AVALDAN ARVAMUST

aiii, ma lasen su vallandada!

7. detsember 2022

Kuna Pille on massaažis, siis viin mina ennast kultuuriuudistega kurssi, ehk siis lugesin foorumist, kuidas suunamudijate töölkäimise üle suurt muret tuntakse. Minu üle, sest on selgunud, et kommunikatsioonispetsialistina ei tohiks ma iial arvamust avaldada ja mitte isegi puhkusel olles kokteile juua, sest – kauaks seda tööd muidu pole! Isegi Kristina töölt ära tulemise kallal halises keegi, et mõelda vaid, restoäris oli paar kuud ja nüüd tuli raadiost ka ära.

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marili 8. detsember 2022 at 13:44

    “Tööle mineku taga oli null majanduslikku kaalutlust” – kui su märtsi ja aprilli postitusi lugeda, siis selgub, et tööle kandideerisid eelkõige ikkagi sellepärast, et Google’i reklaamid ei toiminud ja koostöid oli sel ajal väga vähe ning olid rahahädas:
    https://mallukas.com/2022/03/16/uks-hada-ajab-teist-taga/
    https://mallukas.com/2022/03/10/sellised-lood-siis-2/
    https://mallukas.com/2022/03/04/kiire-update-kuidas-ma-varsti-vallavaene-olen/

    Ise oled ise müünud ju ka nt jõulupostkaarte jms päris kõrge hinnaga. Ei saa aru, miks see e-pood üldse ette jäi – kes tahab, see ostab, kes ei taha, ei osta.

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. detsember 2022 at 16:28

      Ma nats vist paanitsesin üle 😄 miinus oli ju selles, et blogi ei töötanud ja ma ei saanudki reklaamposte teha. Nüüd kõik fine🤌😄

      Aga jah, jumala eest muidugi igaüks müügu mida soovib, vaba maa, pole keelanud

  • Avatar
    Vasta Anne-Mai 7. detsember 2022 at 22:07

    Tundub, et oled pahane, et kirjutasid kedagi maha tegeva postituse ja ta reageerida julges. Noh, see ikka tema õigus, ei pea lihtsalt naeratama ja tänama tahelepanu eest.
    Objektiivselt võttes ju on veidi kummaline, et mingi valla kommunikatsioonispetsialist sama valla elaniku ettevõtet oma isiklikus blogis pilkab.

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. detsember 2022 at 12:24

      Reageerida loomulikult võib. Ta reageeris mulle eraldi kirjutades, ise uue blogiposti kirjutades, valla elanikke gruppi mu tasulist sisu jagades ja seadust rikkudes ja siis kõige lõpuks veel ülemusele kirjutdes 😀 Mina ei ole pahane, las mässab – kasutagu vähemalt tõeseid fakte, mitte pangu mulle sõnu suhu. Objektiivselt võttes ei ole mul õrna aimu, kus vallas ta elab ka (või noh, nüüd on, enne polnud :D)

    • Avatar
      Vasta Mariine 8. detsember 2022 at 20:24

      Sa oled ju päris norm olnud ja nüüd siis oks kuidagi laiali läinud. Ütleme ausalt (minu arvates muidugi) see suunamudimine mingi töö ole ja kui need postid veel nii palju maksavad, siis on asjad ikka päris pe*ses. Jah, eks need mingit vaeva nõuavad, aga saab seda nüüd tööks arvata?

      • Mallu
        Vasta Mallu 8. detsember 2022 at 21:23

        Ei tea, ei oska öelda, kas on oks laiali, v ei ole. Ise pole tähele pannud, lähedased ka mitte, seega vast on ok🤷‍♀️ See, kas sina isiklikult seda tööks pead, see väga oluline pole eksole, oluline on see, kas see mulle palka maksab (vastus:maksab). Minu poolest võid seda töö asemel ka hobiks või pulli taltsutamiseks või rulluisutamiseks – vaba maa!