, siis kasutage koodi või võtke loosist osa. Loosis osalemiseks soovitan ma teil enda huvides jälgida Rulo Instat (@rulo_est), sest nad on nii naljakad ja siis saate pakkumistel ka silma peal hoida. Ja teine tingimus on üks kommentaar ka posti alla jätta, et ma ikka teaks, kelle vahel see välja loosida. Juba nädala pärast loosingi kinkeka välja, halleluuja!

 

Loe ka neid postitusi!

390 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Riina 16. aprill 2019 at 18:58

    Võiks üks hea ruloo olla külll! Suvel on magamistoas hirmus palav ja päike paistab poolest päevast kuni õhtuni tuppa! Niiet üks ruloo päästaks öökesed.

    • Avatar
      Vasta Triin 21. aprill 2019 at 21:38

      Nii hea lugu! ??
      Äküll ilmselt hetkel polnud hea kui kuller sinuga tõtt vahib… ? ?
      Aga rulood on sul seal elutoas ilus, mulle nii meeldivad just need voldik rulood. Like ??

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. aprill 2019 at 09:06

    Kas see ruloo sul pimendav või poolpimendav? Kui veelö hiljaks pole jäänud, siis osaleks ka loosis 🙂 mul nimelt tervele elamisele vaja..ja no mul suured aknad, kole kulukaks läheb teine, oleks tore veidi soodsamalt saada 😀

  • Avatar
    Vasta Kyka 15. aprill 2019 at 19:12

    Magamistuppa oleks rulood vaja ? rõduuksele ja aknale ?

  • Avatar
    Vasta Kätz 15. aprill 2019 at 11:34

    Mina tahaks väga elutoa aknale rulood. Hetkel 4 aastat läbi ajanud õhukese läbipaistva kardinaga ja õudusega mõtlen, mida kõike vastasmaja inimesed näinud on. :D:D:D

  • Avatar
    Vasta Elis 15. aprill 2019 at 10:05

    Hirmsasti oleks rulood vaja, mis akna raamile kinnitatav. Peale seda kui mehega kunagi kokku kolisime on kõik vanad rulood alla kukkunud just siis kui mina diivanil istun, tõmban rulood üles või lihtsalt olen toas, kus parasjagu ruloogi on ?

  • Avatar
    Vasta Krk 14. aprill 2019 at 22:14

    Aga plusspunktid kullerile püüdlikkuse eest. Mum on ainult kogemus sellistega, et kui ei jõua kõnet vastu võtta ja 1 min hiljem tagasi helistan, siis kas ei võta enam vastu või on pakk sorteerimiskeskuses (?) tagasi ja tuleb ise järele minna.

  • Avatar
    Vasta Kersti 14. aprill 2019 at 21:58

    Maikuus kolime lõpuks oma majja ja kahe tütre tubadesse oleks ilusaid ruloosid väga vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Keidy 14. aprill 2019 at 20:57

    ??
    Meile kuluks ka rulood väga ära, sest lapsel tolmulesta allergia ja kardind pole soovitavad. Elame küll õnneks teisel korrusel aga kõrvalmaja akendest on kindlasti elutuppa näha…ja ei imesta kui midagi on nähtud ka… jumal tänatud, et magamistubade akna taga mets on????

  • Avatar
    Vasta Karoliina 14. aprill 2019 at 17:18

    Mul oleks koju kohe mitu rulood vaja, sest Noh kolime uude koju kus maast-laeni aknad.

  • Avatar
    Vasta Ave 14. aprill 2019 at 16:23

    Soovin ka loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Sandra G 14. aprill 2019 at 14:02

    Meil ühed Rulo rulood juba on ja vajaks teise tuppa ka! 🙂 Seega osaleks loosis!

  • Avatar
    Vasta Mari 14. aprill 2019 at 14:02

    Jubedalt oleks vaja kööki uut rulood kuna lihtne naisterahvas kelle puudub täielikult silmamõõt otsis ilmselgelt liiga väikse ruloo koju kunagi. Rääkimata sellest, et see väike on, on ta ka suht vana ja ei püsi enam oma soontes ning viskub vahetpidamata põrandale puhkama. Ja kui lõpuni aus olla siis meeldib mulle Eeva kostüümis kodus olla aga köögi aknast saavad kõik vastasmaja naabrid minu Eeva kostüümis showd nautida. Ja ihne nagu eestlane on siis tasuta show on kergelt ära tüüdan mind, imelik oleks ka neilt raha küsima minna ja no otseloomulikult eks riidesse on mul raske panna kui kööki asja on. Pika jutu lõpp see, et osalen ka loosis. 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. aprill 2019 at 13:54

    Osalen, kogun ennast juba pikemat aega, et kööki kaks rulood tellida..

  • Avatar
    Vasta Maarja Jalakas 14. aprill 2019 at 13:26

    Meil vetsus küll akent pole (ÕNNEKS), kuid loosis osaleks meeleldi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Erika 14. aprill 2019 at 12:55

    Mul on ka elus igat sorti pasanalju juhtunud. Eredalt meeles, kui läksime toonase kallimaga metsavahele hullama, kirg tuli peale. Ja autost väljudes astus ta otse inimsita sisse. Hakkas oksele, mina irnusin. Seksist jäin kah ilma. Pärast haises mul autos. ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 14. aprill 2019 at 12:13

    Osalen heameelega, pool aastat peale remonti pole siiamaani kööki rulood jõudnud osta 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika M 14. aprill 2019 at 11:47

    Osalen ka heameelega loosis, nii mõnigi aken meie kodus, kaasa arvatud vetsu aken on ilma kardinata ja peale seda postitust lugedes ei saa enam kindel olla, et sealt keegi sisse ei vaata 😀

  • Avatar
    Vasta C. 14. aprill 2019 at 10:34

    Osalen ka heameelega loosis.
    Magamistuppa vaja pimendavat rulood. Vähe sellest, et mul tüdruk nõus valges ainult süles magama. Siis need paganama hommikud algavad ka aina varem, kuna toas valge.

  • Avatar
    Vasta Keirika 13. aprill 2019 at 22:42

    Ma blogija pole, aga võiks vist ka vetsu aknale ruloo ette panna 😉

    • Avatar
      Vasta Leili 14. aprill 2019 at 09:02

      Meil oleks kaa väga uut rulood elutuppa vaja, praegu õhuke kardin ja kõik vahivad tuppa ? (elame esimesel)

  • Avatar
    Vasta Roosi 13. aprill 2019 at 21:24

    Selleks, et meil kõigil hea oleks magada (ning mõningatel väiksematel ka magada jääda), vajaks me pimendavat rulood magamistoas paikneva veranda ukse ette.

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. aprill 2019 at 20:49

    Soovin väga osaleda, mu rulood on juba aastast 1900 vist

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. aprill 2019 at 13:56

    Osalen loosis ?

  • Avatar
    Vasta Ma 13. aprill 2019 at 12:45

    Palun see kinkekas mulle! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ege 13. aprill 2019 at 12:16

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta KRISTIINA 13. aprill 2019 at 10:40

    Soovin ka osaleda. Just on plaanis magamistuppa pimendavad rulood muretseda. Hommikud on juba liiga valged ?

  • Avatar
    Vasta Sille 13. aprill 2019 at 10:12

    Osalen loosis, sest rõduukse ees haigutab täielik tühjus ja ammu igatseb rulood ette!

  • Avatar
    Vasta KP 13. aprill 2019 at 09:52

    Osaleksin ka hea meelega loosis, et mu õde omale kiiremini vetsu ruloo saaks soetatud ?
    Seal hädal käies oled nagu näituse eksponaat ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. aprill 2019 at 09:40

    Kuna varsti tuleb kolimine täiesti tühja korterisse, mis asub veel ka esimesel korrusel, siis olekski hädasti just ruloosid sinna ette vaja!
    Hea meelega osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Merit Eier 13. aprill 2019 at 07:21

    Osalen! Hädasti oleks rulood vaja, et tited viiest hommikuti ei ärkaks ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Aivi 12. aprill 2019 at 23:41

    Oh, kui nüüd õnn naerataks- lapse tuppa rulood vaja ???

  • Avatar
    Vasta Dinnu 12. aprill 2019 at 23:28

    Soovin osaleda!?

  • Avatar
    Vasta Annika 12. aprill 2019 at 21:19

    Meil köögis pole akendel miskit ees ja iga päev mõtlen, et peab sinna midagi vaatama aga see ainult mõtteks jäänud ja võidukorral teostaks selle koheselt! Seega loodan loosiõnnele?

  • Avatar
    Vasta M 12. aprill 2019 at 21:01

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Helena 12. aprill 2019 at 21:01

    Osalen rõõmuga loosis.

  • Avatar
    Vasta Kadri 12. aprill 2019 at 20:35

    Oleme kohe kohe tellimas ligi 20 rulood samast firmast. See 100€ päästaks natukenegi eelarvet ??

  • Avatar
    Vasta Liis V 12. aprill 2019 at 20:35

    Pole nagu rohkem öelda, kui järgnevat kahte asja:
    – osalen loosimises;
    – ? wtf, ma just lugesin?!

  • Avatar
    Vasta Kaire 12. aprill 2019 at 18:46

    Mina soovin väga loosis osaleda. Sooviksin väga endale kööki rulood. Hetkel(või õigemini igaviku) on akna ees suur kaela rätt. Ja teistes tubades on sammuti. Ma nii väga ihkan endale ruloosid.

    • Avatar
      Vasta Liisa 13. aprill 2019 at 13:52

      Hei,

      Mulle meeldivad sinu elulised postitused ?
      Osalen loosis.
      Kunagi ammu tellisin rõdule, sellise uhke ruloo, mis maksis 64 €, kuid vaja oleks olnud hoopis suurde tuppa.
      Kevadega on päikene televiisori vaatamist segama hakanud. ? Päikest

  • Avatar
    Vasta Andra 12. aprill 2019 at 17:00

    Kuna ma elan terve päeva vältel päikesepoolses korteris, on rahuliku une tarvis (et mitte päikesetõusuga üleval olla) ruloode soetamine no niiiii vajalik! Kardinad kahjuks nii hästi enda tööd ei tee.

  • Avatar
    Vasta D 12. aprill 2019 at 16:37

    Osalen ka loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta K 12. aprill 2019 at 15:47

    Kuna ma suutsin poja toas ruloo sedasi üles tõmmata, et see suure kolina ja ragina saatel maha kukkus ja “kilduseks” lendas, siis jah – ma võtaksin ühe uue. Laps magab nagu alasti.

  • Avatar
    Vasta Angela 12. aprill 2019 at 14:55

    Vabandust..aga lugu oli piinlikult naljakas, ma südamest naersin, nii et Titt mu kõhus rappus 😀
    elus ongi vaja selliseid Hetki vaja , siis tunned et Elad 😀

    *Magamistoas võiks olla küll üks pimendav ruloo, saaks ükskord end välja magada*

    Mallukale aga Jõudu ja Tervist.
    Elus on vaja palju Huumorit, kahjuks aga juhtub see millegi Halva najal – aga mis ei tapa- teeb tugevaks 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi Kärsin 12. aprill 2019 at 13:53

    Aprillikuu tegija,elagu vetsujutud:)

  • Avatar
    Vasta Carina 12. aprill 2019 at 13:40

    OSALEN!! 🙂

    Meil oleks hädasti vaja rõdu suurele aknale voldikkardinaid. Natuke imelik õhtuti toas ringi käia 😀 kunagi ei tea, kes sisse võib vaadata.

    Loodan, et õnn naeratab!

  • Avatar
    Vasta Keku 12. aprill 2019 at 13:14

    Kuna ma just ostsin uue kodu endale ja siis üks voldikruloo kuluks vägagi ära.

  • Avatar
    Vasta Sirli 12. aprill 2019 at 11:29

    Mul on rulood vaja vannituppa. Nimelt meil seal suur aken/uks, mis avaneb verandale, mis omakorda on klaasi täis. Siis kui väljas pime juba ja toas tuled põlema panna, siis alati mõtled, et ei tea, kas mõni naaber mind paljalt ka näinud on?

  • Avatar
    Vasta Kats 12. aprill 2019 at 11:11

    Aitäh! Ma panin just beebsut magama! Aga no kuidas seda teha, kui oled naerust kõveras 🙂 no nii hea kirjeldus lihtsalt 🙂 arvan et see kuller muigas vaikselt, kui teinepäev helistades teatas, et jah, kàisin eile ka! 😉
    Ruloo kuskile akna ette ikka riputaks, kui võidaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliise 12. aprill 2019 at 10:46

    Ai meil ka vets kardinata, aga õnneks on akna taga mets 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 12. aprill 2019 at 10:30

    Tore lugu, lust kohe lugeda. Rulood oleks vaja aga hoopis oma emale, kellel köögis tegemised on vaevu varjatud mingi väga hädise kardina-laadse tootega.

  • Avatar
    Vasta Liina 12. aprill 2019 at 09:59

    Mul magamistoas sama jama ?? Rulood kiiremas korras ette vaja! ☺️

  • Avatar
    Vasta Signe 12. aprill 2019 at 09:46

    Elutuppa sooviks voldikkardinaid 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 12. aprill 2019 at 09:41

    Mina ei ütleks korralikest ruloodest ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 12. aprill 2019 at 09:40

    Meie uue kodu kööki sobiks imehästi samasugune voldikkardin nagu teil. Hetkel on tänaval kõndivatele inimestele kõik kenasti näha 🙂

  • Avatar
    Vasta lauren 12. aprill 2019 at 09:37

    mina olen rulost juba kolm tükki tellinud ja poleks osanud rohkem rahul olla ruloodega. nüüd oleks veel neljandat kah vaja siis kogu kupatus nende poolt olemas. kiidusõnad ainult nendele!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 12. aprill 2019 at 09:31

    Uude koju oleks kindlasti suloosid vaja ?

  • Avatar
    Vasta Hedi 12. aprill 2019 at 09:21

    Jaa, ma ka soovin osaleda. Mul pole ei vannitoa ega vetsu aknal midagi ees. Me küll ei ela linnas ja akende tagant keegi enne suve saabumist suurt mööda ei käi, aga grillhooaja saabudes on just grillnurk nende akende taga ning siis on seal silmapaare küll, kes ei peaks nägema, mis nendea tubases toimub. 😀 Vetsuaken on küll piisavalt kõrgel, et potil istudes pole midagi näha, aga vannitoas palja tissiga olles võid omale soovimatut tähelepanu tõmmata.

  • Avatar
    Vasta Kaja 12. aprill 2019 at 09:03

    Phahahaaa, aitäh hommikuse huumori eest! ?

    Mul oleks tegelikult hädasti rulood vaja. Olen enne ka seda mõtet siia-sinna mõlgutanud, aga veendusin selles ülemöödunud nädalavahetusel. Elame talumajas, millel on madalal asetsevad aknad. Nii, et akna ääres seistes oled ikka enam-vähem täispikkuses näha. Vannitoa ehitasime vana sahvri asemele nii, et sinna jõudmiseks tuleb minna läbi esiku. Ja seal esikus on muidugi aken. Ilma aknakatteta. Ja maja ainuke peegel, mis võimaldab enda täispikkuses pilti näha.
    Keerutan siis mina seal peegli ees enne dušši alla minekut. Full naked! Ja keegi koputab uksele. Ise piilub samal ajal sellest katmata aknast sisse. Kas esivanemad sellel otstarbel välisukse kõrvale akna paigutasidki? Piilumiseks? See selleks. Kes, krt satub hommikul metsa sisse võõra maja uksele koputama? Sada mõtet käis peast läbi. Minu jaoks olekski olnud parim lahendus, kui see surm oleks olnud. Aga, ei! Naabrimees oli. Ütleme nii, et me naabrimehega ilmselt ei vaata teineteist enam pikka aega “tavalise” pilguga. Üldse oleks parem, kui me enam kokku ei satu. Nii piinlik oli. Ja rulood on vaja!

  • Avatar
    Vasta Minna 12. aprill 2019 at 09:00

    Magamistoa aknale oleks väga rulood vaja… hetkel on seinale kinnitatud mingi lambis mõõdus ja varjab kõik ära, valgust ei tule sisse. Aga kui see pole ees, siis näeb hoovist sisse ja hoov on korterimaja oma.

  • Avatar
    Vasta Krete B. 12. aprill 2019 at 08:49

    Vetsuaken õnneks piisavalt kõrgel, et kellegi kogemata ega uudishimulikud pilgud sinna ei pääse. Aga köögis on teine lugu. Sinna oleks küll miskit katet vaja.

  • Avatar
    Vasta Karen 12. aprill 2019 at 07:41

    Just kukkus magamistoas ruloo alla ja nii õnnetult, et tuleb välja vahetada. Niiet osalen meeleldi ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 12. aprill 2019 at 06:11

    Mul on ka vetsus aken aga meie panime aknale peale kleepsu. Sellise mis ilusti valgust läbi laseb aga on sellise jäälille mustriga, et ei lase sisse/välja näha. Jääb ilus ja on praktiline ? Aga rulood oleks vaja lastetuppa nii, et osaleksin ka heameelega loosis ?

  • Avatar
    Vasta herz 12. aprill 2019 at 05:57

    Mul on vannitoas aken kenasti vanni ääres vaatega tiheda liiklusega tänavale. Et mitte külarahvale (või kullerile) showd teha igal õhtul, on aken matistava kleepsuga üle kleebitud. Ehituspoest saab. Ei mingeid ruloosid või muud porri.

  • Avatar
    Vasta Ragne 12. aprill 2019 at 05:34

    Oii see postitus oli praegu nagu rusikas silmaauku, siin hommikil 6.20 lugeda. Kui oled mehe vanaema juures ja beebi kes kodus ärkab 10-11 ajal, aga kuna siin nii valge sis tegi 6.15 silmad lahti. Meil oleks hädasti siia rulood vaja.

  • Avatar
    Vasta Liis 12. aprill 2019 at 05:30

    Vetsu küll rulood vaja pole, kuid kinkekaart kuluks majaks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Mariet 12. aprill 2019 at 01:55

    Mul on tarvis küll, mitte just nii hädasti kui sul vetsu aga siiski on. Kaks magamistuba ootavad veneajast äratamist ja naabrite silmade alt eraldamist. Ja kuna meie kolm kuud uus kodu, kuid tegelikult 40 aastat vana korter, vajab kapitaalremonti, siis kõik, mida saab võita või mõistliku hinnaga saada on minu JAHi väärt. Vali mind, ma EKREga koalitsioonis ei oleks.

  • Avatar
    Vasta E" 12. aprill 2019 at 00:22

    Meil oleks hädasti lastetoa aknale rulood vaja. Varemat seda vajadust pole leidnud, aga kuna elame korteris ja alustati just maja fassaadi soojustamist, mis kestab mitu kuud, siis selle esimese nädalaga on need onud meie neljanda korruse akna taga jalutades juba päris tüütuks muutunud.

  • Avatar
    Vasta Reena 12. aprill 2019 at 00:12

    Minul on hetkel ühe ruloo ootuses akna ette pandud must prügikott. Noh et sisse ei näeks ja nagu oleks pimendava ruloo efektiga ?? Ehk siis kah osalen.

  • Avatar
    Vasta Hanna 11. aprill 2019 at 23:39

    Uuse koju oleks hädasti voldikkardinat vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 11. aprill 2019 at 23:35

    Appi ma üksi kõvahäälega naeran… oeeehhh???
    Aga ojaa ruloo kuluks meil kööki ära. Mul vastasmajas mingi onuke pidevalt esiteks ise trulladega kakerdab ringi,no seal akna juures just. Ja alati kogemata juhtun nägema ( ausalt!) Ja teiseks ta vahib liiga palju niisama ka akna peal, loodab, et näeb vist midagi. ?? no ja remontima hakkame ka kohe varsti, seega kui kõik fresh on siis uus ruloo oleks ju megaaa!???

  • Avatar
    Vasta Kätlin 11. aprill 2019 at 23:18

    I need this!?

  • Avatar
    Vasta Agnes 11. aprill 2019 at 23:06

    Osalen suurima heameelega. ?☺️

  • Avatar
    Vasta Mann 11. aprill 2019 at 23:05

    Mina väga ammu juba unistan sellest, et saaks enda kallite vanemate akende ette pimendavad rulood. Nad juba aastaid räägivad, et suve lähenedes ei saa üldse magada, sest õues läheb nii vara valgeks ja nii hea oleks teha neile head. Kuna pimendavad rulood magamistoas teevad imesid, siis ma kohe väga soovin loosis osaleda, et mu vanemad, kes on kunagi ammu minu pärast nii palju unetuid öid veetnud, saaksid ennast ikka mõnusasti välja puhata 🙂

    Ja Rulo FB leht on lihtsalt geniaalne enda humoroosse sisuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 11. aprill 2019 at 23:00

    Uus maja ja hädasti oleks sellist võitu vaja:)

  • Avatar
    Vasta Liisu 11. aprill 2019 at 22:57

    Maamajas remont käib, seega oleks igati tarvis 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda Tarrask 11. aprill 2019 at 22:46

    Oioiii..mina väga soovin osaleda… Peas on samuti koguaeg mõte, et tegeleks selle ruloo värviga ära..aga no kuidagi ei jõua see mu mõttest edasi ?

  • Avatar
    Vasta Saatusekaaslane 11. aprill 2019 at 22:34

    Omggg.. mul ex ämma juures ka vetsus aken, koguaeg kui külas käisin siis tõmbasin ruloo ette aga kui õues pime oli siis oli ikka kahtlane tunne, et äkki keegi kõnnib aias ja näeb läbi ruloo kuidas ma põit tühjendan seal ?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 11. aprill 2019 at 22:05

    Kes oleks võinud arvata, et just selline loos minu silma särama paneb, kuid tõepoolest rulood on meil väga vaja ja väga kiiresti, sest vastasmaja korter näeb meie elutoa aknast sisse, millest muidu ei oleks suurt lugu, kuid õhtuti tahaks veidi privaatsemalt end omas kodus tunda. Lisaks juhtus hiljuti ka filmilik seik, kui pumpasin rinnapumbaga raevukalt (seda kuidas, teab iga ema kes on üritanud rinnapiimatootlikust meeleheitlikult suurendada) piima ja täpselt akna taha sõitis kraana peal elektrik kes tuli elektriliine parandama. Ka meie pilgud kohtusid. Mina, kaks paljast rinda, üks vaakumiga pumbas, tema tardunult oma kraana otsas, ei saanud pilkugi ära. Palun ruloooooood!

  • Avatar
    Vasta Kadri 11. aprill 2019 at 21:47

    Ma elan esimesel korrusel,ning akende ees on kardinad,kuid sooviks samuti rulood.

  • Avatar
    Vasta Rennu 11. aprill 2019 at 21:41

    Ma pean saama selle võidu, muidu suren (naliiii). Nii ilusad ja praktilised, aga ei tihka raha raisata ???? võit oleks abiks unistuse täitmiseks ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 11. aprill 2019 at 21:38

    Oo suvilasse oleks nii vaja ruloosid ☺ osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta J 11. aprill 2019 at 21:36

    Minul oleks ka hädasti ruloosid vaja 🙂 käin Rulo.ee lehel pidevalt nillimas, aga ära pole veel tellinud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 11. aprill 2019 at 21:28

    Minamina! Magamistoa remont lõpusirgel ja ruloo kuluks väga ära!! Muidu hakkab vastasmajast keegi mulle tuppa piiluma ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta T. 11. aprill 2019 at 21:13

    Osalen! Juba praegu hakkab päike kl 7 kõrvetama, mis siis suvel veel saab :D. Ongi hea varane äratuskell, aga vahel võiks olla võimalus kauem ka magada :D.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 11. aprill 2019 at 21:10

    Tahaks lihtsalt pimedas magada 😀

  • Avatar
    Vasta tiina 11. aprill 2019 at 21:08

    Poiste tuppa just otsin head ruloo või voldikkardina lahendust. Neljane just hiljaaegu väitis, et õhtul ei pea ju enam nii vara magama minema, pimegi pole ju veel…………

  • Avatar
    Vasta Ly 11. aprill 2019 at 20:54

    Hahah maailma pikimad 5 sekundit ? ma kujutan nii hästi su nägu ette seal potil istudes ? Rulood on vägagi vajalikud! Meil nimelt kolimine ees ootamas ja ühelgi aknal pole midagi katteks ?

  • Avatar
    Vasta Stefani 11. aprill 2019 at 20:47

    Ohh meil just ongi magamistuppa vaja pimendavat voldikkardinat (lootuses, et beebi magab kauem, kui on pime?).

  • Avatar
    Vasta Kertu 11. aprill 2019 at 20:47

    Meil on rulood vaja sauna ja vannituppa, muidu ei ehmata mitte ainult ümber maja tuiavad kullerid, vaid vaesed naabrid võivad ka kreepsu saada.

  • Avatar
    Vasta Kerli 11. aprill 2019 at 20:38

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Ene 11. aprill 2019 at 20:29

    Mul ka just plaanis ruloode vahetus ja korra käis isegi mõte,et tuleb valge aeg ja suveks vast pole vaja?aga mõte leidis väga kiire lõpu?

  • Avatar
    Vasta Karoly N 11. aprill 2019 at 20:26

    Uude koju on plaanis just Rolo.ee-st akendele katted tellida, seega kinkekaart oleks täpselt see vajalik kingitus ??

  • Avatar
    Vasta Taavi 11. aprill 2019 at 20:22

    Mul täpselt sama jama. Ukse kôrvalt vaatavad ukse taga olijad sisse. Oleks vaja rulood!

  • Avatar
    Vasta Mari 11. aprill 2019 at 20:16

    Oojaa, palunmulle, aitäh! Mul paistab toa aknast öösiti tänavavalgustus sisse ja segab seda magamise värki natuke küll. Üli hea oleks ruloo ette saada ja mõnusalt koopaelu nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kylli 11. aprill 2019 at 20:13

    Väga väga oleks magamistuppa vaja korralikku rulood.
    Muidu üks 10 kuune ei märka magada hommikul kaua kaua ?☀️

  • Avatar
    Vasta Merilin 11. aprill 2019 at 20:02

    Rulood on küll hädavajalikud asjad mis peaks nüüd lähiajal ka meie pere ostma! 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 11. aprill 2019 at 20:01

    Ka mul on vetsu/vannitoa aken veel ilma katteta (küll teise korruse oma) aga noh, et mitte oma naabreid pimestada või šokeerida siis tegelt nagu võiks selle akna ees midagi olla ?

  • Avatar
    Vasta Johanna 11. aprill 2019 at 19:49

    Omgggg!!! Mul on täiega rulood vaja magamistuppa, hommikupäike kütab normilt aknast sisse. Pole õhku, mida hingata :((( help needed.

    • Avatar
      Vasta Riin 11. aprill 2019 at 22:28

      Osalen??

  • Avatar
    Vasta Eret 11. aprill 2019 at 19:48

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Di 11. aprill 2019 at 19:46

    No meil oleks hiiglasliku elutoa akna ette miskit vaja, et suveõhtutel kui ma palja perega mööda tuba kõnnin naabrid pimedaks ei jää ?

  • Avatar
    Vasta Piret 11. aprill 2019 at 19:39

    100ne kinkekaart sobiks ülihästi?

  • Avatar
    Vasta Raily 11. aprill 2019 at 19:34

    Issand, ma ei suuda õhtul kunagi toas olla, kui rulood ees pole? Aga uued rulood kuluks alati ära.. eriti maale, kus neid veel pole?

  • Avatar
    Vasta Piia 11. aprill 2019 at 19:33

    Mina soovin loosis osaleda! Kolm tuba oleks vaja ära rulootada. Ja see sooduskood sobib praegu kui rusikas silmaauku, aitäh! Kas kehtib terve aprilli?

    • Avatar
      Vasta Piia 11. aprill 2019 at 19:36

      Oih, keegi on eespool seda väljendit juba kasutanud ☺️

  • Avatar
    Vasta K 11. aprill 2019 at 19:25

    Osalen loosis?
    Ootan ammu juba kuna meie uus köök valmis saab ja olen mõtteid kõlgutanud, mida sinna aknale katteks panna ja see oleks väga ideaalne meie kööki ? Kuna mööbel niigi maksab “ miljon” siis saaks selle võidu korral panustada selle summa enda väiksema poja uude tuppa ??

  • Avatar
    Vasta Eliko 11. aprill 2019 at 18:57

    Soovin enda magamistuppa rulood

  • Avatar
    Vasta Marii 11. aprill 2019 at 18:46

    Sooviks ka osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Maigrit 11. aprill 2019 at 18:43

    Meeldivad rulood.
    Kuigi minul ka wc aknal midagi ees pole, ennem pessu minekut ajan akna uduseks. Siis keegi ei näeks. ??

  • Avatar
    Vasta Kersti Purrik 11. aprill 2019 at 18:40

    Osalen, piigal vaja juba ammu rulood. Eelmine nädal ka sattusin kuidagi rulo.ee lehele instas ja mõtlesin, peaks ostma ära lapsele ruloo.
    Äkki nüüd saangi ?

  • Avatar
    Vasta Marika 11. aprill 2019 at 18:33

    Meie perel vist terendab varsti uus ja päris enda kodu, seega oleks see ruloo kinkekas mingi üli heaaaa asi ju 🙂

  • Avatar
    Vasta R 11. aprill 2019 at 18:32

    Soovin lapse tuppa rulood.

  • Avatar
    Vasta Sirle 11. aprill 2019 at 18:24

    Sooviksin ruloosid oma lapse tuppa, kuna päeval paistab sinna liiga eredalt päike ning lapsel raske koolitükke teha!

    • Avatar
      Vasta Di 11. aprill 2019 at 19:47

      Persega*

  • Avatar
    Vasta Sandra 11. aprill 2019 at 18:24

    Sooviksin magamistuppa uut rulood!

  • Avatar
    Vasta Liisa 11. aprill 2019 at 18:23

    Soovin ka loosis osaleda. Elutoa aken vajab rulood, et naaber ei saaks sisse vaadata ?

  • Avatar
    Vasta Elina 11. aprill 2019 at 18:22

    Pole naljakat lugu võtta, aga aken on paljas ja oleks hädasti rulood vaja!

  • Avatar
    Vasta Kaidi 11. aprill 2019 at 18:11

    Soovin osaleda! Tahaks, et hommikuti tuba ikka kauem pime oleks ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 11. aprill 2019 at 18:08

    Mul oleks hädasti vaja sellist rulood köögiaknale, et ma ei peaks enam õhtuti hiilima, kui voodist pesuväel külmkappi Värskat lippan tooma ?

    • Avatar
      Vasta Kati 11. aprill 2019 at 19:55

      Soovin loosis osaleda. Köögi aken vajab rulood, pidevalt on tunne, et vaadatakse sisse. Või seisab keegi akna all ja absoluutselt privaatsust pole.

  • Avatar
    Vasta Karmel 11. aprill 2019 at 18:01

    Osalen! Elutuppa oleks rulood vaja, et kevadine/suvine päike sisse ei paistaks…või siis, et keegi sisse ei vaataks ?

  • Avatar
    Vasta Kati 11. aprill 2019 at 17:55

    Nii oleks uut rulood vaja.

  • Avatar
    Vasta J 11. aprill 2019 at 17:48

    Hetkel on see loos nagu rusikas silmaauku, just plaanisn õhtul tellimust teha, kui papahh loositakse kinkekas välja. Ootan siis vähemalt loosimise ära ja kui ei võida , saan vähemalt soodukatki 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel E 11. aprill 2019 at 17:47

    Iga tuba ootab uut rulood 😀

  • Avatar
    Vasta Kaie 11. aprill 2019 at 17:44

    Mina niiiiii sooviksin köögi aknale uut rulood,aga kuna maja ootab suuremat rahasüsti siis kuidagi ei raatsi… Ehk õnn naeratab ?

  • Avatar
    Vasta Anu 11. aprill 2019 at 17:37

    Osalen! Uus ruloo läheks kas elutuppa või laste magamistuppa ?

  • Avatar
    Vasta Heli 11. aprill 2019 at 17:34

    Mina osalen! ilusate ilmade saabudes saabub ka hommikupäike…mis otse voodisse paistab ja liiga vara äratuskella eest on.

    Üks pimendav ruloo kulub meie perre ära!

  • Avatar
    Vasta Kristella J 11. aprill 2019 at 17:33

    Võtan ka loosist osa!
    Mõnda tuppa oleks ruloosid vaja küll. Õnneks tegu suhteliselt eraldatud maamajaga, niiet ohtu, et mõni kuller tähtsa tegevuse ajal peale satub, otseselt ei tohiks olla aga never know 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 11. aprill 2019 at 17:13

    Heh, naljakas lugu jah. Mul oleks köögiaknale ja uksele vaja. Vetsus õnneks akent pole ?

  • Avatar
    Vasta Sille Olvi 11. aprill 2019 at 17:10

    Soovin osaleda loosis, lastetuba ootab rulood 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 11. aprill 2019 at 16:56

    Osalen
    Ma elan õikal, kus rõdud on ehitatud nii, et rõdul olev naaber saab kõrvalolevast aknast sisse vaadata. Kahjuks kunagi, kui voodi kokku panin, siis ei teadnud veel, et mul publikut on. Päris mitu korda olen ärganud viimasel ajal nii, et vanem naabrionu ‘klopib vaipa’ ja ma kuidagi pooltekita ringutan ja siis järsku taipan, et ainult ma ise ei naudi oma ringutust 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 11. aprill 2019 at 16:52

    Mina osalen! Magamistoa aknad ootavad juba ammu ammu ruloosid. Mille ostmiseni ma pole aga jõudnud, võite ise kolm korda arvata.

  • Avatar
    Vasta Kadi 11. aprill 2019 at 16:50

    Üks aken vajaks veel uut rulood ?

  • Avatar
    Vasta Lorean 11. aprill 2019 at 16:50

    Osalen ka loosis!
    Meie ühelgi aknal pole katteid ees. Enne oli suva aga iga päevaga järjest kuumenev päike teeb kodust jubeda kasvuhoone, kust vaid muld ja seemned puudu ?

  • Avatar
    Vasta Kati 11. aprill 2019 at 16:33

    Meil remont kohe tulemas ja ruloo kuluks marjaks ära. Hetkel teen beebi vanade kardinatega kuju-piilu mängu. ?

  • Avatar
    Vasta Siret 11. aprill 2019 at 16:32

    Köögi aknast piiluvad naabrid sisse. Oleme elulaaslasega pikalt jagelenud mida siis sinna kõige nutikam olekas ette panna. Seega kinkekas oleks win ein ja saaks ägedad rulood ette

  • Avatar
    Vasta helene 11. aprill 2019 at 16:29

    Oh nii väga on uusi ruloosid vaja eriti nüüd kui suvi tulemas, meil katuseaken ja tavaline ka magamistoas ning praegused rulood pole pimendavad. Suvel peaaegu võimatu magada, sest liiga valge on :/

  • Avatar
    Vasta Marjana S 11. aprill 2019 at 16:29

    Ossssa poisu ???Mina ilmselt oleksKi maa alla tahtnud vajuda??
    No mina osalen ka, ongi lapse magamistuppa ja meie magamistuppa vaja ruloosid. ?‍♀️
    Remontšik ka käsil. ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Marie K 11. aprill 2019 at 16:26

    Soovin ka osaleda.. Meil vahetati just vanaf aknad uute vastu ja rulood sobiks hästi nüüd 🙂

  • Avatar
    Vasta Stiina parm 11. aprill 2019 at 16:23

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Ann 11. aprill 2019 at 16:21

    Osalen ka. Magamistuppa oleks uusi aknakatteid vaja. Õnneks küll teine korrus, seega kulleriohtu pole…

  • Avatar
    Vasta soodomagomorra 11. aprill 2019 at 16:20

    Minul on kõige rohkem rulood vaja!
    Võtan ka lotopileti,

  • Avatar
    Vasta Kessu 11. aprill 2019 at 16:17

    Soovin. Aastaid olen tahtnud aga no ei ole jõudnud nii kaugele et telliks ära.

  • Avatar
    Vasta Merilin 11. aprill 2019 at 16:16

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Kadri K 11. aprill 2019 at 16:09

    Sooviks 😛

    • Avatar
      Vasta Kristella J 11. aprill 2019 at 17:32

      Võtan ka loosist osa!
      Mõnda tuppa oleks ruloosid vaja küll. Õnneks tegu suhteliselt eraldatud maamajaga, niiet ohtu, et mõni kuller tähtsa tegevuse ajal peale satub, otseselt ei tohiks olla aga never know 🙂

  • Avatar
    Vasta Helika 11. aprill 2019 at 16:08

    Meie lumivalged rulood ei ole üldse enam valged, praegu meenutavad nende servad pigem tumehalli ? kuna aknad tänava poole, siis ilma kuidagi ei saa ja uued kuluks väga ära

  • Avatar
    Vasta G 11. aprill 2019 at 16:00

    Osalen, mu emal ei ole vannitoas rulood, seega talle kuluks see ära 😀

    • Avatar
      Vasta Kaie 11. aprill 2019 at 17:31

      Soovin ka osaleda loosis.

  • Avatar
    Vasta Merlin 11. aprill 2019 at 15:58

    Mul akna taga pekki kugistavad tihased on kõvad piilurid. Ruloo ei teeks paha.

  • Avatar
    Vasta Melissa 11. aprill 2019 at 15:55

    Korteris suur remont käimas, ei teeks paha kui miskit niisama ka tuleks :):)

  • Avatar
    Vasta Margit 11. aprill 2019 at 15:54

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Raili 11. aprill 2019 at 15:54

    nii hädasti oleks vaja kahte rulood,sest naabri penskarid tulevad enne suve platsi ja nad passivad oma katuseaknast otse lapse tuppa. Suviti istuvad lahtise katuseakna peal ja kui päike väga silma paistab panevad käe varjuks ette ja rahuldavad ikka oma uudishimu ,mis me õues toimetame ?..igal juhul piilumine hakkab varsti pihta ? Ja trepihalli aknal on hetkel ka lina ees , mis ootab samuti rulood aga hetkel kulub raha veel mõne toa remondile ?
    Osalen loosis,ehk näkkab ?

  • Avatar
    Vasta Laura 11. aprill 2019 at 15:45

    Sooviksin ka osaleda, uude kodu oleks tore saada ka head rulood ?

  • Avatar
    Vasta E.M 11. aprill 2019 at 15:37

    Mul oleks just elutuppa uusi ruloosi vaja.

  • Avatar
    Vasta Aive 11. aprill 2019 at 15:34

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristlin 11. aprill 2019 at 15:33

    jaaa! mul oleks vaja magamistoa akna ette rulood suveks ja kinkekaart kuluks marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 11. aprill 2019 at 15:31

    Osalen ??

  • Avatar
    Vasta Anete 11. aprill 2019 at 15:24

    Otsin juba tükkaega sobivat oma tüdruku tuppa niiet muidugi osalen ^^

  • Avatar
    Vasta Maris 11. aprill 2019 at 15:22

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Aile 11. aprill 2019 at 15:04

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Liina 11. aprill 2019 at 15:04

    Meil on kodus ühel magamistoal rulood veel puudu, niiet täpselt see mis vajame 🙂 Osalen! 🙂

  • Avatar
    Vasta liisa 11. aprill 2019 at 14:58

    Soovin ka rulood, sest lastetoas läheb hommikul nii vara valgeks ja nad arvavad, et kell 6 on mõistlik ärgata 😀

  • Avatar
    Vasta Kats. 11. aprill 2019 at 14:56

    Osalen. Mul emal oleks hädasti rulood vaja, päike paistab hommikuti aknast sisse, niiet midagi teha ei saa.

  • Avatar
    Vasta Aia 11. aprill 2019 at 14:55

    Soovin ka osaleda loosis ?

  • Avatar
    Vasta Janne 11. aprill 2019 at 14:51

    Täpselt kuluks praegu ruloo(d) ära! Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili Themas 11. aprill 2019 at 14:51

    ?Osalen!

  • Avatar
    Vasta Marian 11. aprill 2019 at 14:50

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kaia 11. aprill 2019 at 14:49

    Mina soovin ka loosis osaleda. Suure toa aknad tunnevad pimendavatest ruloodest väga puudust! 🙂

  • Avatar
    Vasta K .K 11. aprill 2019 at 14:47

    Osalen ka! Rulood on väga vaja. Muidu lapsed vist enne sügist magama ei lähe 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 11. aprill 2019 at 14:47

    Soovin ruloosid kööki kahele aknale, enne jõule ostsime oma kodu ja remontisime ja sai sisse küll kolitud,aga nipet-näpet puudu ja just ka köögiakendel rulood puudu veel. Pole varem su loosides osalenud,aga vot neid asju oleks vaja hädasti.

  • Avatar
    Vasta R.K 11. aprill 2019 at 14:41

    Soovin osaleda. Pole oma laiskuse tõttu jõudnud ruloosid muretseda magamistuppa. Tuba asub tänava poole ning olen mõnikord riideid vahetades vaadanud vastamisi mööda jalutajatega.

  • Avatar
    Vasta Ketter 11. aprill 2019 at 14:38

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Merli 11. aprill 2019 at 14:38

    Ma tahan ka rulood. Mul on valida, kas elutuppa või kööki, kus muidu päikese käes kõrbed või magamistuppa, kuhu võivad naabrid sisse vaadata. Samas, kes see ikka vaatab, kuidas ma riideid vahetan vms?:D (See nali muidugi, kui kõlbab juba WC aknastki sisse vaadata, siis…). Samas ma valiks ilmselt kööki, sest veits nadi on, et päikeselise ilmaga õhtusööki ei saa teha, sest oht pimestatuna näppu lõigata või ülekuumeneda on liiga suur :D.

  • Avatar
    Vasta Merle 11. aprill 2019 at 14:37

    Soovin loosis osaleda, elutoas on ruloo mis a`la 10 aastat vana (vist rohkemgi ), ja magamistoas ise tehtud, mis oleks vaja korraliku vastu vahetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 11. aprill 2019 at 14:30

    Tahaksin väga magamistuppa rulood võita, kuna päike ei lase enam hommikuti kaua vedeleda voodis, nii vastikult kuumaks läheb tuba. :/

  • Avatar
    Vasta Triinu K 11. aprill 2019 at 14:22

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 11. aprill 2019 at 14:21

    Soovin loosis osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Yutulind 11. aprill 2019 at 14:20

    äkki panengi ruloo omal rõduaknale

  • Avatar
    Vasta eveli 11. aprill 2019 at 14:19

    Soov osaleda väga vääga vaja uut rulood! Tänan loosiönne!

  • Avatar
    Vasta Jansa 11. aprill 2019 at 14:14

    Soovin ka osaleda, meil palju aknaid mille ees palju lagunevaid ruloosid 🙁

  • Avatar
    Vasta Sandra 11. aprill 2019 at 14:11

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Helery 11. aprill 2019 at 14:08

    Soovin samuti osaleda loosis!! ? Meil on palju aknaid, mis vajaks seda imelist rulood ?

  • Avatar
    Vasta Annika 11. aprill 2019 at 14:06

    Osalen. Meil on hädasti vaja kahte tuppa ruloosid, sest meil kukuvad kohe-kohe kardinapuu alla.

  • Avatar
    Vasta Kadi 11. aprill 2019 at 14:05

    Soovin osaleda, laste tuppa oleks vaja ☺️

  • Avatar
    Vasta Dani 11. aprill 2019 at 14:03

    Soovin osaleda juba oma vaimu-tervise nimel,et ruloo pimendaks valguse,mille tòttu paistab tapeedi alt seina ebatasasus vàlja.Saaksin rahus telerit tapeedi asemel vahtida ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 11. aprill 2019 at 14:01

    Osalen! Meil oleks magamistuppa uut rulood vaja. Mu aastane laps tõmbas sellelt tavaliselt rippuvalt ruloolt alumise ääre lahti ning raskuseks olnud pulga ära sealt, nii et praegu kipub see ruloo meil nagu kardin tuule käes lehvima, kui tuba õhutada. Ja kuna paari kuu pärast lisandub magamistuppa veel üks beebi, siis oleks korralikust ruloos palju abi, et tuba pimendada magamise ajaks jne .

  • Avatar
    Vasta Triin 11. aprill 2019 at 14:00

    Soovin ka kinkekaardi loosimises osaleda.

  • Avatar
    Vasta Paula 11. aprill 2019 at 13:59

    Rulood oleks väga hädasti lapsetuppa vaja! 🙂 Loodame, et võidame!!!!

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 11. aprill 2019 at 13:59

    Meie tahame kööki rulood! ?

  • Avatar
    Vasta Mari 11. aprill 2019 at 13:56

    Varsti läheb ka endal ruloode tellimiseks ja oleksingi neilt tellinud, sest kodukoha ettevõtet ikka vaja toetada. Kinkekas oleks ka väga abiks ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 11. aprill 2019 at 13:56

    Osalen!?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Egle P. 11. aprill 2019 at 13:51

    Soovin loosis osaleda. Meil nii elutoast kui köögist rulood puudu. Ühe neist saaks ehk tehtud võidu abiga.

  • Avatar
    Vasta Marlen 11. aprill 2019 at 13:50

    Ka meil okeks vaja tualetis ruloo välja vahetada, nii et osalen?

  • Avatar
    Vasta Kata 11. aprill 2019 at 13:46

    Mul oleks kööki üht normaalset rulood vaja. Tahaks küll, et valgus sisse paistab, aga kui päike õhtul loojuma hakkab ja niimoodi silma paistab, et laua taga, diivanil ega kuskil üldse istuda ei saa (ja suvel ei saa ka elada, sest päike kütab nii hullult), siis kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Kadri 11. aprill 2019 at 13:46

    Ei ole paremat aega, kui sitajutt söögi kõrvale lugeda. Tavaliselt ma seda ei suudaks, aga sitaks naljaks oli ka???
    Soovin loosis osaleda ka muide. See kompenseeriks mu lõunasöögi?

  • Avatar
    Vasta Karo 11. aprill 2019 at 13:45

    Oi kui hädasti oleks enda magamistupa vaja ! Seal kaks akent üks on naabrite poole õnneks on see suvilanaga krt viimasel ajal on hakkanud väga tihti seal käima siis enam ei saa kodus palja peega ringi lasta ???
    Sest meil veel kardinapuid ka ei ole siis akendel midagi ees ei ole ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 11. aprill 2019 at 13:45

    Võtan loosist osa 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 11. aprill 2019 at 13:43

    Mul oleks vaja rulood rõdule. Elan esimesel korrusel ja minu akende vastas on täpselt autoparkla sissepääs/väljapääs. Mind häirib, et kõik autod, mis parklast välja sõidavad, vahivad konkreetselt mulle rõdust sisse. Parklasse minejad/sealt tulijad muidugi ka. Ma tahaks rõdul rahulikult hommikumantlis teed juua, lilli kasta ning veidi privaatsust saada, aga hetkel olen nagu klaasvitriini taga…

  • Avatar
    Vasta Piibe 11. aprill 2019 at 13:41

    Magamistoad ja köök vajaksid hädasti uusi aknakatteid.. olen Rulo tegemistel juba mõnda aega silma peal hoidnud ja tellimiseks hoogu kogunud, aga prooviks kõigepealt siin õnne 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 11. aprill 2019 at 13:40

    Juba mitu päeva mõtlen ruloost, mida tarvis just eelkõige suvel, sest telekat ei näe kui peaks olema soovi hommiku kohvi kõrvale lisa saada. PS! riideid vahetan nurga taga sest muidu naaber näeb???seega soovin osaleda?

  • Avatar
    Vasta M 11. aprill 2019 at 13:38

    Täpselt see loos, mida vaja! Oleme just kolimas ja aknakatted igalt poolt puudu…

  • Avatar
    Vasta Mirjam 11. aprill 2019 at 13:34

    Arrgghh olen just meeleheitlikutel ruloo otsingutel, sest kevadine migreen möllab ja kuskil pole end valguse eest peita. Nii et tänud hea soovituse eest ja ehk veab loosis kah 😀

  • Avatar
    Vasta Keiti 11. aprill 2019 at 13:31

    Soovin osaleda. ,Meil on lausa kolmel suurel aknal rulood puudu. See kinkekaart oleks kindlasti suureks abiks ?

  • Avatar
    Vasta Regina 11. aprill 2019 at 13:31

    Osalen loosis ?

  • Avatar
    Vasta Jansa 11. aprill 2019 at 13:30

    Uut rulood oleks küll elutuppa vaja, et meie uus 11.aastane naabripoiss koguaeg aknast sisse ei vahiks. Kui ta õues on, siis konkreetselt seisab akna taga mul ja vahib mida ma toas teen. Kui ütlema minna, et palun lase jalga siit, siis astub paar sammu taha poole ja vahib ikka edasi. Tegin mehele ettepaneku, et kui aknast sisse passib ja mees kodus on, siis hakkame kohe seksima. Saab ehk lapsepõlvetrauma ja rohkem ei vahi aknast sisse. ?

  • Avatar
    Vasta Mairikene 11. aprill 2019 at 13:30

    Oii ma olen neid nillinud, ruloosid siis 🙂 Just sealt lehelt.. aga alati on midagi olulisemat mida osta 😀
    Nii, et kinkekas oleks ideaaaalne, sest kogu meie pere raha läheb praegu pulmadesse..mis suvel tulemas.

  • Avatar
    Vasta Andrea 11. aprill 2019 at 13:29

    Elan korteris, kus vetsul akent õnneks pole ? aga elutoas suured tänava poole aknad ja minu komme poolpaljalt kodus ringi käia eeldavad ikka ka ruloosid. Niiet osalen loosis ?

  • Avatar
    Vasta Helen 11. aprill 2019 at 13:22

    …lisaks tänan sind postituse eest. Naersin tööl olles kohe häälega ja reetsin enda mitte-töötamise 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 11. aprill 2019 at 13:19

    Soovin loosis osaleda. Meil iga suvi paistab päike elutuppa sisse ja siis me ei näe telekat ja higistame palavusest. Ja siis iga kord kui lõpuks endale ruloosid tellima hakkame, hakkab suvi lõppema ja mõtleme, et järgmisel aastal tellime 😀 Ja niimoodi juba KOLM aastat.
    Igastahes, väga hea meelega tellin endale rulo_est rulood ja kasutaks sooduskoodi ja loodetavasti ka kinkekaarti 😀

  • Avatar
    Vasta KAIDI 11. aprill 2019 at 13:16

    Osalen. Heh meil suvel uude majja kolimine ja vetsus pole samuti rulood ja aken hoovi poole täpselt kust läbi jalutad kui majja tahad saada. ?? Oleks vaja sinna rulood küll. ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 11. aprill 2019 at 13:15

    Elutoas ja meie magamistoas on olemas aga laste tubadesse oleks ka vaja ? Sunorekist sai 3 tavamõõdus voldikrulood 2x kallimalt soetatud ? ja nii ülejäänud tellimata ongi ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

  • Avatar
    Vasta H. 11. aprill 2019 at 13:10

    Omg, ma pole ammu pisarateni naernud?Loosist võtaks ka osa?

  • Avatar
    Vasta Merit A 11. aprill 2019 at 13:09

    Soovin osaleda! Just see ongi vastremonditud kodus puudu . 🙂

    • Avatar
      Vasta Liana 11. aprill 2019 at 14:45

      Soovin loosis osaleda. Sellel kuul alustan mina oma uut elu, minu esimene minu oma kodu. Armas oleks akendele saada rulood! :))

  • Avatar
    Vasta Kristi 11. aprill 2019 at 13:09

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Kertu Mägi 11. aprill 2019 at 13:09

    Otsime just lastetupp rulood. Niiet osalen loosis ?

    • Avatar
      Vasta Kristi 11. aprill 2019 at 14:25

      Nii hea lugu ??? loosist vötaks ka osa ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 11. aprill 2019 at 13:05

    Soovin loosist osa võtta ?

  • Avatar
    Vasta Carina 11. aprill 2019 at 13:05

    Osalen!! 🙂

    Pikka aega on plaanis olnud elutoa suurele aknale rulood tellida, aga miskipärast ei ole siiani veel selleni jõudnud, seega kinkekaart kuluks väga ära!

    • Avatar
      Vasta Liisa 11. aprill 2019 at 13:19

      Osalen!

  • Avatar
    Vasta Kairit 11. aprill 2019 at 13:03

    Vanad logud rulood vajaksid väljavahetamist küll! ?

  • Avatar
    Vasta Carmen 11. aprill 2019 at 13:01

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Piret 11. aprill 2019 at 13:00

    Magamistuba vajab ka privaatsust, ongi 2 akent vaja katta ära, remont käsil parasjagu.

  • Avatar
    Vasta Liisa 11. aprill 2019 at 13:00

    Just selliste ebameeldivuste vältiniseks lasi. Mehel kleepida vetsuaknale sellise kile vms asja, mis valgust laseb kenasti läbi aga muu sealt läbi ei paista (meil suht kitsas aken, igasugune kardin oleks seal veider jäänud) ?
    Aga elutoa ruloo tahaks hirmsasti vahetust. Ammu juba mõtlen, et tahaks uut sinna panna. See on kassikarvu täis (kassile meeldib aknal istumas käia ja noh… Nühib end vastu rulood siis ju) ja ma pole kindel, kas seda pesta ka saab kuidagi.
    Ühesõnaga, tahan ka loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Egle 11. aprill 2019 at 13:00

    Soovin osaleda. Magamistuppa oleks hädasti vaja, kuna seal pole mitte midagi akna ees.

  • Avatar
    Vasta K 11. aprill 2019 at 12:58

    Ühte mõnusat kassettrulood oleks meil kööki vaja küll. Meil hetkel tavaline siin. Aga tihtilugu läheb õhtuti meelest alla tõmmata ja siis tolknen oma “seksikate” imetamisrinnakate väel toas ringi. Ja noh. Esimene korrus, kortermajas. Niimõnegagi on pilgud kohtunud.. ? ???‍♀️

  • Avatar
    Vasta Pauliine 11. aprill 2019 at 12:56

    Uues korteris on üks ruum nö keldrikorrusel, kus on 3 pisikest akent mingis imelikus erimõõdus. Sinna kuluks küll ilgelt ruloo ette 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 11. aprill 2019 at 12:53

    Osalen ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Ai 11. aprill 2019 at 12:51

    Osaleks ka heameelega!??

  • Avatar
    Vasta Lotte 11. aprill 2019 at 12:51

    Soovin ka loosis osaleda! Elame korteris ja vetsus aknet õnneks pole, aga päike va kurinahk paistab õhtul magamistuppa ja meie preilile see ei sobi. Meil on mingid vanad kökatsid ribikad, mis samamoodi kätte ära pudisevad. Niiet korralikud kuluks marjaks ära!

  • Avatar
    Vasta Rulooo 11. aprill 2019 at 12:51

    Minul on väga rulood magamistuppa vaja. Juba hommikul kell 5 hakkab päike tuppa paistma ja ei kujuta ette, mis siis saab kui suvi kätte jõuab 🙁 Sissevaatajad pole pooltki nii hirmsad, need lähevad lõpuks ära aga see päike va elukas.

  • Avatar
    Vasta Lissukas 11. aprill 2019 at 12:50

    Olisime hiljuti perega suuremasse korterisse ja kogu raha on läinud remondi peale. Magamistuppa tellisin rulo.ee lehelt pimendava ruloo, sest aknad on päikese poole. Lapsel läks päiksetõusuga uni ära, enam seda muret ei ole. Laps on tegelt 3,5 ja kuna uus beebi on tulemas, siis tahaks suurema oma tuppa magama harjutada, aga selle jaoks oleks sinna ka pimendavat rulood vaja, et hommikune äratus liiga vara ei oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta M-L 11. aprill 2019 at 12:50

    Soovin osaleda! 🙂

    Seda postitust lugedes oli väike “äratundmisrõõm”. Ma isiklikult ei telli väga kulleriga pakke koju, eelistan pakiautomaati, kuidagi rahulikum. Eelmisel suvel aga ema tellis Dermosilist paki, kuid kuna ta elab välismaal, siis otsustas ta tellida paki Eestisse ja kulleriga minu korteri aadressile. Magan mina puhkuse ajal õndsat und, kui järsku hakkab kortermaja fonoluku helin toas käima: tii-tii, tii-tii… . Mina krapsti püsti, ihualasti ja spekuleerin, kellega võiks tegemist olla. Kuna teadsin, et äsja oli tädi saabunud Eestisse külla, siis mõtlesin, et küllap see tema on ja vajutasin nuppu alumise välisukse avamiseks. (Võimalik, et selle asjandusega saab ka rääkida, kuid pole selles korteris veel proovinud). Endiselt ihualasti. Veel mõtlesin, et ah lasen ta tuppa ära ja siis vaatan midagi selga. Aga viimsel sekundil tekkis mõte ukse “piiluaugust” vaadata, kas ikka on tema ja oh seda imet kui sealt trepist tuli üles meesterahvas ja sain aru, et tegemist on kulleriga. Kuna elan esimesel korrusel, siis aega palju ei olnud ja haarasin ruttu midagi peale. Tänan siiani seda intuitsiooni, mis ütles, et no vaata ikka, kes sealt tulemas on. Kui ma poleks vaadanud, siis ei teagi, kes ukse avamisel suurema kreepsu oleks saanud – kuller või mina. Hiljem telefoni kätte võttes märkasin küll, et oli saadetud sõnum ja isegi helistatud, aga telefon oli kogemata hääletule jäänud.
    Teine juhus oli hiljaaegu, kus ema taas tellis Dermosilist, kuid palusin aegsasti, et ta telliks pakiautomaati. Samuti olin kõhuviiruses. Hommik, alles alasti ja juba kolmas, neljas round WC-s, kui kuulen jälle: tii-tii, tii-tii. Mõtlesin, mida asja, kes see nüüd tuleb. Aga võttis aega, kuni jõudsin ukseni, et siis oleks sisse saanud inimese alt lasta. Piilusin pärast köögiaknast, kellega tegemist – no ikka kuller. Helistasin pärast emale, kas tellisid ikka kulleriga, tema kinnitas, et tellis. Siiani ei tea, miks või mida too kuller soovis, ehk olid pakiautomaadid täis, kuid kaks kogemust kulleriga ja mõlemad sellised veirdad.

  • Avatar
    Vasta Annely 11. aprill 2019 at 12:47

    Ruloo kulub igati ära!! 🙂 Ehk osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 11. aprill 2019 at 12:46

    Peale magamistoa remonti oleks meil ka uusi ruloosid vaja ?

  • Avatar
    Vasta K. 11. aprill 2019 at 12:45

    Mul on väga väga ruloosid vaja koju! 🙂

  • Avatar
    Vasta Elen 11. aprill 2019 at 12:45

    Just oleks sääraseid vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairit 11. aprill 2019 at 12:44

    Lapse tuppa olex küll üht rulood vaja et päike ei pimestax ja magada laseb:) 🙂 niii naljakas oli lugeda a ise poleks tahtnud ses olukorras ollla:) hihii

  • Avatar
    Vasta Liis Er 11. aprill 2019 at 12:43

    Oh lähen kohe lehele kaema mis valikud neil on. Tahaks selliseid mis ette pannes toa ikka pimedaks teevad.
    Võtan ka loosimisest osa 🙂

  • Avatar
    Vasta KKHTM 11. aprill 2019 at 12:43

    Osalen, meil just valmimas laste tuba ja sinna oleks küll aknale katet vaja.

  • Avatar
    Vasta Sandra 11. aprill 2019 at 12:42

    Mina osalen loosis ja sooviks võita ?

  • Avatar
    Vasta Ailen 11. aprill 2019 at 12:42

    Kolisime hiljuti ja pole jõudnud veel vetsu/vannituppa rulood soetada ja mis kõige parem( ehk siis tegelikult mitte ?), seal on maast laeni aken ehk siis tere hommikust naabrid on igapäevane ?
    Nii, et hädaaasti oleks sinna rulood vaja ?

  • Avatar
    Vasta Liina 11. aprill 2019 at 12:40

    Soovin osaleda. Magamistoast tahab päike meid välja kärsatada- peaks teda vist takistama?

  • Avatar
    Vasta Merly 11. aprill 2019 at 12:40

    Sooviks ka loosimises osaleda ☺ Sügisel peaksime saama oma uude majja sisse kolida seega oleks ka hädasti vaja ruloosid kuna meilgi liigub imelikke olevusi kes käivad ukse taga aga miskipärast eksivad akna taha ka ära ?

  • Avatar
    Vasta R 11. aprill 2019 at 12:40

    Osalen loosimises.

  • Avatar
    Vasta merit selg 11. aprill 2019 at 12:38

    just täna kaklesime mehega korteri peal, et millised peaks ja vôiks olla uued aknakatted ? selliseid voldikuid tahame me imekombel môlemad ?? täielik kokkusattumus, et just nyyd selline artikkel siin ? isegi kui loosiônn ei naerata siis kodukat uurime ikka, thank juuu ??

  • Avatar
    Vasta Kadi 11. aprill 2019 at 12:38

    Osalen loosis, elutuppa juba pikemat aega hädavajalik asi 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 11. aprill 2019 at 12:37

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 11. aprill 2019 at 12:36

    Soovin osaleda loosis ? Tänavavalgustus on nagu prožektor aknas koguaeg ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 11. aprill 2019 at 12:35

    Mul oleks just nimelt seda voldikrulood lapse tuppa vaja. Kuna elame esimesel korrusel, siis on eriti hea sellist rulood kasutada alt poolt ülesse tõmmatuna, et naabritädid/-onud sisse ei piiluks kui nad akna tagant mööda kõnnivad. Kuna need rulood on üsna krõbeda hinnaga, siis väga tore oleks see kinkekaart võita. See teeks rõõmu nii lapsele, kui ka mulle. 🙂

  • Avatar
    Vasta Käti 11. aprill 2019 at 12:34

    minaaaaa 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti 11. aprill 2019 at 12:32

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 11. aprill 2019 at 12:31

    Minul on ka neilt tellitud voldikud magamistoas. Ja ma olen ülimalt rahul toodetega ja ka teenindus oli väga hea. Ise venitasin tarne pikaks, kuna unustasin lihtsalt vahepeal ära, et tegin tellimuse. Tahtsid maksekorraldust, et panevad selle järgi posti, aga no ma loll unustasin saata ja nii kui neile kirjutasin saatsid kohe teele.
    Hästi normaalne suhtlemisega ja soovitan kõigile 🙂
    Aga no sina ikka suudad üllatad oma juhtumistega 😀

    • Avatar
      Vasta Merilin 11. aprill 2019 at 12:32

      Loosis soovin ka ikka osaleda 🙂
      lapsetuppa ja elutuppa oleks ka vaja uusi 🙂

      • Avatar
        Vasta Ai 11. aprill 2019 at 12:50

        Osaleks ka hea meelega ?

  • Avatar
    Vasta Tibu 11. aprill 2019 at 12:30

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta B 11. aprill 2019 at 12:29

    Ma osalen ka, lastetuppa vaja kollast rulood

  • Avatar
    Vasta Brigitta 11. aprill 2019 at 12:27

    Soovin osaleda. Vannituppa oleks rulood vaja ?

  • Avatar
    Vasta Annika P. 11. aprill 2019 at 12:26

    Rulood oleks hädasti vaja ??

  • Avatar
    Vasta Helena 11. aprill 2019 at 12:26

    Osalen ka hea meelega loosis.
    Magada ei saa hommikuti, sest päike paistab silma.

  • Avatar
    Vasta Laura T 11. aprill 2019 at 12:25

    Soovin osaleda, aitab ka naabrimehe korterisse piilumisest 🙂

  • Avatar
    Vasta Li 11. aprill 2019 at 12:25

    Osalen loosis?

  • Avatar
    Vasta Nele 11. aprill 2019 at 12:25

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Irma Toobal 11. aprill 2019 at 12:24

    Soovin osaleda, meil kodus täpselt üks tuba veel ruloodeta ja ülejäänud kõik on just Rulo.ee’st ostetud.

  • Avatar
    Vasta Sandra T 11. aprill 2019 at 12:23

    Soovin osaleda! 🙂 Magamistuppa oleks küll uut rulood tarvis 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 11. aprill 2019 at 12:21

    Minu uude koju oleks vaja ka paari ilusat rulood. ?

  • Avatar
    Vasta Elina 11. aprill 2019 at 12:21

    Elutuppa oleks hädasti uut rulood vaja, nii aknale kui rõduuksele. Kass käib ja kõõlub praeguste otsas, seega ruloo on viide lehte laiali ja naabrid näevad juba ruloo vahedest sisse?

  • Avatar
    Vasta Kärolin 11. aprill 2019 at 12:20

    Osalen☺️

  • Avatar
    Vasta Küllike 11. aprill 2019 at 12:18

    Soovin osaleda loosis.

  • Avatar
    Vasta Helena 11. aprill 2019 at 12:17

    Mina tahaks ruloosid üldse oma emale, kes hiljuti uude korterisse kolis ning ruloodest väga puudust tunneb. Vana kodu asus 5. korrusel, kus vastas ei olnud ühtegi maja, aga uus elamine on 1. korrusel akendega tänava poole ja sinna on talle hädasti neid vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 11. aprill 2019 at 12:17

    Vaatasin just eelmine nädal nende lehekülge, sest mul vaja 9(!!!) suuuuurt rulood pluss 6 väiksemat! Avastasin nende lehekülje muidugi siis kui märtsikuu soodukas läbi sai, seega win-win olukord sooduka näol! Ja kui veel kinkekaardi ka võidaks..? Siis ei peaks võõrastele liputama?

  • Avatar
    Vasta Liisa 11. aprill 2019 at 12:16

    Suvilasse oleks rulood vaja 🙂 Seal tore suurte akendega sein terrassile, millel käivad muigu kardinad ees, aga meie lõputu suvise valgusega võiks midagi etemat olla. Saaks rahulikumalt magada 😉

  • Avatar
    Vasta Riin 11. aprill 2019 at 12:16

    Meile kuluks ka ruloo ära. Elame üüri pinnal ja üürileandja leiab, et on ok, kui naabrid tuppa vaatavad. Meie leiame, et pole. Ja kokkuleppele ei jõua 😀 Tasuta ruloode üle vast ei tekiks probleemi kummalgi 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 11. aprill 2019 at 12:16

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Marianne 11. aprill 2019 at 12:16

    Meil oleks kööki vaja, sest seal täpselt suur aken mida miski hetkel ei kata ja see asub magamistoa ning vetsu vahel. Ma olen üsna kindel et naabrid on mind seal paljalt silkamas näinud ?

  • Avatar
    Vasta Annely Lippasaar 11. aprill 2019 at 12:15

    Hea meelega osalen loosis, et rulooga peita ebasündsaid situatsioone??

  • Avatar
    Vasta Terje 11. aprill 2019 at 12:15

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Marili 11. aprill 2019 at 12:15

    No oleks ka vaja ?

  • Avatar
    Vasta Kats 11. aprill 2019 at 12:15

    Meil on jällegi nii, et korter on madalal ja vastas väga lähedal on naabermaja ja üle tee järgmine, ei saa isegi vanainimeste asja teha südamerahus, et keegi ei piiluks kusagilt, suht kreepy, ruloo kindlasti parandaks asja 😀

  • Avatar
    Vasta Siiri 11. aprill 2019 at 12:14

    Soovin osaleda, meil on duširuumi ruloo kuidagi kogemata läbipaistev ostetud 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina Väinaste-Raik 11. aprill 2019 at 12:14

    Osalen, sest uusi rulookardinaid oleks vaja.

  • Avatar
    Vasta Maarika 11. aprill 2019 at 12:13

    Mina soovin osaleda!??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Nele 11. aprill 2019 at 12:12

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Engar 11. aprill 2019 at 12:12

    Oleks aeg lõpuks vanade omanike ajast ja arust rulood välja vahetada elutoas 😀

  • Avatar
    Vasta Kristin 11. aprill 2019 at 12:12

    Minul oleks kööki uut rulood vaja 🙂 osalen

  • Avatar
    Vasta Triinu 11. aprill 2019 at 12:11

    Mina, mina, mina !!!! Magamistoas làks ruloo katki ja pole siiani mahti olnud sellega tegeleda. Kuna magamistuba on pàiksepoolne tuba siis vôid ette kujutada, kuidas mo luugid on hommikul kell 6 lahti.. ka vabal pàeval!!! Seega kindlalt osalen ja loodan õnnele, et see vana sindrinahast päike ei saaks hommikul mo tuppa leelotada ???

  • Avatar
    Vasta Marleen 11. aprill 2019 at 12:10

    Osalen. Maale oleks kahele aknale vaja rulood ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 11. aprill 2019 at 12:10

    Osalen loosis ?

  • Avatar
    Vasta Janne 11. aprill 2019 at 12:10

    Aitäh tänase naeruteraapia eest?

  • Avatar
    Vasta Ave 11. aprill 2019 at 12:10

    Soovin loosis osaleda 🙂 hädasti oleks elutuppa rulood sest hetkel seal kinkepaber akna ees lihtsalt et tänavalt meie telekat ei vaadataks 😀

  • Avatar
    Vasta Silvia 11. aprill 2019 at 12:09

    Meil on varsti kõigile neljale aknale rulood vaja, kuna korter esimesel korrusel.

  • Avatar
    Vasta Marge 11. aprill 2019 at 12:09

    Meil oleks hädasti ruloosid vaja, remont elutoas sai valmis juba jõuludeks, aga õiget rulood veel pole. Kuna jätsime akna ümbert palgid välja, oleks vaja ka selliseid akna külge kinnitavad, aga hetkel kulub raha veel mujale remondile ja nii me siin istume, et vana ruloo katab kõik ilusa palgi ära.

  • Avatar
    Vasta Helle 11. aprill 2019 at 12:09

    minamina

  • Avatar
    Vasta Kristi 11. aprill 2019 at 12:08

    Meil ei ole ka vetsuakna ees korralikku kardinat. Mingi pitskardin on, see ajab päeval asja ära, aga õhtul pimedas on ilmselt päris hea sisse vaadata. Enamasti mind see ei koti, sest me elame metsa sees omaette ja tavaliselt keegi hoovis ei luusi (loodetavasti). Aga paar korda on juhtunud, et ma parasjagu elegantselt keeran ennast istuma pee akna poole ja keegi koputab natukese aja pärast välisuksele. Mark! Nii et hädasti oleks mingit aknakatet tarvis 😀

  • Avatar
    Vasta Cäthlyn 11. aprill 2019 at 12:08

    Kuna Papale ja Mammale sai sealt ruloo tellitud, siis hea meelega sooviks ka oma uude koju Rulo ilusaid ruloosid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anett 11. aprill 2019 at 12:07

    Soovin osaleda! ☀️☀️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 11. aprill 2019 at 12:07

    Mul oleks ka uut rulood vaja, sest kui riideid vahetan õhtul ja tuli põleb toas, siis on alati parakas peal, et keegi piilub aknast sisse. Sellepärast käib riiete vahetamine ka alati rekordkiirusel ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 11. aprill 2019 at 12:06

    Elutoa suurele aknale kuluks küll üks korralik ruloo ära?

  • Avatar
    Vasta Aveli 11. aprill 2019 at 12:06

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Anne 11. aprill 2019 at 12:06

    Avastasime voldikrulood kui kööki aknakatteid vaatasime ja need on nii ägedad ja mugavad. Varsti saab pisipoja toa remint valmis ja loomulikult sinna ka ruloosid vaja. Nii et tahan-tahan-tahan kinkekaarti! ?

    • Avatar
      Vasta Katrin Voznjuk 11. aprill 2019 at 12:24

      Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Liis M 11. aprill 2019 at 12:05

    Uue kodu jaoks kuluks väga ära see võit 🙂

    • Avatar
      Vasta SIILU 11. aprill 2019 at 12:37

      Osaleksin ka meeleldi loosis, kuna magamistoas on mingi lagunev pleekinud lastemustriga asendusruloo, aga peaks olema valguskindel tumepunane.
      Teiseks pole köögis üldse rulood, kuid mulle meeldib hommikuti paljalt ringi kooserdada ja kohvi teha? ja ma elan 1. korrusel???

  • Avatar
    Vasta birgit 11. aprill 2019 at 12:05

    minu elutoa ruloo lagunes samamoodi mul ära ja kohe ültse ei meeldi see et vastasmaja akendest mulle tuppa näeb. seega uuus ruloo oleks supper kink mulle

  • Avatar
    Vasta Liia Kerov 11. aprill 2019 at 12:05

    Meie perele kuluks ka hädasti rulood elutuppa ära. Päeval paistab päike sisse ja kui põnn tahab põrandal mängida, pean ma päikesele barrikaadi ette ehitama patjadest, et talle päike silma ei paistaks?

  • Avatar
    Vasta Diana 11. aprill 2019 at 12:04

    Mina võtaks ühe teismelise poisi tuppa, sest vanajumal ise teab mis seal toimub aegajalt. Säästaks nii last kui naabreid teraapiast tulevikus ?

    • Avatar
      Vasta Liilian 11. aprill 2019 at 12:15

      Lastetuppa on hädasti rulood vaja ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 11. aprill 2019 at 12:02

    Meile oleks ka uude valmivasse majja rulood vaja ? osalen ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kätlin I 11. aprill 2019 at 12:01

    Elutuppa oleks küll rulood vaja, sest päikselise ilmaga peegeldub valgus nii hirmsasti läbi akna teleka ekraanile, et sarju ei näegi. Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Maru 11. aprill 2019 at 11:59

    Haaah, meil on suvilas aknaga peller, aga mitte mingi “pea ja ôlad paistavad” aknaga vaid “ma nàen isegi su pôlvesid” aknaga ?

  • Avatar
    Vasta Älis 11. aprill 2019 at 11:57

    Huvitav, kas seal pimendavaid ka sellist laadi, nagu sul, on..? Lähen kohe vaatama :).

    • Avatar
      Vasta HelenV 11. aprill 2019 at 12:11

      Väga hea lugemine jälle ??
      Et selliseid olukordi oma uues kodus vältida, kus on ka vetsus aken, osalen loosimises ?

  • Avatar
    Vasta Joanna 11. aprill 2019 at 11:57

    Mina soovin ka rulood! Kevadine päike ei lase magada ja ainult kardinatest enam ei piisa!

  • Avatar
    Vasta Eve 11. aprill 2019 at 11:56

    Puudub kah vetsus ruloo/kardin/aknakate:D niiet soovin ka loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 11. aprill 2019 at 11:55

    Soovin osaleda loosis 🙂

    • Avatar
      Vasta Neiu 11. aprill 2019 at 13:25

      Me viimase kahe aasta jooksul nii palju ruloosid ostnud… ja endiselt alles eile saime veel ühe + veel puudu. Kindlasti oleks väga abiks kinkikaart:) Instagram vaadatud ja super pildid ning tegijate huumorisoon.

  • Avatar
    Vasta Gäts 11. aprill 2019 at 11:55

    Meil oleks megalt uusi ruloosid vaja, sest kass on nendega 1/0 teinud ja meie aknad on soklikorrusel naabritega ühishoovi poole, jube tüütu, kui kellegi pilk koguaeg jälgib, mis kodus toimub.

  • Avatar
    Vasta Merilyn Oldja 11. aprill 2019 at 11:55

    Kööki oleks hädasti rulood vaja ning magamistuppa samuti, kuna õhtupäike paistab sisse siis sobiksid ideaalselt pimendavad rulood 🙂

  • Avatar
    Vasta K 11. aprill 2019 at 11:55

    Oh mul oleks vetsu vaja (tegelt sauna ka aga…soojus). ? aga magamistoa kardin laseb ka liiga palju valgust sisse.. vahetaks välja ?

  • Avatar
    Vasta Mariel 11. aprill 2019 at 11:54

    Meil on tervele majale aknakatteid vaja, kohe kiikan!
    Võit oleks eriti tore!

  • Avatar
    Vasta Am 11. aprill 2019 at 11:54

    Yes please, kaardinaid hädasti vaja.

  • Avatar
    Vasta Mailis 11. aprill 2019 at 11:54

    Meil on ka vetsus vaja ruloo vahetada. Vana ruloo on nagu on ja hallitab tänu niiskusele, mis ei liigu vannitoast välja. Ehitajate praak paraku. Tihti hoiame akna vaba ja ruloo üleval. Naabrimees üle heki vaatab koguaeg sisse, kuigi vahemaa kahe maja vahel on suhteliselt pikk, siis ikkagi seal akna ees toimetada kuidagi kummaline.

  • Avatar
    Vasta Nele 11. aprill 2019 at 11:54

    Oh , meil sama mure wcga . Õnneks keegi mind otseselt sittumas mind seal ei näe, kuna pott ei ole päris akna ulatuses, aga vot vanni minnes porgandpaljana küll :/ seega võtan kindlasti osa!

  • Avatar
    Vasta Kaili 11. aprill 2019 at 11:54

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta karin 11. aprill 2019 at 11:53

    Meil oleks täiega uut rulood vaja, sest vannitoa suure akna ees ripub juba viimased 500 aastat “ajutiselt” mingi suvaline pleedinärakas ???

  • Avatar
    Vasta Maria Rääk 11. aprill 2019 at 11:53

    Soovin osaleda, et mul ka selliseid sitanalju ei juhtuks ?

  • Avatar
    Vasta KarmrnKiteKat 11. aprill 2019 at 11:52

    Rulood vaja ??, et magamistoast jälle kasvuhoone ei saaks suvel! Muidu lähen keema ja kesse need rpblikud siis üles kasvatab ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Merili 11. aprill 2019 at 11:52

    Hädasti oleks vaja privaatsust naabermaja rõdul suitsetava meeshärra patrullimise eest!! No kaua tõesti võib 🙂 Niiet osalen!

    • Avatar
      Vasta Elis 11. aprill 2019 at 12:11

      Osaleen 🙂

  • Avatar
    Vasta Melissa 11. aprill 2019 at 11:52

    Ma elan pisikeses Lasnamäe korteris ja täiega oleks vaja uusi kardinaid/ruloosid, sest praegused väga läbipaistvad. Loodan, et keegi pole mind toas pool paljalt jalutamas näinud ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 11. aprill 2019 at 11:51

    Ruloo kindlasti kuluks ära kuna, teeme hetkel remonti ja köögis puuduvad nii kardinad kui rulood ja sama moodi ka magamistoas. Selge see, et kui osta maja ja remonti teha siis kahjuks iga asja jaoks raha ei jätku korraga ja läheks aega, et midagi soetada.

  • Avatar
    Vasta Ann 11. aprill 2019 at 11:51

    Osalen loosimises, sest vaja tervele majale ruloosid ja kardinaid. Ja no rääkimata sellest, et mega suured viimistlustööd ja mööbliost ees, siis see 100eurot päästaks, et ei peaks kiirnuudlitele üle minema ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 11. aprill 2019 at 11:50

    Mõned päevad tagasi sain enda täitsa esimese oma kodu võtmed kätte ning juba järgmisel nädalal saab vaikselt seal asjatama hakata. Kindel on see, et aknad ootavad ruloosid ja ikka oodanud ning vaadanud Rulo kodulehelt erinevaid võimalusi. 🙂 See võit oleks igati vajalik ja kasulik!

  • Avatar
    Vasta Sandra 11. aprill 2019 at 11:49

    Osalen loosis, just oligi plaan hakata rulood tellima 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 11. aprill 2019 at 11:49

    Magamistuppa, elutuppa, kööki, VETSU jne. Hetkel ei ole mu maja akendel mitte ühte ainsamat kardinat ega rulood ees. Jumal tänatud, et maal elan..

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 11. aprill 2019 at 11:49

    Hahah, mul on samasugune juhus olnud??
    Osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 11. aprill 2019 at 11:48

    Kena lugu! Kullerid juhtuvad alati siis helistama, kui on kõige ebasobivam aeg va. siis, kui tõesti ennem nad sõnumi saadavad ajavahemikuga, mil nad jõuda võivad ukse taha.
    Üks pimendav kardin magamistuppa kuluks marjaks ära, seega olen loosis käpp! ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 11. aprill 2019 at 11:48

    võtaks ka loosi sappa.
    Voldikkardinad üldse jube hea leiutis ikka !

  • Avatar
    Vasta Anne 11. aprill 2019 at 11:47

    Meile sobiks üks mõnus miniruloo suurde tuppa hästi et rohkem loodust ja päikest tuppa lasta. Siis saaksime ka praeguse suure ja kobaka paneelkardinasüsteemi, mis eelmised omanikud jätsid, kellegile ära anda. Hoiame pöidlaid 🙂

  • Avatar
    Vasta Susann 11. aprill 2019 at 11:47

    Mul küll wc-s akent ei ole, aga selle eest on vannitoas ? kuhu kuluks samuti võõraste pilkude varjamiseks üks uhke ruloo ära.

  • Avatar
    Vasta Kats 11. aprill 2019 at 11:47

    Palun-palun-palun mulle see kinkekas. Oleme just uut kodu soetamas ja rulood saame eelarvesse ilmselt mingi aastal 2025 lisada 😀 Ja kui uuel kodul muidu on kõik aknad hoovi poole, siis muidugi just pelleri aken on tänava poole…

  • Avatar
    Vasta Siret 11. aprill 2019 at 11:46

    Selle ruloo teemaga meenub mulgi üks piinlikult naljakas lugu lapsepõlvest. Nimelt ma olin miski 9-10 aastane ja ma ei teadnud, et õhtul pimedas aknast sisse näeb, kui toas tuli põleb 🙂 Ja mina noor 9-aastane neiu, kellel puberteet peagi algamas ja kehakumerused kasvamas, vahetasin alati AKNA all magama minnes riideid!!!! Minust vanem naabritüdruk siis üks päev õues ütles, et kuule me siin olime ühtede poistega õhtul maja ees juttu rääkimas ja kõik nägid sind riietamas. Ma tahtsin täiega end igaveseks koju, rulood akna ees, ära peita.

  • Avatar
    Vasta Grete 11. aprill 2019 at 11:45

    Alustasime just uue kodu remondiga, seega kuluks väga hästi ära uus ruloo 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 11. aprill 2019 at 11:45

    Ma olen rulost juba hunniku ruloosid tellinud ja väga rahul kõigiga, aga paari tuppa oleks veel ruloosid vaja, seega kinkekaart kuluks väga ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 11. aprill 2019 at 11:45

    Osalen ❤️ elutuppa on juba 5 aastat rulood vaja olnud ?

  • Avatar
    Vasta Janet 11. aprill 2019 at 11:43

    Omaigaad, mul on maal kodus samasugune probleem. Ema ja isa ise aru ei saa, et vetsu akna ees peaks olema midagi, mis seda kataks. See kinkekas läheks nii õigesse kohta :D.

  • Avatar
    Vasta Sirli 11. aprill 2019 at 11:41

    Elutuppa oleks küll rulood hädasti vaja. ?

  • Avatar
    Vasta A4 11. aprill 2019 at 11:41

    Meil oleks enda magamistuppa rulood vaja ja idekas oleks kui saaks kööki ka midagi. Alati peab riide end panema et kööki minna sest väljast on kööki näha. Aga alati ei viitsi hommikuti kohe riide panna ja kui palav on tahaks niisama paljalt või pesuväel olla?

  • Avatar
    Vasta Airi 11. aprill 2019 at 11:40

    See võit oleks küll vajalik! Meil on ka keskmisest suuremad aknad tubades ja elutuba on nagu akvaarium. Rulood kuluksid väga ära!

  • Avatar
    Vasta Merilin 11. aprill 2019 at 11:40

    Osalen! Elutuppa oleks väga ruloosid vaja!

  • Avatar
    Vasta Triin 11. aprill 2019 at 11:39

    Meil kuluks magamistuppa väga ruloo ära….Nüüd läheb nii vara valgeks ja koos kuke ja koiduga kaob ka uni 😀 Ma ise mõtlen, et kui seal akna ees midagi oleks, saaks ehk nendel hommikutel kui ma just äratusega 5.50 ärkama ei pea kauem hommikuund nautida.

  • Avatar
    Vasta Kaili 11. aprill 2019 at 11:38

    Osalen ka hea meelega loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 11. aprill 2019 at 11:38

    Osalen! ☺️

  • Avatar
    Vasta Nele 11. aprill 2019 at 11:37

    Ohh, rulood kuluksid küll marjaks ära?

  • Avatar
    Vasta Merilin 11. aprill 2019 at 11:37

    Täitsa lõpp, kui õigel ajal ma seda posti sattusin lugema…
    Igatahes, ma eile hakkasin Sunorekist hinnapakkumist küsima. Teatasid rõõmsalt, et pean mõõtudega kohale minema..
    No ei sobi mulle selline variant. Küsisin siis, kas meili teel saab neid asju ajada? Sealt pole vastatud. Igatahes ma ei taha ka sellepärast kohale minna, et nagunii suudavad mulle pähe määrida ja siis oleksin sealt ära võtnud ja suht kallid on seal.
    Teisest kohast nimega Dever aknakatted sain kodukalt ise enam-vähem hinnaklassi teada ainult akna kohta, aga mul on rõdu uks ka, kuhu tahaks just sarnast voldikkardinaid ette. Ikkagi kallid
    Kohe kindlasti ma nüüd lähen rulo.ee lehele asja uurima.
    Soovin ka loosis osaleda ja tõesti loodan, et võit naeratab mulle 😀

  • Avatar
    Vasta Diana Ringe 11. aprill 2019 at 11:36

    ??‍♀️??‍♀️??‍♀️
    Meie ammu juba himustame rulost ruloosi ??

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 11. aprill 2019 at 11:36

    Oh kuidas oleks vaja ühte suurt rulood terrassi aknale, et kõik mööda sõitjad ei saaks aknast sisse vaadata. Olen ka varem samalt firmalt ruloo tellinud ja teenindus ja ruloo tõesti super head kuid terrassile pole raatsinud osta, sest see nii hiiglaslik ja seega ka üsna kallis? nüüd siis loodan õnnele, et ehk õnn naeratab ükskordki. ?

  • Avatar
    Vasta H 11. aprill 2019 at 11:35

    Magamistoa rulood vajaksid väljavahetamist küll 🙂

    • Avatar
      Vasta Ann 11. aprill 2019 at 12:21

      Rulol on maailma parim turundus ???
      Ja mina soovin neid maailma parimaid ruloosid ka!??

  • Avatar
    Vasta E 11. aprill 2019 at 11:35

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta lugeja 11. aprill 2019 at 11:34

    Nii vahva on lugeda kuidas lihtne asi nagu ruloo, muutub ühtäkki nii oluliseks. Ja veel vahvam on, et on võimalus õppida teiste vigadest seega tulid judinatega meelde enda paar tuba kus rulood puuduvad…..NIi et kahe käega soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 11. aprill 2019 at 11:34

    Oled ikka naljavend küll ?
    Aga häda ei anna häbeneda, niiet kinkeka loosis sooviks osaleda küll ?

  • Avatar
    Vasta L 11. aprill 2019 at 11:34

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta L 11. aprill 2019 at 11:34

    Istun hetkel juuksuri juures, värv peas, ja üritan vaikselt naeru summutada ??

  • Avatar
    Vasta Sveta 11. aprill 2019 at 11:33

    Noo , mul mees koguaeg lülitab tule ära kui ma mööda elutoast liigun ,sest ta arvab ,et kõik naabrid on mind juba pool alasti näinud 😀 Vist kuluks see ruloo ära meile kuna hakkame kolima uude elurajooni ja noo seal ei ole vaja neid uudistavaid naabrite pilke 🙂

    • Avatar
      Vasta Kadri 11. aprill 2019 at 11:42

      Uued rulood võiks ette panna küll?

  • Avatar
    Vasta Veronika 11. aprill 2019 at 11:33

    Osalen ka?

  • Avatar
    Vasta Tiina 11. aprill 2019 at 11:33

    Bhaha! U made my day!
    Kinkekat oleks vaja, tahaks magamistuppa rulood.varahommikune päike paistab otsa tagumikku… Nii me siin oleme- unetud.
    Ja koguraha kulutaks ära ja telliks àmmale ka elutuppa ruloo, seal oleks siis ka hea unenäo filmi vaadata! ??

    • Avatar
      Vasta Elina Tamm 11. aprill 2019 at 11:41

      Soovin loosis osaleda. Meil läheb kohe remont lahti ning uued rulood nii magamistuppa kui tütre tuppa kuluksid väga ära! ?

  • Avatar
    Vasta Mari 11. aprill 2019 at 11:33

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Sigrit 11. aprill 2019 at 11:32

    Mul oleks elutuppa uut rulood vaja ? Tore oleks võita ?

  • Avatar
    Vasta Maritte 11. aprill 2019 at 11:32

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Karolin 11. aprill 2019 at 11:32

    Minul oleks küll vaja. Toa valmimisest on puudu vaid lagi ja siis saaks juba hakata sisustama ja rulood valima. 🙂

  • Avatar
    Vasta T 11. aprill 2019 at 11:31

    Mul oleks vaja magamistuppa ruloosid?
    Meil naabritega rõdud koos ja eelmine suvi vahetasin mina siis rahulikult riideid ja naabrite poeglaps astus rõdule ja täpselt vaatas mul aknast sisse.. Siis hakkas jube kiire mul??

  • Avatar
    Vasta Meri-Liis 11. aprill 2019 at 11:31

    No mis selle toreda/naljka loo peale ikka muid kosta kui shit hapens ?

  • Avatar
    Vasta Anu 11. aprill 2019 at 11:31

    Kui käin wcs kus on aken kohe kõrval tekib kohe selline tunne et issand ma pean ruttu tegema sest raudselt keegi kõnnib mööda ja vaatab aknast sisse!!Sinul oli tõesti hea ajastus ?Endal wcs akent ei ole aga hiljuti läks magamistoa ruloo katki, jube hädasti oleks
    uut vaja.

  • Avatar
    Vasta Kristel 11. aprill 2019 at 11:31

    Mul oleks väga vaja uude kodusse ruloosid. Praegu pole akende ees midagi ja õhtul ei julge tulesidki põlema panna, kuna kardan, et keegi vahib aknast sisse ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 11. aprill 2019 at 11:30

    Kui ma võidaks, siis see oleks kõige parem võit, mille ma kunagi saanud olen, sest mul päriselt ka oleks täiega kööki rulood vaja. Elame paneelmajas, kus otse maja vastas on teine maja, seega naabrid näevad kõike, mis köögis toimub. Eriti hull on õhtuti, kui väljas pime ja siis meie köögis tuled põlevad. Võit plz tule mu juurde!!!

  • Avatar
    Vasta Sandra 11. aprill 2019 at 11:30

    Meile kuluks kinkekas ära küll, aitab naabritele etenduse tegemisest.
    Tänu su “remondi”postitusele saingi muide rulo.ee’st teada, et nagunii hakkan sealt tellima pisitasa ?

  • Avatar
    Vasta Kaidy 11. aprill 2019 at 11:29

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Vici 11. aprill 2019 at 11:29

    Niiiii hea lugemine hommikul ?????
    Aga jah,uut rulood oleks kööki rõdu uksele vaja.Lõhkusin kardinapuu ära seal ja pigem ruloo,midagi ei tolgenda ees.Ja üleüldse pean ma seni tervele külale strippi tegema juba pikemat aega,sest ei viitsi tegeleda ise selle ruloo mõõtmise ja valimisega hetkel?

  • Avatar
    Vasta Maarja 11. aprill 2019 at 11:29

    Mul juba mõned Rulo rulood on, aga paari tuppa oleks veel tarvis 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 11. aprill 2019 at 11:28

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 11. aprill 2019 at 11:27

    Korter hakkab valmima ja et saaks ikka paljalt ringi kepsutada oleks hirsasti vaja just selliseid ruloosid ???

  • Avatar
    Vasta Madli 11. aprill 2019 at 11:27

    Ma hakkan suvel uut kodu sisustama ja seega kuluks uus ruloo sinna väga ära!

  • Avatar
    Vasta Vesta 11. aprill 2019 at 11:27

    Tahaks ka osaleda. Vajaks tulevasse lapsetuppa hullult ühte kenakest rulood 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja Kens 11. aprill 2019 at 11:27

    Üks ruloo palun ?

  • Avatar
    Vasta Eliis 11. aprill 2019 at 11:27

    Oi meil oleks ruloosid vaja… kes ikka tahab naabri pilke ..??